Bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanmıştım. hakkaten ne oldu gruba?
aynen canım yöneticisine de çok teessüf ediyorum durup dururken neden silmiş acaba ???
canım grup bile gözükmüyo istek göndermek için ; hem bnm burdaki nickim ve facedeki isim aynı. farketmesi lazım yabancı biri olmadığımınbısey olmadıı hala varr kızlarr.. neden sıldı bılmıyorum ama gecen gun sordugumdaa telden yanlıslıkla sıldıgınıı soledıı tekrar ıstek gondersınler yazmıstı bılerek yapmadı yanı ..
canım grup bile gözükmüyo istek göndermek için ; hem bnm burdaki nickim ve facedeki isim aynı. farketmesi lazım yabancı biri olmadığımın
bısey olmadıı hala varr kızlarr.. neden sıldı bılmıyorum ama gecen gun sordugumdaa telden yanlıslıkla sıldıgınıı soledıı tekrar ıstek gondersınler yazmıstı bılerek yapmadı yanı ..
sumeyra kızlar mavısmavıs rumuzu
bısey olmadıı hala varr kızlarr.. neden sıldı bılmıyorum ama gecen gun sordugumdaa telden yanlıslıkla sıldıgınıı soledıı tekrar ıstek gondersınler yazmıstı bılerek yapmadı yanı ..
sümeyranın rumuzu ecrin1001 ben değilim grubun yöneticisi
neyse artık napalım filiz paylaşınca bura görücez bebişi. çok merak etmiştimsümeyranın rumuzu ecrin1001 ben değilim grubun yöneticisi
Kizlar ismimi kullanmayin hoslanmiyorumnickimi soylemeniz yeterli.silerseniz sevinirim.grup eskiden kapaliydi artik gizledik kimse uyleri vs gormesin diye arama yapsanizda bulamazsiniz.suksukla arkkadas olan varsa onun listesinden bana arkadaslik gondersin eklerim.
ecrin hiçbiyerden gözükmüyor çok güzel gizlemişsin ya sen ekle yeniden ya da bn bi çözüm bulamıyorummmmKizlar ismimi kullanmayin hoslanmiyorumnickimi soylemeniz yeterli.silerseniz sevinirim.grup eskiden kapaliydi artik gizledik kimse uyleri vs gormesin diye arama yapsanizda bulamazsiniz.suksukla arkkadas olan varsa onun listesinden bana arkadaslik gondersin eklerim.
Eee alnti yapmis kac kisi simdi nasil silincek?alinti yapanlarda silebilirmi.
hayırlı bayramlar kızlar
selam kızlar
hayırlı bayramlar şimdiden herkese
filizyavuz sana da hayırlı uğurlu olsun arkadaşım darısı başımıza:)
resimleri ve hikayeyi bekliyoruz en kısa zamanda..
Iyi bayramlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?