sıcaktan klima olmadan yatamıyorum, klimayı açınca da böyle oluyor, zaten hep nezleyim birkaç aydır. Napalım çekicez artık...
İyi geceler kızlar...
Bu gece yarısı uykusuzlukları cok erkenn basladı bendeee
artık klima ve vantilatör karsısında durmamaya soguk su içmemeye dikkat ediyorum..
çünkü fena öksürük ve bogaz agrısı yaptı..
her an dogum olursa dogumda ne yaparım..
herkes uyurken biz niye uyanıp,uyuyamıyoruz kii neden bu uykusuzluklar of yaa...
iyi geceler canım... ay ne erkeni ben kaç haftalardır gece uykusuna hasret kaldım... sabaha karşı ya da sabah uykusuzluktan sızıyorum da öyle popişim yatak yüzü görüyor.. yattımmı dön dön bacak arana yastık koy, kalk duş al uyumaya çalış göbeğinin altına destek koy.. öfff pöfff olmuyo illa kalkıyorum.. çok sinir bozucu bi durum yorgunluk ve uykusuzluktan bayılıyorum resmen benimki uyumak da değil
nezle grip soğuk algınlığı.. çook dikkat etmemiz lazım yani sonuçta eğer anestezi almamız gerekirse sıkıntı yaratabiliyor diye biliyorum..
(onu da geçtim sümüklü sümüklü öpmeyelim bebişlerimizi ilk kez)
Uykuya hasret kaldık bir an önce kavussak artık diyorum bazen..
Ama erken daha büyüsünler dimi..
Benim sezeryan olacagı için soguk suları vantilatörlere elveda dedim 1 haftadır..ne olur ne olmaz
aman iyi yapmışsın canım... ya valla ben de bugün bi doğum videosu izledim (kesmeli biçmeli değil bulursam linkini atıyım..) ağla ağla yine içim çıktı.. kızımı kucağıma aldığımı düşündüm.. o anı hissetmeye çalıştım yaşamaya çalıştım.. kim bilir ne mükemmel ne tarifi olmaz bir duygudur.. Kavuşsak tabi ya.. ama erken değil.. yani zaman çabuk geçsin az daha şerbetlensinler ballansınlar öyle
Senem senin yine az var ben ne yapayım.. çoook özledim kuzumu çok.. insan dokunmadan görmeden koklamadan da özler miymiş... bal gibi de özlermiş.. hasret kaldım kuzuma..
Canım zaman coook cabuk geciyor bak göreceksin..
Benim dogum 4 5 eylül gibi olacak tam gün belirlemedi henüz dr.
su günlere kadar hiç telas,heyecan yoktu bende de ama yaklaştıkca dogum heyecanı sarmaya basladı
benim ilki genel anesteziydi,bunda drum spinali önerdiklerini söylüyor.
Ama heyecan yaparsam diye telaslanıyorum doguma esnasında
herseyi duyup görecegim için,genel mi olsa diyorum
Allah hayırlısını verir inşallah hepimize..
Senem hiç doğurmadım ya da ne bileyim ne sezaryen gördüm ne normal doğum canlı canlı ama inan bambaşka olur yavrunun ilk anına şahit olman.. o ilk sesi ilk çığlığı.. gözlerini açışını yanağına getirip koklatmalarını hayal edebiliyor musun... bu arada herşeyi görmeyeceksinki önünde perde olacak eğer spinal olursan, istersin bir de müzik açarlar sürekli konuşurlar seninle.. zaten bi iğne yapıyorlar leyla oluyormuş insan cesaret geliyormuş.. ne bileyim.. seni yanlış yönde de etkilemek istemem ama bu şansını en iyi şekilde değerlendirmelisin bence.. bir kadının yaşayabileceği en mükemmel deneyim mucize...
ben de çok heyecanlanıyorum aslında.. korku değil de ne biliyim.. heyecan işte tam anlatamıyorum da.. belki sonlara doğru beni de korku basacak ama inan bebeğimin dünyamıza geldiği o an çook özel kesinlikle görmek isterim inşallah.. sezaryende zaten bebişini gördükten öpüp kokladıktan sonra dikerlerken istersen bayıltıyorlarmış da 10 dakika falan..
bu arada inşallah zaman çabuk geçer.. geçmek bilmiyo bu haftalarda sanki günler yerinde sayıyo gibi geliyo bana
kesinlikle o duyguyu yasamak isterimm
işte dogum yaklaştıkça bi telaş sardı beni..
Bayramdan sonra patır patır baslayacak dogumlar hayırlısıyla
Saat 6ya geliyor bu gece de bitmek üzere canım yaaa..
herkes posur posur uyuyor
Biraz yatmayı deneyelim bakalım cnm ..
yine görüşmek üzereee hoşçakal cnm
canım evde pilates topunuz var mı?
(bu arada banım açıldı hoşbulduuumm bütün gün yoktum kavuştum size topiğimizee)
Günaydın fıstıklar! Ben bu gece biraz uyuyabildim. Umarım siz de uyumussunuzdur. Kahvaltıda benim yerime de soooyle guzel birseyler yiyin:) burada kurudum günlerdir:)
ayy yataktan kalkıp kahvaltı hazırlamak şuan işkence geliyor. Nezaman çıkartcaklar seni yeter cnm doğuma daha çok var. İnsan evini özler
Kızlar buarada ebru şallı ile hamile pilatesi var ben nette. Ben bugün halim olursa denemeyi düşünüyorum
Kızlar buarada ebru şallı ile hamile pilatesi var ben nette. Ben bugün halim olursa denemeyi düşünüyorum
Kızlar suyum geldi. Hastaneye gidiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?