yaaa ben facedeki grupta vardım ama şimdi neden yokum???giremiyorum grubu bile göremiyorum
bısey olmadıı hala varr kızlarr.. neden sıldı bılmıyorum ama gecen gun sordugumdaa telden yanlıslıkla sıldıgınıı soledıı tekrar ıstek gondersınler yazmıstı bılerek yapmadı yanı ..
Herkeze iyi geceler ve iyi bayramlar cuma gunu siddetli adet ve bel agrisiyla hastye gittik avaz avaz bagiriyorhm nst alindim sanci cikti dr serum taktirdj 2satte bir dil alti natilak verdi snr nst tekrar girdim yine sanci vardi dil alti aligorum 3 saatte bir bugun sabah 8de hast gittik sancim dunki gibi ciksaydi sezeryana ailicakti dr yurtdisinda carsamba geliyor 3 yada 4 gun bebegi tutabiliriz sali gunune kdr nst giricem ve dil altina devam drum gelince karar veriek nst bugun azda olsa sanci cikti ama benim sancjm hic yok bizden haberler bunlar
tentaion canım senin bebişlerin nasıl? Belli mi doğum tarifleri şekerlerinin..
iyi geceler kızlar, benimde kocamın karnı ağrıyor ona nane limon yapmaya indim......bir göz atayım dedim bizim bacılar ne yapıyor diye.......maşallah uyku tutmamış sanırımkaynatmaya devam
dream, macpro, sizden ne var ne yok :)
Eki Görüntüle 492293 Eki Görüntüle 492294
Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.
Eki Görüntüle 492293 Eki Görüntüle 492294
Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?