maşallah bi sıkıntı olmamasına sevindimdr dan geldıkk elıfım 3100 gr 52 cm olmus..nstye gırdık bızım sıpaa uyuyomuss benı cok korkuttuu epey bı sure sonra uyandıı .. Kan ıdrar verdıkk hersey ıı enfeksıyon yokmuss cok az kansızlık cıktı.. Bebegımın kafası asagıdaa suyuu ıyımıss ne az nede cok .. Sımdılık hersey yolundaa.. Haftaya gene gıdıcem.. Acıl bısey olursa hemen gell tatlı hamur ısı yeme dedı. Bende yemıom zaten dedım .. Sancılarımı soledımm olcakk okadar artık dedıı .ordan tansıyon olcturmye gıttık odadan odaya kostuk durduk. Tahlıl sonuclarını bekledıkk sondkk neyse drra yetıstıkk... Derken ancaa eve geldım sımdı yemeklerımı pısırıyorumm netı acabıldım.. Bızım sıpadan haberler bölee. .bugun bıde mıdemm cok yandıı bende surupp yazdırdımm eve gelınce ıctım hemenn sankı ıı geldı gıbı..
maşallah canım kızına allah nazarlardan saklasındr dan geldıkk elıfım 3100 gr 52 cm olmus..nstye gırdık bızım sıpaa uyuyomuss benı cok korkuttuu epey bı sure sonra uyandıı .. kan ıdrar verdıkk hersey ıı enfeksıyon yokmuss cok az kansızlık cıktı.. bebegımın kafası asagıdaa suyuu ıyımıss ne az nede cok .. sımdılık hersey yolundaa.. haftaya gene gıdıcem.. acıl bısey olursa hemen gell tatlı hamur ısı yeme dedı. bende yemıom zaten dedım .. sancılarımı soledımm olcakk okadar artık dedıı .ordan tansıyon olcturmye gıttık odadan odaya kostuk durduk. tahlıl sonuclarını bekledıkk sondkk neyse drra yetıstıkk... derken ancaa eve geldım sımdı yemeklerımı pısırıyorumm netı acabıldım.. bızım sıpadan haberler bölee. .bugun bıde mıdemm cok yandıı bende surupp yazdırdımm eve gelınce ıctım hemenn sankı ıı geldı gıbı..
dr dan geldıkk elıfım 3100 gr 52 cm olmus..nstye gırdık bızım sıpaa uyuyomuss benı cok korkuttuu epey bı sure sonra uyandıı .. kan ıdrar verdıkk hersey ıı enfeksıyon yokmuss cok az kansızlık cıktı.. bebegımın kafası asagıdaa suyuu ıyımıss ne az nede cok .. sımdılık hersey yolundaa.. haftaya gene gıdıcem.. acıl bısey olursa hemen gell tatlı hamur ısı yeme dedı. bende yemıom zaten dedım .. sancılarımı soledımm olcakk okadar artık dedıı .ordan tansıyon olcturmye gıttık odadan odaya kostuk durduk. tahlıl sonuclarını bekledıkk sondkk neyse drra yetıstıkk... derken ancaa eve geldım sımdı yemeklerımı pısırıyorumm netı acabıldım.. bızım sıpadan haberler bölee. .bugun bıde mıdemm cok yandıı bende surupp yazdırdımm eve gelınce ıctım hemenn sankı ıı geldı gıbı..
dr dan geldıkk elıfım 3100 gr 52 cm olmus..nstye gırdık bızım sıpaa uyuyomuss benı cok korkuttuu epey bı sure sonra uyandıı .. kan ıdrar verdıkk hersey ıı enfeksıyon yokmuss cok az kansızlık cıktı.. bebegımın kafası asagıdaa suyuu ıyımıss ne az nede cok .. sımdılık hersey yolundaa.. haftaya gene gıdıcem.. acıl bısey olursa hemen gell tatlı hamur ısı yeme dedı. bende yemıom zaten dedım .. sancılarımı soledımm olcakk okadar artık dedıı .ordan tansıyon olcturmye gıttık odadan odaya kostuk durduk. tahlıl sonuclarını bekledıkk sondkk neyse drra yetıstıkk... derken ancaa eve geldım sımdı yemeklerımı pısırıyorumm netı acabıldım.. bızım sıpadan haberler bölee. .bugun bıde mıdemm cok yandıı bende surupp yazdırdımm eve gelınce ıctım hemenn sankı ıı geldı gıbı..
Meric35 nasıl oldun hala hastanedemiydin takip edemedim
bugün bizde doktordaydık oğlum 2900 gr olmuş boyu uzun olacakmış bacak ölçümünden öyle dedi doktor.. 10 gün sonra gel dedi.. nst girdik herşey normalmiş sıfır ağrı sıfır sancı bu gidişle biz 40 haftayı doldururuz ... 3500 gr doğar dedi.. pozisyonumuz aynı doğum pozisyonunda..normal doğumu bekleyeceğiz son ana kadar.. bu arada doktor artık sancın gelse suyun gelse bile bebek kendini kurtarmış sayılır bir sıkıntısı olmaz dedi
bu arada kilo alımım durdu galiba geçen hafta tartılmıştım eczanede 64 düm .. bugün sağlık ocağında son kontrolüm vardı gene 64 düm inş. daha fazla kilo almam 47 ile hamile kalmıştım
Evet canim hala hastanedeyim. Teşekkürler. Değişen birsey yok şimdilik. İlerleme de yok gerileme de. Bekliyoruz bakalım. O iyi olsun da ben raziyim herseye.
Maşallah canım yas sne güzel kilo almış bebek ben haftaya gidicem 2.700 dese Alkah derim ne yiyorsun da kızın büyüdü böyle sırrını bizede söyle
bugün bizde doktordaydık oğlum 2900 gr olmuş boyu uzun olacakmış bacak ölçümünden öyle dedi doktor.. 10 gün sonra gel dedi.. nst girdik herşey normalmiş sıfır ağrı sıfır sancı bu gidişle biz 40 haftayı doldururuz ... 3500 gr doğar dedi.. pozisyonumuz aynı doğum pozisyonunda..normal doğumu bekleyeceğiz son ana kadar.. bu arada doktor artık sancın gelse suyun gelse bile bebek kendini kurtarmış sayılır bir sıkıntısı olmaz dedi
bu arada kilo alımım durdu galiba geçen hafta tartılmıştım eczanede 64 düm .. bugün sağlık ocağında son kontrolüm vardı gene 64 düm inş. daha fazla kilo almam 47 ile hamile kalmıştım
sağlıklı gelsinlerde kilo önemli değil cnm zaten bu haftalarda ultrasonda -+ kg olabiliyo benim kızımda hiç dedikleri gibi çıkmadı
Öyle tabi sağlıklı olsunlar ama napim ise çabuk döneceğim için ne kadar onden başlarsa o kadar iyi fazla emziremicem maalesef kuzumu. Bugün izne ayrılacaktım patron bırakmadı daha çok var doguma kendini zaten yormuyosun dedi.hakli adam aslında geç gidiyorum gün boyu is yapmıyorum sadece yeni elemanlara is öğretiyorum, dogrusu evde sıkılırım birde kaynana ile birbirimizi yeriz kesinBöyle olması daha hayırlı belki de erken dogum riskim olmaz
asicim bu kadar olur. bdt miz aynı bebişlerimizin kilosuda aynı bnm prensesim de 2950 gr boyu 48 cm..bana da haftaya gel dedi ..nst de herşey normal çıktı ...sen bu gidişle normal doğum yaparsın dedi..ve bebiş olsa bile risk die bişi yok hiç meraklanma dedi bu yüzden çok mutluyum bugün... bide bnde şuan 64 kiloyum 50 ile kalmıştım inş. 65 te sonlanır kısmet bakalım artık :)))
dra bugün mü gittin canım sende bdt miz aynı:) p.tesi gittiğimde oğlum 2730 grdı benim de..
seninn bebiş daha iri :)
evet canım bugün gittim ... benm fıstık iii kilo almış 1 haftada 500 gr almış, 2950 olmuş..dr çok ii dedi inş 3500 le doğuma girersin dedi...bdne normal olsun die o kiloyuda çok geçsin istemiorum açıkcası 3500 ideal bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?