2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi hayırlı haberlerle gel canım.bayram öncesi kontrol iyi olur bayramında iyi geçmesi adına.bende o yüzden gittim bu hafta doktora.bayramda içim rahat olsun istedim.doktorda haftaya yine gel dedi.yani bayram biti bitmez hastaneye gidicem.

ben de başak burcuyum kızlar.bir aksilik olmazda kızım gününde gelirse oda başak olacak inşallah.kızım başak ben başak eşim yandım ben diyor.başımda birtane vardı ikincisine nasıl dayanacağm diyor garibim.

kızlar dr den geldim şimdi bebişim 2800 olmuş suyu ii dedi. nst de sancılar çıkmadı. normal doğum düşünüyorsan doğuma kadar kadın doğumcuya görünmene gerek yok dedi . acil bir şeyler olmadıktan sonra, kanaman olur suyun gelir sancın olursa şimdiki sancılar gibi değil belden başlayan belli aralıklarla gelen sancı o zaman hem dr ye görün dedi.. su içmene devam et suyun ve bebişin kalp atışları ii dedi.. iste böyle.
nst yi çeken ebe bana aa ne güzel kilo fazla almamışsın , karnın çok büyümemiş dedi bende 20 kilo aldım dedim
hımmm diyo bu aralar kilo almam durdu 78-79 arasında gidip geliyorum.. bakalım..
bizden haberler böyle

mrtylz hesaba ne olmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş suksukkk
hıcbır fıkrım yok bende baktım gecıcı olarak pasıf dıoo
he süpermiş habersız bı gun belkı dr sonra senden haber gelır ahahahaah :) hayırlı haberlerle gel kuzummmmm ayy ben merak ettım sımdıdednn kacda randevun
2de cnmmmmmmmm
ayyy güzel haberlerle gelirsin inşallahh canım benim haftaya cumaya randevumm
ıns cnm benımde haftaya persembee bıdakı randevumm bızım drr cıft cıft verıo artık dogurucagımı oda anladı sonundaa
negusel cnm ewt bayram oncesı bu ıı oldu bencede... kayınvalıde gelıo carsambaa oglen burda kısmetse.. bızde onunlaa persembe gıdıcezz ogune kadar dogurmazzsam
wala cnm eskıdenn catır catır doguruyolarmıss.. bende bayramda olursa napıcaz dıyorumkıı en azından esım yanımdaa hayırlısıyla gelsınlerde. buaara bebek haberlerı zaten ıcımı karartıı ..

bızde hıc basak burcu yok cnmm senın bebeklıgınee ınelım ozaman uslu bır bebekmıydın barii

masalahh cnmmmmmmmmm.. benım dr daa muayene ıcın aynı seylerı soledı bugunde gıdıcem bakalım neler olucak

günaydınnnnnnnn biz prensesimler kalktık cıbı cıbı doktor teyzemize temiz olalım diye :))) saat 1 de randevum bidaha giremem die yazıorum.... ay inş bi aksilik olmazda geldiğim gibi yazarım size... öpüyorum hepinizi

bebekc+, fatos2, OzzyOzzy, selinselinn+, sabrii11, helmet2132, tentation, pencil83, turkuazsuay+, FilizYavuz, karar77, sorcieree82, bayanstres, masaltuna+
hepinize merhaba kızlarrrrrrr özledim özledim sizleri ama girmeye hiç fırsatım olmuyor benim ya inş. yaramaz birşeyler yoktur herkesten hayırlı haberler alırım umarım

ay herkes ne güzel heyecanlı ya,ben hiçbi şey hissetmiyorum,dün beşiği de kurduk,hiiç etkilenmedim,bakıyorum bakıyorum bi şey hissetmiyorum,doğum için de heyecanlanmıyorum,bazen de sevmiycekmişim gibi geliyo,kötü bi anne mi olcam ben ya

aynen canım bebek haberleri benide çok etkiledi.ama allahın emri öyleymiş o bebeğin ömrü okadarmış.vade yetince birşey sebep oluyor.artık kendimi öyle teselli ettim.neyse kötü haberleri bırakalım.günde kaç defa bebişimin odasına girip kokladığımı sayamıyorum bile.daha kendi gelmeden odası mis gibi kokuyor birde yavrum doğup gelince nasıl kokacak odamız.çok heyecanlıyım.

Selam kızlar. Ben de iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum. Doktora da gitmek istemiyorum elleyip geri döndürecek diye. Ama artık canıma tak etti. Dinlenince geçerdi ama gece bile uyutmuyo ki... Sıcak duşa giriyorum, rahatladım geçti diyorum kurulanır kurulanmaz gene ağrı, eşim belime masaj yapıyor o da bir anlık rahatlatıyor. Bir türlü geçmedi. Yarım saatte bir belimden kasıklarıma iniyor.. İki gecelik uykusuzluk ve sürekli ağrı artık sinirlerimi iyice gerdi. Sabah olsun doktora gidicem. Ne yaparlarsa yapsınlar... Saat 4 şimdi. Sabah olmasını bekliyorum..

alemsim:)) psikolojin henüz hazırlanmadısa ondan olabilir veya şu sıralar başka seni meşgul eden durumlar varsa ondanda olabilir sıkılma
merhaba tatlım

Son düzenleme:
seeeeeelam doguran varmı ayyyyy bizimkiler alanyadan gelecekler bir türlü karar veremedik bileti hangi tarihte alsak neyse 22 randevum var sizce 36 haftada dogum tarihi verebilirmi dr
bence vermez cnm yaa bı aksılık olmadıgı surede.. daha dursun kuzucuk bu hafta cok onemlı cıgerlerı gelısıoo
hayırlı haberlerle gelelım ıns cnmbenımde 2 dee cok heyecanlyım cokkkkkkkkkk

aaaaaaaaaaaaaa.. nıee bole hıssedıyosun cnmyaa kuzucun gelıcek o besıkte uyuycak sen onu kokluycaksın sevıceksınn .. kucagınaa aldıgındaa sorarım ben sana.. sana masum masum bakıcak bakk sımdıden benım gozlerrım dolduu ayy bennn cok duygusal oldummmmmmmbu hormonlarr benıı mahvettıı

bence sen duygularına farkında olmadan bir sebepten dolayı ket vuruyorsun.37.38.haftana gelde görüyüm ben seni.ozamanda birşey hissetmiyorum diyebilecekmisin.heyecan nasıl tavan yapıcak.bu haftama kadar bende senin gibiydim ama benim içimde hep bebeğime birşey olacak korkusu olduğu için kendimi hep frenliyordum,sevinemiyordum.önce annemler sonra kayınvalidemler beni bebek için alışverişe çıkardılar.nerdeyse bişey almayalım hadi dönelim diyecek durumdaydım o korku yüzünden.ama şimdi daha iyiyim.pazar günü 37.haftayıda dolduruyoruz allahın izniyle.bebeğimde de sorun yok herşey yolunda çok şükür.

bendeeeeee hastanee bavulunu acıpp hastane cıkısınıı kokluyorummmmmm opuyorm benım kızım bunlarımı gıyıcek ufacık dıee.. ayy ben cok duygusl oldummmmmmmmmm durupp durupp aglıyorum odası camasırları ole gusel kokuoo kı allahımm sagsalım kucagımızaa almayı nasıp etsın hepımız ıcın dua edıyorum cnm ..

hayırlısı olsun cnm hakkında.. muayene ıkıdebır neden yapıo anlamadım gıttı .. agrılarının seebebı acılma oldugu ıcın olabılırr.. dus ıı gelıo bıdee yuruyuss yap acılmann kolay olsun .. bende dun gece basladımm gecee yuruyuslerınee..

canım senin doğum sancıların hız kazanmış bence sabah hemen git müdahaleyle daha hızlandırırlar heralde yazık sana hayırlısıyla bebeğini buğün kucaklarsın inşallah

maşallah canım beebişineee
banada 10 gün sonraya vermişti doktorum randevuyu bende çok zaman sonraya verdi demiştim kendi kendime demekki i sorun görmediği için öyle yaptıı..

hiç olur mu öyle şey bende kızımda hiç hayecanlanmamıştım . hiç sevmicekmişim gibi geliyu ama bir doğdu gözümü ondan alamadım içgüdüsel olarak 1-2 ay alışamamıştım ona ama kucağımdan düşüremiyordum.kıyamıyosunuz ki ona bakmaya canım yansa bile 2 saati geçirmeden uyandırıp emziriyodum.. meraklanma doğumda sonra öyle bir içgüdü oluyo ki bebişe karşı koruma ve bakım olarak sonrada zaten sevdiriyolar kendilerini bıdıklar... korkma yani bu duygular da normal.. ama ben ikincide akıllandım şimdi onun ne kadar tatlı olacağını hayal adiyorum ayaklarını öperim diyorum... başka bebişler görünce hemen karnımdaki de ne şirindir diye keyifleniyorum..
kızıma hamileyken başka bebişlere bakmıyodum bile ilgi ve sevgi alanıma girmiyodu bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…