2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hanımlar mide yanmasına en iyi sarı leblebi geliyor. İlaç içemiyosanız deneyin. Ben almamıştım şurubu. Buarada biz köye gittik geldik. Herkes aman pek yakışmış kg almamışsın boy var belli etmiyor dedileeeer ve sonuç nazar. İnsanlarda maşallah lafı yok. Mide bulantısı başağrısı. Neyse okudular falan iyi sayılırım.

HG CNMMM .. nasılsın benım mıdem cok yanıoo uyuyamadım hala.. surup ıctım azonce ıns hemen gecer neden korkuyosunn bakemm

iyi geceler kuzummm, geçmiş olsun süt içsen iyi gelmezmi acaba.
Baksana şükriyecim bebişler gelmeye başladı maşllahhh negelecek başıma ondan tırsıyorum

gecmıs olsun cnmm aman kem gozlere şişş .. banada sokaga cıkınca bakıp duruyorlar rahatsız oluyorumm.. nzaraa cok ınanırımm dua oku bolbol..leblebı bende kabızlık yapıo cnm surup ıctım sımdı bakalım ıı gelıcekmı

bucart,
tentation,
bayanstres,
suksuk
kızlar hepinize iyi geceler, hayırlı haberler almak dileğiyleee. Allaha emanet olun.

iyi geceler kuzummm, geçmiş olsun süt içsen iyi gelmezmi acaba.
Baksana şükriyecim bebişler gelmeye başladı maşllahhh negelecek başıma ondan tırsıyorum

dr gavıscon verdıı bende onu ıctım sut ustune ıcememm belkkıı bısey olurr surup ıı gelır dedıya bakalım etksını gosterıcekmı bende korkuyorumm sormaa .. acaıp tırsıyorumm napıcaz bılmem esım uyudu artık uykularımdaadaa rahat yokbana kabuslar goruyorumm ..

kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm tavan yapmış
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...

offf... babam en sevdiğim bayram çikolatasından almış.. herkesçikleri uyuttum, annem babam kociş kalktım bi 10 tane falan yedim.. napiiiim yemesem aklımda kalcaktı

benim dr. Londra'da.. 10 güne dönecek.. okudukça erken gelen bebişleri tırsmaya başladım.. İstanbul'dan buraya daha rahat ediyorum bu doktorla diye geldim ya kızım erken gelmeye karar verirse.. Hüseyin Bey burda yokken falan naparım.. Allah'ım inşallah zamanında gelir kuzum

Son düzenleme:
kızlar benim biraz suyum geldi. Doktoru aradım. daha çok su gelirse ya da sancı gelirse hastaneye hemen gel yoksa yarın sabah 9 da hastaneye gel dedi. hayırlısıyla yarın prenses geliyor :)

Bu gece uyuyamazsınız :)
Allah yardımcınız olsun. Bir avazda kurtulursunuz inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

hayırlı uğurlu olsun cnm topiğimizin ilk normal doğum açılışını sen yaptın darısı başımıza inşaALLAH çok öpüyorum sizi bu arada oyu kilosu kaçtı :26:

3,045 grdı cnm fılız sımdı cok gıremezz ben soluyeyım dedım

Selam kızlar..
Ben de hala hastanede olduğum için rahat rahat internete giriyorum :) İlk iki günü daha iyi geçiremezdim. Annem olmadan ne yaparım diyordum ama olabileceğim en iyi yerdeyim sanırım :) Bebişle bütün gün yatıyoruz üç öğün yemeğimiz, bezimiz kıyafetimiz hemşiremiz ayağımıza geliyor. Ama yarın sabah gitme vakti.. Evimize götürücez fındığı..

Bebek doğduğunda 3.045 gr'dı. Doğumdan sonra toplam ağırlığın %10'una kadar kaybetmek normalmiş. Bugün 2.945 olmuş. İnşallah daha fazla kaybetmez. Günde 3 kere kaka yapıyo küçük hanım :)

Bir arkadaşımın da gittiği hastanede kandırmışlar. Bebek kilo kaybediyor hemen küvöze almamız lazım diye. İki gün küvözde tutmuşlar sapasağlam çocuğu. Sırf para alabilmek için..

Eylül annelerinden kimse eylülde doğurmayacak galiba bu gidişle. Herkes ağustosta dökülmeye başladı gibi.. Biz komple eylül anneleri sayfasını kapatıp ağustos anneleri topiğine atlayalım bari

herkese iyi bayramlar diliyorum kızlar filizyavuz Allah analı babalı büyütsün cnm kavuştun kızına ne güzel darısı bizlerin başına inşallah

uzunn bi aradan sonra herkese merhabaa ayrıca mutlu huzurlu sağlıklı, yavrularınızla birlikte nice bayramlara
sayfayı acar acmaz sok bikac kişi doğum yapmış bile ömürleri güzel olsun Allah analı babalı büyütsün. umarım herşey yolundadır ve sağlıkları iyidir. Allahhımm nekadar güzel kavuştunuz yavrularınıza darısı başımızaa

evet ben de anneme soyledim bu sabah herkes Agustos ta dogum yapıyor Eylül e kimse kalmayacak
Beni deheyecan sardı, ne zaman olacak diye
sen özel mi devlet hast de mi dogum yaptın Filiz

gözün aydın canım kurtuldun
Allah analı babalı buyutnek nasip etsin

cok cok geçmiş olsun canım inşallah zamanında istediğin gibi doktorun burdayken olur. tekrar geçmiş olsun...

maşallah sizeee çok tatlısınız nekadar güzel umarım bizlerde bi avazda.... herkes kolaycıcık doğuruverse keşke :) kızınla birlikte nice güzel yıllar diliyorum sağlıklı mutlu huzurlu şanslı bi bebek olur inşallah....

Çok tatlı olmus yavrunun yatağı. güzel güzel büyür içinde inşallah Allah sağlıkla sıhatle huzurla yatırmak nasip etsin.

canım her doğum risk zaten, allah kurtarsın diye boşuna mı söylüyolar. allaha şükür ikiniz de sağlıklısınız önemli olan bu, bebişinin tadını çıkar..
allah sağlıklı ömür versin..

Kızlar hepinize iyi bayramlar..
ben dün akşam rahatsızlandım tansiyonum yükseldi dijitalle ölçtüm
sanırım ev cok kalabalıktı havasız kaldım fenalaştım.
Acile gittik nst cekildi dr yoktu zaten tek ebe vardı dra tlfonla haber veriliyor düştü biraz
ve eve geldik çok korktum ama ben midem altüsttü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…