gunaydın herkese,
bebegınızı hastaneden portbebe ıle mı cıkaracaksınız yoksa ana kucagı ıle mı ?
ana kucagı hafıf oturuyor pozısyonda oldugu ıcın tereddut ettım.
portbebeler tam yatıs pozısyonunda cunku.
ne dersınız ??
bu arada, bebeklerınız ıcın cocuk doktoru bulabıldınız mı ?
anadolu yakasında cocuk doktoru arıyorum.
ALLAH rahmet eylesin. sen bakma canım yaa üzülmeeekarsı bınada bı dede vefat etmıs sımdı cenazesı bınanın onune geldı cok kalabalık herkess hıckırarak aglıooo cok kotu oldummm allah rahmet eylesınn..
bende 2 numara aldım canım..kızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh
ayy hiç sorma yaaa hiç böyle kaşındığımı bilmem ben inek sütüyle büyümüşüm oysaki bu hamilelik gerçekten enteresan bişey yaaa bünyemi alt üst ettii..hakiki süt bünyeyi bozdu desene:))
benim ilk oğlumda başak 6 yaşındacanım moralini bozmak istemem ama başak bebekleri biraz uğraştırır anneyi.mesela yemek yemesi sorunludur.mızmızdır herşeyi yemez.bebekken bile zar zor yedirdiğin mamayı geri çıkarır.uykuyu sever.büyümeye başladığında çaktırmadan muzurluk yapar.kardeşi varsa onun üzerine atabilir.ama annenin 1 numaralı yardımcısıdır.anneye bağlıdır.canım nette başak burcu bebeği dersen anlatıyor.bir bak istersen.
sen ikide bir çamaşırları koklarsan tabi sancıların sık olur kendini uyarıyorsun heralde biraz uzak dur bakalım:))
ewt cnm yururken etkıleyebılırr .. bende dun gece yururkenn kasıgımda bı agrıylaa dolandım.. ama yuruyusun ıı geldıgı dusunurek kendımı zorladım ..Ağrım var diye gidince eliyle açılma var mı diye bakıyorlar. O da kanama yapıyo sanki..
Yürüyüşü her gün yapıyorum en az bir saat. Ama dün 10dk yürüyüp eve döndük.
cnm bız anakucagı aldık ama hastaneden onla cıkaramayacıgımızı dusunerekk .. kayınvalıdee ızmırdenn chıcconun anakucagını almıss haftaya gelırken getırııcekk ortak renk aldıkk gelınce ıns paylasıırımm.. onla daha rahat olcagınııı duusnuyorumm..bıde eve getırrırken yuzunu tulbentlee ortucekmısınızz..ben yanıma tulbent almadımm kararsız kaldımdaagunaydın herkese,
bebegınızı hastaneden portbebe ıle mı cıkaracaksınız yoksa ana kucagı ıle mı ?
ana kucagı hafıf oturuyor pozısyonda oldugu ıcın tereddut ettım.
portbebeler tam yatıs pozısyonunda cunku.
ne dersınız ??
bu arada, bebeklerınız ıcın cocuk doktoru bulabıldınız mı ?
anadolu yakasında cocuk doktoru arıyorum.
benim ilk oğlumda başak 6 yaşında
yazdıkların doğru fakat tek yanlış 2,5 yıl ne kendi uyudu ne beni uyuttu şimdide mecburiyetten uyuyo yoksa hiç uyumayı sevmiyor vakit kaybı olduğunu düşünüyor ne işi varsa artık:))
yazdıkların doğru fakat tek yanlış 2,5 yıl ne kendi uyudu ne beni uyuttu şimdide mecburiyetten uyuyo yoksa hiç uyumayı sevmiyor vakit kaybı olduğunu düşünüyor ne işi varsa artık:))
canım moralini bozmak istemem ama başak bebekleri biraz uğraştırır anneyi.mesela yemek yemesi sorunludur.mızmızdır herşeyi yemez.bebekken bile zar zor yedirdiğin mamayı geri çıkarır.uykuyu sever.büyümeye başladığında çaktırmadan muzurluk yapar.kardeşi varsa onun üzerine atabilir.ama annenin 1 numaralı yardımcısıdır.anneye bağlıdır.canım nette başak burcu bebeği dersen anlatıyor.bir bak istersen.
bende ole aldımm cnm kuzucum sımdı bılee 3 kg yakınn oyuzdenn rahat rahat dursunn popposuu yeterıncee gobusumde sıkıstı zatennkızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh
benımdee ole gıbıme gelıo bugunn dr gıdıcem bakalım nedıcek bukonuda..slm kızlar bugün erken kalktım 10da tembelim ben tembel .ama bgn çok işim var pasta brk fln yapıp buzluga atıcam gelen gidene çıkartırım bide o zaman ugraşamam oglumla.kızlar galiba oglum dogum pozisyonunu almış gibime geldi.sizlerde hissetmişmydiniz ben dr bayramdan sonraki hafta gidecem
kızlar merhabalarr
sabaha kadar bi gr uyumadım sabah eşim işe gidince bi uyudum yeni kalktım sayılır..
halam köyden süt getirmş akşam içip yattım bi iki saat sonra o nasıl bir kaşıntıdır bütün vücudum ayak parmaklarımdan saçlarımın içine kadar deli gibi kaşınıyoo kalktım duş aldım biraz rahatladım bu sefer oğum bi dakika durmadı yaa sabah 6ya kadarrgece 12den sabah 6ya kadar hiç mi uyumaz bu çocuk yaa içimi kemirdi resmenn
bende oglumun başak olmasını istiyorum tertemiz olur oglum.terazi olmasından iidir anası gibi olmasın terzi fln sonra kararsz olur kaprsli olur ugraşamam vala
kızlar siz böyle doğum için pasta börek yapınca ben stres oluyorum
ben bişey yapmıyorum dolabı onlarlamı dolduracaksınız zaten herşey itiş kakış yakın akraba gelince yemeği kendileri yapar beraber yeriz uzak insanlarada
pastaneden börek ve kuru pasta karışımı tamamdır diyorum benmi yanlışım anlayamadım
kızlar siz böyle doğum için pasta börek yapınca ben stres oluyorum
ben bişey yapmıyorum dolabı onlarlamı dolduracaksınız zaten herşey itiş kakış yakın akraba gelince yemeği kendileri yapar beraber yeriz uzak insanlarada
pastaneden börek ve kuru pasta karışımı tamamdır diyorum benmi yanlışım anlayamadım
bugüne kadar ağır gelmeyen süt ağır geldi yaa sütlaç bari yapayımda öyle tüketeyim yazık çöpe gitmesinnSana organik süt ağır gelmiş demek ki :)
Azıcık sulandırarak iç bari bidahaki sefere
2.5 yıl mıı anammm yandık deseneee eğer başak olursa benim oğlan tabiibenim ilk oğlumda başak 6 yaşında
ayy evet canım yaa kesin uyanık olacak hiç durmadı sabaha kadar yaa bi ayaklarını çıkartıyoo bi aşağılarda ellerini oynatıyoo içerde neler yapıyosa yaramazzz oğlummslmmm cnmm sut alerjı yapmıs olabılır dıkkat et .. bızım bunyemızz alıskın deıl organık sute..dıkkat et kendınee..senınkıı uyanık olcak annesıı..
doğum kanalına bebek girdiği zaman sezeryan daha zor oluyomuş diye duymuştum canım belki o yüzden erken almak istemiş olabilir ama 15 gün fazla gibi geldi banaa.. eğer benim ufaklıkta dönmeseydii ben doktora en fazla bi hafta kala alın diyecektim belki normal doğumun başlamasından korkup riske atmak istememiş olabilirr..kızlar herşeyimiz yolunda ama bebeğim hala dönmedi ve doktorum o kadar moral bozucu ki bizim için bi şans bile tanımadan 25 ağustosta gel son kontrollerini yapalım sonra da sezeryana alalım diyor benim sat 10 eylül 15 gün önce almak istiyor bebeğin gelişi heyecanlandırıyor evet ama planlı sezeryana karşıyım son anda doğum sancılarıyla bile dönen bebekler var . bn ters olduğunu bile bile normal doğum istemiyorum ne kadar riskli olduğunu tabiki biliyorum ama beklemeyi istiyorum. kontrolde okadar korkutucu şeyler söyledi ki anlatamam.çok güzel bi hamilelik süreci yaşadım çok şükür hiçbir sıkıntı çekmedim nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak doğum şekli bebeğim herşeyden önemli.makat gelişi bebekler hakkında çok okudum araştırdım uzman doktorlarda planlı sezeryana karşılar. son kontrolde biraz gergin geçti fikirlerimi doğru bulmadı kendince konuyu hemen bn bu işi yıllardır yapıyorum mevzuuna getirdi şimdi ben istediği tarihte ameliyatı kabul etmezsem sorun yaşıycaz nasıl yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var...
ben de başak burcuyum kızlar.bir aksilik olmazda kızım gününde gelirse oda başak olacak inşallah.kızım başak ben başak eşim yandım ben diyor.başımda birtane vardı ikincisine nasıl dayanacağm diyor garibim.
2 numara büyük degilmi ya ben prima yenidogan aldım ama o dgr dgmaz oluyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?