nezamn gelıcek benım kzucuk cok merak edıyorum ayrıcaa korkuyorumdaa hayatımdaa hıc bole karmasık seyler hıssetmemıstım
normal doğummu canım benim sezeryan
kızlar benim biraz suyum geldi. Doktoru aradım. daha çok su gelirse ya da sancı gelirse hastaneye hemen gel yoksa yarın sabah 9 da hastaneye gel dedi. hayırlısıyla yarın prenses geliyor :)
kızlar benim biraz suyum geldi. Doktoru aradım. daha çok su gelirse ya da sancı gelirse hastaneye hemen gel yoksa yarın sabah 9 da hastaneye gel dedi. hayırlısıyla yarın prenses geliyor :)
nst de sancım çıkmıyordu. suni sancı verecekler galibaoyyyyyy cok heyecanlı
nst desancın çıkıyormuydu
Eki Görüntüle 492293 Eki Görüntüle 492294
Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.
ayy bı gırmedım neler olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şekerrrrlerrrr gelmişşşşşşşşşşşşşşş suksuk sende sıra kkızzzzzz
kızlar ya doğum yapanlar yok oluyor zevzekbayan filan girmiyor heralde artık.demekki bebeklerimiz doğunca çok meşgul olacağız.bu arada az önce göğsümün ucunda bir ıslaklık gördüm.hafif kahverengi yerini sıkar gibi yaptm.süt geliyor hemen bıraaktım.sizdedevarmı böyle birşey.
hayırlı uğurlu olsun cnm topiğimizin ilk normal doğum açılışını sen yaptın darısı başımıza inşaALLAH çok öpüyorum sizi bu arada oyu kilosu kaçtı :26:
ıns ınsssss ben talıbım zatenn
tuba gecen gun gırmıstıı kızımla ılk bayramım yazmıss bugun facede.. mesgul halyle bızlerde ole olcaz kesın.. benımdee senın dedıgın gıbı goguslerımden sıvı gelıo ama sıkmıyorum ben bazen kendısı akıo normal cnm ..
benim ilk defa süt geldi ya içim bir hoş oldu.doğuma kadar gelmesin istedim.o bebeğimin hakkı bebeğim doğmadan 1 damlası bile boşa gitmesin.annelik ne tuaf birşey ya hamileliğimizin her ilerleyen 1 gününde anneliğe daha çok yaklaştık.ben çok heyecanlanmaya başladım.
ewt cnmm annelık bole bısey demekı bıde dogduklarında nasıl olcazz acaba ona bısey olucak dıee ustune tıtrıycez. buaralar cok mıdem yanıoo sımdıde berbattsurubumu ıcıyım barii
kızlar ya doğum yapanlar yok oluyor zevzekbayan filan girmiyor heralde artık.demekki bebeklerimiz doğunca çok meşgul olacağız.bu arada az önce göğsümün ucunda bir ıslaklık gördüm.hafif kahverengi yerini sıkar gibi yaptm.süt geliyor hemen bıraaktım.sizdedevarmı böyle birşey.
Eki Görüntüle 492293 Eki Görüntüle 492294
Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?