hamileliğimin 38.haftası içindeyimm
1)79la hamile kaldım 92yim şu andaa ama boyum uzun olduğu için tostopak olmadım çok şükürr hatta her gören hiç kilo almamışsın diyoo ama tartıda 92yi gördükçee psikolojim bozuluyooo
2)yağlandım güreşçiler gibii ama fayda etmedim karnımın altındaa ince ince çatlaklar var ama bacaklarım ve göğsüm faciaaa
3)selülit zaten hak getiree çoook fena popomdan başlayıp diz kapağıma kadar aşırı derece olduuu
4)varisim hiiiiç yoktuu ama çok az var şu andaaa
5)ALLAHA çoook şükür hiç şişliğim yok alyansımı hala rahatça takabiliyorummmm
bizdendee böyleeeee
iiz cnm sen nasılsın
...
tarih ne zaman canım? bu arada hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ki
dersinşunu da söyleyim ablam sezeryan olmuştu 2. gün ayaktaydı.. öyle günlerce yatacağım sanma, zaten 15 gün kadar bebiş sürekli uyur halde yani günün 16/18 saatini uyuyarak geçiriyorlarmış.. >Üzülme, sakın bebişin senin dışında izinsiz alınmaz! çok zor durumda kalırsan bebişimi verin koklayayım dersin
ııgecelerr bız bıcı yapıp yatıcaz yarın dr amcamıza gıdıcezz 2 dee gercı ozamanaa kadar gırmeye calısırım kıbb yatıs verseler bılee telıı olan arkadasları araarım sızı habersızz bırakmayızzzzzzzzzzz
Günaydın uykucular! Biz yine tasikardiden dolayı uyumadık:) bütün gece o internet sitesi senin bu oyun benim dolaştık :) simdi de saçma Avrupa işi kahvaltı yapıcam hastanede, tabi doymayacağım:) esimi arayıp kahvaltı isteyeceğim :)) hepppinizi operim :))
Günaydın bi uyuyamayan da benim :) Gece sol bacağıma bi kramp girdi bi kasıldım eşim doğuruyorum sandı garibim ilk defa böyle oldu ya hala daha acıyo bacağım
Sen hastanedemisin canım hayırdr geçmişi okumadım bi sıkıntı mı var?
Bende sahurdan beri buzluğa atmak için börek sarıyorum ara verdim kek kurabiye felan yapıp onlarıda buzluğa atacam :)
Günaydın uykucular! Biz yine tasikardiden dolayı uyumadık:) bütün gece o internet sitesi senin bu oyun benim dolaştık :) simdi de saçma Avrupa işi kahvaltı yapıcam hastanede, tabi doymayacağım:) esimi arayıp kahvaltı isteyeceğim :)) hepppinizi operim :))
Günaydın bi uyuyamayan da benim :) Gece sol bacağıma bi kramp girdi bi kasıldım eşim doğuruyorum sandı garibim ilk defa böyle oldu ya hala daha acıyo bacağım
Sen hastanedemisin canım hayırdr geçmişi okumadım bi sıkıntı mı var?
Bende sahurdan beri buzluğa atmak için börek sarıyorum ara verdim kek kurabiye felan yapıp onlarıda buzluğa atacam :)
Hamarat seniii:)) massallah canim:)kramp ağrı tam zamanı simdi bu donemde e bı de kalkıp kurabiye börek yapıyorsun:) evet ben erken dogum riskim olduğu icin iki gündür hastanedeyimoğlum biraz daha gelişimini tamamlasın baska birsey istemiyorum ...
günaydın herkese..
bu çektiğimiz şeyler doğum sancı değil arkadaşlar birinci kızımda tecrübeliyim doğum sancısı belde ve kuyruk sokumundan geliyo ve en önemlisi başta 20 dk da bir sonra 15 sonra 10 sonra 5 dk oluyor o kadar kıvranıyorsunuzki sancı sırasında o beş dakikalık ara 1 saat gibi geliyor insana... zataen saatten gözünüzü alamıyorsunuz gözünüzü.. sürekli gelip gidiyor.. ve belden başlıyor ağrı sonra geçiyor... bende bu aralar baya sancılanıyorum vajinamdan çatı kemiklerimden.. ama dinlanince yada 1-2 saat sonra bir şekilde geçiyor .... doğum sancıları gelince 1-2 saate daha çok düzenli aralıklarla artıyor...
çok kafanıza takmayın o sancı gelince anlıyorsunuz bir şekilde 5 dk bir düştüğünde rahim açıklığım 3-4cm idi sonrasını hastanede çektim 1.5 saat.. 10cm olunca doğuma aldılar beni...bebişin başı görününce iş ve çıkınca doğum olayı bitiyor artık çok rahatlıyor insan eğer meme ucu yarası olmazsanız sıkıntıların hepsi bitmiş sayılır... ama o meme yarası doğumdan beter oluyor o yüzden kimden ne duyuyorsanız yapın krem vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?