Rabbim inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder:)en baştaki nihanın hikayesi çok hoşuma gitti,ne güzel anlatmışpaylaştıığın için teşekkürler canım,bakalım biz ne olacağız :26:
bos yere aklıma takılıo ruyalarımaa gırıo zaten dogum psıkolojısı sardı benı
okumaa tabı ben okumadım
facede var canım kendisi kısa bir süre sonra burdada paylaşır herhalde biz ondan önce davranmayalım şimdi senin faceden bakma şansın yokmu canım
Canım aynı haftalardayız ben de senin gibi hastanede kaldım baya. Hangi ilacı veriyorlar? benim ilaç verince kasılmalar azalıyor sonra eve gelince tekrar başlıyor. halbuki hastanede serumla verdikleri ilacın tabletini alıyorum 2 saatte bir. 3 günde bir de iğne vuruluyorum. kasılmalar geçmese de doğumu engelliyormuş gibi geliyor bana.
Umarım en az 2 hafta daha bekler bıdıklar.
facedeki grubun adı ne? nasıl ulaşıyoruz canım..
bel agrısı bendede var cnm normall yattıgımdaada gecmıo bazenn . karnımın ıc kısmı acıo bıde.. dr normal ddedı bolbol uzan dedı ozamanda nefesım tıkanıoo
Çoğunlukla öyle oluyor ama o hareket etmedi zamanlarda oluyo nadide olsa
Rabbim inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder:)
Dün hanımın biri lohusalıkla ilgili sıkıntısını paylaşınca haddim olmayarak ilk çocuğunu kucağına alacak anneleri uyarmak istedim.İnsan doğurmadan bir şeyler bildiğini sanabiliyor ,bebek gelince tabi pratikte olmayınca zorlanabiliyor insan .
Bunun için canınızı sıkmanızı istemedim .Lohusalık dönemine girildiğin de ilk haftadan sonra bir iki hafta sürecek iç sıkıntısı yaşayabilirsiniz.Sürekli ağlama istekleri.Eminim biliyorsunuzdur.Yine de söylemek istedim.Sağlıcakla:)
ayyyyyyyyyyy kimler doğurdu diye merak ettim stres kalp carpıntısı ve acayip rüyalar yüzünden gerildim birkaç gündür o sebeple yoktum
off vala hamilemiyim hamileyim ilkmi ilk ama ne bi heyecan ne de baska bisi hissedebiliom daha zirnik alisveris bile yapmadim cocuk dogsun ananin evine dio kocm normal herhalde sevinemem
off vala hamilemiyim hamileyim ilkmi ilk ama ne bi heyecan ne de baska bisi hissedebiliom daha zirnik alisveris bile yapmadim cocuk dogsun ananin evine dio kocm normal herhalde sevinemem
evet cnm aynen öylenasil yano bosanma anlaminda mi oyle soyluyor????
anlamadım cnm eşinle aranız mı acık ? espri mi yapıo
bugün filiz doğurdu canım maşallah pekte güzel bi kızı oldu... kalp çarpıntısı bendede oluyo doktorum kardioloğa yönlendirdi sen sordunmu bu durumu hiç
ayyyyyyyyyyy kimler doğurdu diye merak ettim stres kalp carpıntısı ve acayip rüyalar yüzünden gerildim birkaç gündür o sebeple yoktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?