slm kızlarrr hepinize ii bayramlarrrrr sizee sormak istediğim bişeyy varrrr bendee yenii hamileymm daha 1 aylık amaaa çok kokoreç yiyorumm normaldee ağzımaa koymammm amaaa kokusunaa dayanamıyorummher akşamm yiyorumm sizdee zararlımıdır..biliniz varmı acabaaaa
slm kızlarrr hepinize ii bayramlarrrrr sizee sormak istediğim bişeyy varrrr bendee yenii hamileymm daha 1 aylık amaaa çok kokoreç yiyorumm normaldee ağzımaa koymammm amaaa kokusunaa dayanamıyorummher akşamm yiyorumm sizdee zararlımıdır..biliniz varmı acabaaaa
selam herkeze iyi bayramlar bugünde nst girdim çok şükür cuma ve cumartesi gibi sancım çıkmadı azda olsa var ama dil altı hapa devam drum perşembe dönüyor durma göre cuma günü yada 1 hafta daha bekletebilir bugün muane olduğum dr da miladın doldurmuş bebek çıkmak istiyor artık dedi bebeğin eşi hareketli fazla bekletme dedi perşmbe doktoruma gidim o naparsa kabulüm
hayırlısı olsun canım inşallah, sağlıkla doğsun.
Eşi hareketli ne demekmiş?
tşk ederimm cnmm amaa dayanamıyorumm yasak olduğunu bilmiorumm dahaa taze anne adayıyımm öğrenicem yasaksaa bizde yemeğizz bidahaaa
vallah cnm bende anlamadım nöbetciydi dr bide sezeryana giricekti acil öle baktı sadece bnde fazla bişi sormadım sonuçta 2 gün kaldı druma kavuşmama çıktık hastaneden hemen
nst odasına girdiğimde ameliyat elbisesini giymiş kadın bekliyordu ay korku sarı içimi birden 2 bebeğim olmasına rağmen kadın sonda taktırmak istemedi bayıltıp takın dedi dinlemediler taktılr kasın aaz avaz bağırdı içim bi tuhaf oldu allah hepimizin yardımcısı olsun
ayy bak çok kötü oldum, zaten çok korkuyorum o sonda işinden nasıl yaptıklarını da anlamadım, sadece sezeryan olacaklara mı takıyorlar? bana öyle zorla bişey yapmaya kalksınlar varya o hastaneyi başlarına yıkarım beni doğurtmadan kovarlar valla.
doktoruna bağlı canım kızımda bana talmadılar wc mi herşeyimi yaptım dedim tamam dedi takmadı arkadaımda aynı dr sezeryan olmuştu sonda takmayın dedi takmadı sende drunla konuş hatta rica et taktırma cnm
selam herkeze iyi bayramlar bugünde nst girdim çok şükür cuma ve cumartesi gibi sancım çıkmadı azda olsa var ama dil altı hapa devam drum perşembe dönüyor durma göre cuma günü yada 1 hafta daha bekletebilir bugün muane olduğum dr da miladın doldurmuş bebek çıkmak istiyor artık dedi bebeğin eşi hareketli fazla bekletme dedi perşmbe doktoruma gidim o naparsa kabulüm
kızlar selam bana
acil anne sütü lazım yaa sütüm gelmedi ve bebeğime acill anne sütü istediler......
istanbul da oturup doğum yapan ve bize süt verebilecek annecikler yardımlarınızı bekliyorum...
0542 787 76 30 adımda duygu msj atın ben dönerim size tüm giderlerinizide karşılamaya hazırım...
aciiilll yardım bekliyorummmm!!!!!
canım suksuk sanırım senin icin bu anneyle irtibata gecmiş ama ben her ihtimale karşı linki vereyim eger kendin de mesaj atmak istersen
selam kızlar malum bayram gezmekten kk ya giremedik geçmiş de yapmadım Filizyavuzdan sonra doğuran var mı merak ettim :)
buaksam çok stresliyim bugun belim agrıo ama ağrı bi girio saniyeler sonra cıkıo tabi doğum sancısı değildir de korkuorum bugun dogum üzerine çok muhabbet ettik
çok stresliyim ve korkuorum :18::18::18::18::18:
selam kızlar malum bayram gezmekten kk ya giremedik geçmiş de yapmadım Filizyavuzdan sonra doğuran var mı merak ettim :)
buaksam çok stresliyim bugun belim agrıo ama ağrı bi girio saniyeler sonra cıkıo tabi doğum sancısı değildir de korkuorum bugun dogum üzerine çok muhabbet ettik
çok stresliyim ve korkuorum :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?