huhu kimse varmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızçelerr beni bir korku sardı yaaaa
HG CNMMM .. nasılsın benım mıdem cok yanıoo uyuyamadım hala.. surup ıctım azonce ıns hemen gecerneden korkuyosunn bakemm
Hanımlar mide yanmasına en iyi sarı leblebi geliyor. İlaç içemiyosanız deneyin. Ben almamıştım şurubu. Buarada biz köye gittik geldik. Herkes aman pek yakışmış kg almamışsın boy var belli etmiyor dedileeeer ve sonuç nazar. İnsanlarda maşallah lafı yok. Mide bulantısı başağrısı. Neyse okudular falan iyi sayılırım.
iyi geceler kuzummm, geçmiş olsun süt içsen iyi gelmezmi acaba.
Baksana şükriyecim bebişler gelmeye başladı maşllahhh negelecek başıma ondan tırsıyorum
kızlar benim biraz suyum geldi. Doktoru aradım. daha çok su gelirse ya da sancı gelirse hastaneye hemen gel yoksa yarın sabah 9 da hastaneye gel dedi. hayırlısıyla yarın prenses geliyor :)
hayırlı uğurlu olsun cnm topiğimizin ilk normal doğum açılışını sen yaptın darısı başımıza inşaALLAH çok öpüyorum sizi bu arada oyu kilosu kaçtı :26:
3,045 grdı cnm fılız sımdı cok gıremezz ben soluyeyım dedım
Selam kızlar..
Ben de hala hastanede olduğum için rahat rahat internete giriyorum :) İlk iki günü daha iyi geçiremezdim. Annem olmadan ne yaparım diyordum ama olabileceğim en iyi yerdeyim sanırım :) Bebişle bütün gün yatıyoruz üç öğün yemeğimiz, bezimiz kıyafetimiz hemşiremiz ayağımıza geliyor. Ama yarın sabah gitme vakti.. Evimize götürücez fındığı..
Bebek doğduğunda 3.045 gr'dı. Doğumdan sonra toplam ağırlığın %10'una kadar kaybetmek normalmiş. Bugün 2.945 olmuş. İnşallah daha fazla kaybetmez. Günde 3 kere kaka yapıyo küçük hanım :)
Bir arkadaşımın da gittiği hastanede kandırmışlar. Bebek kilo kaybediyor hemen küvöze almamız lazım diye. İki gün küvözde tutmuşlar sapasağlam çocuğu. Sırf para alabilmek için..
Eylül annelerinden kimse eylülde doğurmayacak galiba bu gidişle. Herkes ağustosta dökülmeye başladı gibi.. Biz komple eylül anneleri sayfasını kapatıp ağustos anneleri topiğine atlayalım bari
kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm tavan yapmış
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...
Selam kızlar..
Ben de hala hastanede olduğum için rahat rahat internete giriyorum :) İlk iki günü daha iyi geçiremezdim. Annem olmadan ne yaparım diyordum ama olabileceğim en iyi yerdeyim sanırım :) Bebişle bütün gün yatıyoruz üç öğün yemeğimiz, bezimiz kıyafetimiz hemşiremiz ayağımıza geliyor. Ama yarın sabah gitme vakti.. Evimize götürücez fındığı..
Bebek doğduğunda 3.045 gr'dı. Doğumdan sonra toplam ağırlığın %10'una kadar kaybetmek normalmiş. Bugün 2.945 olmuş. İnşallah daha fazla kaybetmez. Günde 3 kere kaka yapıyo küçük hanım :)
Bir arkadaşımın da gittiği hastanede kandırmışlar. Bebek kilo kaybediyor hemen küvöze almamız lazım diye. İki gün küvözde tutmuşlar sapasağlam çocuğu. Sırf para alabilmek için..
Eylül annelerinden kimse eylülde doğurmayacak galiba bu gidişle. Herkes ağustosta dökülmeye başladı gibi.. Biz komple eylül anneleri sayfasını kapatıp ağustos anneleri topiğine atlayalım bari
gözün aydın canım kurtuldunkızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
Herkeze iyi geceler ve iyi bayramlar cuma gunu siddetli adet ve bel agrisiyla hastye gittik avaz avaz bagiriyorhm nst alindim sanci cikti dr serum taktirdj 2satte bir dil alti natilak verdi snr nst tekrar girdim yine sanci vardi dil alti aligorum 3 saatte bir bugun sabah 8de hast gittik sancim dunki gibi ciksaydi sezeryana ailicakti dr yurtdisinda carsamba geliyor 3 yada 4 gun bebegi tutabiliriz sali gunune kdr nst giricem ve dil altina devam drum gelince karar veriek nst bugun azda olsa sanci cikti ama benim sancjm hic yok bizden haberler bunlar
maşallah sizeee çok tatlısınızEki Görüntüle 492293 Eki Görüntüle 492294
Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.
Herkese mutlu bayramlar kızlarrrr..Gurbetteyız,yalnızız bizlerde,mısafırlerım gıttı,bayrama kalmadılarrr,Anadan babadan kardesten ayrı bır bayram yasıyorum,neysekı kızım karnımda,kendımı avutuyorum:)Şeker tadında mutlu bayramlarrr herkesseee)Bu arada kayınvalıdemler beşiğimizi ve uyku setımızı aldılarr:))cok guzel oldu:))Eki Görüntüle 492336
kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?