2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bence de zor zamanlarımız olacak tabi kolay değil iki kişilik bir aile üç kişi oluyor (tabi ilk kez anne olacaklar için), tamamen hayatı sana bağlı bir canlı ile başbaşa kalmak büyük sorumluluk. Ama o mucizeyi 9 ay taşıyıp o annelik duygusuna ucundan kıyısından dahil olmaya başladıktan sonra her zorluğuna katlanılır diye düşünüyorum. zorluklarının üzerinde çok durmamak lazım.

bende hıkayesını cok merak edıyorumm .. dedıgın gıbı trde olsaydıı sezryan olabılırdıı. hakkımızda hayırlısı

Arkadaslar36+1 günlük hamıleyım çocuk hareket ettikçe beline ağrılar saplanıyo. Acı bir şekilde sızce önemli bir durumu bu acle gıtmelıyım çok kararsız kaldım akıl verin bana

Kızlar erken dogum riskini arıtmadan kaldiramiyorum bu ilaçları da surekli veremeyiz dedi doktor. Birazdan muayeneye alacak beni. Erken gelecek oğlum belli oldu :)

Arkadaslar36+1 günlük hamıleyım çocuk hareket ettikçe beline ağrılar saplanıyo. Acı bir şekilde sızce önemli bir durumu bu acle gıtmelıyım çok kararsız kaldım akıl verin bana

bel ağrısı saDECE çocuk hareket ettiğinde mi oluo

Kızlar erken dogum riskini ortadan kaldiramiyorum bu ilaçları da surekli veremeyiz dedi doktor. Birazdan muayeneye alacak beni. Erken gelecek oğlum belli oldu :)

meraba kızlar keyifler nasıl bakalım az önce facede gördüm filizin kızı çook tatlı maşallah bu seferki doğumu tam gününde yakaladım

‎5 bebegımızda dunyaya gozlerını actı darısı ben ve dıger tum eylul annelerınee ınss.. allahımm bızleredee bu duyguyu yasatsınn AMIN..

FILIZIN MSJI
Hayırlı olsun kızlar ...
Ayşan bebek bu sabah 10:10 da dünyaya geldi..
3 kilo 45 gr. Çok şükür sağlığı yerinde. — NEW YORK PRESBYTERIAN'da.

Son düzenleme:
Kızlar erken dogum riskini arıtmadan kaldiramiyorum bu ilaçları da surekli veremeyiz dedi doktor. Birazdan muayeneye alacak beni. Erken gelecek oğlum belli oldu :)
hadı hayırlısı cnm bızede haber verr
meraba kızlar keyifler nasıl bakalım az önce facede gördüm filizin kızı çook tatlı maşallah bu seferki doğumu tam gününde yakaladım

aferın sanaaaaaaaaaa ewt cok tatlı masalah annesıne benzıo sankımm

Kızlar erken dogum riskini ortadan kaldiramiyorum bu ilaçları da surekli veremeyiz dedi doktor. Birazdan muayeneye alacak beni. Erken gelecek oğlum belli oldu :)

Canım aynı haftalardayız ben de senin gibi hastanede kaldım baya. Hangi ilacı veriyorlar? benim ilaç verince kasılmalar azalıyor sonra eve gelince tekrar başlıyor. halbuki hastanede serumla verdikleri ilacın tabletini alıyorum 2 saatte bir. 3 günde bir de iğne vuruluyorum. kasılmalar geçmese de doğumu engelliyormuş gibi geliyor bana.
Umarım en az 2 hafta daha bekler bıdıklar.

aferın sanaaaaaaaaaa ewt cok tatlı masalah annesıne benzıo sankımm

sen doğurcanda onu geç öğrencem die korkuyom valla nomu yazayımda sen doğurunca bana bi msj at emi ben benzetemedim pek ama maşallahı var hiç yeni doğmuş gibi diil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…