2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese mutlu bayramlar kızlarrrr..Gurbetteyız,yalnızız bizlerde,mısafırlerım gıttı,bayrama kalmadılarrr,Anadan babadan kardesten ayrı bır bayram yasıyorum,neysekı kızım karnımda,kendımı avutuyorum:)Şeker tadında mutlu bayramlarrr herkesseee )Bu arada kayınvalıdemler beşiğimizi ve uyku setımızı aldılarr:))cok guzel oldu:))

öyle valla bir sene sonraki bayramı düşündüm de kucağımda kızım,kolumda çantası ıvırı zıvırı inşallah hayırlısıyla görürüz o günleri fazla ayakta kalma derim yalancı sancıları arttırıyormuş,dikkat et canım

cnmmmm nasıl duygulandım.maşallah yavruna
Allah analı babalı büyütsün

Filizcim maşallah ikinize de cooook tatlisiniz
Hani kırmızı tacın ? Yetişmemiş herhalde aceleci kızına

Allah analı babalı büyütsün inşallah, ikinize de maşallah, kızın sana çoookkk benziyor.

Canım benım masallahhh 41 kere Allah analı babalı buyutsun,darısı hepımızın basına ınsallah

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın.
Biz artık birbirimize alıştık. Ben onu tutmayı öğrendim. O da beni emmeyi öğrendi. Sütüm var mı yok mu çok emin olamıyorum. Ama bebek pek ağlamıyor. Kakasını çişini de yapıyor. Hemşireler de sürekli takip ediyorlar. Herşey yolunda sanırım. İnsan biraz paranoyak oluyormuş. Bebeğe yetecekmiyim iyi bir anne olabilecekmiyim diye..
Bugün duyma testi yapıldı. Allaha çok şükür testi geçti minikim :) İlk sınavını başarıyla atlattı..
Çok öpüyorum hepinizi.

Bayramınız mubarek olsun...

herkesin bayramı mübarek olsun inş hepimiz bir sonraki bayrama kadar bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almış oluruz ayy cumaya az kaldı bizde heyecan ile bekliyoruz ama geçmiyor wakit

çok tatlısınız maşallah, gozun aydın cok sevindim Filiz, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı basımıza :)

maşallah canım öp,kokla benim yerime de Ayşan bebeği
herkesin bayramı mübarek olsun inş hepimiz bir sonraki bayrama kadar bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almış oluruz ayy cumaya az kaldı bizde heyecan ile bekliyoruz ama geçmiyor wakit

Sen nerelerdesin kız?
merak ettim seni,işi bıraktın mı?

ıı gunlerde kullanın cnmm

elıf ılhanında suyu gelmıss ınss bebegıını sagsalım kucagına alırr.. bayramm bebeklerıı cok olucak gıbıı

Kızlar.. Filiz doğurmuş.. Allah analı babalı büyütsün.. çook sevindim...

biz annemlere geldik dün gece.. bugun bi açtım face.i forumu şok oldum... :) birer birer doğurmalar başladı hadi hayırlısı darısı başımıza inşallahh..

dedemiz bize balık vurmuş zıpkınla :) mangalda yapıyo şimdi biz mama yicezz hepinizi öpüyoruz pıtırcığımla

afıyet olsun cnmmmmmmmm ewt bayram sekerlerrı gelmeye basladı bırer bırerr sımdı sıra elıfılhandaa

Afiyet bal seker olsun ıkınızede:))) Sıra bıze gelıyor canım yavas yavas hayırlısıyla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…