Kızlar herkese hayırlı bayramlar. Dogum yapan arkadasları tebrik ederim.Allah bebişlerinizle saglıklı uzun ömürler versin insallah. Ay ben de dogurmak istiyorum artık.
ayy hala inanamıyorum,içim titriyor buraya yazarken bile inanılmaz bir duygu kızlar annelik.annem-ANNE İŞTE:)- bilgisayarın başında oturmama izin vermedği için sadece telden face e yazıyordum ama fırsattan istifade yazayım buraya dedim.neticede kürkçü dükkanımız burasıface den yazdıklarımı alıntılayayım kısadan...
14Ağustos 2012
günaydın kızlar malesef artık oturamıyorum kızımı kasıklarımda taşıyorum resmen nete de giremiyorum ,doğurdum diye yazabilirim yakında...nidilat kullanan eylül annelerinin yardımına ihtiyacım var;kullanırken sancılarınız yani sertleşmeleriniz devam ediyor muydu?ben de çok değişen bişey olmadı da,bir de midemi mahvediyor yakıp geçiyor,çarpıntı yapıyor aptal oldum resmen. gece uyutmuyor, göğüslerime varıyor yangını resmen.artık kullanamıcam gibi geliyor valla gelişine bırakasım var,ciğer geliştiricimizde yapıldı,bugün itibari ile 34 +1 olduk 33+4 de 2386 gr dık.hakkımızda hayırlısı diyorum artık...
16 Ağustos 2012
Selammm kizlar bizden haberler pek iyi degil.hastanedeyiz telden giriyorum.en son buraya yazdigim tam bir saat sonra sancim artti.hastane kapisinda hoooop suyum geldi dr hemen muayneye aldi.test pozitif suyummus gercekten.cektiklerim gercek dogum sancisi yani.durdurlar suyu ama sancilar devam tutabildigimiz kadar tutuyoruZ.2500 gr imiz suyumuz normal cok sukur.tuvalet harici hersey yasak.
20 Ağustos 2012
selammmm eylül anneleri ben anne oldummmm.17 ağustos 2012 saat 12.45 te ZEYNEP BURÇAK IM dünyanın ennn güzel sesiyle dünyaya merhaba dedi.Rabbiim bu güzelliği size de yaşatsın sağlıkla huzurla.ama mümkünse zamanında tabiki.bebiğim şu an küvözde ciğer gelişimi tamamlanmasına az kaldı dr beslenmesie izin vermiyor aç bebeğim cırlağım karnımda duramadığı gibi küvezde de duramıyor yıkıyor ortalığı,makineye bağlı değil Rabbime şükürler olsun ,süt sağıyorum istedikleri anda götürecem inşallah sütümü.bayram şekerim o benim dünyammmm.kızlar ne olur duanızı eksik etmeyin bebeğimi bir an önce eve gelsin...
bendeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar selam bana
acil anne sütü lazım yaa sütüm gelmedi ve bebeğime acill anne sütü istediler......
istanbul da oturup doğum yapan ve bize süt verebilecek annecikler yardımlarınızı bekliyorum...
0542 787 76 30 adımda duygu msj atın ben dönerim size tüm giderlerinizide karşılamaya hazırım...
aciiilll yardım bekliyorummmm!!!!!
kızlar selam bana
acil anne sütü lazım yaa sütüm gelmedi ve bebeğime acill anne sütü istediler......
istanbul da oturup doğum yapan ve bize süt verebilecek annecikler yardımlarınızı bekliyorum...
0542 787 76 30 adımda duygu msj atın ben dönerim size tüm giderlerinizide karşılamaya hazırım...
kızlar selam bana
selam kızlar ayyy herkes doğurmaya başladı yaaa şaşırıyorum wallaa suksukcum ilk ben yapacam diyordun en sona kalacaksın elini çabuk tut:)
hanımlar benim bikaç gündür sümüksü hafif sarı gibi bir akıntım varacaba bu nişan gibi, bişeymi bileniniz varmı? bide afedersiniz tuvalette eğilince sanki kemiklerim biraz açılıyormuş gibi hissediyorum. randevum çarşamba günü ama doğumummu yaklaştı diye tırsıyorum.. :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?