2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok güzel cnm bende kızımda bundan kullandım her gittiğimiz yere taşıdım 1,5 yaşına kadar yattı sonra oda yaptık katlayıp kaldırdık şimdi oğlumda kullanabilir memnun kalıcağına eminim.

Kızlarr öldum bıttım bennnn,yoruldummmm,bı dusa gırıp rahatlıcam,2 saate gelırler bızım yolcular,gecmıse baktım,kılolar catlaklarrr konusulmuşş,ya bosverın bence kıloyu verırızz bızım elımızde deıl mı,yuruyus yaparız bol bol,bıde bol bol su tamamdırr,yeterkı sağlıklı olsun bebıslerr bır de doğumu sağ salım atlatalım ben baska bısı dusunemıyorum,kıloları catlakları sıkıntı yapmayın,bende bebeyağı kullanıyorum,ama öle cok deıl,aklıma geldıkce suruyom,bılmıyom varmı,olsada farketmez...

kızlarrr bende 64 le hamile kaldım şuan 70 kiloyum fazla bi kilo almadım ama basenlerimde çatlaklar oldu bide selülitler oldu tabiiii artık katlanıyoruz bu kadarına ne yapalımm

slm kızlar ben geldım ılgınnıze tsk ederım.. dungece nefes alamadımm yataktaa döndümdurdum baktım olmuo kalktım.. 2 gecedır uykusuz kalıncaa sınır bastı benı .. bel agrım ve karnımınn ıcındee adet sancısı vardı butun gece gecmedı.. su anda yok. ayaga kalkkıncaa kasıgımaa agrı gırıoo yarın dr gıdıcemm bebek belkıde kanala yerlesmıtırr. bukadar agrım olduguna gore..allah hepmızee yardım etsınn son ay benı cok zorlladıgercekten.. belımın arkasınıı yastıklaa dolduruyorum anca oturabılıyorumm.. yınede sukretmelıyımm .. sonlaraa kadar geldık ...

maslahh cnmm haftaya cuma bayramdan sonramıı cok az kalmıs cnmm .. bende yarın dr gıdıcemm dogum ıcın gun verse panık olurdumm

hoşgeldin canım bizde merak ettik bende senin gibiyim bel ağrısı ve hafif sancı vuruyo ama ilk doğumdan biliyorum artık doğurana kadar böle geçicek Allah yardımcımız olsun

slm kızlar neler oluyo bakalım geçen uzun bi süre girmedim tubik doğurdu şimdide baya oldu girmeyeli kimler doğurdu acaba die kendi kendimi yedim burdan cevap alana kadar doğum hikayelerine bakmaya gidiyom doğuran varsa yazmıştır herhal haydin görüşürüz

çok saol arkadaşım ya sonuçta bi zararı olmaz deniyecem

cnm senin ki doğum sancılarının örneği gibi .. doğum yapanlar önce belden girip kasıklardan cıkan bir ağrı olarak tanımlıo ama sürekli değil örneğin girio ağrı cıkıo işte belli bi dk sonra yine girio bende bole olunca nası ayırt etcez dıorum ayırt edemeyen yoktur dıolar

:26::26:

hoşgeldin canım bizde merak ettik bende senin gibiyim bel ağrısı ve hafif sancı vuruyo ama ilk doğumdan biliyorum artık doğurana kadar böle geçicek Allah yardımcımız olsun
banada ole gelıo cnmmm napalım katlanıcazzz

kız hiçbiriniz doğuramadınızmı halbuki ne hevesle gelmiştim

cadıcukkkkkkk sen dogur tatlım cok heveslıysenn

60 ile hamile kaldım, şu an 67 kiloyum,7 kilo aldım.. göbüşüm top gibi çok seviyorum göbüşümü (boydan kurtarıyorum çok tombalak olmadım :) inşallah sonuna kadar böyle devam ederiz

şükür şu ana kadar hiç çatlağım olmadı,çatlak ırsi bir özellik annemde de olmamış hiç inşallah annemin genleri sonuna kadar beni korur =) (ama çillendim zaten çilliyim yani yazın çok çıkıyordu azıcık çilim çıktı,ve bu arada göğüslerimin arasında da 4 tane et beni çıktı)

selülitler bende de fena yani.. önceden sıkıştırınca belli oluyodu şimdi eğilirken falan belli oluyor ne yapıcam ben de bilmiyorum hiç

varis konusunda sadece ayaklarımın iç kısmında damarlarım çok belli oluyor ama genelde de belli oluyorlardı varis gibi değilde açık tenli olduğumdan belliydi yani ayak tabanımın iç kısmında,şükür bacaklarımda diz arkamda falan bişey çıkmadı,inşallah çıkmaz da..

kız hiçbiriniz doğuramadınızmı halbuki ne hevesle gelmiştim

hemen pırtlatalım mı kız

bende olusan agrılar yatıncaa uzanınca hafıflıoo ama gercek dogum baslasaa hafıflemıyomus cnmm .. aksam bebegım kasıldı durduu oda uyumadı hıcc.. dr sık kasılırsan gell dogum basladı demekk demıstıı ıyıdee su nısan yada herhangı bısey olmadann gıdememm bıseyı bılmemmekte cok zormuss su bayramı bı atlatsak hayırlsıısylaa

Selam kızlar.. Bizim de bugün kontrolümüz vardı sabah gittik , oğluşum 2850 gr olmuş , boyu da 48.5 cm Nst ye de girdim normal çıktı, bi sıkıntı yokmuş
Doktorum ,bebeğin kafasının biraz aşağıda olduğunu , doğumun yakın olabileceğini söyledi :26: Biraz heyecanlandık ama aslında sevindim de Bebeğimi çok merak ediyorum ve bir an evvel , ama hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak için de sabırszlanıyorum Biz de dedik hazırız, doğum çantamız da hazır , onu bekliyoruz Benim kerata çok acayip yamultup duruyor karnımı bu ara , zaman zaman canımı yakıyor sizde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…