2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kalp çarpıntısı bende de bi kaç kez oldu kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu ama önemsemedim sıcaklardandır die düşünmüştüm

..

bende oluyo arasıra valla gitcem kalp doktoruna normal istiyorum çünkü allah korusun bi sıkıntı olur falan ona göre davranırız

evet cnm aynen öyle

baya acik hatt ucurumlar var gibi yine bisi

cok üzüldüm cnm cunku en buyuk destekçimiz eşler ... ama hepimizin dayanacağı sığınacağı en büyük rabbimiz var sana da hakkında hayırlısını versin
sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inş belki bebeğiniz bazı şeylerin düzelmesine vesile olur

evet cnm aynen öyle

baya acik hatt ucurumlar var gibi yine bisi

anlaşılan tuhaf bi durumunuz var ama o kadar ucundan ucundan bişeler söledinki canım tam noluyo anlamdık ama madem eşin böle bişe dio sende doğurmadan git annenin evine ne demek o doğurduktan sonra falan çocuğu onamı bırakıp gitcen

Bekler inşallah canım. Benim 29. haftadan beri böyle. hala doğurmadım çok şükür :) ilacı 3 saatte bire düşürünce doktor tekrar hastaneye taşınıyorum sancılar düzenli oluyo ve 70 i buluyo, sonra serum yiyip tekrar 2 saatte bire dönüş yapıyoruz anca öyle azalıyor biraz ama kasılmalar hep var sadece düzeni biraz şaşıyor 10 dk-5 dk-9 dk gibi sık ama düzensiz. Umarım muayenede bir şey çıkmaz. Açılma olmadığı sürece eve göndermeleri gerekir diye düşünüyorum. Doğum kanalına girmiş mi bebek?

o ne biçim bi laf hamile kadına
sorm cnm anlamiom bu erkekleri
destekci?hamileligimden beri daha bi destegini feln grmedim onuda gectim bu laflari cok üzücü ins.cnm cocuk olunca deisir bnmde tek duam o
cnm bu laf üstüne kim durmak ister ama gitmekde okadar kolaymi hele bide hamile olunca cocugumu tabiki ona birakmam ama Allah yardim etsin ins.da tek düzelir belki covugumda babasiz büyümesin die idare ediom
allah yardımcın olsun canım, hepiniz için hayırlısı ne ise o olsun. eğer devam etme imkanı varsa eder inşallah ama seni ve çocuğunu mutsuz edecekse neyse o olsun. çoook sabır diliyorum canım.
amin cnm dua edin yeter hamilelerin duasi gecer derler simdide geldi disari cikcm bn gel öpim akilli uslu dur fasa füso dedi gitti anlamiom amaci ne

bilmiom cnm her kavgada ama herseyde bunu kullanio böle dio sürekkli elinde tl hic biraakmio konusmuo ona kizdim

bebekk ıstemeden mı oldu pekı esınmı ıstemıstı.. cok ayıp gercekten zaten hamılelıkte hormonlar alt ust edıo bızı .. anlayıs gostermesı gerekırken dedıklerınee bakk

bebekk ıstemeden mı oldu pekı esınmı ıstemıstı.. cok ayıp gercekten zaten hamılelıkte hormonlar alt ust edıo bızı .. anlayıs gostermesı gerekırken dedıklerınee bakk

ahh sorma o hormonları .. bugun eşimle şakalaştık falan birbirimize takıldık sonra ben bi başladım ağlamaya ama nası ağlamak .. adam şoka girdi geldi sarıldı falan aşkım ağlama nolur dio ben daha çok ağlıyorum falan bide ağlarken nie ağlıorum ki şimdi ben die düşünüodum ama gözyaşları şıp şıp akıo bi yandan sonra da başladım gülmeye kafayı yedim sanırım bi anlık

bugece dogum hıkayesını yazıcakmıss cunkı 2 gun hastanedeyım dedı.. kuzusunu hemsıreler sımdı almıslar 1 saat sonra tekrar gelıceklermıss

gulerken aglamak benımde olmustu gecen haftaa kafayı yedımm galıba dıe dusunuyorum

tabii şimdi böyle konuşuyoruz ama gelince ne olacak bilmiyoruz herşey sürpriz :26: benim de ilk çocuğum,eski sessiz günleri arayacağım,ama kendimi çokta korkutmamaya çalışıyorum lakin öyle çokta kolay olmayacak elbette ama yine de minnoşumu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum işte

yaaa ben facedeki grupta vardım ama şimdi neden yokum???giremiyorum grubu bile göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…