2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bu arada tacın nerde senin.sen taç için ağlamamışmıydın.sakın unutma takmayı :)öylede fotonuzu bekliyoruz.cici pijamaların ve tacınla:)

Tacımla var da eşimin yanında kaldı.. o eve gitti şimdi.
Pijamamı da son gün giyicem. Altımı hemşireler değiştiriyor da birazcık. Farklı gecelik giyemiyoruz

Ohhh filz saglıklı bir şekilde atlattın.Darısı bizlere insallah.Bundan sonrası da ikiniz için cok güzel olur insallahh

annneeeeemmmmm yerim seni güzelllllik maşallllahhh annesi gözünüz aydın :)

Tacımla var da eşimin yanında kaldı.. o eve gitti şimdi.
Pijamamı da son gün giyicem. Altımı hemşireler değiştiriyor da birazcık. Farklı gecelik giyemiyoruz

taçla da foto istiyoruz cnm :)))
Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza inşallah rabbim nazaarlardan korusun sizi

Ne olsun cnm nidilata devam , az önce içtim yine fenalardayim 30 ağustosa kadar dayan dedi doktorum, sonrasında dogursamda sorun olmazmış. Sezeryan istersen 3 eylülde alırım dedi.sen hala ilac kullaniyormusyn cnm ?

Kullanmam mi.4 saatte bir alıyorum. Hftya cmtsi kontrol var. Benim tarih de o zaman belli olur herhal...muhtemelen aynı zamanda doğum olacak seninle:)
Kritik zamanlari atlattik, için rahat olsun:)

Iyı bayramlar..

maşallah canım ayşanada sanada ikinizde çok tatlısınız çok şükür topiğimizin bebişleri artık analarının kucağındaki yerini almaya başladı

bu arada hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun bi dahaki bayrama kuzucuklarımızın sağlıkla yanımızda olsun inş... ii bayramlar

Ramazan bayramınız kutlu olsun şeker anneler çikolata bebişleriyle birlikte hepimiz inşallah kurban bayramında cici alacağız miniklere

allah analı babalı buyutsun inşşşşşşşşşşş. maşallah darısı başımıza

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

Canim Allah anali babali büyütsün inşaallah..cok tatlı kızın..çifte Bayram diye ben buna derim iste:)))bayramınızda mübarek olsun tatlı yavrunla:))

hayyy maşşallah maşşallah tü tü tü Allah nazarlardan saklasın bebısın ve senı..

valla zaman akıp gıdıor eylul annelerıde bebslerını kucagına alıyor ben hazıran annesıyım benım mınıkte saka maka 2 ay 13 gunluk oldu bıle..darısı tum hamılelerın basına..

canımmmmm allah analı babalı büyütsün o ne tatlı birşey öle annesi kokla benim için kızını

Kullanmam mi.4 saatte bir alıyorum. Hftya cmtsi kontrol var. Benim tarih de o zaman belli olur herhal...muhtemelen aynı zamanda doğum olacak seninle:)
Kritik zamanlari atlattik, için rahat olsun:)

Iyı bayramlar..

Bende perşembe gidecegim tekrar bakalım.kritik zamanlar geride kaldı dediğin gibi ,yarin 36.,haftaya giriyoruz.sende güzel haberler al insallah doktorundan. Sanada iyi bayramlar ... :)

canım Allah analı babalı büyütsün,inşallah bizde kolay doğum yaparız senin gibi maşallah senin kız çok tatlı,bayram hediyesi oldu size ne de güzel oldu :81:

bayramda herkes gezıo bız evdeyızz yanlız olmak ne zorr ..

aynen canım. ama evde olmak için güzel bi sebebimiz var çok şükür
memleket uzak olunca burda kimsesiz kaldık biz de, hiç üzülemem bebişimi de üzemem
sen de üzülme

bayramda herkes gezıo bız evdeyızz yanlız olmak ne zorr ..

bu halde nereyi geziyorsun hayatım bende çok sıkılıyorum ama yapacak bişey yok,uslu uslu doğumu bekliyorum.bu karınla ne geziliyor ne de başka bişey,bi yere gitsek lavaboya gitmekten rahat rahat oturamıyorum akşamları zar zor yürüyüşten başka bir sosyal faaliyetim yok bayram boyunca evdeyiz :26: bayramdan sonra canımız hiç sıkılmayacak nasıl olsa

Selam annişler.. son bebeksiz bayramımız bu.. önümüzdeki bayramda bebişlerimize de bayramlık alacağız... bezi çantası olmadan bayram ziyareti yapamayacağız :))))) tatlı telaşlarımız olmadan geçireceğimiz son bayram inşallah!.. :))))
giyindik süslendik biz de evdeyiz.. eşimin eli kırık olunca evde takılalaım dedik. zaten dünden beri ara ara sancılarım yokluyor.. dün bir ara ağladım bile sancımdan..... eşim sağolsun ne yapacağını şaşırdı.. internetten araştırmış hemen yalancı sancıları geçirmek için dikkatimi dağıtmak gerekiyormuş.. ve bunun için de türlü şeyler yapmıştı..akşama doğru hafifledi gözü hep üzerimdeydi... bugün de gelen giden arkadaşlar kapıyı çalan çocuklar... daha yeni oturabildik.. neyse tatlıları fazla kaçırmadan güzel bir bayram diliyorum herkese... şeker gibi bir bayram olsun inşallah!.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…