2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

büyük ihtimal başı yerleşmiş canım bende oralarda hatta daha aşağılarda hissediyodum doktorum başı yerleşmiş dediii
Kızlar bayram temizliğimi de yaptım rahatım artık ..yoruldum ama yaptıım
Doğuma bir daha derin temizlik tamamdır...günüm de belli olacak ne de olsa...
hadi gözünaydın canım miss gibi otur evindeee.. bizimde yapıldı büyük temizlik ama tabi benim gün fln belli olmadığı için hergün doğum olacakmış gibi evin ağzını yüzünü bi toparlıyorumm

akşama yemek yapan varmı kızlar bebişlerinizle neler yaptınız şimdi bunlar içimizdelerya :))) dışarda olunca neler hissedeceğiz elimiz gidermi yine göbüşlerimize

akşama yemek yapan varmı kızlar bebişlerinizle neler yaptınız şimdi bunlar içimizdelerya :))) dışarda olunca neler hissedeceğiz elimiz gidermi yine göbüşlerimize

benim elim gider herhalde. ben çok seviyorum karnımda oynaşmalarını hareketlerini. çok eğleniyorum o hareket ederken. hele bazen bir yeri öyle bir itiyor ki orası sivsivri oluyorçok hoşuma gidiyor

Kızlar hastaneden çıkarken veya biyerlere cıkarken kullanılabilecek kundak gördüm ..
Siz aldınız mı bana biraz kalın geldi 30tl falandı sanırım alsammı?
Bebek içinde kaymayacak tarzda..

tarhana çorbası
kaşarlı patates püresi
tavuk kızartma
doğurunca kuş gibi hafifliyor insan kanat takıp uçucakmış gibi çok güzel bi duygu o

Ay kızlar ben bugün hiç toplayamadım kendimi. Ense kökümden başıma bir aırı varki kafamı tutamıyorum tansiyonummu oynadı noldu anlamadm

Ay kızlar ben bugün hiç toplayamadım kendimi. Ense kökümden başıma bir aırı varki kafamı tutamıyorum tansiyonummu oynadı noldu anlamadm

sıcaklar yine bastırdı bende hiç iyi hissetmedim buğün kendimi 10-15 dk kestirdim habire tatlı şeyler yedim heralde biraz toparladım
seninkide tansiyon gibi veya gece uykunu alamadıysan
biraz uzan istersen

ya hiç derin temzlik yapmak istemiyorum.kapı pencere açık sanki boşa yapmış gibi olcam ama daha snra yapsam agrlşcm off ya belki benm bebş ekimede sarkablrmiş

bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum ama sizlerden de ayrılmak üzecek beni çünkü evde netim yok meraktan çatlarım ben acaba kızlar doğurdumu diye..hepiniz kendinize çok iyi bakın,, çok alıştım size nasıl olcak böyle bilmiyorum..ben yine de fırsat buldukça internet bulduğum her yerde gelirim mutlaka..Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.. kısa sürede çok düzgün ve seviyeli arkadaşlıklar edindik burda,inşallah önümüzdeki aylarda bebeklerimizi ve onlarla yaşadığımız tecrübeleri anlatırız birbirimize.. hepinizi çok seviyoruz teysoşlar hoşçakalınn

fırsat bulursan girmeye çalış giremezsende kendine ve bebeğine iyi bak hoşçakal öptüm seni

benim bebeğimin suyu az, bu yüzden sezeryan olcam, suyu az olunca normal doğumda sıkıntıya girme riski daha çokmuş bebeğin. herşey normal olur denersin sıkıntı olunca sezeryana geçersin ama sıkıntı olma ihtimalini bile bile denersem ve bi aksilik olursa? diyo yani dr.
bir de benim düşüklerim var, pıhtılaşma vs var. senin durumundaki bi hastayı normal doğurtunca madalya mı alıcam ben dedi
bi sürü sorguladım yani ama sonuç yine sezeryan

kendine ve bebşine çok iyi bak bizi habersiz bırakma

kızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh

ben 2-5 alıcam cnm ya..bizim bebişler geriden geliyor ya doktor bana 2.800-3 kilo dogar demişti böle giderse diye.ama sen bilirsin.inş.bebişlerimiz kilo alır.randevumuza az kaldı.24 üne ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…