hayırlısı olsun cnm hakkında.. muayene ıkıdebır neden yapıo anlamadım gıttı .. agrılarının seebebı acılma oldugu ıcın olabılırr.. dus ıı gelıo bıdee yuruyuss yap acılmann kolay olsun .. bende dun gece basladımm gecee yuruyuslerınee..
Selam kızlar. Ben de iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum. Doktora da gitmek istemiyorum elleyip geri döndürecek diye. Ama artık canıma tak etti. Dinlenince geçerdi ama gece bile uyutmuyo ki... Sıcak duşa giriyorum, rahatladım geçti diyorum kurulanır kurulanmaz gene ağrı, eşim belime masaj yapıyor o da bir anlık rahatlatıyor. Bir türlü geçmedi. Yarım saatte bir belimden kasıklarıma iniyor.. İki gecelik uykusuzluk ve sürekli ağrı artık sinirlerimi iyice gerdi. Sabah olsun doktora gidicem. Ne yaparlarsa yapsınlar... Saat 4 şimdi. Sabah olmasını bekliyorum..
bendeeeeee hastanee bavulunu acıpp hastane cıkısınıı kokluyorummmmmm opuyorm benım kızım bunlarımı gıyıcek ufacık dıee.. ayy ben cok duygusl oldummmmmmmmmm durupp durupp aglıyorumodası camasırları ole gusel kokuoo kı allahımm sagsalım kucagımızaa almayı nasıp etsın hepımız ıcın dua edıyorum cnm ..
hayırlısı olsun cnm hakkında.. muayene ıkıdebır neden yapıo anlamadım gıttı .. agrılarının seebebı acılma oldugu ıcın olabılırr.. dus ıı gelıo bıdee yuruyuss yap acılmann kolay olsun .. bende dun gece basladımm gecee yuruyuslerınee..
canım senin doğum sancıların hız kazanmış bence sabah hemen git müdahaleyle daha hızlandırırlar heralde yazık sana hayırlısıyla bebeğini buğün kucaklarsın inşallah
bızde hıc basak burcu yok cnmm senın bebeklıgınee ınelım ozaman uslu bır bebekmıydın barii
masalahh cnmmmmmmmmm.. benım dr daa muayene ıcın aynı seylerı soledı bugunde gıdıcem bakalım neler olucak
Ay inşallah bugün doğar da kurtulurum artık çok fena çünkü..
ayyyyyyyyyy canım ya sanki senin doğum başlamış gibi geldi bana.git doktora hamilelik bu beklenirmi.ellerse ellesin hiç değilse için rahat şekilde eve dönersin ya da paşa paşa doğuma yatarsın.ama en kötüsü evde ne olduğunu bilmeden durmak.riske atma bebeğinide kendinide.
alemsim:)) psikolojin henüz hazırlanmadısa ondan olabilir veya şu sıralar başka seni meşgul eden durumlar varsa ondanda olabilir sıkılma
merhaba tatlım
aaaaaaaaaaaaaa.. nıee bole hıssedıyosun cnmyaa kuzucun gelıcek o besıkte uyuycak sen onu kokluycaksın sevıceksınn .. kucagınaa aldıgındaa sorarım ben sana.. sana masum masum bakıcak bakk sımdıden benım gozlerrım dolduuayy bennn cok duygusal oldummmmmmm bu hormonlarr benıı mahvettıı
bence sen duygularına farkında olmadan bir sebepten dolayı ket vuruyorsun.37.38.haftana gelde görüyüm ben seni.ozamanda birşey hissetmiyorum diyebilecekmisin.heyecan nasıl tavan yapıcak.bu haftama kadar bende senin gibiydim ama benim içimde hep bebeğime birşey olacak korkusu olduğu için kendimi hep frenliyordum,sevinemiyordum.önce annemler sonra kayınvalidemler beni bebek için alışverişe çıkardılar.nerdeyse bişey almayalım hadi dönelim diyecek durumdaydım o korku yüzünden.ama şimdi daha iyiyim.pazar günü 37.haftayıda dolduruyoruz allahın izniyle.bebeğimde de sorun yok herşey yolunda çok şükür.
hiç olur mu öyle şey bende kızımda hiç hayecanlanmamıştım . hiç sevmicekmişim gibi geliyu ama bir doğdu gözümü ondan alamadım içgüdüsel olarak 1-2 ay alışamamıştım ona ama kucağımdan düşüremiyordum.kıyamıyosunuz ki ona bakmaya canım yansa bile 2 saati geçirmeden uyandırıp emziriyodum.. meraklanma doğumda sonra öyle bir içgüdü oluyo ki bebişe karşı koruma ve bakım olarak sonrada zaten sevdiriyolar kendilerini bıdıklar... korkma yani bu duygular da normal.. ama ben ikincide akıllandım şimdi onun ne kadar tatlı olacağını hayal adiyorum ayaklarını öperim diyorum... başka bebişler görünce hemen karnımdaki de ne şirindir diye keyifleniyorum..
kızıma hamileyken başka bebişlere bakmıyodum bile ilgi ve sevgi alanıma girmiyodu bile...
hakiki süt bünyeyi bozdu desene:))kızlar merhabalarr
sabaha kadar bi gr uyumadım sabah eşim işe gidince bi uyudum yeni kalktım sayılır..
halam köyden süt getirmş akşam içip yattım bi iki saat sonra o nasıl bir kaşıntıdır bütün vücudum ayak parmaklarımdan saçlarımın içine kadar deli gibi kaşınıyoo kalktım duş aldım biraz rahatladım bu sefer oğum bi dakika durmadı yaa sabah 6ya kadarrgece 12den sabah 6ya kadar hiç mi uyumaz bu çocuk yaa içimi kemirdi resmenn
Ay inşallah bugün doğar da kurtulurum artık çok fena çünkü..
Selam kızlar. Ben de iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum. Doktora da gitmek istemiyorum elleyip geri döndürecek diye. Ama artık canıma tak etti. Dinlenince geçerdi ama gece bile uyutmuyo ki... Sıcak duşa giriyorum, rahatladım geçti diyorum kurulanır kurulanmaz gene ağrı, eşim belime masaj yapıyor o da bir anlık rahatlatıyor. Bir türlü geçmedi. Yarım saatte bir belimden kasıklarıma iniyor.. İki gecelik uykusuzluk ve sürekli ağrı artık sinirlerimi iyice gerdi. Sabah olsun doktora gidicem. Ne yaparlarsa yapsınlar... Saat 4 şimdi. Sabah olmasını bekliyorum..
Eki Görüntüle 491088 Eki Görüntüle 491089 Eki Görüntüle 491090 Eki Görüntüle 491091 Eki Görüntüle 491092 Eki Görüntüle 491093 Eki Görüntüle 491094 Eki Görüntüle 491095 Eki Görüntüle 491096 Eki Görüntüle 491097 Eki Görüntüle 491098 Eki Görüntüle 491099 Eki Görüntüle 491100 Eki Görüntüle 491101 Eki Görüntüle 491102 Eki Görüntüle 491103 Eki Görüntüle 491104
işte bunlarda bizim cicilerimiz teyzoşlar...hepsini çekemedim ama genel olarak koleksiyonumuz böylee
gunaydın herkese,
bebegınızı hastaneden portbebe ıle mı cıkaracaksınız yoksa ana kucagı ıle mı ?
ana kucagı hafıf oturuyor pozısyonda oldugu ıcın tereddut ettım.
portbebeler tam yatıs pozısyonunda cunku.
ne dersınız ??
bu arada, bebeklerınız ıcın cocuk doktoru bulabıldınız mı ?
anadolu yakasında cocuk doktoru arıyorum.
kızlar merhabalarr
sabaha kadar bi gr uyumadım sabah eşim işe gidince bi uyudum yeni kalktım sayılır..
halam köyden süt getirmş akşam içip yattım bi iki saat sonra o nasıl bir kaşıntıdır bütün vücudum ayak parmaklarımdan saçlarımın içine kadar deli gibi kaşınıyoo kalktım duş aldım biraz rahatladım bu sefer oğum bi dakika durmadı yaa sabah 6ya kadarrgece 12den sabah 6ya kadar hiç mi uyumaz bu çocuk yaa içimi kemirdi resmenn
gunaydın herkese,
bebegınızı hastaneden portbebe ıle mı cıkaracaksınız yoksa ana kucagı ıle mı ?
ana kucagı hafıf oturuyor pozısyonda oldugu ıcın tereddut ettım.
portbebeler tam yatıs pozısyonunda cunku.
ne dersınız ??
bu arada, bebeklerınız ıcın cocuk doktoru bulabıldınız mı ?
anadolu yakasında cocuk doktoru arıyorum.
kızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?