2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.

günaydın

maşaallah güzel besleniyormuşsun. ben süt ve yumurta sevmiyorum doktorum şimdilik zorlama kendini dedi. bol yoğurt tereyağ peynir tüketiyorum. ceviz badem mandalina yiyorum çılgınca.
bulantım yok hatta fazlasıyla iştahlıyım diyebilirim. canım etli şeyler istiyor. bol su içiyorum. folik asit alıyorum.

buarada ben de öğretmenim

ohhh afiyet olsun kızlar bu arada ne güzel hepimiz öğretmeniz...

ayyy maşallahhh yaa :)
677t hetereozigottu demi
1. oğlunda da aynı ilacı mı kullandın canım ??

oğlumda pıhtılaşma sorunum olmadı. dr bile şaşırıyor şimdi. benimki faktör V leiden mutasyon heterozigot.

benim aşılamadan dolayı ikiz oldu. ama çok istiyordum. :))

çok teşekkür ederim.. benim sat 27 kasım. ilk gittiğimde keseleri görmedik. 31 aralık ta gösterdiler kendilerini. ikiz olduğunu da o zaman öğrendik. benim rahmim kalp şeklindeymiş dr ilk gittiğimizde o sebeple göremediğini söyledi. hiç edirgin olma, bazen saklanıyorlar :))

çok sevindim senin için.. ben o kadar sabırsızlanıyorum ki kalp atışlarını görmeye.. o zaman içim rahat edecek..

yaa kızar bende göğüs ağrısı da kalamadı azcık bir sızı vardı o da gitti normal mi bu (
okula gttiğimde yorgunluk oluyor sadece başka bir şey yokk kasık ağrısı oluyor bazen o da yok
bugün boş günümde sadece 2 de rehberlik için gideceğim

bu arada herkes öğretmen :)

Allah kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimizee

normaldir inşaallah çünkü benim de göğüslerimde az bir dolgunluk var. kasık ağrım da yok arada çok ince bir sızı giriyor ama ben kendimi dinliyorum diye oluyor sanki :)
benim de bugün boş günüm :) topic adı "2012 eylül annesi öğretmenler" olmalıymış

:))) afiyet olsun canımmmmm edelimm yaa ne olacak:)) ama zaman geçermi yaaa bir saat sonra dr a gideceğim zaman geçmek bilmyior 9 ay nasıl geçerki

Ben her gün 2 bardak süt, haşlanmış yumurta,bal, fındık badem ceviz portakal muz, haftada 2 defa balık, tavuk, sebze yiyorum ama hep yeterli değilmişim gibi geliyor.

çok güzel gidiyorsun canımm daha fazlasıda kilo olarak döner bizeee boşverrrrrr DD daha mercimek kadarlarrr:)) yeter onlara

afiiyet olsun canım, al bendende okadar çok fena iştahım açık hiç bulantım yok normami bilmiyorum:))) ama söz vermiştim kendimee bile bile nazlanmayacağım üzmeyeceğim kimseyi diyeDD

Merhaba kizlar bende eylül annesiyim artıkcok heycanliyim son regl tarihim 27kasım hesapladıgımda 2 eylül dogum tarihi ins aaglicakla allah kucagimiza almayi nasip eder

selam benimde 27 kasım adet tarihim banada 2 eylül gösteriyo. şuan kaç haftalık gözüküyor bebeğin ben yarın dr a gidiyorum.

arkadaşlar benide ekleyin:))) 2 eylül gözüküyor internetten hesapladığımda doğum tarihi.. yaşım 25 ilk gebeliğim:))

selam benimde 27 kasım adet tarihim banada 2 eylül gösteriyo. şuan kaç haftalık gözüküyor bebeğin ben yarın dr a gidiyorum.

arkadaşlar benide ekleyin:))) 2 eylül gözüküyor internetten hesapladığımda doğum tarihi.. yaşım 25 ilk gebeliğim:))

canım merhabaaa hayılrı olsun
seninle aynı günüzzz bebişleriimiz 5+3 günlük .:)))

kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder

kızlarr az önce dr dan geldim:)))))))) çok duyguluyum yaaa bir tuhafım bebişimizin kesesiini gördük ilk fotomuzudaa aldık:)) annesi yesin onu yaa oy oy :)ay yaaa Allahım inş.kucaklarımızada almayı nasip eder

çok sevindim mihracee allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,ben de dün gördüm keseyi,kaç haftalıktın sen cnm

Ben de 25 yaşındayım ve eğer hamişsem ilk bebişim olacak. BAT 12-14 ocak arası Bebiş varsa doğum 21 Eylül gibi gözüküyor. inşallah kırmızılar gelmez de ben de aranıza katılırım.

çok sevindim mihracee allah hepimize bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,ben de dün gördüm keseyi,kaç haftalıktın sen cnm
canım bneim teşekkür ederim inş. inş... ben 5+3 günlüğüm :)))
ya bu akıntı doğuma kadar olacak mı ya :-(
hımsss bende hiç akıntı yokk fıstıkkk dr una sorsaydın keşkeee cepten falan arayıp sor isterseen
Ben de 25 yaşındayım ve eğer hamişsem ilk bebişim olacak. BAT 12-14 ocak arası Bebiş varsa doğum 21 Eylül gibi gözüküyor. inşallah kırmızılar gelmez de ben de aranıza katılırım.
aleynaa Allah gönlüne göre versin cnaım inş. aramızda senide görürüzzzzz

aleynaa Allah gönlüne göre versin cnaım inş. aramızda senide görürüzzzzz

teşekkür ederim canım hamilelerin duası kabul olurmuş umarım seninki de tutmuştur bana
Meleğini sağlıklı sıhatli kucağına alman dileğiyle..

bende 5 +2 akıntı normal canım,benim normal de de var zaten
kızımda da olmuştu,ama çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…