gunaydın cnmm pasıfmı olmussgünaydın kızlarr.....
yelizin hesabı neden pasif oldu:44::44:
ben bir geçmiş yapayım geliyorum:)))
Günaydın herkese,
Herkes iyidir umarım. Süksük dün seni çok merak ettim, akşama kadar yoktun, akşam da ben giremedim. İyisin değil mi, bir sorun yoktur umarım?
benim 37. haftamda randevum var soracağım bunu doktoraStreptokok pozitif çıktı kızlar. Hazır hastanedeyken onun da tedavisine başladılar. Yalnız dünden beri yediğim erken dogum engelleyici serum carpinti yaptığından gece de dahil hic uyumadım. Bakalım kac gün uykusuz kalabiluyor insan:)
ben de önümüzdeki hafta halıları yıkamaya verip sermeyeceğim. zaten süpüremiyorum gerek yok:)))Benim ev 3 haftadır halisiz supuremiyorum diye kaldırdım oradan da yıkamaya gitti geldi ama sermeye de hiç niyetim yok şimdi bayramda zaten annemde olucam gelen giden olmaz bosuna kirlenmesin bu arada doğurursam artık birileri gelir evi temizler halıyı serer umarim
hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz.gunaydınnnnnnnnnn..bugunn 2 de randevum var sahurda kalkınca gene adet sancısı gıbı karnımın ıcı agrıodu.. bakalımm drr nedıycek .. benım kuzucumm yola cıkmısmı
günaydın herkese..
bu çektiğimiz şeyler doğum sancı değil arkadaşlar birinci kızımda tecrübeliyim doğum sancısı belde ve kuyruk sokumundan geliyo ve en önemlisi başta 20 dk da bir sonra 15 sonra 10 sonra 5 dk oluyor o kadar kıvranıyorsunuzki sancı sırasında o beş dakikalık ara 1 saat gibi geliyor insana... zataen saatten gözünüzü alamıyorsunuz gözünüzü.. sürekli gelip gidiyor.. ve belden başlıyor ağrı sonra geçiyor... bende bu aralar baya sancılanıyorum vajinamdan çatı kemiklerimden.. ama dinlanince yada 1-2 saat sonra bir şekilde geçiyor .... doğum sancıları gelince 1-2 saate daha çok düzenli aralıklarla artıyor...
çok kafanıza takmayın o sancı gelince anlıyorsunuz bir şekilde 5 dk bir düştüğünde rahim açıklığım 3-4cm idi sonrasını hastanede çektim 1.5 saat.. 10cm olunca doğuma aldılar beni...bebişin başı görününce iş ve çıkınca doğum olayı bitiyor artık çok rahatlıyor insan eğer meme ucu yarası olmazsanız sıkıntıların hepsi bitmiş sayılır... ama o meme yarası doğumdan beter oluyor o yüzden kimden ne duyuyorsanız yapın krem vs.
gunaydın cnmm pasıfmı olmussbı fıkrım yokkkkkkkk
Kızlar yazılanları okudum da benim kocam benden iyi temizlik yapıyorevde benim fark edemediğim yerleri bile fark ediyor Allah razı olsun hamileliğim boyunca hiç yormadı beni, hatta ramazandayız gündüz yemek yapmak için yorulmayayım diye bizim sokakta çok güzel ev yemekleri yapan bir yer var temizde, hergün orada yemek yiyorum. Hakkını nasıl öderim bilmem. Birde bence bu konularda annenin rolüde çok önemli benim kayınvalidem erkek çocuğu diye onu yapmasın bunu yapmasın yapmamış ve karısına değer vermeyide ailesinden öğrendi bence.Allah başımdan eksik etmesin diyorum hep, daha 6 ay askerlik yapacak gerçi 2 sene sonra falan yapar ama Allahım korur inşallah onu. Off kocam işte hala, ne kadar çok özlediğimi fark ettim yaaa yarım saate gelir herhalde.....
tecrubelı annelrınn soledıklerı bızım ıcın cok onemlı cnmm tskler bılgıler ıcın..gogus ucumaa saf zeytınyagı surucem ben ıse yarıo dedıler ınss yaraa olmayızz sancılar sureklı deıll.. yavasyavass aralıklı oluoo benımde belden agrı gırıo .. ama sureklı deıl budaa doguma yaklastıgımızı gosterıoo demii:26::26:
gunaydın kızlar..iki gündür doğru dürüst giremedim var mı doğuran...sancısı olan..nehabersiniz:)
gunaydın cnmmm hgsancısı olan cok doguran yok
gunaydın cnmm pasıfmı olmussbı fıkrım yokkkkkkkk
gunaydın cnmm aksam ustu gırdımm sureklı yatıyodum cnmm 5 gıbıydı sanıırsam yazmıstım sen gırmedıgın ıcın gorememısın. berlıka arkadasımaa masj attım o bılgı vermıstı.. sancılarım var oturamıyorum. belım agrıoo .. bugun dr gıdıcem aksamda adet olucakmısım gıbı karnımın ıcı agrıodu. bızım bıdıkk kafasını soktu galıba kanalaa gelmek ıstıobende carsamba babaanne gelıcekk kızım bekle dıyorum ama bakalım dınlıycekmı benı
bencede aile ile ilgili kızlar. benim eşimde babasından gördüğü için hiç yormaz beni. çok hareketlidir, her işe koşturur. tabii bu aralar ramazan olduğu için çok bi şey yapamıyor aşkım benim. ama şu da varki bazen benim göremediğim şeyleri görür bazen de en basit temizlik kurallarını atlar. erkek işte neticede. neyse bu kadara çok şükür. bi de eşim başak burcu. onun etkiside var sanırım. inşallah bende bir başak erkeği doğrucam yakında:))))
suksuk arkadaşım hadi güzel haberlerini bekliyoz...
benim 37. haftamda randevum var soracağım bunu doktorasana da geçmiş olsun
ben de önümüzdeki hafta halıları yıkamaya verip sermeyeceğim. zaten süpüremiyorum gerek yok:)))
hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz.
yaaa benim şimdiden çok acıyor göğüslerim ve uçlarıhatta o kadar kafaya takmışım ki rüyamda gördüm dün gece.hemşire gösterdi nasıl emzireceğimi. emziriyorum çok şükür acımadı diyorum:)))
3aydır falan sıvı geliyor benim göğüslerden ama acıyor işte. şimdiden sürmeye başlayacağım bişeyler...
DR gun verdımı cnmm ... ınss ..hoşbulduk tatlımbayramda doğuran olacak korkarm bu sancılar doğum habercisi..bende tık yok ama karnım indi baya..gerçi sezeryan olacak..hepimizin gönlümüzdekiler hakkımızda hayırlı olsun inşaallah..
gunaydın cnmmmmmmmmmmmmmgünaydın herkese annişleeerrr
saol cnmmm elıfım annesı cok bekletmez umarımBununla geçmiş olsun tatlım, sevindim önemli birşey olmadığına, gerçi bu vakitten sonra korkacak birşey ne olabilir ki, Elif hanım teşrif eder, o da zaten beklenen son.
Süksükcüğüm bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Eki Görüntüle 491088 Eki Görüntüle 491089 Eki Görüntüle 491090 Eki Görüntüle 491091 Eki Görüntüle 491092 Eki Görüntüle 491093 Eki Görüntüle 491094 Eki Görüntüle 491095 Eki Görüntüle 491096 Eki Görüntüle 491097 Eki Görüntüle 491098 Eki Görüntüle 491099 Eki Görüntüle 491100 Eki Görüntüle 491101 Eki Görüntüle 491102 Eki Görüntüle 491103 Eki Görüntüle 491104
işte bunlarda bizim cicilerimiz teyzoşlar...hepsini çekemedim ama genel olarak koleksiyonumuz böylee
benim şimdiden geliyor cnm çamaşırımı bile ıslatıyor hatta:)) o zaman hemen gelecek demek mi acaba? sütün gelmesi için zorlanmayacağım demek mi bu??ayy kızlar ben ne cektimkızımdaaglatıyodu resmen yaaa..catır catır yara olmuştu sütüm gec geldiği için...süt gelince yara olmuyo göğüsler nemli kalıyo süt zaten faydalı yarayı iyilestiriyo..iş süt gelene kadar sabretmek ve sürekli emzirmek..acıyo diye emzirmezlik yapmayın gelmiyo süt o zamanda..
Eki Görüntüle 491088 Eki Görüntüle 491089 Eki Görüntüle 491090 Eki Görüntüle 491091 Eki Görüntüle 491092 Eki Görüntüle 491093 Eki Görüntüle 491094 Eki Görüntüle 491095 Eki Görüntüle 491096 Eki Görüntüle 491097 Eki Görüntüle 491098 Eki Görüntüle 491099 Eki Görüntüle 491100 Eki Görüntüle 491101 Eki Görüntüle 491102 Eki Görüntüle 491103 Eki Görüntüle 491104
işte bunlarda bizim cicilerimiz teyzoşlar...hepsini çekemedim ama genel olarak koleksiyonumuz böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?