2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bayramdan sonra gel tarih vericem dedi canım:))çok heyecanlıyım yaaa...artık günler yalaştıkça hafif bi korku daha cokda heyecan mutluluk..

inşaallah canım inşaallah..

bayramdan sonra gel tarih vericem dedi canım:))çok heyecanlıyım yaaa...artık günler yalaştıkça hafif bi korku daha cokda heyecan mutluluk..

bayramdan sonraa bıcok kısıı gun aldıı .. bakalım benım nezamn olcakk banada ole deseydı heyecandannn bayılırdım o derecede

herseyımızz hazır cok sukur tumm eylull annelerı olarak.. gelsın kuzucuklar artıkkkkkkkkk

çantam, geceliğim,tacım,terliğim çamaşırım eksik benim yani benim hiçbişeyim yok:)) bir de kalın battaniyeler var ya bebişler için ondan alacağım.artı nevresim takımı:))))
bayramda hepsini halledeceğim

Son düzenleme:

bayramda cogu yer kapalı cnmm ama ıns halledersın.. elını cabukk tut

kızlar günaydın.biz gece yine hayalet gibi dolaştık evin içinde kızımla.sabah hava aydınlandıktan sonra oturma odasında uyuyabildik.ancak şimdi kalkabildik. çok acıkmışız kahvaltı yapıyoruz ve canım acayip çay istedi kaçamak yapıcam kendime çay demledim çok mutluyum:)hamile kaldım kalalı çaysız kahvaltı yapıyorum birkerecikte benim hakkım dimi.

gunaydınnnnnnnnnn..bugunn 2 de randevum var sahurda kalkınca gene adet sancısı gıbı karnımın ıcı agrıodu.. bakalımm drr nedıycek .. benım kuzucumm yola cıkmısmı
benimde 3 gündür oluyordu dr karındaki gevşemelerin artık başladığını söyledi göbek ağrımın nedeni buymuş

bız geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızımla agrılardan uyku sorunu yaşadık ama olsun kahvaltı yapıcazzz...varmı haber geçmiş yapmadımm

bız geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızımla agrılardan uyku sorunu yaşadık ama olsun kahvaltı yapıcazzz...varmı haber geçmiş yapmadımm

gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.. sahurdan sonra bende zor daldım ama uyumusumm dr gıdıcezz babamız gelıcek oglenn.. bana sanss dıleyınn.. cnm cayı bende dun ıctım uzun bır sure sonra.. okadar bısı ollmazzz cok demlıı yapmaa amaa tmm mıı

selıncımmm bı haber yok cnmm sımdılık

SUKSUK

bekledik bekledik biraz daha bekleyelim şu bayram geçsin gelsin kuzucuklarımız.ben bayramda doğum yapmaktan korkuyorum doktor bulamayız gibime geliyor.nasıl doğuracaz ya ooffff anam of anam üç tane çocuğu nasıl doğurmuş acaba canım anam

Benim eşim de başak burcu, çok temiz ama çok dağınık. Ben de teraziyim. Bizim kızımız da ya başak ya da terazi olacak. Bakalım görecez, eve hangimizden bi daha gelecek?

aynen benim koca da öyle çok temiz titizdir ama zaman zaman çok dağınık olur.. bakalım ikinci başak erkeği gelince ne olacak :)) onlar temizler, bende arkalarından dağınıklıklarını toplarım herhalde :)) bayramı atlatırsam başak garanti , hadi hayırlısı..

seeeeeelam doguran varmı ayyyyy bizimkiler alanyadan gelecekler bir türlü karar veremedik bileti hangi tarihte alsak neyse 22 randevum var sizce 36 haftada dogum tarihi verebilirmi dr

he süpermiş habersız bı gun belkı dr sonra senden haber gelır ahahahaah :) hayırlı haberlerle gel kuzummmmm ayy ben merak ettım sımdıdednn kacda randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…