ahh hastaneden geldim üstüne bi de o haberi gördüm sağlık sektörü öyle bişeyki yapılanların neyin doğru yanlış olduğunu anlayamıyosun hatta bazen onlar bile anlamıyor...senin sezeryan tarihin hangi haftalara yapılıacak?doktorunun sezeryancı olması kötü olmuş, sözüne güvenemezsin bu durumda.
ama söylediklerinde haklı, daha dün haber vardı bütün sitelerde, makat bi şekilde kanala girerse sezeryan da sıkıntılı.
bir de gittiğin hastane küçükse dr hastane şartlarına güvenmiyo olabilir. sancı başlayıp hala bebek ters olursa ve acil sezeryan gerekirse hemen hızlı bi şekilde alabilecek imkanı yoksa planlı yapmak isteyebilir.
benim de suyum az, planlı sezeryan olucak, çok aşırı az değil normal doğumu deneyelim dedim dr.a, burası küçük bi hastane bebeğin kalbi 60-70 lere düştükten sonra zamanında alamazsam nolucak dedi? deniceksen git büyük hastanelerde dene bunu dedi, açık sözlüydü yani. hoş fakültenin prof u sezeryan diyo bana.
ben de senin gibi dr.lar sezeryancı diye üzüldüm ama inat edip bi sorun yaşarsam kahrımdan ölürüm diye kabul ettim
bayram sonrası bi kaç doktoru deniycem muhakkak bu gün yer bulamam. özel hastane dediğin gibi devlet hastanesine de gitmekte fayda var. bana öyle şeyler söyledi ki kolu bacağı omurgası kırılabilir söylemeye dilim varmıyor boğulabilir diye dünden beri kendime gelemedim ancak şimdi paylaşabiliyorum sizlerle. abartısız 28. haftadan beri ultrason cihazını değdirir değdirmez ilk söylediği laf ters bebek. artık söylediklerinden bile şüphe duyar oldum.
Merhaba kızlar bugün kızımı görmeye gitcez babasıyla saat 3:30 da randevmz ama hiç tadım yoküzdüler beni bugün
ahh hastaneden geldim üstüne bi de o haberi gördüm sağlık sektörü öyle bişeyki yapılanların neyin doğru yanlış olduğunu anlayamıyosun hatta bazen onlar bile anlamıyor...senin sezeryan tarihin hangi haftalara yapılıacak?
Hayırdır inşallah. Kim üzdü seni hamile hamile
kızlar dün akşam markete gidelim bayram şekeri fln alalım dedik çıktık evden, bayrama bi yere gidemiyoruz bari zil çalan çocuklara şeker veririz diye.
merdivenlerden inerken ayağım kaydı, nasil korktum o an, sert düşmemek için ayağımı feda ettim bi güzel burktum. sabaha şişmiş diye dr.a gittik, kırık çatlak gibi durmuyo dedi krem verdi yolladı, gerekirse kurşun yelekle fln film çekeriz ama gerek yok dedi.
kadın doğumcuma da gittim, çok şükür iyiydi bebeğim. nasıl korktum ya allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimize
anladım cnm hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı. bol bol dua et:)Doğumdan sonra 3 hafta daha kalıp dönücez. Bebeğin vatandaşlık işlemleri için kalmamız lazım o da 3 hafta
Etraf düşüncesiz insanlarla dolubu aralar herkese kırgınım
ne güzel her yolunda maşallah, seninki gerçekten erkenci, dr. un da çatıya erken bakmış benimki taa 37. haftada bakacakmış.
Geçmiş olsunbir nazar okut canım. bu dönemde çok dikkat edelim kendimize bugün okuduğum yazıda tek başınıza banyo bile yapmayın diyordu yüksek yerlere uzanmayın falan.ben perdelerimi taktım iki gün önce nasıl bir cesaretse artık. annem çok kızdı duyunca.napim çok kilo almadım ağırlaşmadım ki her işi yapabilirmişim gibi geliyor ama dikkat edicem bundan sonra az bir zaman kaldı bebişime kavuşmama onu tehlikeye atamam bile bile.
canım hastane çok büyük değil ama küçük de değil. acil sezeryan şartlarını sağlayamam gibi bişey söylemedi. 38 den sonra bekleyemeyiz dedi. bilmiyorum bakalım neler olacakhaberi fln boşverelim de bana dr.un yaptığı açıklama senin normal doğumun belki normal ilerler belki acil sezeryan gerekir, ben bu hastane şartlarında acil sezeryana gerektiği gibi geçemezsem ne olur? riske atamam ben sende normal denemem. belki riski abartıyo ama açık söylüyo, senin hastane nasıl büyük mü?
son anda dakikaların saniyelerin önemli olduğu kritik zamanı beklemem dedi yani benim dr.
38+4 te fln olucak sezeryan, belki bikaç gün önce sonra da olabilir bebeğin su durumu belli edicek.
canım hastane çok büyük değil ama küçük de değil. acil sezeryan şartlarını sağlayamam gibi bişey söylemedi. 38 den sonra bekleyemeyiz dedi. bilmiyorum bakalım neler olacak
hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişler de başa gelen çekilicek, inş bugün yarın döner bebeğin de bu dertten kurtulursun[/QUOT
inş canım sağlıkla gelsinler de artık nasıl gelirlerse gelsinler kuzularımızzz
Merhaba kızlar bugün kızımı görmeye gitcez babasıyla saat 3:30 da randevmz ama hiç tadım yoküzdüler beni bugün
Çok güzellermiş canım, Allah ağız tadıyla yemeyi, dağıtmayı nasip etsin...
haberi fln boşverelim de bana dr.un yaptığı açıklama senin normal doğumun belki normal ilerler belki acil sezeryan gerekir, ben bu hastane şartlarında acil sezeryana gerektiği gibi geçemezsem ne olur? riske atamam ben sende normal denemem. belki riski abartıyo ama açık söylüyo, senin hastane nasıl büyük mü?
son anda dakikaların saniyelerin önemli olduğu kritik zamanı beklemem dedi yani benim dr.
38+4 te fln olucak sezeryan, belki bikaç gün önce sonra da olabilir bebeğin su durumu belli edicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?