hatunlar ii geceler benım moralim o kadar bozukkiibugün kntrolüm wardı nst çok ii çıktı ama ultrasyolnda bebeğimin karın bölgesi 2 hafta geri çıktı yine..2 aydr böle ama 32. haftasında farkı kapatmıştı şimdi yine fark war ( kilosuda az 2300gr 35+1 de inşallah ii olur hepimzin yawruları da benimkide...dopleer çekıldık ordada 21. haftamdada çıkmıştı yine çektklenmeler çıktı dokroruma gittm doplerr sonucumla tekrar we dedıkı buna bakarak gelişme geriliği war diyemeyiz yapısı böle muhtemelen kafası haftasına göre büyük beli ince zayf bi bebek olucak dedi ( aksi bi durum olursa alıcaz bebeği her hafta kontrle gidicem bir soraki perşembe günü yine nst we ultrasyonda bakılıcak çok üzülüyorum iyimi acaba ewladım Allahım korusun.. bide doktorumla konuştum herşey yolunda giderse normal doğum dedi doktorum giricek doğumuma ama olduda doğum anında normal doğuramadım epidural yokmuş direk genel anestesziyle doğum yapıcaklar...haa bidee bebeğimin haftasından önce alınması gerekırse küwezi olan bi hastaneye gitmem gerekiceni söledi benım hastanemde yokmuş küçük özel bi hastane...ruhum bomboş...sabah kahwaltı yapmıyorm çalışıyorum acab bakamadımmı yawruma farkını kapatmıştı yine açılmış yine 2 hafta geri karın bölgesi...dua edin bizi inşşallah hepimiz ewladımızı sağlıkla alırız kucağımıza....desteğinize fikirlerınıze ihtiyacım çok annişler...
huzurumveoglusum, ESTEBAN, selinselinn+, hatunirem, bayanstres, bebekc+, dream0806+, ecrin1001, braue, OzzyOzzy
kızlar günaydın sabah sabah heycan bastı benii filizin haberiylee ayıldım resmenDD
Allah yardımcısı olsun herşeyy yolunda gider inş.
ay ay doğuruyormuyuz artık yaaa ay ne güzel yaaaa
:))))
bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık yaaaaaa ama bugün geçti bayramda doğmasın bayramdan sonra doğsa ne güzel olur.ama benimkinin daha doğmaya niyeti yok gibi teyzeleri.fırsat buldukçada tepeme çıkıyor.dötünüde çıkartıyor.galiba yeri dar geliyor bebişimin.
kızlar merhaba nasılsınız? uzun süreden sonra foruma girmeye vakit buldum. benim minikler 10 günlük oldular ama görseniz okadar miniklerki insan dokunmaya korkuyor. Geçmiş yapamadım forumda benden sonra doğuran var mı?
kızlar merhaba nasılsınız? uzun süreden sonra foruma girmeye vakit buldum. benim minikler 10 günlük oldular ama görseniz okadar miniklerki insan dokunmaya korkuyor. Geçmiş yapamadım forumda benden sonra doğuran var mı?
bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık yaaaaaa ama bugün geçti bayramda doğmasın bayramdan sonra doğsa ne güzel olur.ama benimkinin daha doğmaya niyeti yok gibi teyzeleri.fırsat buldukçada tepeme çıkıyor.dötünüde çıkartıyor.galiba yeri dar geliyor bebişimin.
huzurumveoglusum, ESTEBAN, selinselinn+, hatunirem, bayanstres, bebekc+, dream0806+, ecrin1001, braue, OzzyOzzy
kızlar günaydın sabah sabah heycan bastı benii filizin haberiylee ayıldım resmenDD
Allah yardımcısı olsun herşeyy yolunda gider inş.
ay ay doğuruyormuyuz artık yaaa ay ne güzel yaaaa
:))))
ayyyy çok heyecanlı. Rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin......bayramda elinizi öpecek inşallah:)))Kızlar suyum geldi. Hastaneye gidiyoruz :)
Ay cok sevindim.dun icimden diyordum yarin dogursa tarih guzel olur diye 18-8 aysan el opmeye geliyor bayram saurprizi:)ayyy fitresinide verin annesi bayram oncesi geliyor:)hadi allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar suyum geldi. Hastaneye gidiyoruz :)
hihihihi bayram şekerleri birer birer dökülür artık
benimki de aynı cnm ya , tam hah indi işte diyorum bi bakıyorum yine tepeye çıkmış, ayakları dikmişİnmek istemiyor mu ne anlamadım gitti, ben onu ne çok özlüyorum sıpa gelmek istemiyor mu ne
Ay kıyamam ben onlara , büyürler inşallah annesi ..Bizimkiler de bi doğsaydı hayırlısıyla biz de görseydikAnlatsana annelik nasıl bir duygu, onlara bakmak zor mu ne bileyim işte anlat
Bu arada FilizYavuz a dualar edelim inşallah doğumu çok rahat geçiyodur, ay çok heyecanlı onunla aramızda 8 gün var , o doğumda :26: 8 gün sonra belkim ben de :18: Ama sağlıkla gelsin de ben hazırım her an
Onbn
Anne olmak gercekten cok guzel bir duygu bebeklerime bakıp bakıp bunlar benim mı diye inanamıyorum ama iki tane bebeğe bakmak gercekten cok zor günde 2-3 saatlik uykuya duruyorum 2 gun hastanede kaldık sonra taburcu olduk. İlk gun kızımı kuvezde aldılar bir gece kuvezde kaldi. Onu gotururlerken inanılmaz üzüldüm cok sukur ertesi gun yanıma geri getirdiler saglıgım yavas yavas düzelmeye başladı doğumdan sonra 13 kilo verdim bu arada + 20 kiloya girdim 10 gunun sonunda 7 kilo fazlam kaldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?