kalp çarpıntısı bende de bi kaç kez oldu kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu ama önemsemedim sıcaklardandır die düşünmüştüm
..
evet cnm aynen öyle
baya acik hatt ucurumlar var gibi yine bisi
evet cnm aynen öyle
bende oluyo arasıra valla gitcem kalp doktoruna normal istiyorum çünkü allah korusun bi sıkıntı olur falan ona göre davranırız
Hah iste Serumla sorun yok ama sıra hapa gelince başlıyor gene. Yurtdisindayim ya salmıyorlar da eve doğacak diyor kadın ay afakanlar bastı:) aman ağrısına dayanirdim bekleseydi biraz daha bakalım ne giyecek Dr. Birazdan gideceğim yanına
evet cnm aynen öyle
off vala hamilemiyim hamileyim ilkmi ilk ama ne bi heyecan ne de baska bisi hissedebiliom daha zirnik alisveris bile yapmadim cocuk dogsun ananin evine dio kocm normal herhalde sevinemem
sorm cnm anlamiom bu erkeklerio ne biçim bi laf hamile kadına
destekci?hamileligimden beri daha bi destegini feln grmedim onuda gectim bu laflari cok üzücü ins.cnm cocuk olunca deisir bnmde tek duam ocok üzüldüm cnm cunku en buyuk destekçimiz eşler ... ama hepimizin dayanacağı sığınacağı en büyük rabbimiz var sana da hakkında hayırlısını versin
sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inş belki bebeğiniz bazı şeylerin düzelmesine vesile olur
cnm bu laf üstüne kim durmak ister ama gitmekde okadar kolaymi hele bide hamile olunca cocugumu tabiki ona birakmam ama Allah yardim etsin ins.da tek düzelir belki covugumda babasiz büyümesin die idare ediomanlaşılan tuhaf bi durumunuz var ama o kadar ucundan ucundan bişeler söledinki canım tam noluyo anlamdık ama madem eşin böle bişe dio sende doğurmadan git annenin evine ne demek o doğurduktan sonra falan çocuğu onamı bırakıp gitcen
amin cnm dua edin yeter hamilelerin duasi gecer derler simdide geldi disari cikcm bn gel öpim akilli uslu dur fasa füso dedi gitti anlamiom amaci neallah yardımcın olsun canım, hepiniz için hayırlısı ne ise o olsun. eğer devam etme imkanı varsa eder inşallah ama seni ve çocuğunu mutsuz edecekse neyse o olsun. çoook sabır diliyorum canım.
neden ole dıoo cnm ayrılmakmı ıstıyorr
bilmiom cnm her kavgada ama herseyde bunu kullanio böle dio sürekkli elinde tl hic biraakmio konusmuo ona kizdim
bebekk ıstemeden mı oldu pekı esınmı ıstemıstı.. cok ayıp gercekten zaten hamılelıkte hormonlar alt ust edıo bızı .. anlayıs gostermesı gerekırken dedıklerınee bakk
ahh sorma o hormonları .. bugun eşimle şakalaştık falan birbirimize takıldık sonra ben bi başladım ağlamaya ama nası ağlamak .. adam şoka girdi geldi sarıldı falan aşkım ağlama nolur dio ben daha çok ağlıyorum falanbide ağlarken nie ağlıorum ki şimdi ben die düşünüodum ama gözyaşları şıp şıp akıo bi yandan sonra da başladım gülmeye kafayı yedim sanırım bi anlık
Rabbim inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder:)
Dün hanımın biri lohusalıkla ilgili sıkıntısını paylaşınca haddim olmayarak ilk çocuğunu kucağına alacak anneleri uyarmak istedim.İnsan doğurmadan bir şeyler bildiğini sanabiliyor ,bebek gelince tabi pratikte olmayınca zorlanabiliyor insan .
Bunun için canınızı sıkmanızı istemedim .Lohusalık dönemine girildiğin de ilk haftadan sonra bir iki hafta sürecek iç sıkıntısı yaşayabilirsiniz.Sürekli ağlama istekleri.Eminim biliyorsunuzdur.Yine de söylemek istedim.Sağlıcakla:)
yaaa ben facedeki grupta vardım ama şimdi neden yokum???giremiyorum grubu bile göremiyorum
yaaa ben facedeki grupta vardım ama şimdi neden yokum???giremiyorum grubu bile göremiyorum
aynen canım yöneticisine de çok teessüf ediyorum durup dururken neden silmiş acaba ???aynen bende vardım ama şimdi yokum,giremiyorum,grupta görünmüyor :26: grup yöneticisi kim acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?