aynen ya hatta hikayeyi okudum okumaz olaydım eşime bile kötü davrandım 5 karış suratla falan gezdim nese şimdi atlattım ..
oğlumdan nefret edıorum falan demiş süreklihiç beğenmedik hikayeyi..
tabiki zor olucak göğüs ucu agrısı uykusuzluk gaz sancısı olup ağlayan bebek biraz düzene girene kadar sıkıntımz olucak ama Allaha sıgınıcaz artık
bende bayramdan sonra gelsin istiyorum cok heyecanlandım ya ama maşallah filizyavuz a günlerdir sancı cekti kız maşallah normal doğurdu tebrik ediorum onu ve dr. unu
türkiyede olsa yuz kere suni sancıyı yemişti ardından da eğer bebeğin kalp atışları düşerse hoooop sezeryandaydı
epidural normal olmuş sanırım hikayesini çok merak edıorum bende ep.normal olcam %99 bakalım neler yasadı
Arkadaslar36+1 günlük hamıleyım çocuk hareket ettikçe beline ağrılar saplanıyo. Acı bir şekilde sızce önemli bir durumu bu acle gıtmelıyım çok kararsız kaldım akıl verin bana
ben okumadım okumuycamdaa sonraa etkısınde kalıyorumm
hadı hayırlısı cnm bızede haber verrKızlar erken dogum riskini arıtmadan kaldiramiyorum bu ilaçları da surekli veremeyiz dedi doktor. Birazdan muayeneye alacak beni. Erken gelecek oğlum belli oldu :)
meraba kızlar keyifler nasıl bakalımaz önce facede gördüm filizin kızı çook tatlı maşallah bu seferki doğumu tam gününde yakaladım
bel ağrısı saDECE çocuk hareket ettiğinde mi oluo
Kızlar erken dogum riskini ortadan kaldiramiyorum bu ilaçları da surekli veremeyiz dedi doktor. Birazdan muayeneye alacak beni. Erken gelecek oğlum belli oldu :)
nedirki bu hikaye mevzusu kızlar çok merak ettim şimdi kim oğlundan nefret ediymuşki
Çoğunlukla öyle oluyor ama o hareket etmedi zamanlarda oluyo nadide olsa
aferın sanaaaaaaaaaaewt cok tatlı masalah annesıne benzıo sankımm
meraba kızlar keyifler nasıl bakalımaz önce facede gördüm filizin kızı çook tatlı maşallah bu seferki doğumu tam gününde yakaladım
logusa hıkayelerı dıe bırı baslık paylasmıss ( yabancı bırı ) ordakı hıkayelerden bırındee bahsedılmıss olee.. ben okumadım
sen okumadısan bende okumim
sadece facede mi var fotosu. burda da paylaşsanıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?