Lohusa Hikayeleri
Damdan düşer gibi geldim kusura bakmayın .Vaktiniz olursa bir göz atıverin lütfen .
yok cnm değilim allah.a çok şükür.annemlere taşındım artıkondan sürekli giremiyorum.sağol cnm merak ettiğin için.yaa evet bende çok heycanlıyım az kaldı kuzucuklarımızı görmeye hemen 24 ü olsun istiyorum.randevudan sonra girer yazarım ben sende yaz merak ederim ok ? inşallah herşey yolundadır.
Fiizden haber yok dimi? En son 7 cm açıklığı varmş diyordu birisi.
Filizyavuzun kizi aysan ddunyaya geldi normal dogum ile masallah ikiside iyi.aysan hanim pamuk pmuk cok tatli...
Filizyavuzun kizi aysan dunyaya geldi normal dogum ile masallah ikiside iyi.aysan hanim pamuk pamuk cok tatli...masallah.
hadi hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı bizim başımıza.
kizlar su lohusa hikayelerini okudum aman bunalima giresim geldi icim karardi aksam aksam ...
Aynen ya içim şişti, ağlayasım geldi. Biz böyle heyecanla bekliyoruz ama gerçekten bu kadar zor mu acaba lohusalıkHele Didem'in hikayesi çok korkuttu beni
fılızın kızı cok tatlı masalahhcok duygulandımm benım kuzumda gelsın artık
Fiizden haber yok dimi? En son 7 cm açıklığı varmş diyordu birisi.
aynen ya hatta hikayeyi okudum okumaz olaydım eşime bile kötü davrandım 5 karış suratla falan gezdim nese şimdi atlattım ..
oğlumdan nefret edıorum falan demiş süreklihiç beğenmedik hikayeyi..
tabiki zor olucak göğüs ucu agrısı uykusuzluk gaz sancısı olup ağlayan bebek biraz düzene girene kadar sıkıntımz olucak ama Allaha sıgınıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?