2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewet o haberi dinleyince ağladım resmen... kadın 4 kere gebelik geçirmiş 4 üde dış gebelik olmuş sonuncuda normal gebelik olmuş ama acil sancıları tutunca sezeryana almışlar o sezeryanı ben tabi doktorun yaptığına inanmıyorum büyük ihtimalle kasaptı kendisi sanırsam neşter darbelerini hep bebeğe denk getirmiş ve sonuç olarak çift bebeği kaybetti o acıyı tahmin bile edemiyorum rabbim sabır versin ... sen doktorunu bulmuşun cnm ne güzel hakkında hayırlısı olsun bende devlette doğum yapacağım için endişe etmiyorum o kadar gittiğim doktorlar normalden yana genelde sadece bnm özeldeki doktor sezeryancı çıktı... bide dün doğumhaneyi odaları hemşireleri her birini gördüm içim rahatladı nasipse doğumda yabancılık çekmicem:)

gitmicem cnm muhtemelen gidersemde sofraya bir tabak koymıcam eşim hazırlasın bklım nası hazırlıcakmış gorelim

bencede gitme cnm hiç tatlı canını yorma son haftasındaki hamile bayana teklif edilecek şey değil o... insanın iki dakka içinde bile beli kopuyo ayakta boşver eşin yapsın ...

oy maşalah maşalah sedef :) darsısı başıma. bugün kontrol vardı, benim bebekler de bi süre daha içerdeler. haftaya belli olru sanırım :)

sezeryan değil ben normal doğum esnasında neşter darbesiyle bebeğin zarar gördüğünü bu olayında cerrahpaşa gibi türkiyenin 1 numaralı üniversite has olduğunu biliyorum
aynı olaydan bahsediyoruz değilmi

sorma cnm yaa salaklık yaptım valla o kadar saatayakta ne işim varsa şu an hala devam ediyo sancılarım netten baktım bendekiler yalancı sancı belirtilri doktor da öle dedi ... yalancı sancılar bi kaç hafta da sürebilirmiş yada bi kaç gün içinde normal sancıya da dönüşebilirmiş hayırlısı artık ne diyeyim... sonlara geldik sayılır rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ewet cnm aynı olayda ben sezeryan die biliyorum ama tamda hatırlayamadım ama ne olursa olsun bu çok büyük bi dikkatsizlikmi desem vurdumduymazlık mı desem hemde cerrahpaşa gibi bi hastanede yani..

Hanımlar merhaba dün yoktum ne var ne yokk doğum yapan var mı şu an Filiz doğumda Allahım hayırlısıyla bi avazda kurtarsın darısı başımıza

Bizden haberler iyi bebişim de çok iyi sizi çok öpüyormuş bide ismine karar versek süper olcakk

istanbul boşaldı ayyyy kafam rahat kimsecikler kalmadı mahallede artık gezeriz biz kızımla bu akşam son iftar zaten babiş bizi dışarı götürecek herhalde iş yapma yemek yapma diyip duruyor

doğuma giden anneden haber varmı??????????????????????

Şuan doğumda olması lazım daha haber yok canım..

istanbul boşaldı ayyyy kafam rahat kimsecikler kalmadı mahallede artık gezeriz biz kızımla bu akşam son iftar zaten babiş bizi dışarı götürecek herhalde iş yapma yemek yapma diyip duruyor

doğuma giden anneden haber varmı??????????????????????

temızlııkk yaptık kocıslee.. ona banyoyu ovdurdum.. sonadaa yatıss kolay gele cnmm ..
Filizyavuz doğurmuştur sanırım topiğimizin 5. bebeği mi gelıo ???
bnm 38+3 ayy ayy çok heyecanlı hala doğurmadım demek istemıorum
bayramdan sonra hayırlısıyla müsait bi anda gel oğluşum yaaa
senın bııdıkk son ana kadar beklıycek gıbı cnmmmmmmmmm

cnmm 2 bebekle ugrasmak zor oluodur emınımm ama onun mutluluguda ayrı.. kuzucukları koklaa bızım ıcın. masalah epey kg vermısın

offf benim de doğurasım var:26:

zaman geçiverseeeeeee kuzuma kavuşsam sağlıkla sıhhatleee...

yok cnm değilim allah.a çok şükür.annemlere taşındım artık ondan sürekli giremiyorum.sağol cnm merak ettiğin için.yaa evet bende çok heycanlıyım az kaldı kuzucuklarımızı görmeye hemen 24 ü olsun istiyorum.randevudan sonra girer yazarım ben sende yaz merak ederim ok ? inşallah herşey yolundadır.

Selam kızlar bugün arfe ve biz Ankara ankamolldeyiz..kızıma cok güzel seyler aldim iftarimizida dışarıda yapcz kocacimla...şimdide ankamolun 1. Katında karagöz gösterisi var kızım onu seyrediyor bizde...herkese selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…