herkese merhaba hamişler nasılsınız ağrılar dışındayaa kızlar ben sepet beşik almaya karar werdım sonunda size linkini atıyorum nasıl sizce SB-237 Sleep Ninni Beşik bi bakıp bana fikirlerınızı sölermisiniz lütfeen çünkü yorumlarınız çok önemli :) öptüm sizi :)
doktordan geldim şimdi hersey yolundaymıs çok şükür kızımızda iyi haftaya persembe yine gideceğiz cuma gireceğiz doğuma kısmetse.. ayyy kızım 3 3-200 arası doğacakmıs kısmetse çok heyecanlandım 1 hafta kaldıı yaa
slm kızlar ben geldım ılgınnıze tsk ederım.. dungece nefes alamadımm yataktaa döndümdurdum baktım olmuo kalktım.. 2 gecedır uykusuz kalıncaa sınır bastı benı .. bel agrım ve karnımınn ıcındee adet sancısı vardı butun gece gecmedı.. su anda yok. ayaga kalkkıncaa kasıgımaa agrı gırıoo yarın dr gıdıcemm bebek belkıde kanala yerlesmıtırr. bukadar agrım olduguna gore..allah hepmızee yardım etsınn son ay benı cok zorlladıgercekten.. belımın arkasınıı yastıklaa dolduruyorum anca oturabılıyorumm..yınede sukretmelıyımm .. sonlaraa kadar geldık ...
kizlar bende bebegim icin Beistellbett VARIO mit Vollausstattung Babybett Kinderbett Bank Bett Stillbett 4250525302783 | eBay ya bunu yada Stokke Sleepi Mini Babybett Wiege komplett | eBay hangisi sizc ilki yatan yanina alip bebekle yanyana yatabilion ikinci yuvarlaksa ilerisi icin genislio asa iniyo oyun sahasi felan oluo
canım biraz koca karı ilacı gib,i bişey olucak ama şunu dene zaten doğal bişey zarar vermez...ben lisedeyken olmuştu bununla geçti,iltihabı tamamen akıttı bu...
şöyle anlatayım.....
zeytinyağlı sabunu rendeliyosun hemen birazcık...ardından içine saf zeytinyağı koyup krem kıvamına getirip ,parmağının üzerine sarıyosun....
bu kadaaarrrrrr....
kizlar bende bebegim icin Beistellbett VARIO mit Vollausstattung Babybett Kinderbett Bank Bett Stillbett 4250525302783 | eBay ya bunu yada Stokke Sleepi Mini Babybett Wiege komplett | eBay hangisi sizc ilki yatan yanina alip bebekle yanyana yatabilion ikinci yuvarlaksa ilerisi icin genislio asa iniyo oyun sahasi felan oluo
slm kızlar ben geldım ılgınnıze tsk ederım.. dungece nefes alamadımm yataktaa döndümdurdum baktım olmuo kalktım.. 2 gecedır uykusuz kalıncaa sınır bastı benı .. bel agrım ve karnımınn ıcındee adet sancısı vardı butun gece gecmedı.. su anda yok. ayaga kalkkıncaa kasıgımaa agrı gırıoo yarın dr gıdıcemm bebek belkıde kanala yerlesmıtırr. bukadar agrım olduguna gore..allah hepmızee yardım etsınn son ay benı cok zorlladıgercekten.. belımın arkasınıı yastıklaa dolduruyorum anca oturabılıyorumm..yınede sukretmelıyımm .. sonlaraa kadar geldık ...
hoşgeldin canım bizde merak ettik bende senin gibiyim bel ağrısı ve hafif sancı vuruyo ama ilk doğumdan biliyorum artık doğurana kadar böle geçicek Allah yardımcımız olsun
slm kızlar neler oluyo bakalım geçen uzun bi süre girmedim tubik doğurdu şimdide baya oldu girmeyeli kimler doğurdu acaba die kendi kendimi yedim burdan cevap alana kadar doğum hikayelerine bakmaya gidiyom doğuran varsa yazmıştır herhalhaydin görüşürüz
kız hiçbiriniz doğuramadınızmı halbuki ne hevesle gelmiştim
So haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
1) 50 kilo ile hamile kaldım,şu an 61 kiloyum,11 kilo almışım,top gibi bi karnım,başka bi fazlalığım yok,çok kilo almaktan korkuyodum almadım neyseki :) alanlar da en kısa süre de verirler inşallah,emzirirken gidiyomuş zaten fazlalıklar :)
2) en korktuğum şeylerden biri de çatlaklardı,beyaz tenliyim çünkü,şükürler olsun ki hiç bi yerimde çatlak yok,6.aydan beri sabah kakao yağı,akşam lierac sürüyorum karnıma,bide bol bol su içiyorum
3) selülitler çok fena,ne siz sorun ne ben söyliim :) hamile kalmadan öncede bacaklarımın üst kısmında vardı,şimdi alta kadar yayıldı,nasıl yok edicem onları bilmiyorum(
4) varis: öğretmen olduğum için zaten biraz vardı,şimdi daha da belirgin.
Benim durumum bu taze anneler, sizde haberler nasıl :))
cnm senin ki doğum sancılarının örneği gibi .. doğum yapanlar önce belden girip kasıklardan cıkan bir ağrı olarak tanımlıo ama sürekli değil örneğin girio ağrı cıkıo işte belli bi dk sonra yine girio bende bole olunca nası ayırt etcez dıorum ayırt edemeyen yoktur dıolar
:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?