2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarr.....
yelizin hesabı neden pasif oldu:44::44:
ben bir geçmiş yapayım geliyorum:)))
gunaydın cnmm pasıfmı olmuss bı fıkrım yokkkkkkkk
Günaydın herkese,
Herkes iyidir umarım. Süksük dün seni çok merak ettim, akşama kadar yoktun, akşam da ben giremedim. İyisin değil mi, bir sorun yoktur umarım?

gunaydın cnmm aksam ustu gırdımm sureklı yatıyodum cnmm 5 gıbıydı sanıırsam yazmıstım sen gırmedıgın ıcın gorememısın. berlıka arkadasımaa masj attım o bılgı vermıstı.. sancılarım var oturamıyorum. belım agrıoo .. bugun dr gıdıcem aksamda adet olucakmısım gıbı karnımın ıcı agrıodu. bızım bıdıkk kafasını soktu galıba kanalaa gelmek ıstıo bende carsamba babaanne gelıcekk kızım bekle dıyorum ama bakalım dınlıycekmı benı

benim 37. haftamda randevum var soracağım bunu doktora sana da geçmiş olsun
ben de önümüzdeki hafta halıları yıkamaya verip sermeyeceğim. zaten süpüremiyorum gerek yok:)))
gunaydınnnnnnnnnn..bugunn 2 de randevum var sahurda kalkınca gene adet sancısı gıbı karnımın ıcı agrıodu.. bakalımm drr nedıycek .. benım kuzucumm yola cıkmısmı
hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz.

yaaa benim şimdiden çok acıyor göğüslerim ve uçları hatta o kadar kafaya takmışım ki rüyamda gördüm dün gece.hemşire gösterdi nasıl emzireceğimi. emziriyorum çok şükür acımadı diyorum:)))
3aydır falan sıvı geliyor benim göğüslerden ama acıyor işte. şimdiden sürmeye başlayacağım bişeyler...

Oglusum babasini ugurladiktan sonra kipirkipir hic durmadi biz deee missss gibi cillitbang kokuttuk mutfagimizi ayy bayiliyorum kokusuna bayilmazsam iyidir sonucta kimyasal ama hamileligim boyunca asermedigim seyi buldum :)) agrilar sancilar mide yanmalari herkese gecmis olsun kizlar hepinize ve miniklerinize gunaydinnnnn sabirsizlanmasinlar zamaninda gelsinler

bencede aile ile ilgili kızlar. benim eşimde babasından gördüğü için hiç yormaz beni. çok hareketlidir, her işe koşturur. tabii bu aralar ramazan olduğu için çok bi şey yapamıyor aşkım benim. ama şu da varki bazen benim göremediğim şeyleri görür bazen de en basit temizlik kurallarını atlar. erkek işte neticede. neyse bu kadara çok şükür. bi de eşim başak burcu. onun etkiside var sanırım. inşallah bende bir başak erkeği doğrucam yakında:))))

suksuk arkadaşım hadi güzel haberlerini bekliyoz...

Canim hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sagsalim git gel bizi habersiz bırakma.

Bununla geçmiş olsun tatlım, sevindim önemli birşey olmadığına, gerçi bu vakitten sonra korkacak birşey ne olabilir ki, Elif hanım teşrif eder, o da zaten beklenen son.

Benim eşim de başak burcu, çok temiz ama çok dağınık. Ben de teraziyim. Bizim kızımız da ya başak ya da terazi olacak. Bakalım görecez, eve hangimizden bi daha gelecek?

Ay bayram geldi benim evde hala heryer heryerde..Bugun iyi bi temizlik yapmam lazım. Gelen giden olur rezil oluruz sonra kızımla

kızlar morhipo ya bübchen in kampanyalı setleri gelmiş hemde 56 TL çantasıyla birlikte almak isteyen varsa kaçırmasın bence bu fiyatı

ayy kızlar ben ne cektimkızımdaaglatıyodu resmen yaaa..catır catır yara olmuştu sütüm gec geldiği için...süt gelince yara olmuyo göğüsler nemli kalıyo süt zaten faydalı yarayı iyilestiriyo..iş süt gelene kadar sabretmek ve sürekli emzirmek..acıyo diye emzirmezlik yapmayın gelmiyo süt o zamanda..

hoşbulduk tatlımbayramda doğuran olacak korkarmbu sancılar doğum habercisi..bende tık yok ama karnım indi baya..gerçi sezeryan olacak..hepimizin gönlümüzdekiler hakkımızda hayırlı olsun inşaallah..
DR gun verdımı cnmm ... ınss ..
günaydın herkese annişleeerrr
gunaydın cnmmmmmmmmmmmmm
Bununla geçmiş olsun tatlım, sevindim önemli birşey olmadığına, gerçi bu vakitten sonra korkacak birşey ne olabilir ki, Elif hanım teşrif eder, o da zaten beklenen son.
saol cnmmm elıfım annesı cok bekletmez umarım
Süksükcüğüm bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz.

her dr gıdıcegımde heycanlanıyorumm doguma alırsa acıl dıee .. hakkımızda ne hayırlısı olucaksa o olsun cnmm bunun kacısı yok nede olsaaaa

benim şimdiden geliyor cnm çamaşırımı bile ıslatıyor hatta:)) o zaman hemen gelecek demek mi acaba? sütün gelmesi için zorlanmayacağım demek mi bu??

güle güle kullanınnnn cnm:)))sağlıklı,mutlu günlerde inşallah
benim bu kadar yok kıyafet yaa.... karar veremiyorum yeter gibi geliyor hemen büyür diye. ama az gibi de sanki sürekli kirletebilir. bilemedim:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…