Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.
günaydın
maşaallah güzel besleniyormuşsun. ben süt ve yumurta sevmiyorumdoktorum şimdilik zorlama kendini dedi. bol yoğurt tereyağ peynir tüketiyorum. ceviz badem mandalina yiyorum çılgınca.
bulantım yok hatta fazlasıyla iştahlıyım diyebilirim. canım etli şeyler istiyor. bol su içiyorum. folik asit alıyorum.
buarada ben de öğretmenim
ayyy maşallahhh yaa :)
677t hetereozigottu demi
1. oğlunda da aynı ilacı mı kullandın canım ??
nadidem bizim okulda da bir kadın vardı 11 yaşında kzıı var 35 yaşında ikzilerine hamile kaldı doğurdu şmdi,
35 yaşından sonra kadın çift yumurtlarmış sana da denk gelmiş demek :) (35 de çift yumurtlarmış kadınlar genelde )
onda da kan pıhtılşması varmış
ilk kzıı zor olmuş onun için
arada da olmamış sonra ikize hamile kaldı :)senin gibi
hayırlı olsun canım.. benim de eşim ikiz.. ayrıca babamda ikiz. o yüzden bize de denk gelir mi diye düşünüyoz hep. benim bat 1 aralık cuamrtesi keseyi göremedik henüz. sen keseyi ne zaman gördün tam gün olarak. ikiz olduğunu o zaman mı öğrendin?
Slm kızlarrr
Nasılsınızz, ben dönem sonu yaklaştığo için baya yoğunum bu ararlar, son sınavları yapıtrm hazırla falan derken canım çıkıyor........
Bu arada teyzeleri biz dün kalp atışlarımızı gördük, duyamadık ama olsun zararlı oluyomuş galiba o aletle dinlemek....
Olsunn ben onada razıyımm Allah ım kalp atışlarını daim etsinnnnn. ...(kalbi durucak die çok korkuyrm yinee)
Dr. söyledim bunu iyice paronaya bağlamışsın sen bunu olmadı riskli dönemi atlatana kadar her hafta gelirsin dedi
Haftaya yine gitcemmmm
İnanın o minicik kalbi o kadar güzel atıyo kiiiiiii DArısı sizlerin başınaaaaa
oğlumda pıhtılaşma sorunum olmadı. dr bile şaşırıyor şimdi. benimki faktör V leiden mutasyon heterozigot.
benim aşılamadan dolayı ikiz oldu. ama çok istiyordum. :))
çok teşekkür ederim.. benim sat 27 kasım. ilk gittiğimde keseleri görmedik. 31 aralık ta gösterdiler kendilerini. ikiz olduğunu da o zaman öğrendik. benim rahmim kalp şeklindeymiş dr ilk gittiğimizde o sebeple göremediğini söyledi. hiç edirgin olma, bazen saklanıyorlar :))
çok sevindim senin için.. ben o kadar sabırsızlanıyorum ki kalp atışlarını görmeye.. o zaman içim rahat edecek..
yaa kızar bende göğüs ağrısı da kalamadı azcık bir sızı vardı o da gitti normal mi bu(
okula gttiğimde yorgunluk oluyor sadece başka bir şey yokk kasık ağrısı oluyor bazen o da yok
bugün boş günümde sadece 2 de rehberlik için gideceğim
bu arada herkes öğretmen :)
Ay o kadar dedik gittim yedim bi tane :) Ya maydonozu annem de diyo yeme diye ama çorbalarda koymadan olmuyor ki ne hemen hemen her yemeğe koyuyorum neyde bari 3 ay dolana kadar maydonaza elveda diyelim :) İçebileceğimiz bitki çayları sadece ıhlamur diye biliyorum. Çay da tüketemiyorum baş ağrısı yapıyo çok açık belki içiyorum sıcak su içiyorum çay niyetine :)
9 ay dikkat edecez başka çare yok :)
Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.
günaydın
maşaallah güzel besleniyormuşsun. ben süt ve yumurta sevmiyorumdoktorum şimdilik zorlama kendini dedi. bol yoğurt tereyağ peynir tüketiyorum. ceviz badem mandalina yiyorum çılgınca.
bulantım yok hatta fazlasıyla iştahlıyım diyebilirim. canım etli şeyler istiyor. bol su içiyorum. folik asit alıyorum.
buarada ben de öğretmenim
ohhh afiyet olsun kızlarbu arada ne güzel hepimiz öğretmeniz...
Merhaba kizlar bende eylül annesiyim artıkcok heycanliyim son regl tarihim 27kasım hesapladıgımda 2 eylül dogum tarihi ins aaglicakla allah kucagimiza almayi nasip eder
selam benimde 27 kasım adet tarihim banada 2 eylül gösteriyo. şuan kaç haftalık gözüküyor bebeğin ben yarın dr a gidiyorum.
arkadaşlar benide ekleyin:))) 2 eylül gözüküyor internetten hesapladığımda doğum tarihi.. yaşım 25 ilk gebeliğim:))
kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder
arkadaşlar benide ekleyin:))) 2 eylül gözüküyor internetten hesapladığımda doğum tarihi.. yaşım 25 ilk gebeliğim:))
canım bneim teşekkür ederim inş. inş... ben 5+3 günlüğüm :)))çok sevindim mihracee allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,ben de dün gördüm keseyi,kaç haftalıktın sen cnm
hımsss bende hiç akıntı yokk fıstıkkk dr una sorsaydın keşkeee cepten falan arayıp sor isterseenya bu akıntı doğuma kadar olacak mı ya :-(
aleynaa Allah gönlüne göre versin cnaım inş. aramızda senide görürüzzzzzBen de 25 yaşındayım ve eğer hamişsem ilk bebişim olacak. BAT 12-14 ocak arası Bebiş varsa doğum 21 Eylül gibi gözüküyor. inşallah kırmızılar gelmez de ben de aranıza katılırım.
aleynaa Allah gönlüne göre versin cnaım inş. aramızda senide görürüzzzzz
canım bneim teşekkür ederim inş. inş... ben 5+3 günlüğüm :)))
hımsss bende hiç akıntı yokk fıstıkkk dr una sorsaydın keşkeee cepten falan arayıp sor isterseen
aleynaa Allah gönlüne göre versin cnaım inş. aramızda senide görürüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?