2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sıcaktan klima olmadan yatamıyorum, klimayı açınca da böyle oluyor, zaten hep nezleyim birkaç aydır. Napalım çekicez artık...

ben de kilmayla yatıyordum hep baktım bikaç gün burnum akacak gibi hissettim boğazım kaşınıyo falan anında kestim klima olayını.. şu tavana asılan lamba vantilatörler varya ondan aldık çook çatlarsam sıcaktan onu açıyorum en düşük devirde artık.. gerçi son bi haftadır falan yatakodası kapısı ve mutfak kapısı açık yatınca baya güzel esiyo serinlik oluyo...

iyi geceler canım... ay ne erkeni ben kaç haftalardır gece uykusuna hasret kaldım... sabaha karşı ya da sabah uykusuzluktan sızıyorum da öyle popişim yatak yüzü görüyor.. yattımmı dön dön bacak arana yastık koy, kalk duş al uyumaya çalış göbeğinin altına destek koy.. öfff pöfff olmuyo illa kalkıyorum.. çok sinir bozucu bi durum yorgunluk ve uykusuzluktan bayılıyorum resmen benimki uyumak da değil

nezle grip soğuk algınlığı.. çook dikkat etmemiz lazım yani sonuçta eğer anestezi almamız gerekirse sıkıntı yaratabiliyor diye biliyorum..

(onu da geçtim sümüklü sümüklü öpmeyelim bebişlerimizi ilk kez )

Uykuya hasret kaldık bir an önce kavussak artık diyorum bazen..
Ama erken daha büyüsünler dimi..
Benim sezeryan olacagı için soguk suları vantilatörlere elveda dedim 1 haftadır..ne olur ne olmaz

Uykuya hasret kaldık bir an önce kavussak artık diyorum bazen..
Ama erken daha büyüsünler dimi..
Benim sezeryan olacagı için soguk suları vantilatörlere elveda dedim 1 haftadır..ne olur ne olmaz

aman iyi yapmışsın canım... ya valla ben de bugün bi doğum videosu izledim (kesmeli biçmeli değil bulursam linkini atıyım..) ağla ağla yine içim çıktı.. kızımı kucağıma aldığımı düşündüm.. o anı hissetmeye çalıştım yaşamaya çalıştım.. kim bilir ne mükemmel ne tarifi olmaz bir duygudur.. Kavuşsak tabi ya.. ama erken değil.. yani zaman çabuk geçsin az daha şerbetlensinler ballansınlar öyle

Senem senin yine az var ben ne yapayım.. çoook özledim kuzumu çok.. insan dokunmadan görmeden koklamadan da özler miymiş... bal gibi de özlermiş.. hasret kaldım kuzuma..

Canım zaman coook cabuk geciyor bak göreceksin..
Benim dogum 4 5 eylül gibi olacak tam gün belirlemedi henüz dr.
su günlere kadar hiç telas,heyecan yoktu bende de ama yaklaştıkca dogum heyecanı sarmaya basladı
benim ilki genel anesteziydi,bunda drum spinali önerdiklerini söylüyor.
Ama heyecan yaparsam diye telaslanıyorum doguma esnasında
herseyi duyup görecegim için,genel mi olsa diyorum
Allah hayırlısını verir inşallah hepimize..

Son düzenleme:

Senem hiç doğurmadım ya da ne bileyim ne sezaryen gördüm ne normal doğum canlı canlı ama inan bambaşka olur yavrunun ilk anına şahit olman.. o ilk sesi ilk çığlığı.. gözlerini açışını yanağına getirip koklatmalarını hayal edebiliyor musun... bu arada herşeyi görmeyeceksinki önünde perde olacak eğer spinal olursan, istersin bir de müzik açarlar sürekli konuşurlar seninle.. zaten bi iğne yapıyorlar leyla oluyormuş insan cesaret geliyormuş.. ne bileyim.. seni yanlış yönde de etkilemek istemem ama bu şansını en iyi şekilde değerlendirmelisin bence.. bir kadının yaşayabileceği en mükemmel deneyim mucize...

ben de çok heyecanlanıyorum aslında.. korku değil de ne biliyim.. heyecan işte tam anlatamıyorum da.. belki sonlara doğru beni de korku basacak ama inan bebeğimin dünyamıza geldiği o an çook özel kesinlikle görmek isterim inşallah.. sezaryende zaten bebişini gördükten öpüp kokladıktan sonra dikerlerken istersen bayıltıyorlarmış da 10 dakika falan..

bu arada inşallah zaman çabuk geçer.. geçmek bilmiyo bu haftalarda sanki günler yerinde sayıyo gibi geliyo bana

kesinlikle o duyguyu yasamak isterimm
işte dogum yaklaştıkça bi telaş sardı beni..
Bayramdan sonra patır patır baslayacak dogumlar hayırlısıyla
Saat 6ya geliyor bu gece de bitmek üzere canım yaaa..
herkes posur posur uyuyor
Biraz yatmayı deneyelim bakalım cnm ..
yine görüşmek üzereee hoşçakal cnm

iyi geceler, tatlı rüyalar canım.. ben henüz yatamıyorum ilaç içtim yine tuvalete girmeyi bekliycem yatınca sıkışıp kalıyorum çünkü...

Günaydın güzeller
Kocam geldi Ankara'dan onu karşıladım zaten tutmayan uyku pirrrr kaçtı
Filizim az daha dayanırsın inşallah senin müjdeni alicam gibi bu ara
Hayırlısı insallahhh
Yelizim hoş geldiiiinnnnnn

Günaydın güzeller
Kocam geldi Ankara'dan onu karşıladım zaten tutmayan uyku pirrrr kaçtı
Filizim az daha dayanırsın inşallah senin müjdeni alicam gibi bu ara
Hayırlısı insallahhh
Yelizim hoş geldiiiinnnnnn

Günaydın fıstıklar! Ben bu gece biraz uyuyabildim. Umarım siz de uyumussunuzdur. Kahvaltıda benim yerime de soooyle guzel birseyler yiyin:) burada kurudum günlerdir:)

Filizyavuzcum senin bu ufaklık pek nazlı çıktı annesine naz yapıyor:) sıkma canını çömelme hareketi açılmayı arttırıyor diye duymuştum. Sık dişini daha nekadar bekletebilirki :)
esilacım niye bukadar yoruyorsun kendini bak ağrıyı gene sen çekiyorsun. Dikkaaaaattt valla erken bile getirtirsin ufaklığı allah muhafaza

bucartcım eşine söyle tabak taşıcak halim yok dışardan bişiler alıp gidin erkekler düşünmez hayatta. Pişmiş tavuk alın eşinde bi çorba kaynatsın bide makarna tamaaamm

Günaydın fıstıklar! Ben bu gece biraz uyuyabildim. Umarım siz de uyumussunuzdur. Kahvaltıda benim yerime de soooyle guzel birseyler yiyin:) burada kurudum günlerdir:)

ayy yataktan kalkıp kahvaltı hazırlamak şuan işkence geliyor. Nezaman çıkartcaklar seni yeter cnm doğuma daha çok var. İnsan evini özler

ayy yataktan kalkıp kahvaltı hazırlamak şuan işkence geliyor. Nezaman çıkartcaklar seni yeter cnm doğuma daha çok var. İnsan evini özler

Ay bilemedim vallahi. Her isleri pek kuralli. Özledim evimi evet. Ve surekli yatmak da sıkıcı oluyor. Evde de böyle yat derse bakalım ne yapacagım. Kimsem de yok burada gelip bakacak. Ancak esim ne yaparsa :) o da pek başarılı değildir ya mecbur kalınca yapar belki:))

Kızlar buarada ebru şallı ile hamile pilatesi var ben nette. Ben bugün halim olursa denemeyi düşünüyorum

canım benim de niyetim vardı, burdaki bi plates hocasına sorduk, eğer hamilelikten önce hiç pilates yapmadıysan, hamileyken de hamile platesi yapmanı önermiyorum dedi. Ben de önceden yapmadığım için şimdi de başlamadım. Bence sen de yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…