2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın herkese,

bebegınızı hastaneden portbebe ıle mı cıkaracaksınız yoksa ana kucagı ıle mı ?
ana kucagı hafıf oturuyor pozısyonda oldugu ıcın tereddut ettım.
portbebeler tam yatıs pozısyonunda cunku.
ne dersınız ??

bu arada, bebeklerınız ıcın cocuk doktoru bulabıldınız mı ?
anadolu yakasında cocuk doktoru arıyorum.

Ağrım var diye gidince eliyle açılma var mı diye bakıyorlar. O da kanama yapıyo sanki..
Yürüyüşü her gün yapıyorum en az bir saat. Ama dün 10dk yürüyüp eve döndük.

ayyyyyyyyyy canım ya sanki senin doğum başlamış gibi geldi bana.git doktora hamilelik bu beklenirmi.ellerse ellesin hiç değilse için rahat şekilde eve dönersin ya da paşa paşa doğuma yatarsın.ama en kötüsü evde ne olduğunu bilmeden durmak.riske atma bebeğinide kendinide.

sen ikide bir çamaşırları koklarsan tabi sancıların sık olur kendini uyarıyorsun heralde biraz uzak dur bakalım:))

kızlar merhabalarr
sabaha kadar bi gr uyumadım sabah eşim işe gidince bi uyudum yeni kalktım sayılır..
halam köyden süt getirmş akşam içip yattım bi iki saat sonra o nasıl bir kaşıntıdır bütün vücudum ayak parmaklarımdan saçlarımın içine kadar deli gibi kaşınıyoo kalktım duş aldım biraz rahatladım bu sefer oğum bi dakika durmadı yaa sabah 6ya kadarr gece 12den sabah 6ya kadar hiç mi uyumaz bu çocuk yaa içimi kemirdi resmenn

karsı bınada bı dede vefat etmıs sımdı cenazesı bınanın onune geldı cok kalabalık herkess hıckırarak aglıooo cok kotu oldummm allah rahmet eylesınn..

canım moralini bozmak istemem ama başak bebekleri biraz uğraştırır anneyi.mesela yemek yemesi sorunludur.mızmızdır herşeyi yemez.bebekken bile zar zor yedirdiğin mamayı geri çıkarır.uykuyu sever.büyümeye başladığında çaktırmadan muzurluk yapar.kardeşi varsa onun üzerine atabilir.ama annenin 1 numaralı yardımcısıdır.anneye bağlıdır.canım nette başak burcu bebeği dersen anlatıyor.bir bak istersen.

Bebek de çok hareketli maşallah. Karnımın kasılması geçince hemen oynamaya başlıyor. Onun da hoşuna gidiyor sanırım :)
Gidicem doktora artık. bekle bekle geçmedi çünkü.

alemsim:)) psikolojin henüz hazırlanmadısa ondan olabilir veya şu sıralar başka seni meşgul eden durumlar varsa ondanda olabilir sıkılma

merhaba tatlım

ya ne biliyim,gurbette olmaktan da kaynaklanıyo olabilir,belki de daha çok korku endişe falan olduğu için bana öyle geliyor,annem gelmeden doğurursam diye korkuyorum mesela,ama işin garibi korku falan da hissetmiyorum. Belki de bütün duygular birbirine girdi ben anlayamıyorum,ilk zamanlar iyiydim de git gide bi şey hissetmemeye başladım,eşim de tam tersi hadi artık gelsin ben onunla oynıycam sevicem diyip duruyo

hakiki süt bünyeyi bozdu desene:))

Ay inşallah bugün doğar da kurtulurum artık çok fena çünkü..

hayırlıysa inşallah

slm kızlar bugün erken kalktım 10da tembelim ben tembel .ama bgn çok işim var pasta brk fln yapıp buzluga atıcam gelen gidene çıkartırım bide o zaman ugraşamam oglumla.kızlar galiba oglum dogum pozisyonunu almış gibime geldi.sizlerde hissetmişmydiniz ben dr bayramdan sonraki hafta gidecem

canım ağrıların geçmediyse doğum sancıların başlamış bencede doktora bi görün bebek zorda kalmasın zaten yatış verir hastanede çekersin sancılarını.Allah hayırlısıyla kurtarsın Mevla kimseyi o dertte bırakmaz tezden kurtulursun inşallahh

Ben araba koltuğu ile çıkartıcam.
Çocuk doktorunu da hiç araştırmadım henüz. Bilmiyorum hiç

Sana organik süt ağır gelmiş demek ki :)
Azıcık sulandırarak iç bari bidahaki sefere

canım ben anakucağı aldım.yatık pozisyonada gelebiliyor.ama ben kucağımda çıkartmayı düşünüyorum bağrıma basarak.ben onun kokusunu hissediyim o benim kokumu hissetsin evimize öyle koklaşa koklaşa gelelim istiyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…