2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ya zor bir durum tabi.ama şöyle söyleyim doktorunun genelde hangi doğum taraftarı olduğunu araştır.mesela benim gittiğim hastane son ana kadar normal doğum taraftarı olduğu için bana böyle birşey söyleseler bebeğimide benide riske atmak istemiyorlar vardır bir bildikleri der güvenirdim ve sezeryana girerdim.ama sezeryancı bir doktorsa tereddüt ederdim.özelemi gidiyorsun devlet hastanesimi.ben başta özele gidiyordum bana bebeğimin makat duruşta olduğunu söylediler sezeryan doğum görünüyordu.araştırdım doktor sezeryancı çıktı.devlet hastanesine geçtim bebeğim başduruşta.halada öyle normal doğum pozisyonunda.istersen başka bir doktora görün için rahatlasın.

Bence doktorun çok abartmış. Sezeryana almak için seni korkutmaya çalışıyor sanırım...
Bebek son dakikaya kadar dönebilir diye duymuştum ben.

canım normal doğum yanlısı bi doktor olduğuna inansam gerçekten risk almak istemiyor diycem ama ben ne kadar normal doğum diye yanım tutuşuyorsam o da bi o kadar sezeryan yanlısı 100 hastasından 80i sezeryandır.makat gelişi bebeklerde ilk gebelikse doğum süreci başlasa bile uzun süreceğinden herhangi bir risk görmüyorlar.offf bilmiyorum offff

eğer doktorun sezeryancıysa durum farklı tabi canım mesela benim doktorum son ana kadar normalci bi sorun olmadığı takdirde hep normalden yana doğumlarının %95i normal eğer benim doktorum bana sezeryan derse güvenirim ona. bence başka bi doktora daha git yani normal doğum yancısı bi doktora git ve görüşlerini öğrenn. hem 15 gün erken almak bana fazla geldi yaa..

günaydın karın ağrılarımız geçti sabah kahvaltımızı yaptık meyvemizi yiyoruz öğlen güneşi çıksın kızıma ciciler bakacağım alışveriş zamanı kendime almıyorum kızıma alıyorum
hep böyle olacak galiba :))))))))))))))))))))))):::)))))))))))))))))))))

dün bebeğimin biberonlarını emziğini emzik kutusunu falan aldım onları şimdi kaynar suda beklettim plastik kokusu kalmasın diye,bebişime bi zarar vermesinn.Ama ben onlarla uğraştıkça oğlum kıskanıyoo diyoki anne napcaksın onları amaaann boşver gel çizgi film izleyelimm:))))) oğlum 5 yaşında :))

bayram sonrası bi kaç doktoru deniycem muhakkak bu gün yer bulamam. özel hastane dediğin gibi devlet hastanesine de gitmekte fayda var. bana öyle şeyler söyledi ki kolu bacağı omurgası kırılabilir söylemeye dilim varmıyor boğulabilir diye dünden beri kendime gelemedim ancak şimdi paylaşabiliyorum sizlerle. abartısız 28. haftadan beri ultrason cihazını değdirir değdirmez ilk söylediği laf ters bebek. artık söylediklerinden bile şüphe duyar oldum.

kizlar erkek basak cocugu nasil olur davranislari felan dün esim sen neydin dedi basak dedim aman yandim Allah iki basak ben napicm die dövnmeye basladi adamcaz dogrumu zor mu olurki

canım başak burcu temizdir titizdir. dağınıklığı sevmez.sonra analizcidir hiçbirşey gözünden kaçmaz.yıllar sonra bile kimsenin hatırlamadığı ince detaylar hatırlar sanki daha dün olmuş gibi.kolay kolay birşeyi unutmaz.ayrıntılara takılır.işinde prensip sahibidir.duygularından çok mantığı ile hareket eder.eeeeeee böyle bir insanla yaşamak çokta kolay olmasa gerek.

not:evde kalan bayanların çoğu başak burcudur evlenmek çocuk sahibi olmak onlara göre değildir.ama eğer evlenirlerse dünyanın en iyi eşi olurlar.eğer çocuk yaparlarsa mükemmel anne olurlar.çünkü sorumluuk duyguları çok fazladır.

eşlerimiz her ne kadar başak burcu olmamızdan yakınsalarda bizsiz 1 saat bile geçiremezler.öylede bağlanırlar bize:)hehehehehe

Ay inşallah bugün doğar da kurtulurum artık çok fena çünkü..
cnm sen nezaman döneceksin?? orada kalman gereken bir süre var mı??
annem yüz örtüsü almış.beyaz kenarı oyalı sanırım tam bilmiyorum. ben örterim. çok meraklıyım o tarz şeylere:)))
valla ben de kışlık yapıp koyacağım için pasta börek yapmayacağım.haberli gelenlere hemen yaparım bişeyler.elim hızlıdır. bir kaçta hazır bişey koyarım.sarmam falan da var dolapta. habersiz gelenlerede kuru pasta,meyva suyu yeter. açığımı aramaya geleceklerse gelmesinler. laf edeceklerse de gelmesinlerherkes aynı yollardan geçiyor.
biraz anlayışlı olmak lazım

cnm sezeryancı bir doktor sanırımeğeer bir problem yoksa genelde bekleniyor doğuma kadar. başka bir doktora daha gitsen.hiç olmadı devlete git. bebek her an dönebilir aslında..( benimki de tersti baya araştırmıştım)

canım sen dediğin gibi başka doktora git.bilmiyormuşsun gibi doğum şeklini bebeğin duruşunu sor.orda ne olduğundan emin ol.eğer gerçekten bebeğin tersse sezeryan ol bebeğini rikte atma canım.bak 9 ay karnımızda taşıdık emek verdik.hamileliğin hiçte kolay olmadığını gördük.herşeyde bir hayır vardır.hakkımda hayırlısı buymuş de sezeryanını ol.iki haftadanda birşey olmaz.sezeryanda hep 2 hafta önce alıyorlar.sonrası tehlikeli canım bebek kanala girerse sorun olur.kendinide üzme.içini rahat tut tek yapman gereken şey bebeğin duruşundan emin olmak.

bebek ne kadar ters olursa olsun bence de beklenmeli dönmese bile doğum sancısının başlaması taraftarıyım.hadi gel bebeği şu tarihte alalım demek hazır olmadığı halde onu yerinden ayrılmaya zorlamak bence.kordon dolanır kakasını yapar yada annede sıkıntılı bir durum vardır tamam o zaman ama diğer türlü kendi zevkim için bebeğimi aldırmaktan farkı yok.bende sıkıldım bu süreçten hele son ay artık daha zor o zaman gideyim bu hafta sonunda alın bebeği yeter artık diyeyim hoş diyenlerde var.şu kozadaki kelebek örneği çok doğru bencede.

çok haklısın canım ilk önce durumdan emin olmak lazım. sonrada kızım için en sağlıklı olana karar vericem.hayırlısıyla sağlıcakla inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızz:119:

neyse kızlar benim biraz daha temizliğim kaldı onlarıda yapıyım bayramda evim tertemiz olsunki rahat gezebiliyim:)size iyi sohbetler.yorulunca gelirim yine.

doktorunun sezeryancı olması kötü olmuş, sözüne güvenemezsin bu durumda.
ama söylediklerinde haklı, daha dün haber vardı bütün sitelerde, makat bi şekilde kanala girerse sezeryan da sıkıntılı.
bir de gittiğin hastane küçükse dr hastane şartlarına güvenmiyo olabilir. sancı başlayıp hala bebek ters olursa ve acil sezeryan gerekirse hemen hızlı bi şekilde alabilecek imkanı yoksa planlı yapmak isteyebilir.
benim de suyum az, planlı sezeryan olucak, çok aşırı az değil normal doğumu deneyelim dedim dr.a, burası küçük bi hastane bebeğin kalbi 60-70 lere düştükten sonra zamanında alamazsam nolucak dedi? deniceksen git büyük hastanelerde dene bunu dedi, açık sözlüydü yani. hoş fakültenin prof u sezeryan diyo bana.
ben de senin gibi dr.lar sezeryancı diye üzüldüm ama inat edip bi sorun yaşarsam kahrımdan ölürüm diye kabul ettim

canım tam da senin anlattıklarını anlatmaya çalıştım ona. ama ne fayda kafasında sezeryanı netleştirmiş ben gerçekten normal doğumu istiyordum normal olmasa bile herşey zamanı geldğinde olmalı doktorun programına göre değil. allahım bi mucize olsada şu doktor emellerine kavuşamasa....

hadi ya sizdemi ters bendemi anlamadım ben teraziyim evde terör estirme havaları var hep ama saman alevi gbiyim kıs başaklar çok titiz olur senin oglan nasıl pasaklı olmuş anlayamadım.benm kocam boga ben azdrmasam bayada ugrasırım adam masum ya hiç sesi çıkmaz.

Merhaba kızlar bugün kızımı görmeye gitcez babasıyla saat 3:30 da randevmz ama hiç tadım yok üzdüler beni bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…