2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eveeet bende de bir iyi bayramlar dileğiiii.. babamız yine söylenmeye başladı :)) biz yatarız. iyi geceelr annişler ve kuzuları. öptükkk hepinizi. ( şimdi filiz kızına bakarak uyuycak yaa inanması zor, acaba sıra bize ne zaman gelecek)

nasıl istek gönderice ki ya grup gizlenmiş zaten bulunmuyo bilen varsa özelden msj atabilirmi bana napıcamı valla nasıl gizlenilmişse süper gizlemiş gizleyen ve neden silindik anlamadım

Herkeze iyi geceler ve iyi bayramlar cuma gunu siddetli adet ve bel agrisiyla hastye gittik avaz avaz bagiriyorhm nst alindim sanci cikti dr serum taktirdj 2satte bir dil alti natilak verdi snr nst tekrar girdim yine sanci vardi dil alti aligorum 3 saatte bir bugun sabah 8de hast gittik sancim dunki gibi ciksaydi sezeryana ailicakti dr yurtdisinda carsamba geliyor 3 yada 4 gun bebegi tutabiliriz sali gunune kdr nst giricem ve dil altina devam drum gelince karar veriek nst bugun azda olsa sanci cikti ama benim sancjm hic yok bizden haberler bunlar

canım çok geçmiş olsun.umarım senin bıdık biraz daha sabreder ve bayramı atlatırsın.etmesede artık doğsada sorun olmaz sanırım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.benimde bugün belim çok ağrıdı temizlik yaptım biraz ondanmı bilmem ama dayanılmaz bir ağrıydı.birde bugün idrarımı tutamamaya başladım.birden geliyor ve wc ye yetişmesem olduğum yerde gidiyor.karnımda ağrım yok ama 1 haftadır acayip kasılmalar var.çok yorgunum uykumda var ama uyuyamıyorum yine sabahlıcam galiba

iyi geceler kızlar, benimde kocamın karnı ağrıyor ona nane limon yapmaya indim......bir göz atayım dedim bizim bacılar ne yapıyor diye.......maşallah uyku tutmamış sanırım kaynatmaya devam

FİLİZYAVUZ

bebeğini güle güle büyüt canım. normal doğum yapmana çok sevindim.darısı başımıza.en kısa zamanda bebeğinin fotosunu ve doğum hikayeni bekliyoruz:)

iyi geceler kızlar, benimde kocamın karnı ağrıyor ona nane limon yapmaya indim......bir göz atayım dedim bizim bacılar ne yapıyor diye.......maşallah uyku tutmamış sanırım kaynatmaya devam

evet canım uykusuzluktan ve yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum.

FİLİZYAVUZ

hoşgeldin canım gözün aydın.allah bebeğini analı babalı büyütmayinasip etsin.

Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.

maşallah canım size ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz allah nazardan esirgesin.kızın çok güzel bembeyaz.bizde sizi kocaman öpüyoruz canım.

canım bu arada tacın nerde senin.sen taç için ağlamamışmıydın.sakın unutma takmayı :)öylede fotonuzu bekliyoruz.cici pijamaların ve tacınla:)

ben biraz uyumayı deneyim.yarın giremeyebilirim.hepinizin bayramını kutluyorum kızlar.sağlıklı mutlu ve sorunsuz bir bayram geçirmeniz dileğiyle.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…