büyük ihtimal başı yerleşmiş canım bende oralarda hatta daha aşağılarda hissediyodum doktorum başı yerleşmiş dediiiKızlaaar napıyosunuz biz miskinlik yapıyoruz biraz başım ağrıyoda. Sanurum bi sıkıntı yok bişey sorucam yan yatar pozisyondaydım bebişimin bazı hareketlerini çamaşır çizgimin az aşağısında hissettim. Bu aşağımı inmiş oluyır yoksa normalmi?
hadi gözünaydın canım miss gibi otur evindeee.. bizimde yapıldı büyük temizlik ama tabi benim gün fln belli olmadığı için hergün doğum olacakmış gibi evin ağzını yüzünü bi toparlıyorummKızlar bayram temizliğimi de yaptım rahatım artık ..yoruldum ama yaptıım
Doğuma bir daha derin temizlik tamamdır...günüm de belli olacak ne de olsa...
akşama yemek yapan varmı kızlar bebişlerinizle neler yaptınız şimdi bunlar içimizdelerya :))) dışarda olunca neler hissedeceğiz elimiz gidermi yine göbüşlerimize
taze fasülye,tavuk suyuna çorba,pilav,yoğurt canım yeter sanırsamm...akşama yemek yapan varmı kızlar bebişlerinizle neler yaptınız şimdi bunlar içimizdelerya :))) dışarda olunca neler hissedeceğiz elimiz gidermi yine göbüşlerimize
akşama yemek yapan varmı kızlar bebişlerinizle neler yaptınız şimdi bunlar içimizdelerya :))) dışarda olunca neler hissedeceğiz elimiz gidermi yine göbüşlerimize
sezeryana son 19 günüm kaldı
daha çantam hazır değil
2 pijama aldım valla gecelik koymıcam sanırım bulamadım çünkü
Ay kızlar ben bugün hiç toplayamadım kendimi. Ense kökümden başıma bir aırı varki kafamı tutamıyorumtansiyonummu oynadı noldu anlamadm
Ay kızlar ben bugün hiç toplayamadım kendimi. Ense kökümden başıma bir aırı varki kafamı tutamıyorumtansiyonummu oynadı noldu anlamadm
fırsat bulursan girmeye çalış giremezsende kendine ve bebeğine iyi bak hoşçakal öptüm senibugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum ama sizlerden de ayrılmak üzecek beniçünkü evde netim yok meraktan çatlarım ben acaba kızlar doğurdumu diye..hepiniz kendinize çok iyi bakın,, çok alıştım size nasıl olcak böyle bilmiyorum.. ben yine de fırsat buldukça internet bulduğum her yerde gelirim mutlaka..Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.. kısa sürede çok düzgün ve seviyeli arkadaşlıklar edindik burda,inşallah önümüzdeki aylarda bebeklerimizi ve onlarla yaşadığımız tecrübeleri anlatırız birbirimize.. hepinizi çok seviyoruz teysoşlar hoşçakalınn
ben yapmadım kızartma yapıcam ben kahvaltı cay felan öle halım yok eşimde tmm dedı
ben ilk doğumumda doğumhaneden acil olarak sezeryana alındım canım son anda doğum olmadı sıkıntı oldu ve hastane ekibi okadar mükemmel çalıştıki anlatamam 5 dk içinde kesilmeye başladım ve çokda rahatdılar dr um dahil ne demek gerektiği gibi geçemezsem anlamıyorum bu dr ları ya sezeryana son anda alınan çok hasta var
bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum ama sizlerden de ayrılmak üzecek beniçünkü evde netim yok meraktan çatlarım ben acaba kızlar doğurdumu diye..hepiniz kendinize çok iyi bakın,, çok alıştım size nasıl olcak böyle bilmiyorum.. ben yine de fırsat buldukça internet bulduğum her yerde gelirim mutlaka..Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.. kısa sürede çok düzgün ve seviyeli arkadaşlıklar edindik burda,inşallah önümüzdeki aylarda bebeklerimizi ve onlarla yaşadığımız tecrübeleri anlatırız birbirimize.. hepinizi çok seviyoruz teysoşlar hoşçakalınn
kızlar ben bebek bezini 3-6 kilo arası aldım yani 2 mini heralde 3 kilo doğar bebeğim inşllllhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?