Eki Görüntüle 491088 Eki Görüntüle 491089 Eki Görüntüle 491090 Eki Görüntüle 491091 Eki Görüntüle 491092 Eki Görüntüle 491093 Eki Görüntüle 491094 Eki Görüntüle 491095 Eki Görüntüle 491096 Eki Görüntüle 491097 Eki Görüntüle 491098 Eki Görüntüle 491099 Eki Görüntüle 491100 Eki Görüntüle 491101 Eki Görüntüle 491102 Eki Görüntüle 491103 Eki Görüntüle 491104
işte bunlarda bizim cicilerimiz teyzoşlar...hepsini çekemedim ama genel olarak koleksiyonumuz böylee
DR gun verdımı cnmm ... ınss ..
gunaydın cnmmmmmmmmmmmmm
saol cnmmm elıfım annesı cok bekletmez umarım
her dr gıdıcegımde heycanlanıyorumm doguma alırsa acıl dıee .. hakkımızda ne hayırlısı olucaksa o olsun cnmm bunun kacısı yok nede olsaaaa
benim şimdiden geliyor cnm çamaşırımı bile ıslatıyor hatta:)) o zaman hemen gelecek demek mi acaba? sütün gelmesi için zorlanmayacağım demek mi bu??
güle güle kullanınnnn cnm:)))sağlıklı,mutlu günlerde inşallah
benim bu kadar yok kıyafet yaa.... karar veremiyorum yeter gibi geliyor hemen büyür diye. ama az gibi de sanki sürekli kirletebilir. bilemedim:)))
bayramdan sonra gel tarih vericem dedi canım:))çok heyecanlıyım yaaa...artık günler yalaştıkça hafif bi korku daha cokda heyecan mutluluk..
günaydınlarrrr güzel aniişlerrrr
herseyımızz hazır cok sukur tumm eylull annelerı olarak.. gelsın kuzucuklar artıkkkkkkkkk
çantam, geceliğim,tacım,terliğim çamaşırım eksik benimyani benim hiçbişeyim yok:)) bir de kalın battaniyeler var ya bebişler için ondan alacağım.artı nevresim takımı:))))
bayramda hepsini halledeceğim
bayramda cogu yer kapalı cnmm ama ıns halledersın.. elını cabukk tut
yaaaaama burada ilk gün olmasa bile 3.-4. gün mutlaka açık yerler olur diye düşünüyorum
benimde 3 gündür oluyordu dr karındaki gevşemelerin artık başladığını söyledi göbek ağrımın nedeni buymuşgunaydınnnnnnnnnn..bugunn 2 de randevum var sahurda kalkınca gene adet sancısı gıbı karnımın ıcı agrıodu.. bakalımm drr nedıycek .. benım kuzucumm yola cıkmısmı
kızlar günaydın.biz gece yine hayalet gibi dolaştık evin içinde kızımla.sabah hava aydınlandıktan sonra oturma odasında uyuyabildik.ancak şimdi kalkabildik. çok acıkmışız kahvaltı yapıyoruz ve canım acayip çay istedi kaçamak yapıcam kendime çay demledim çok mutluyum:)hamile kaldım kalalı çaysız kahvaltı yapıyorum birkerecikte benim hakkım dimi.
bız geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızımla agrılardan uyku sorunu yaşadık ama olsun kahvaltı yapıcazzz...varmı haber geçmiş yapmadımm
benimde 3 gündür oluyordu dr karındaki gevşemelerin artık başladığını söyledi göbek ağrımın nedeni buymuş
Benim eşim de başak burcu, çok temiz ama çok dağınık. Ben de teraziyim. Bizim kızımız da ya başak ya da terazi olacak. Bakalım görecez, eve hangimizden bi daha gelecek?
gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.. sahurdan sonra bende zor daldım ama uyumusumm dr gıdıcezz babamız gelıcek oglenn.. bana sanss dıleyınn.. cnm cayı bende dun ıctım uzun bır sure sonra.. okadar bısı ollmazzz cok demlıı yapmaa amaa tmm mıı
selıncımmm bı haber yok cnmm sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?