2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün, inşallah biran önce kızını alıp evine gidersin.

kızlar selam bana
acil anne sütü lazım yaa sütüm gelmedi ve bebeğime acill anne sütü istediler......
istanbul da oturup doğum yapan ve bize süt verebilecek annecikler yardımlarınızı bekliyorum...
0542 787 76 30 adımda duygu msj atın ben dönerim size tüm giderlerinizide karşılamaya hazırım...
aciiilll yardım bekliyorummmm!!!!!

Selam kızlar...sürekli takipteyiz sizleri ama az yazanlardanız malesef.. meleklerine kavuşan annelerimizi tebrik ediyorum..benim gibi beklemede olanlarınsa zamanları hayırlısıyla tez vakitte geçer inş.. ama ben de hiç bi doğum alameti yok..sancı falan da yok..sanki hep böle devam edecekmişim gibi geliyor bana ya...

cnmm alah yardımcınız olsun ıns bulursunuzz yardımcı olmayı ck ısterdım

tüh ya hiçbirimiz de doğum yapmadık ki daha, komşum vardı o da yazlığa gitti, İstanbul'un neresindesin, bi arkadaşım doğum yaptı ama geçen hafta onun da sütü çok azdı, mama veriyordu canım. Yine de düşünüyorum.

kızlarr selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah bebişler birer birer geliyorlar darısı bizlere inş.

cnm yaaa diğer topiklere de yaz.allah yardımcın olsun.maalesef yok benim tanıdığım

canım Allah yardmcnz olsun inş bulursunuz belki biliyosunuzdurda süt kardeşliği olayına dikkat edin ona göre süt verin derim

biz geldik annişleer.. ay bi baktım herkes doğuruyor patır patır.. bende ne sancı sen kasılma hiç birşey yok.. hayırlısı bakalım ama gelsin artık ben çook istiyorum kuzumu

ayyyyyyyyy ben ne zaman dogururum acba ya bnde yazrmyimki anne oldum dogurdm bn die cok sabirsizlaniyorum bide tek korktugum hamileikte hemoroid cikti bnde dogum esnasina ikinirken dha fasla cikarmi uzarmidaha da fasla die korkuom yaa

selaaaammmm bizim başımıza neler gelecek bakalım nasılm doguma gidecegiz sabırsızlıkla bekliyorum

selam kızlar ayyy herkes doğurmaya başladı yaaa şaşırıyorum wallaa suksukcum ilk ben yapacam diyordun en sona kalacaksın elini çabuk tut:)

selam kızlar ayyy herkes doğurmaya başladı yaaa şaşırıyorum wallaa suksukcum ilk ben yapacam diyordun en sona kalacaksın elini çabuk tut:)

benden hızlı cıktılarr cnm bunlarr benım sancılar gerı gıttı kzımın keyfıyerınde galıbaa bole gıderse ablam gıbı 41 dogurucam

hanımlar benim bikaç gündür sümüksü hafif sarı gibi bir akıntım var acaba bu nişan gibi, bişeymi bileniniz varmı? bide afedersiniz tuvalette eğilince sanki kemiklerim biraz açılıyormuş gibi hissediyorum. randevum çarşamba günü ama doğumummu yaklaştı diye tırsıyorum.. :18: :18:

canım akıntın öle değildir muhtemelen nişan pembe yada kırmızı olması lazım. Kemiklerin artık açılıyordur. Doğum yaklaşıyor artık bebek kafasını yerleştiriyordur.

Kizlar ebebekte lansinoh gogus ucu kremi 12.90. Liraydi haberiniz olsun cok indirime girmis.ben aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…