- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
gunaydınnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmm bız dr gıdıcezz cok heyecanlıyızzzzzzzzzzzzzzzzz
gunaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.. sahurdan sonra bende zor daldım ama uyumusumm dr gıdıcezz babamız gelıcek oglenn.. bana sanss dıleyınn.. cnm cayı bende dun ıctım uzun bır sure sonra.. okadar bısı ollmazzz cok demlıı yapmaa amaa tmm mıı
selıncımmm bı haber yok cnmm sımdılık
seeeeeelam doguran varmı ayyyyy bizimkiler alanyadan gelecekler bir türlü karar veremedik bileti hangi tarihte alsak neyse 22 randevum var sizce 36 haftada dogum tarihi verebilirmi dr
aynen benim koca da öyle çok temiz titizdir ama zaman zaman çok dağınık olur.. bakalım ikinci başak erkeği gelince ne olacak :)) onlar temizler, bende arkalarından dağınıklıklarını toplarım herhalde :)) bayramı atlatırsam başak garanti , hadi hayırlısı..
hıcbır fıkrım yok bende baktım gecıcı olarak pasıf dıoomrtylz hesaba ne olmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş suksukkk
2de cnmmmmmmmmhe süpermiş habersız bı gun belkı dr sonra senden haber gelır ahahahaah :) hayırlı haberlerle gel kuzummmmm ayy ben merak ettım sımdıdednn kacda randevun
ıns cnm benımde haftaya persembee bıdakı randevumm bızım drr cıft cıft verıo artık dogurucagımı oda anladı sonundaaayyy güzel haberlerle gelirsin inşallahh canım benim haftaya cumaya randevumm
negusel cnm ewt bayram oncesı bu ıı oldu bencede... kayınvalıde gelıo carsambaa oglen burda kısmetse.. bızde onunlaa persembe gıdıcezz ogune kadar dogurmazzsamhadi hayırlı haberlerle gel canım.bayram öncesi kontrol iyi olur bayramında iyi geçmesi adına.bende o yüzden gittim bu hafta doktora.bayramda içim rahat olsun istedim.doktorda haftaya yine gel dedi.yani bayram biti bitmez hastaneye gidicem.
wala cnm eskıdenn catır catır doguruyolarmıss.. bende bayramda olursa napıcaz dıyorumkıı en azından esım yanımdaaSUKSUK
bekledik bekledik biraz daha bekleyelim şu bayram geçsin gelsin kuzucuklarımız.ben bayramda doğum yapmaktan korkuyorum doktor bulamayız gibime geliyor.nasıl doğuracaz ya ooffff anam of anam üç tane çocuğu nasıl doğurmuş acaba canım anam
bızde hıc basak burcu yok cnmm senın bebeklıgınee ınelım ozaman uslu bır bebekmıydın bariiben de başak burcuyum kızlar.bir aksilik olmazda kızım gününde gelirse oda başak olacak inşallah.kızım başak ben başak eşim yandım ben diyor.başımda birtane vardı ikincisine nasıl dayanacağm diyor garibim.
kızlar dr den geldim şimdi bebişim 2800 olmuş suyu ii dedi. nst de sancılar çıkmadı. normal doğum düşünüyorsan doğuma kadar kadın doğumcuya görünmene gerek yok dedi . acil bir şeyler olmadıktan sonra, kanaman olur suyun gelir sancın olursa şimdiki sancılar gibi değil belden başlayan belli aralıklarla gelen sancı o zaman hem dr ye görün dedi.. su içmene devam et suyun ve bebişin kalp atışları ii dedi.. iste böyle.
nst yi çeken ebe bana aa ne güzel kilo fazla almamışsın , karnın çok büyümemiş dedi bende 20 kilo aldım dedim
hımmm diyo bu aralar kilo almam durdu 78-79 arasında gidip geliyorum.. bakalım..
bizden haberler böyle
hıcbır fıkrım yok bende baktım gecıcı olarak pasıf dıoo
2de cnmmmmmmmm
ıns cnm benımde haftaya persembee bıdakı randevumm bızım drr cıft cıft verıo artık dogurucagımı oda anladı sonundaa
negusel cnm ewt bayram oncesı bu ıı oldu bencede... kayınvalıde gelıo carsambaa oglen burda kısmetse.. bızde onunlaa persembe gıdıcezz ogune kadar dogurmazzsam
wala cnm eskıdenn catır catır doguruyolarmıss.. bende bayramda olursa napıcaz dıyorumkıı en azından esım yanımdaahayırlısıyla gelsınlerde. buaara bebek haberlerı zaten ıcımı karartıı ..
alemsim:)) psikolojin henüz hazırlanmadısa ondan olabilir veya şu sıralar başka seni meşgul eden durumlar varsa ondanda olabilir sıkılmaay herkes ne güzel heyecanlı ya,ben hiçbi şey hissetmiyorum,dün beşiği de kurduk,hiiç etkilenmedim,bakıyorum bakıyorum bi şey hissetmiyorum,doğum için de heyecanlanmıyorum,bazen de sevmiycekmişim gibi geliyo,kötü bi anne mi olcam ben ya
merhaba tatlımbebekc+, fatos2, OzzyOzzy, selinselinn+, sabrii11, helmet2132, tentation, pencil83, turkuazsuay+, FilizYavuz, karar77, sorcieree82, bayanstres, masaltuna+
hepinize merhaba kızlarrrrrrr özledim özledim sizleri ama girmeye hiç fırsatım olmuyor benim yainş. yaramaz birşeyler yoktur herkesten hayırlı haberler alırım umarım
bence vermez cnm yaa bı aksılık olmadıgı surede.. daha dursun kuzucuk bu hafta cok onemlı cıgerlerı gelısıooseeeeeelam doguran varmı ayyyyy bizimkiler alanyadan gelecekler bir türlü karar veremedik bileti hangi tarihte alsak neyse 22 randevum var sizce 36 haftada dogum tarihi verebilirmi dr
hayırlı haberlerle gelelım ıns cnmbenımde 2 deegünaydınnnnnnnn biz prensesimler kalktık cıbı cıbı doktor teyzemize temiz olalım diye :))) saat 1 de randevum bidaha giremem die yazıorum.... ay inş bi aksilik olmazda geldiğim gibi yazarım size... öpüyorum hepinizi
ay herkes ne güzel heyecanlı ya,ben hiçbi şey hissetmiyorum,dün beşiği de kurduk,hiiç etkilenmedim,bakıyorum bakıyorum bi şey hissetmiyorum,doğum için de heyecanlanmıyorum,bazen de sevmiycekmişim gibi geliyo,kötü bi anne mi olcam ben ya
ay herkes ne güzel heyecanlı ya,ben hiçbi şey hissetmiyorum,dün beşiği de kurduk,hiiç etkilenmedim,bakıyorum bakıyorum bi şey hissetmiyorum,doğum için de heyecanlanmıyorum,bazen de sevmiycekmişim gibi geliyo,kötü bi anne mi olcam ben ya
bendeeeeee hastanee bavulunu acıpp hastane cıkısınıı kokluyorummmmmm opuyorm benım kızım bunlarımı gıyıcek ufacık dıee.. ayy ben cok duygusl oldummmmmmmmmm durupp durupp aglıyorumaynen canım bebek haberleri benide çok etkiledi.ama allahın emri öyleymiş o bebeğin ömrü okadarmış.vade yetince birşey sebep oluyor.artık kendimi öyle teselli ettim.neyse kötü haberleri bırakalım.günde kaç defa bebişimin odasına girip kokladığımı sayamıyorum bile.daha kendi gelmeden odası mis gibi kokuyor birde yavrum doğup gelince nasıl kokacak odamız.çok heyecanlıyım.
Selam kızlar. Ben de iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum. Doktora da gitmek istemiyorum elleyip geri döndürecek diye. Ama artık canıma tak etti. Dinlenince geçerdi ama gece bile uyutmuyo ki... Sıcak duşa giriyorum, rahatladım geçti diyorum kurulanır kurulanmaz gene ağrı, eşim belime masaj yapıyor o da bir anlık rahatlatıyor. Bir türlü geçmedi. Yarım saatte bir belimden kasıklarıma iniyor.. İki gecelik uykusuzluk ve sürekli ağrı artık sinirlerimi iyice gerdi. Sabah olsun doktora gidicem. Ne yaparlarsa yapsınlar... Saat 4 şimdi. Sabah olmasını bekliyorum..
Selam kızlar. Ben de iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum. Doktora da gitmek istemiyorum elleyip geri döndürecek diye. Ama artık canıma tak etti. Dinlenince geçerdi ama gece bile uyutmuyo ki... Sıcak duşa giriyorum, rahatladım geçti diyorum kurulanır kurulanmaz gene ağrı, eşim belime masaj yapıyor o da bir anlık rahatlatıyor. Bir türlü geçmedi. Yarım saatte bir belimden kasıklarıma iniyor.. İki gecelik uykusuzluk ve sürekli ağrı artık sinirlerimi iyice gerdi. Sabah olsun doktora gidicem. Ne yaparlarsa yapsınlar... Saat 4 şimdi. Sabah olmasını bekliyorum..
maşallah canım beebişineeekızlar dr den geldim şimdi bebişim 2800 olmuş suyu ii dedi. nst de sancılar çıkmadı. normal doğum düşünüyorsan doğuma kadar kadın doğumcuya görünmene gerek yok dedi . acil bir şeyler olmadıktan sonra, kanaman olur suyun gelir sancın olursa şimdiki sancılar gibi değil belden başlayan belli aralıklarla gelen sancı o zaman hem dr ye görün dedi.. su içmene devam et suyun ve bebişin kalp atışları ii dedi.. iste böyle.
nst yi çeken ebe bana aa ne güzel kilo fazla almamışsın , karnın çok büyümemiş dedi bende 20 kilo aldım dedim
hımmm diyo bu aralar kilo almam durdu 78-79 arasında gidip geliyorum.. bakalım..
bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?