2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah bi sıkıntı olmamasına sevindim

maşallah canım kızına allah nazarlardan saklasınböyle giderse yeni doğan kıyafetleri dar gelicek senin sıpaya

maşaAllah cnm kocaman olmuş seninle aynıyız benimkide o kadar büyüdümü acaba bir sorun olmamasına sevindim sancılarınında normal olduğunu söylemiştim bundan sonra doğuma kadar böle çekicez işte yavrularımız iyi olsunda benimde testlerde kansızlık çıktı hapımızı 2 ye çıkardık

ohhh çok güzel maşallah merak etmiştim bende niye girmediki diye. Herşeyin iyi olmasına sevindm

kızlar iftar hazırlığına giriştiniz galiba benim kociş yok vardiyalı bu hafta iftarı işte açıyo neyse bugün derin bi bayram temizliği yaptım camları, yerleri, beyaz eşyaları sildim tülleri yıkadım şimdi ütülüycem kociş gelince assın artık kolumu kaldırcak halim yok karnım acıktı onu bile hazırlıyacak halim yok

bugün bizde doktordaydık oğlum 2900 gr olmuş boyu uzun olacakmış bacak ölçümünden öyle dedi doktor.. 10 gün sonra gel dedi.. nst girdik herşey normalmiş sıfır ağrı sıfır sancı bu gidişle biz 40 haftayı doldururuz ... 3500 gr doğar dedi.. pozisyonumuz aynı doğum pozisyonunda..normal doğumu bekleyeceğiz son ana kadar.. bu arada doktor artık sancın gelse suyun gelse bile bebek kendini kurtarmış sayılır bir sıkıntısı olmaz dedi

bu arada kilo alımım durdu galiba geçen hafta tartılmıştım eczanede 64 düm .. bugün sağlık ocağında son kontrolüm vardı gene 64 düm inş. daha fazla kilo almam 47 ile hamile kalmıştım

Son düzenleme:

Maşallah canım yaa güzel kilo almış bebek ben haftaya gidicem 2.700 dese Allah derim ne yiyorsun da kızın büyüdü böyle sırrını bizede söyle

Son düzenleme:

maşaAllah senin bebişede cnm 40 haftayı doldursunda normal olur inş. şimdiden bizim topikte diğer topikler gibi sezeryan çokluğu oluştu bir rekor olsada eylül bebişlerinin çoğu normal doğumla gelse

Senin oğluna da maşallah. Daha çok var yaa umarım fazla kilo almazsın Bebis baya büyümüş . Benim bu ara iştahım açıldı şimdiye kadar 7 kilo almıştım herhalde son ay atağa gececeğim yarısı Bebigime yarasın da sorun değil çok küçük dogmasından korkuyorum

Selam tombikler
Ben de bugün dr daydım benim paşa da 3100 gr olmuş boyu pek belli olmaz dedi söylemedi
Herşey yolundaymış allaha şükür,37. hafta iş göremezlik raporumu aldım okuluma yollayacam
bundan sonra resmen doğum iznindeyim,kimse beni okula çağıramazzzz
tans:10/6 çıktı o da iyi bi de geçen aydan beri kilo almamışım sanırım 20 kiloyla tamamlarım çok sevindim bu işe

Benim doğum traihim belli olduuuuuuuu: 31/8/2012

sağlıklı gelsinlerde kilo önemli değil cnm zaten bu haftalarda ultrasonda -+ kg olabiliyo benim kızımda hiç dedikleri gibi çıkmadı

Öyle tabi sağlıklı olsunlar ama napim ise çabuk döneceğim için ne kadar onden başlarsa o kadar iyi fazla emziremicem maalesef kuzumu. Bugün izne ayrılacaktım patron bırakmadı daha çok var doguma kendini zaten yormuyosun dedi.hakli adam aslında geç gidiyorum gün boyu is yapmıyorum sadece yeni elemanlara is öğretiyorum, dogrusu evde sıkılırım birde kaynana ile birbirimizi yeriz kesinBöyle olması daha hayırlı belki de erken dogum riskim olmaz

Valla bence bir an önce izne cık uzat bacaklarını keyfini çıkar,
bebişler olunca zaten rahat edemiycezzz...
Sen bilirsin valla kaynanayı boşver naparsa yapsıın aman..

asicim bu kadar olur. bdt miz aynı bebişlerimizin kilosuda aynı bnm prensesim de 2950 gr boyu 48 cm..bana da haftaya gel dedi ..nst de herşey normal çıktı ...sen bu gidişle normal doğum yaparsın dedi..ve bebiş olsa bile risk die bişi yok hiç meraklanma dedi bu yüzden çok mutluyum bugün... bide bnde şuan 64 kiloyum 50 ile kalmıştım inş. 65 te sonlanır kısmet bakalım artık :)))

canım çok sevindim çok güzel haberlerle dönmüşsün hep böyle devam edersin inş iyi haberlerle

dra bugün mü gittin canım sende bdt miz aynı:) p.tesi gittiğimde oğlum 2730 grdı benim de..
seninn bebiş daha iri :)

dra bugün mü gittin canım sende bdt miz aynı:) p.tesi gittiğimde oğlum 2730 grdı benim de..
seninn bebiş daha iri :)

evet canım bugün gittim ... benm fıstık iii kilo almış 1 haftada 500 gr almış, 2950 olmuş..dr çok ii dedi inş 3500 le doğuma girersin dedi...bdne normal olsun die o kiloyuda çok geçsin istemiorum açıkcası 3500 ideal bnce

oy maşallahhh yavruna...
ben bayramdan sonra gidecegim kontrole eylüle kadar 3000olur inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…