2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanmıştım. hakkaten ne oldu gruba?

aynen canım yöneticisine de çok teessüf ediyorum durup dururken neden silmiş acaba ???

bısey olmadıı hala varr kızlarr.. neden sıldı bılmıyorum ama gecen gun sordugumdaa telden yanlıslıkla sıldıgınıı soledıı tekrar ıstek gondersınler yazmıstı bılerek yapmadı yanı ..

canım grup bile gözükmüyo istek göndermek için ; hem bnm burdaki nickim ve facedeki isim aynı. farketmesi lazım yabancı biri olmadığımın

Canım işte bana o söylediğinden beri arıyorum grubu bulamıyorum bir türlü. linkini yollar mısın?

yok canım silmemiştir tabikide ikidir olunca merak ettim bende,istek göndericem ama daha önce çıkan grup şimdi çıkmıyor... :26:

iyi geceler annişler herkese kocaman merhabalar hepinizin bayramını şimdiden kutlarım rabbim nicelerine kuzucuklarımızla yetişmeyi nasip etsin inş ..

bu arada filizyavuz doğum yapmış çok sevindim ve kızını çok merak ettim gerçekten:) face e baktım ama bulamadım bişe tam olarak nasıl görecez acep:26: sağlıkla büyütür bebişini inş darısı bizlerin başına ...

Kizlar ismimi kullanmayin hoslanmiyorumnickimi soylemeniz yeterli.silerseniz sevinirim.grup eskiden kapaliydi artik gizledik kimse uyleri vs gormesin diye arama yapsanizda bulamazsiniz.suksukla arkkadas olan varsa onun listesinden bana arkadaslik gondersin eklerim.

tmm cnm kusura bakma ..

ecrin hiçbiyerden gözükmüyor çok güzel gizlemişsin ya sen ekle yeniden ya da bn bi çözüm bulamıyorummmm

selam kızlar
hayırlı bayramlar şimdiden herkese
filizyavuz sana da hayırlı uğurlu olsun arkadaşım darısı başımıza:)
resimleri ve hikayeyi bekliyoruz en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…