2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar suyum geldi. Hastaneye gidiyoruz :)

Filizimmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!!! ellerim titredi heyecan yaptım... Allah'ım sana ve bebişine güç kuvvet versin, her şey çok güzel olacak anne olmanın keyfini yaşa!!!

elim ayağıma dolandııııııııııııııı aaaaaaaaaaaaaa

Ay cok sevindim.dun icimden diyordum yarin dogursa tarih guzel olur diye 18-8 aysan el opmeye geliyor bayram saurprizi:)ayyy fitresinide verin annesi bayram oncesi geliyor:)hadi allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz.

gunaydın herkese,
filizyavuz, ınsallah kolay bır dogum olur, saglıkla kucagına alabılırsın bebegını.

gecen hafta 10 agustosta arkadasım kadıköy acıbadem hastanesınde dogum yaptı ve kızı oldu.
40.haftaya kdr dogru duzgun sancısı olmadı ve sadece 2 cm acılması vardı.
dr artık bekletmek ıstemıyorum dedı ve sunı sancı ıle normal doguma aldı.
sabah 5.30 da hastaneye gıttıler, 16:20 de dogum yaptı.
o sure ıcerısınde sunı sancı verdıler, 4 cm kadar acılınca hafıf epıdural de vermeye basladılar.
ıkısı bırlıkte olunca hıc bır sekılde dayanılamayacak kadar sancısı olmamıs, hıc bagırmamıs mesela.
acılma 10 cm olunca hemen amelıyathaneye almıslar ve 20 dk ıcınde bebegı dunyaya gelmıs.
bız zıyaretıne aksm 10 gıbı gıttık, gıttıgımızde ıkısı de o kdr ıyıydı kı. arkadasım vajına bolgesıne dıkıs atılırken bana dr kahve getırdı ben kahve ıcıyodum dedı :)
kesınlıkle epıdural normal dogumu tavsıye edıyorum dıyor, ınanılmaz rahat gecmıs dogumu.
ben de oyle dusunuyorum, dr um da epıdural normal dogumu onerıyor.
hatta amerıka da kongresı varmıs, bnm dogum yaptıgım tarıhlere denk gelıyor dıye oraya gıtmekten vazgecmıs.

bende düşünüyorum canım,çarşamba kontrolümüz var,gidince doktoruma söylicem bu isteğimi,sen ne düşünüyorsun normal mi sezeryan mi ?

canım benim dr la dün konuşmamda dr un bana dediği bir bebeğe kilo aldıran annenin dinlenmesi ve düzenli beslenmesidir
kahvaltısız hamilelik olurmu dikkat et lütfen 2 hafta fark birşey değil kapanır

ayyyy canım ya hadi hayırlısı inşallah kolayca bebeğini doğurup kucağına sağ salim alırsın.bir solujkta kurtarsın allah.bizi habersiz bırakma olurmu.ayyyy şu bıdığa bak ya bayram hediyesi gibi sürpriz yaptı size.canım dualarımız seninle ve bebeğinle allaha emanet olun.o sizi korur.

bende düşünüyorum canım,çarşamba kontrolümüz var,gidince doktoruma söylicem bu isteğimi,sen ne düşünüyorsun normal mi sezeryan mi ?

ben de epıdural normal dogum dusunuyorum, tabı kı çatı kemıgı faktoru var
kesın karar catı muayenesınden sonra bellı olacak.
su anda dr umun ve benım tercıhım bu.

filizyavuz doğumun kolay olur inş, sağlıkla gelir bebeğin..

çizelgen doğruysa daha 37+4 tesin, 38+4 te sezeryan olucam erken mi diye üzülüyodum, değil demek ki.
ama sancılar bebeği hazırlıyomuş doğuma bi de o var.
off ben çok takıldım bu normal doğum işine, dr.a gitmesem gidip bi devlet hastanesinde doğursam normal normal ne olur ki.
bütün akşam ağladım niye normal değil diye

ayy Allahımm en az acıyla kurtarsın filizyavuzu dua edilim kızlar hem zor hem ne güzel bi duygudur Allahım kolay doğum nasip etsin onada bizede :)

bu arada bizim hastanede epidural yokmuş kızlarr şuanlık normal doğum görünüyo ama karın bölgesi zayıf bebeğimin 2300gr o yüzden bi aksi durum olursa erken alınabilirmiş bende normal doğumda açılmam aza olursa epidural istycektim ama maalesef anestezi uzmanıyla anlaşamamış hastene üzüldüm epidural düşünüyodum açıkcası ...hayrlısı hepimiz için..

bu arada günaydın ben az önce kahwaltı yaptım süt yumurta peynir harnup fındık sarelle ne buldysam az az yedimm inşallah benım oğlumda farkını kapatr teyzeleri :))

huzurumveoglusum, ESTEBAN, selinselinn+, hatunirem, bayanstres, bebekc+, dream0806+, ecrin1001, braue, OzzyOzzy

kızlar günaydın sabah sabah heycan bastı benii filizin haberiylee ayıldım resmenDD

Allah yardımcısı olsun herşeyy yolunda gider inş.
ay ay doğuruyormuyuz artık yaaa ay ne güzel yaaaa
:))))

bu arada günaydın ben az önce kahwaltı yaptım süt yumurta peynir harnup fındık sarelle ne buldysam az az yedimm inşallah benım oğlumda farkını kapatr teyzeleri :))

benım oglum en basından berı hep 10 gun onden gıdıyor.
sabah kahvaltılarında mutlaka 3-4 kayısı ve 2 tane cevız yıyorum.
cok fazla karpuz ve nektarın yıyorum. gunde 1 bardak sut, bır kase yogurt ve 1 bardak ayran ıcıyorum.
cok fazla ekmek yemıyorum acıkcası.
en son 3 agustos ta kontrole gıtmıstık o zaman 2500 kg cıkmıstı.
22 agustosta bayram donusu kontrolumuz var, merak edıyorum kg sunu.
gunde 2,5 lt su ıcıyorum mutlaka.

sen nasıl beslenıyorsun bılmıyorum ama fıkır olması acısından yazdım canım bunları.

ay caanım saol yazdııgn için ah ben hiç beslenmıyodum sanırım sabah kahwaltısı yapmıyodum sabah işer giderken kalkıp hazarlamak ölüm geliyo işyerindede bisküwi filan geçiştiriyodm 12 de öğle yemeği yiyodum bide akşama o kadar ama bayram tatili ewdeyim bolca dinlenıp ii şeyler yiycem oğlum için çünkü çok üzülüyorum ona bakamadım diye...karpuz aşırı yiypdum hatta ilk aşerdiğim şey ama artık mewsimimi geçiyo yada bendenmıgeçti bilemiyorum ama yiyemiyorum öğğ o derece :)) kawuna sardım hergünyarım kawun yiuorum nerdeyse süt hiç içmedim hamileliğimin başından beri hem yogurt ayran ama artık sütte içiyom : )) tombik olsun gelişsin inşalllah oğluşum :) ay bide akşam düşünüyom da kafası büyükmüş sıpamın karnı filan beli küçük geriden gelişiyo ama kafa maaşallah yani nasıl çıkıcak bu uşak diye bi korku aldı benii hayrlısı bakalım hele doğsun ısırıcam o minik totoşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…