2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ııgecelerr bız bıcı yapıp yatıcaz yarın dr amcamıza gıdıcezz 2 dee gercı ozamanaa kadar gırmeye calısırım kıbb yatıs verseler bılee telıı olan arkadasları araarım sızı habersızz bırakmayızzzzzzzzzzz

hamileliğimin 33+5 hafta içindeyiz
1)74 le hamile kaldım 79700 toplamda 5700 almış bulunuyorum
2)yağlanmaya biraz geç başladım hergün yağlanıyorum ama çatladımmmmmm((( sadece karnım çatladı bacaklar da bişey yok şuan
3)şişliğim var biraz ayaklar falan
4)kızımda 2017 gr
bizdende bu kadar bayramdan sonra gelin dedi dr

6 ya da 7 eylül canım, inş hemen ayaklanırım ben de. bugün oturdum ağladım baya buna ama geçti sonra.
çok sağol

allahım karnım çok fena ağrıyor her ayağa kalktığımda lavaboya zor koşuyorum hiç çıkmak istemiyorum

çooookkkk fena ağrıyor kızım kıpır kıpır ama maşallahı var o hissetmesin zaten yediğim bir şey dokundu herhalde

Merhaba kızlar
bu gün doktora gittik. bebeğin 2 cm yolu kalmış. Pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi hastaneye gel hafif bir müdahale ile normal doğum ile alalım dedi. Benim ikinci doğumum olacak.

slm kızlar nasılzınız bakalım ?? biz artık çok giremiyoruz kk ne baya baya ağırlaştık,yürümek bile işkence gün sayıyoruz kızımla salı günü kontrolümüz vardı,bir sorun çıkmadı çok şükür herşey yolundaymış,doğumu konuştuk sezeryan olsada en geç 3 eylül dedi bakalım kısmet artıkkk

iyi geceler canım,haber ver merakta bırakma bizi,hadi hayırlısı :18:

slm kızlar.......
bugün pek uğryamadım...alışveriş falan onlarla uğraştık.....
şimdide malum bel ağrısından uyuyamıyrm......

buarada sabah 6 da annenemiz burdaaaaaaaa............................

Günaydın uykucular! Biz yine tasikardiden dolayı uyumadık:) bütün gece o internet sitesi senin bu oyun benim dolaştık :) simdi de saçma Avrupa işi kahvaltı yapıcam hastanede, tabi doymayacağım:) esimi arayıp kahvaltı isteyeceğim :)) hepppinizi operim :))

Günaydın bi uyuyamayan da benim :) Gece sol bacağıma bi kramp girdi bi kasıldım eşim doğuruyorum sandı garibim ilk defa böyle oldu ya hala daha acıyo bacağım

Sen hastanedemisin canım hayırdr geçmişi okumadım bi sıkıntı mı var?

Bende sahurdan beri buzluğa atmak için börek sarıyorum ara verdim kek kurabiye felan yapıp onlarıda buzluğa atacam :)

Hamarat seniii:)) massallah canim:)kramp ağrı tam zamanı simdi bu donemde e bı de kalkıp kurabiye börek yapıyorsun:) evet ben erken dogum riskim olduğu icin iki gündür hastanedeyim oğlum biraz daha gelişimini tamamlasın baska birsey istemiyorum ...

Günaydın canım, ben de nispet yapmak gibi olmasın acayip uyumuşum.11 de yattım yeni uyanıyorum Demekki tek derdim sıcaklarmış.Hava biraz serinleyince rahat rahat uyuyabiliyorum. Maşallah deyim nazar degmesin..

Canım masallah pek hamaratsın. Ben de bugun pazara gidip domatesle fasulye alıp koyacam buzluğa. Kekle kurabiyeleri öyle atıyor musun buzluğa? yoksa özel bir işlem yapılıyor mu? Elmalı kurabiye çok severim ben, acaba o durur mu ki buzlukta?

Canım insallah vakitlice gelir oğlun.Aman dikkat et kendine..

gunaydınnnnnnnnnn..bugunn 2 de randevum var sahurda kalkınca gene adet sancısı gıbı karnımın ıcı agrıodu.. bakalımm drr nedıycek .. benım kuzucumm yola cıkmısmı

günaydın herkese..
bu çektiğimiz şeyler doğum sancı değil arkadaşlar birinci kızımda tecrübeliyim doğum sancısı belde ve kuyruk sokumundan geliyo ve en önemlisi başta 20 dk da bir sonra 15 sonra 10 sonra 5 dk oluyor o kadar kıvranıyorsunuzki sancı sırasında o beş dakikalık ara 1 saat gibi geliyor insana... zataen saatten gözünüzü alamıyorsunuz gözünüzü.. sürekli gelip gidiyor.. ve belden başlıyor ağrı sonra geçiyor... bende bu aralar baya sancılanıyorum vajinamdan çatı kemiklerimden.. ama dinlanince yada 1-2 saat sonra bir şekilde geçiyor .... doğum sancıları gelince 1-2 saate daha çok düzenli aralıklarla artıyor...
çok kafanıza takmayın o sancı gelince anlıyorsunuz bir şekilde 5 dk bir düştüğünde rahim açıklığım 3-4cm idi sonrasını hastanede çektim 1.5 saat.. 10cm olunca doğuma aldılar beni...bebişin başı görününce iş ve çıkınca doğum olayı bitiyor artık çok rahatlıyor insan eğer meme ucu yarası olmazsanız sıkıntıların hepsi bitmiş sayılır... ama o meme yarası doğumdan beter oluyor o yüzden kimden ne duyuyorsanız yapın krem vs.

tecrubelı annelrınn soledıklerı bızım ıcın cok onemlı cnmm tskler bılgıler ıcın.. gogus ucumaa saf zeytınyagı surucem ben ıse yarıo dedıler ınss yaraa olmayızz sancılar sureklı deıll.. yavasyavass aralıklı oluoo benımde belden agrı gırıo .. ama sureklı deıl budaa doguma yaklastıgımızı gosterıoo demii:26::26:

günaydın kızlarr.....
yelizin hesabı neden pasif oldu:44::44:
ben bir geçmiş yapayım geliyorum:)))

Günaydın herkese,
Herkes iyidir umarım. Süksük dün seni çok merak ettim, akşama kadar yoktun, akşam da ben giremedim. İyisin değil mi, bir sorun yoktur umarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…