Kızlar suyum geldi. Hastaneye gidiyoruz :)
gunaydın herkese,
filizyavuz, ınsallah kolay bır dogum olur, saglıkla kucagına alabılırsın bebegını.
gecen hafta 10 agustosta arkadasım kadıköy acıbadem hastanesınde dogum yaptı ve kızı oldu.
40.haftaya kdr dogru duzgun sancısı olmadı ve sadece 2 cm acılması vardı.
dr artık bekletmek ıstemıyorum dedı ve sunı sancı ıle normal doguma aldı.
sabah 5.30 da hastaneye gıttıler, 16:20 de dogum yaptı.
o sure ıcerısınde sunı sancı verdıler, 4 cm kadar acılınca hafıf epıdural de vermeye basladılar.
ıkısı bırlıkte olunca hıc bır sekılde dayanılamayacak kadar sancısı olmamıs, hıc bagırmamıs mesela.
acılma 10 cm olunca hemen amelıyathaneye almıslar ve 20 dk ıcınde bebegı dunyaya gelmıs.
bız zıyaretıne aksm 10 gıbı gıttık, gıttıgımızde ıkısı de o kdr ıyıydı kı. arkadasım vajına bolgesıne dıkıs atılırken bana dr kahve getırdı ben kahve ıcıyodum dedı :)
kesınlıkle epıdural normal dogumu tavsıye edıyorum dıyor, ınanılmaz rahat gecmıs dogumu.
ben de oyle dusunuyorum, dr um da epıdural normal dogumu onerıyor.
hatta amerıka da kongresı varmıs, bnm dogum yaptıgım tarıhlere denk gelıyor dıye oraya gıtmekten vazgecmıs.
canım benim dr la dün konuşmamda dr un bana dediği bir bebeğe kilo aldıran annenin dinlenmesi ve düzenli beslenmesidirhatunlar ii geceler benım moralim o kadar bozukkiibugün kntrolüm wardı nst çok ii çıktı ama ultrasyolnda bebeğimin karın bölgesi 2 hafta geri çıktı yine..2 aydr böle ama 32. haftasında farkı kapatmıştı şimdi yine fark war ( kilosuda az 2300gr 35+1 de inşallah ii olur hepimzin yawruları da benimkide...dopleer çekıldık ordada 21. haftamdada çıkmıştı yine çektklenmeler çıktı dokroruma gittm doplerr sonucumla tekrar we dedıkı buna bakarak gelişme geriliği war diyemeyiz yapısı böle muhtemelen kafası haftasına göre büyük beli ince zayf bi bebek olucak dedi ( aksi bi durum olursa alıcaz bebeği her hafta kontrle gidicem bir soraki perşembe günü yine nst we ultrasyonda bakılıcak çok üzülüyorum iyimi acaba ewladım Allahım korusun.. bide doktorumla konuştum herşey yolunda giderse normal doğum dedi doktorum giricek doğumuma ama olduda doğum anında normal doğuramadım epidural yokmuş direk genel anestesziyle doğum yapıcaklar...haa bidee bebeğimin haftasından önce alınması gerekırse küwezi olan bi hastaneye gitmem gerekiceni söledi benım hastanemde yokmuş küçük özel bi hastane...ruhum bomboş...sabah kahwaltı yapmıyorm çalışıyorum acab bakamadımmı yawruma farkını kapatmıştı yine açılmış yine 2 hafta geri karın bölgesi...dua edin bizi inşşallah hepimiz ewladımızı sağlıkla alırız kucağımıza....desteğinize fikirlerınıze ihtiyacım çok annişler...
bende düşünüyorum canım,çarşamba kontrolümüz var,gidince doktoruma söylicem bu isteğimi,sen ne düşünüyorsun normal mi sezeryan mi ?
ayy Allahımm en az acıyla kurtarsın filizyavuzu dua edilim kızlar hem zor hem ne güzel bi duygudur Allahım kolay doğum nasip etsin onada bizede :)ayyyy canım ya hadi hayırlısı inşallah kolayca bebeğini doğurup kucağına sağ salim alırsın.bir solujkta kurtarsın allah.bizi habersiz bırakma olurmu.ayyyy şu bıdığa bak ya bayram hediyesi gibi sürpriz yaptı size.canım dualarımız seninle ve bebeğinle allaha emanet olun.o sizi korur.
bu arada günaydın ben az önce kahwaltı yaptım süt yumurta peynir harnup fındık sarelle ne buldysam az az yedimm inşallah benım oğlumda farkını kapatr teyzeleri :))
benım oglum en basından berı hep 10 gun onden gıdıyor.
sabah kahvaltılarında mutlaka 3-4 kayısı ve 2 tane cevız yıyorum.
cok fazla karpuz ve nektarın yıyorum. gunde 1 bardak sut, bır kase yogurt ve 1 bardak ayran ıcıyorum.
cok fazla ekmek yemıyorum acıkcası.
en son 3 agustos ta kontrole gıtmıstık o zaman 2500 kg cıkmıstı.
22 agustosta bayram donusu kontrolumuz var, merak edıyorum kg sunu.
gunde 2,5 lt su ıcıyorum mutlaka.
sen nasıl beslenıyorsun bılmıyorum ama fıkır olması acısından yazdım canım bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?