2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben anakucağı aldım.yatık pozisyonada gelebiliyor.ama ben kucağımda çıkartmayı düşünüyorum bağrıma basarak.ben onun kokusunu hissediyim o benim kokumu hissetsin evimize öyle koklaşa koklaşa gelelim istiyorum inşallah.

karsı bınada bı dede vefat etmıs sımdı cenazesı bınanın onune geldı cok kalabalık herkess hıckırarak aglıooo cok kotu oldummm allah rahmet eylesınn..
ALLAH rahmet eylesin. sen bakma canım yaa üzülmeee
kızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh
bende 2 numara aldım canım..
hakiki süt bünyeyi bozdu desene:))
ayy hiç sorma yaaa hiç böyle kaşındığımı bilmem ben inek sütüyle büyümüşüm oysaki bu hamilelik gerçekten enteresan bişey yaaa bünyemi alt üst ettii..

benim ilk oğlumda başak 6 yaşında
yazdıkların doğru fakat tek yanlış 2,5 yıl ne kendi uyudu ne beni uyuttu şimdide mecburiyetten uyuyo yoksa hiç uyumayı sevmiyor vakit kaybı olduğunu düşünüyor ne işi varsa artık:))

sen ikide bir çamaşırları koklarsan tabi sancıların sık olur kendini uyarıyorsun heralde biraz uzak dur bakalım:))
yapamammmm koklamadann duramam.. elıfımmmmmmmın hayalıyle yasıyorum ben 9 aydırr kuzucum benımm gelsındee ben onuu opup kokluycamm ınss allahın ıznıyle..
Ağrım var diye gidince eliyle açılma var mı diye bakıyorlar. O da kanama yapıyo sanki..
Yürüyüşü her gün yapıyorum en az bir saat. Ama dün 10dk yürüyüp eve döndük.
ewt cnm yururken etkıleyebılırr .. bende dun gece yururkenn kasıgımda bı agrıylaa dolandım.. ama yuruyusun ıı geldıgı dusunurek kendımı zorladım ..
cnm bız anakucagı aldık ama hastaneden onla cıkaramayacıgımızı dusunerekk .. kayınvalıdee ızmırdenn chıcconun anakucagını almıss haftaya gelırken getırııcekk ortak renk aldıkk gelınce ıns paylasıırımm.. onla daha rahat olcagınııı duusnuyorumm..bıde eve getırrırken yuzunu tulbentlee ortucekmısınızz..ben yanıma tulbent almadımm kararsız kaldımdaa

bende oglumun başak olmasını istiyorum tertemiz olur oglum.terazi olmasından iidir anası gibi olmasın terzi fln sonra kararsz olur kaprsli olur ugraşamam vala

canım ben çok uyurmuşum bebekliğimde.beni zorla uyandırıp mama verirlermiş.ama bebeklikten çıkınca gerçekten uyumanın vakit kaybı olduğunu bende çok düşünürdüm.şimdi ise uyku çok tatlı geliyor:)

kızlar siz böyle doğum için pasta börek yapınca ben stres oluyorum
ben bişey yapmıyorum dolabı onlarlamı dolduracaksınız zaten herşey itiş kakış yakın akraba gelince yemeği kendileri yapar beraber yeriz uzak insanlarada
pastaneden börek ve kuru pasta karışımı tamamdır diyorum benmi yanlışım anlayamadım

Selam kizlar nasilsiniz?filiz senin dogumun baslamis bence kesilmeyen sancilar dogum isareti hadi hayirlisiyla al kucagina ins.bende ana kucagi ile cikaracagim icine ince bir yastik ve alt acma serdik duz oluyor ozaman.tulbent degilde kizimda ana kucaginin on kismina gore igne oyali bisey yaptirmistik igneyle tutturmustuk perde gibi:)yine onu takarim ttoz vs esmesin diye.aksam biberon emzgini kaynattim dogum cantasina koyacgim.hazirlik his bitmiyor.nevresimi diktim sonunda onu utuledim hazirladim.

ayy bızımkıı delı olcakk desenee babasıda cok fenaymıs zaten bakayım cnmm ..nettenn arastırayımm hıc cevremde basak bırısı olmadıı . hakımızda hayırlısıı kusma konusunuda hıc begenemedım ıns ole olmazz
kızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh
bende ole aldımm cnm kuzucum sımdı bılee 3 kg yakınn oyuzdenn rahat rahat dursunn popposuu yeterıncee gobusumde sıkıstı zatenn
benımdee ole gıbıme gelıo bugunn dr gıdıcem bakalım nedıcek bukonuda..

slmmm cnmm sut alerjı yapmıs olabılır dıkkat et .. bızım bunyemızz alıskın deıl organık sute..dıkkat et kendınee..senınkıı uyanık olcak annesıı..

bende oglumun başak olmasını istiyorum tertemiz olur oglum.terazi olmasından iidir anası gibi olmasın terzi fln sonra kararsz olur kaprsli olur ugraşamam vala

canım benim eşim terazi yazık adama oğlu başak karısı aslan içimizden sakini kocacım biraz pasaklı ama sabırlı sesiz sakin gerçi sinirlenince oğlumla kaçacak delik arıyoruz o başkada kolay adam yani kısacası hı bu arada oğlum birazda pasaklı teyzesi:))

Son düzenleme:

Benim gunum belli 2 gun oncesinden dilim borekten 2 tepsi su boregi. 2 tepsi kuru baklava aldiricam.sarma saricaz.gelene hemen ikram ederiz lohusa serbetiyle kizim da oyle yapmistim kolay olmustu.sonra zaten mevlut yapicam toplu herkes gelir.geleni kuru pastayla gondermek isime gelmiyor en kotu 2 saat oturuyor cunku.

valla bende bişeyler yapıp buzluğa atmayı düşünüyodum ama dediğin gibi yer yok kışlıkmı yapıp koyum pasta börekmi bende vazgeçtim.zaten doğumdan sonra annem götürecek bizi.yarı kırkı çıkınca yani 20 günlükkende benim evimde annemler mevlüt verecek.hergün birileriyle uğraşmayalım mevlütte gelen gelir diyorlar.birdefada çıksın.doğumdan sonra direk evime gelirsem kayınvalidemde gelir.oda onun tarafından hergün birsürü misafir gelir demek.ona dayanamam.gerçi doğumdan sonra kendi evime gelmeyi çok istiyorum ozamanda dediğin gibi pastaneden börek ve kuru pasta filan işi görür.offff eşimin tarafı bunla yetinmez gerçi meyve kuruyemiş filan onları yemeden kalkmaz bekler gelene kadar.evime gelsem misafir derdi var anneme gitsem evimi özlücem benim derdim daha büyük

Sana organik süt ağır gelmiş demek ki :)
Azıcık sulandırarak iç bari bidahaki sefere
bugüne kadar ağır gelmeyen süt ağır geldi yaa sütlaç bari yapayımda öyle tüketeyim yazık çöpe gitmesinn
2.5 yıl mıı anammm yandık deseneee eğer başak olursa benim oğlan tabii
slmmm cnmm sut alerjı yapmıs olabılır dıkkat et .. bızım bunyemızz alıskın deıl organık sute..dıkkat et kendınee..senınkıı uyanık olcak annesıı..
ayy evet canım yaa kesin uyanık olacak hiç durmadı sabaha kadar yaa bi ayaklarını çıkartıyoo bi aşağılarda ellerini oynatıyoo içerde neler yapıyosa yaramazzz oğlumm

kızlar herşeyimiz yolunda ama bebeğim hala dönmedi ve doktorum o kadar moral bozucu ki bizim için bi şans bile tanımadan 25 ağustosta gel son kontrollerini yapalım sonra da sezeryana alalım diyor benim sat 10 eylül 15 gün önce almak istiyor bebeğin gelişi heyecanlandırıyor evet ama planlı sezeryana karşıyım son anda doğum sancılarıyla bile dönen bebekler var . bn ters olduğunu bile bile normal doğum istemiyorum ne kadar riskli olduğunu tabiki biliyorum ama beklemeyi istiyorum. kontrolde okadar korkutucu şeyler söyledi ki anlatamam.çok güzel bi hamilelik süreci yaşadım çok şükür hiçbir sıkıntı çekmedim nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak doğum şekli bebeğim herşeyden önemli.makat gelişi bebekler hakkında çok okudum araştırdım uzman doktorlarda planlı sezeryana karşılar. son kontrolde biraz gergin geçti fikirlerimi doğru bulmadı kendince konuyu hemen bn bu işi yıllardır yapıyorum mevzuuna getirdi şimdi ben istediği tarihte ameliyatı kabul etmezsem sorun yaşıycaz nasıl yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var...

Ben basakların aslana göre daha uysal,titiz ama sakin olduklarını biliyorum..
ilk oglum aslan burcu inşallah küçük oglum eylülü bekler diyorum çünkü,
aslan burcu baskatan çok ama çok daha zooorrr....
bebekken aglamaları,begenmediklerini kusmaları..zordu...
inşallah bu bebegim sakin olur..

doğum kanalına bebek girdiği zaman sezeryan daha zor oluyomuş diye duymuştum canım belki o yüzden erken almak istemiş olabilir ama 15 gün fazla gibi geldi banaa.. eğer benim ufaklıkta dönmeseydii ben doktora en fazla bi hafta kala alın diyecektim belki normal doğumun başlamasından korkup riske atmak istememiş olabilirr..

Yahu bu basaklarla alip veremedikleri nedir :) ben de basagim oglusum da %90 basak olur . Temizlik yaparken bile dagitiyorum sonra topluyorum ama aaaa ask olsun

kizlar erkek basak cocugu nasil olur davranislari felan dün esim sen neydin dedi basak dedim aman yandim Allah iki basak ben napicm die dövnmeye basladi adamcaz dogrumu zor mu olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…