gercekten cok güzel bi duygu olsa gerek insan sabirsizlanio bu arada toplam kc kilo aldiniz nirmal dogummuydu ne kadari gti nekadari kaldi tekrr sölrmisiniz anlayamdim
burası türkiye cnm ne diyebilirim dun bir haber cııktı çift bebeğini kaybetti hast. yuzunden sanırım çok zor Allah ım sen hayırlısını nasip et..
ben şükürki dr.uma guvenıorum bnmki tam normalci bi durumda sezeryan derse guvenip girerim ama kolay kolay demez şükürler olsun
20 kilo aldim bunun 13 kilosu 10 gun icinde gitti. Sezeryan ile dogum yaptım canim
gitmicem cnm muhtemelen gidersemde sofraya bir tabak koymıcam eşim hazırlasın bklım nası hazırlıcakmış gorelim
Onbn
Anne olmak gercekten cok guzel bir duygu bebeklerime bakıp bakıp bunlar benim mı diye inanamıyorum ama iki tane bebeğe bakmak gercekten cok zor günde 2-3 saatlik uykuya duruyorum 2 gun hastanede kaldık sonra taburcu olduk. İlk gun kızımı kuvezde aldılar bir gece kuvezde kaldi. Onu gotururlerken inanılmaz üzüldüm cok sukur ertesi gun yanıma geri getirdiler saglıgım yavas yavas düzelmeye başladı doğumdan sonra 13 kilo verdim bu arada + 20 kiloya girdim 10 gunun sonunda 7 kilo fazlam kaldi :))
ewet o haberi dinleyince ağladım resmen... kadın 4 kere gebelik geçirmiş 4 üde dış gebelik olmuş sonuncuda normal gebelik olmuş ama acil sancıları tutunca sezeryana almışlar o sezeryanı ben tabi doktorun yaptığına inanmıyorum büyük ihtimalle kasaptı kendisi sanırsam neşter darbelerini hep bebeğe denk getirmiş ve sonuç olarak çift bebeği kaybetti o acıyı tahmin bile edemiyorum rabbim sabır versin ... sen doktorunu bulmuşun cnm ne güzel hakkında hayırlısı olsun bende devlette doğum yapacağım için endişe etmiyorum o kadar gittiğim doktorlar normalden yana genelde sadece bnm özeldeki doktor sezeryancı çıktı... bide dün doğumhaneyi odaları hemşireleri her birini gördüm içim rahatladı nasipse doğumda yabancılık çekmicem:)
Filizyavuzcum senin bu ufaklık pek nazlı çıktı annesine naz yapıyor:) sıkma canını çömelme hareketi açılmayı arttırıyor diye duymuştum. Sık dişini daha nekadar bekletebilirki :)
esilacım niye bukadar yoruyorsun kendini bak ağrıyı gene sen çekiyorsun. Dikkaaaaattt valla erken bile getirtirsin ufaklığı allah muhafaza
bucartcım eşine söyle tabak taşıcak halim yok dışardan bişiler alıp gidin erkekler düşünmez hayatta. Pişmiş tavuk alın eşinde bi çorba kaynatsın bide makarna tamaaamm
sezeryan değil ben normal doğum esnasında neşter darbesiyle bebeğin zarar gördüğünü bu olayında cerrahpaşa gibi türkiyenin 1 numaralı üniversite has olduğunu biliyorum
aynı olaydan bahsediyoruz değilmi
istanbul boşaldı ayyyy kafam rahat kimsecikler kalmadı mahallede artık gezeriz biz kızımla bu akşam son iftar zaten babiş bizi dışarı götürecek herhalde iş yapma yemek yapma diyip duruyor
doğuma giden anneden haber varmı??????????????????????
temızlııkk yaptık kocıslee.. ona banyoyu ovdurdum.. sonadaa yatıssbugün neden bu kadar sessizsiniz yaa.
annem gelecek birazdan tatlı yapıcaz birlikte sonra da annemlere gidicez, annemin fırını kafayı yedi de.
napıyonuz, temizlik mi tatlı mı, yoksa yatıyor musunuz:6
demin kocam aradı özledim dedi şimdiden, benim gözler yine hemen doldu, hamileyken ayrı kalmak da ayrı bi zormuş
senın bııdıkk son ana kadar beklıycek gıbı cnmmmmmmmmmFilizyavuz doğurmuştur sanırım topiğimizin 5. bebeği mi gelıo ???
bnm 38+3 ayy ayy çok heyecanlı hala doğurmadım demek istemıorum
bayramdan sonra hayırlısıyla müsait bi anda gel oğluşum yaaa
Onbn
Anne olmak gercekten cok guzel bir duygu bebeklerime bakıp bakıp bunlar benim mı diye inanamıyorum ama iki tane bebeğe bakmak gercekten cok zor günde 2-3 saatlik uykuya duruyorum 2 gun hastanede kaldık sonra taburcu olduk. İlk gun kızımı kuvezde aldılar bir gece kuvezde kaldi. Onu gotururlerken inanılmaz üzüldüm cok sukur ertesi gun yanıma geri getirdiler saglıgım yavas yavas düzelmeye başladı doğumdan sonra 13 kilo verdim bu arada + 20 kiloya girdim 10 gunun sonunda 7 kilo fazlam kaldi :))
evt canım bebişler geriden geliyo bende 3 kilo olur diye umut ediyorum ama sağlklı olsunlarda,ewt bende sabırsızlanıyorum randevu zamanı çabuk gelse diye,sen yoktun bu aralar yada benmi göremedim canım rahatsız falan değildin dimi
offf benim de doğurasım var:26:
zaman geçiverseeeeeee kuzuma kavuşsam sağlıkla sıhhatleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?