panıkduygu dogum yaptı cnmm bıdee elıff aama sımdı rumuzu aklıma gelmedı
sancılarını takıp et sıksık oluyomu
Cok şükür kızımın keyfi iyimiz 3500 olmuş erken gelsede sorun olmayacak Allah'ın izniyle
cnm oluodu ama dinlenince geçti işte yalancı sancılar ...
ama hiç stres olmayan ben bugun stres oldum korkuorum garip hissedıorum malum 38+6 yım artık ağlamak gelıo içimden :18:
yalancı sancılarr demekıı cnm senınkının keyfı ıı galıba gelmek ıstemıo
ay evet cnm aslında dr.da bana gelmeye niyeti yok dedi ya kafam rahattı ama dünden beri değişik ağrılar çekiorum ..
birde buaksam dogum uzerine cok konustuk uykum varken kactı gelmıoda şimdi :)))
ben oglen uuyudum aksam ustu uyudumm sımdı yatsam sankıgene uyucamm.. sureklı uykum varr bugunn nedense
maşallah cnm size :))
ay ben de yatayım uyumasam da ole uykum gelir belki ii geceler
Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız biz çok ıyiyiz malum bayram giremedim sizler nasılsınız yeni doğumlar var mi
kızlar iyi gecelerrrrr yawssss izne ayrıldım sık sık girerim diyordum yok maalesef hiç vaktim olmuyor((
inşallah herkes iyidir.
ııgeceler cnmm annen geldı mısafır varkende gırılmezkı benımde yarın yola cıkıcak kayınvalıde bende sık gıremem ama dogurursam yazarımm bı fırsat bulup
aynen canım yaa
annemde bir nazlı bir hassaskii anlatamam annemmi bana bakıyor benmi ona anlamaıdmDD
kızzz hiçbişi yaptırma istemiyorum kadına sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum akşam yemeğini yapıyorum o arada evde yapılacka bişiler varsa yapıyorum falan.Annem şaşırıyor bukadar enerjiyi nerden buluyorusn diyor maşallah sana:d
akşamda çıkıp kocişin gönlünü yaptık gezdik tozduk alışveirş falan
kimse beni nazlandırmıyor yaa
sen kayınvalidene nazlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay aman ne bilim yaa püfsss, anneme Allah sağlık versinn sıhat versin ama hiç güçlü dirneççli bir hatun değilbenımkı ıs ellettırmez banadaa benım ıcım rahat etmezz yemegımı yapar ama... allah razı olsun.. azoncee sut pompasını denedımm cok tuhaf geldı
ben dun esımee evı komple temızlettım o gelıncede camlar sılıncekk cok sukur ısımız az kaldı sona gelsın elıfımmmmmmmmm.. sende nazlann sekerımm annenn sonuctaa .. bu enerjı nerden gelıo bende merak edıyorumm bende dun heryerıı cıfledımm rahatladım
ay aman ne bilim yaa püfsss, anneme Allah sağlık versinn sıhat versin ama hiç güçlü dirneççli bir hatun değil(
inş. bir sıkıntı olmazzz..
ben pommpa almadım fıstık yaaaaaa alsamıydımkii.
ay aman ne bilim yaa püfsss, anneme Allah sağlık versinn sıhat versin ama hiç güçlü dirneççli bir hatun değil(
inş. bir sıkıntı olmazzz..
ben pommpa almadım fıstık yaaaaaa alsamıydımkii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?