2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ok bende yazarım bi aksilik olmazsa bende kayınvalidelere geldim bende artık sık giremem heralde :)))

Ay Filizin bebişini görünce tutamadım kendimi...Çok duygulandımmm.Bende dogurmakk istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkk

kizlar su lohusa hikayelerini okudum aman bunalima giresim geldi icim karardi aksam aksam ...

herkese selamlar,,hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum annişler ve melekleriiiii...kendinize çok iyi bakın..

Kızlarr su dogum izni 6 aya cıkarılma ne zaman olacak
eylül basında doguracagım ,biz yararlanırmıyız acaba....
ya dogum iznimiz bittikten sonra kesinleşirse yararlanamayacagız yaa

Filizyavuzun kizi aysan dunyaya geldi normal dogum ile masallah ikiside iyi.aysan hanim pamuk pamuk cok tatli...masallah.

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı bizim başımıza.

Hayırlı olsun yeni bebisimiz. Şimdiden herkesin Bayramı'nı kutluyorum anneme gideceğim aksamdan bir kaç gün kimse olmaz zaten buralarda kendinize iyi bakın az sabredin bayramdan sonra doğuralım

Aynen ya içim şişti, ağlayasım geldi. Biz böyle heyecanla bekliyoruz ama gerçekten bu kadar zor mu acaba lohusalık Hele Didem'in hikayesi çok korkuttu beni

aynen ya hatta hikayeyi okudum okumaz olaydım eşime bile kötü davrandım 5 karış suratla falan gezdim nese şimdi atlattım ..
oğlumdan nefret edıorum falan demiş sürekli hiç beğenmedik hikayeyi..
tabiki zor olucak göğüs ucu agrısı uykusuzluk gaz sancısı olup ağlayan bebek biraz düzene girene kadar sıkıntımz olucak ama Allaha sıgınıcaz artık

fılızın kızı cok tatlı masalahh cok duygulandımm benım kuzumda gelsın artık

bende bayramdan sonra gelsin istiyorum cok heyecanlandım ya ama maşallah filizyavuz a günlerdir sancı cekti kız maşallah normal doğurdu tebrik ediorum onu ve dr. unu
türkiyede olsa yuz kere suni sancıyı yemişti ardından da eğer bebeğin kalp atışları düşerse hoooop sezeryandaydı
epidural normal olmuş sanırım hikayesini çok merak edıorum bende ep.normal olcam %99 bakalım neler yasadı

Fiizden haber yok dimi? En son 7 cm açıklığı varmş diyordu birisi.

Filiz dogurdu ve faceden mesajlar atmaya basladı bile.Bu durum cok bebişin de kendisinin de çok iyi oldugunun göstergesi.Epidural taktırmadan önce duvarları tırmalıyordum yazmıs.Ayrıntıları cok merak ediyorum.sanırım kısa zamanda dogum hikayesini bizimle paylasacaktır

ben okumadım okumuycamdaa sonraa etkısınde kalıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…