2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

panıkduygu dogum yaptı cnmm bıdee elıff aama sımdı rumuzu aklıma gelmedı

enem şok oldum cnm buttrfly ile panıkduygu doğum yapmış..
kızlar Allah analı babalı buyutsun .. hayırlı ugurlu saglıklı sıhhatli evlat olurlar inşallah

Cok şükür kızımın keyfi iyimiz 3500 olmuş erken gelsede sorun olmayacak Allah'ın izniyle
masalh cnmm
cnm oluodu ama dinlenince geçti işte yalancı sancılar ...
ama hiç stres olmayan ben bugun stres oldum korkuorum garip hissedıorum malum 38+6 yım artık ağlamak gelıo içimden :18:

yalancı sancılarr demekıı cnm senınkının keyfı ıı galıba gelmek ıstemıo

yalancı sancılarr demekıı cnm senınkının keyfı ıı galıba gelmek ıstemıo

ay evet cnm aslında dr.da bana gelmeye niyeti yok dedi ya kafam rahattı ama dünden beri değişik ağrılar çekiorum ..
birde buaksam dogum uzerine cok konustuk uykum varken kactı gelmıoda şimdi :)))

ay evet cnm aslında dr.da bana gelmeye niyeti yok dedi ya kafam rahattı ama dünden beri değişik ağrılar çekiorum ..
birde buaksam dogum uzerine cok konustuk uykum varken kactı gelmıoda şimdi :)))

ben oglen uuyudum aksam ustu uyudumm sımdı yatsam sankıgene uyucamm.. sureklı uykum varr bugunn nedense

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız biz çok ıyiyiz malum bayram giremedim sizler nasılsınız yeni doğumlar var mi

kızlar iyi gecelerrrrr yawssss izne ayrıldım sık sık girerim diyordum yok maalesef hiç vaktim olmuyor((
inşallah herkes iyidir.

kızlar iyi gecelerrrrr yawssss izne ayrıldım sık sık girerim diyordum yok maalesef hiç vaktim olmuyor((
inşallah herkes iyidir.

ııgeceler cnmm annen geldı mısafır varkende gırılmezkı benımde yarın yola cıkıcak kayınvalıde bende sık gıremem ama dogurursam yazarımm bı fırsat bulup

ııgeceler cnmm annen geldı mısafır varkende gırılmezkı benımde yarın yola cıkıcak kayınvalıde bende sık gıremem ama dogurursam yazarımm bı fırsat bulup

aynen canım yaa
annemde bir nazlı bir hassaskii anlatamam annemmi bana bakıyor benmi ona anlamaıdmDD
kızzz hiçbişi yaptırma istemiyorum kadına sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum akşam yemeğini yapıyorum o arada evde yapılacka bişiler varsa yapıyorum falan .Annem şaşırıyor bukadar enerjiyi nerden buluyorusn diyor maşallah sana:d
akşamda çıkıp kocişin gönlünü yaptık gezdik tozduk alışveirş falan
kimse beni nazlandırmıyor yaa
sen kayınvalidene nazlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benımkı ıs ellettırmez banadaa benım ıcım rahat etmezz yemegımı yapar ama... allah razı olsun.. azoncee sut pompasını denedımm cok tuhaf geldı

ben dun esımee evı komple temızlettım o gelıncede camlar sılıncekk cok sukur ısımız az kaldı sona gelsın elıfımmmmmmmmm.. sende nazlann sekerımm annenn sonuctaa .. bu enerjı nerden gelıo bende merak edıyorumm bende dun heryerıı cıfledımm rahatladım

ay aman ne bilim yaa püfsss, anneme Allah sağlık versinn sıhat versin ama hiç güçlü dirneççli bir hatun değil(
inş. bir sıkıntı olmazzz..
ben pommpa almadım fıstık yaaaaaa alsamıydımkii.

ay aman ne bilim yaa püfsss, anneme Allah sağlık versinn sıhat versin ama hiç güçlü dirneççli bir hatun değil(

bende dusunmuyodum daa sokaga cıkkıcagım zaman sagıpp vermesı kolay olur heryerde emzırmeyı sevmıyorumdaa.. bebedorunkı hem uygundu cnmm 3o tl

ııgecelerrrrrrr

slm kızlar bugün hiç giremedim.nasılsınız.gece uyuyamadığım için gündüz hem uyuyorum hem bayram ziyaretlerine gidiyorum derken ancak girebildim.herkes iyidir umarım.bende bugün öğlen sancılandım yarım saati geçkin sürdü sonra geçti.belim karnım adet görecekmişim gibi ağrıdı ve bacaklarıma hatta ta ayaklarıma vurdu ağrı derman bırakmadı.yarım saatte yalancı sancı böyle yapıyorsa gerçek sancı neyapar allah bilir:)neyse çarşamba günü kontrolümüz var.nst de bu sefer sancı çıkar galiba.

Kızlaaaarrrr düğünden geldik yenii.. O kadar oynadım, hoplalyıp zıpladım bide üstüne asansör bozukmus.Eve girmek için 12 kat merdiven tırmandım.Bu gece doğmazsa bu bebek iyidir

ayy bnm anne de aynı yaaa temizlik yapılacak daha hiç bişeye başlamadım annemde gelecekte yapacak ölme eşeğim ölme... milletin annesi temizliğini yemeğini herşeyini yapıyo benimkide temizliğe üşeniyo yaaa kaç gündür helak oldum mutfakla uğraşıyorum yarında kociş koltukları yıkıcak falan offff ne zaman bitecek yaaaa çok stres yaptım... bnm sancılarda geri gitti kızlar yaaa sanki hiç doğuramayacakmışım gibi geliyo nst dede hiç sancı çıkmıyo kuzuma kavuşmak istiyorum yaaa çok özlüyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…