2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim biraz suyum geldi. Doktoru aradım. daha çok su gelirse ya da sancı gelirse hastaneye hemen gel yoksa yarın sabah 9 da hastaneye gel dedi. hayırlısıyla yarın prenses geliyor :)

kızlar benim biraz suyum geldi. Doktoru aradım. daha çok su gelirse ya da sancı gelirse hastaneye hemen gel yoksa yarın sabah 9 da hastaneye gel dedi. hayırlısıyla yarın prenses geliyor :)

hadi hakkında hayırlısı canım.bakıyorumda 38 haftayı doldurup 39 girenler doğuruyor.bu bebişler 40 ı beklemeyecekler.

ayy bı gırmedım neler olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şekerrrrlerrrr gelmişşşşşşşşşşşşşşş suksuk sende sıra kkızzzzzz

kızlarrr
çok heyecanlı ya teker teker yaprak dökümleri başladı inşallah kolay doğumlarınız olur
Allah hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah..
gerçi bende hala sancı kasılma falan yok sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum kendimi:)

kızlar ya doğum yapanlar yok oluyor zevzekbayan filan girmiyor heralde artık.demekki bebeklerimiz doğunca çok meşgul olacağız.bu arada az önce göğsümün ucunda bir ıslaklık gördüm.hafif kahverengi yerini sıkar gibi yaptm.süt geliyor hemen bıraaktım.sizdedevarmı böyle birşey.

hayırlı uğurlu olsun cnm topiğimizin ilk normal doğum açılışını sen yaptın darısı başımıza inşaALLAH çok öpüyorum sizi bu arada oyu kilosu kaçtı :26:

ıns ınsssss ben talıbım zatenn

tuba gecen gun gırmıstıı kızımla ılk bayramım yazmıss bugun facede.. mesgul halyle bızlerde ole olcaz kesın.. benımdee senın dedıgın gıbı goguslerımden sıvı gelıo ama sıkmıyorum ben bazen kendısı akıo normal cnm ..

benim ilk defa süt geldi ya içim bir hoş oldu.doğuma kadar gelmesin istedim.o bebeğimin hakkı bebeğim doğmadan 1 damlası bile boşa gitmesin.annelik ne tuaf birşey ya hamileliğimizin her ilerleyen 1 gününde anneliğe daha çok yaklaştık.ben çok heyecanlanmaya başladım.

ewt cnmm annelık bole bısey demekı bıde dogduklarında nasıl olcazz acaba ona bısey olucak dıee ustune tıtrıycez. buaralar cok mıdem yanıoo sımdıde berbatt surubumu ıcıyım barii

ewt cnmm annelık bole bısey demekı bıde dogduklarında nasıl olcazz acaba ona bısey olucak dıee ustune tıtrıycez. buaralar cok mıdem yanıoo sımdıde berbatt surubumu ıcıyım barii

iç canım benim midemde arada çok yanıyor.doktor rennıe şurup yazdı.onu içer içmez geçiyor.geçmezse dayanlcak gibi değil.bu arada nete baktım bu dönemde göğüsten gelen sıvı normalmiş.göğüsler bu dönemde kolostrum diye birşey üretiyormuşbebeğe ilk sütühazırlayabilmek için:)

yookkk sıkma
artık doguma az kaldı normal bence, ben de henüz gelmedi ama stresten de olabilir

hayırlı olsunnn Allah analı babalı büyütsn maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…