2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hamilelikte kahvaltı çok önemli.sen muhakkak kahvaltı yap kahvaltıdada yumurtayı ve peyniri sakın atlama.yumurta protein kaynağı olduğu için büyümesinde çok etkili.günde 2 tanede olsa ceviz ye.karpuz ye bol bol doktorlar hemşireler bile bebeğin büyümesi için karpuz öneriyorlar.bende karpuzu çok yediğimde bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum.çok hızlı etkiliyor.birde çekirdek ye kalsiyum kaynağı olduğu için kemiklerini geliştirir bebeğin.en önemli şeyde süt ve meyve canım günde en az 3 çeşir meyve ye.sabah ve gece sütünü mutlaka iç.bunları yap bak bebeğin nasıl büyüyecek annesi.aç bırakma yavrunu.çay kahve içiyorsan onları tamamen kes.yemeklerdede eti atlama haftada iki gün kırmızı et ikigün beyaz et tüket.kuru fasülye ve nohutuda haftada birer kez tüket.ayran iç yemeklerin yanında.aklıma şimdilik bunlar geldi.kendinide üzmeyi bırak beslenmene bak.

bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık yaaaaaa ama bugün geçti bayramda doğmasın bayramdan sonra doğsa ne güzel olur.ama benimkinin daha doğmaya niyeti yok gibi teyzeleri.fırsat buldukçada tepeme çıkıyor.dötünüde çıkartıyor.galiba yeri dar geliyor bebişimin.

kızlar merhaba nasılsınız? uzun süreden sonra foruma girmeye vakit buldum. benim minikler 10 günlük oldular ama görseniz okadar miniklerki insan dokunmaya korkuyor. Geçmiş yapamadım forumda benden sonra doğuran var mı?

benimki de aynı cnm ya , tam hah indi işte diyorum bi bakıyorum yine tepeye çıkmış, ayakları dikmiş İnmek istemiyor mu ne anlamadım gitti, ben onu ne çok özlüyorum sıpa gelmek istemiyor mu ne

Ay kıyamam ben onlara , büyürler inşallah annesi ..Bizimkiler de bi doğsaydı hayırlısıyla biz de görseydik Anlatsana annelik nasıl bir duygu, onlara bakmak zor mu ne bileyim işte anlat

Bu arada FilizYavuz a dualar edelim inşallah doğumu çok rahat geçiyodur, ay çok heyecanlı onunla aramızda 8 gün var , o doğumda :26: 8 gün sonra belkim ben de :18: Ama sağlıkla gelsin de ben hazırım her an

miniklerin yeni resimlerini istiyoruzzz annesinin şerbetlerinin ay benim kızımda doğsada artık özletiyor kerata allahım benim cimcimemde artık kurban bayrMINDA HARÇLIK TOPLAR :)

yerim ben onun totosunu :)) aynen aynen şuanda tepe yaptı sağ tarafımaaaaa:))
hayırlısı olsun hakkımızdaaaaaa

ay canım bugün aklımdan geçtin inan, Allah nazarlardan koruusn bebişlerini öp bizler için bebişini dualarını eksik etme bizlerdende
filizz hastanede şuandaa, epidurel oluyormuş 7cm açığı varmış bekliyorlarmış:)) ay ne heycanlı

günaydın cnm sanada seninde baya az kalmış hadi bakalım dökülmeler bbaşlıyor hayırlısıyla

Kızlar suyum geldi. Hastaneye gidiyoruz :)
ayyyy çok heyecanlı. Rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin......bayramda elinizi öpecek inşallah:)))
Ay cok sevindim.dun icimden diyordum yarin dogursa tarih guzel olur diye 18-8 aysan el opmeye geliyor bayram saurprizi:)ayyy fitresinide verin annesi bayram oncesi geliyor:)hadi allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz.

biz verdik doğmadan:))))

cnmmmmmmmm allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnnn dualarım senınleeeeeeeeeeeeeeeaysancık gelıooooo

bugün neden bu kadar sessizsiniz yaa.

annem gelecek birazdan tatlı yapıcaz birlikte sonra da annemlere gidicez, annemin fırını kafayı yedi de.

napıyonuz, temizlik mi tatlı mı, yoksa yatıyor musunuz:6

demin kocam aradı özledim dedi şimdiden, benim gözler yine hemen doldu, hamileyken ayrı kalmak da ayrı bi zormuş

Demin girdim hele sadece 3 kişi onlinedı aboo nire gitti bunla topluca doğumamı gittile didim valla bisürü şey yapmam lazım ama yapcak adam yok. Eşim erken gelicek temizliği o yapıcaktı kayınvalidem eşime pantolon alcakmıik çarşıya çıkalım dedi nasıl olcak bilmiyorum eşimle çarşıda buluşcaz. Neyse ütü kısmını hallediyim bari

Herkese merhaba
filiz için inşallah hersey güzel olur dua edelim kızlar.ben temizlik yapıyorum.hava yağmurlu Bebise bayramlik almaya çıkacaktım olmadı bari evde birşeyler yapayım dedim.

eylül annelerine bakayım doğuran varmı diye girdim ve açtığım ilk sayfada suyu gelen arkadaşın yazısını gördüm heyecanlandım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah tabi hepimizee

Filizyavuz doğurmuştur sanırım topiğimizin 5. bebeği mi gelıo ???
bnm 38+3 ayy ayy çok heyecanlı hala doğurmadım demek istemıorum
bayramdan sonra hayırlısıyla müsait bi anda gel oğluşum yaaa

Onbn
Anne olmak gercekten cok guzel bir duygu bebeklerime bakıp bakıp bunlar benim mı diye inanamıyorum ama iki tane bebeğe bakmak gercekten cok zor günde 2-3 saatlik uykuya duruyorum 2 gun hastanede kaldık sonra taburcu olduk. İlk gun kızımı kuvezde aldılar bir gece kuvezde kaldi. Onu gotururlerken inanılmaz üzüldüm cok sukur ertesi gun yanıma geri getirdiler saglıgım yavas yavas düzelmeye başladı doğumdan sonra 13 kilo verdim bu arada + 20 kiloya girdim 10 gunun sonunda 7 kilo fazlam kaldi :))

gercekten cok güzel bi duygu olsa gerek insan sabirsizlanio bu arada toplam kc kilo aldiniz nirmal dogummuydu ne kadari gti nekadari kaldi tekrr sölrmisiniz anlayamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…