2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar bayramda bi rehavet var, kimse bişey yazmıyor. Ben bugün bütün gün evdeydim, ha bire tatlı, şeker yiyorum oğlum da oynayıp oynayıp duruyo. Babamız gelse diye bekliyoruz oğluşumla

slm kızlarrr hepinize ii bayramlarrrrr sizee sormak istediğim bişeyy varrrr bendee yenii hamileymm daha 1 aylık amaaa çok kokoreç yiyorumm normaldee ağzımaa koymammm amaaa kokusunaa dayanamıyorumm her akşamm yiyorumm sizdee zararlımıdır..biliniz varmı acabaaaa

selam herkeze iyi bayramlar bugünde nst girdim çok şükür cuma ve cumartesi gibi sancım çıkmadı azda olsa var ama dil altı hapa devam drum perşembe dönüyor durma göre cuma günü yada 1 hafta daha bekletebilir bugün muane olduğum dr da miladın doldurmuş bebek çıkmak istiyor artık dedi bebeğin eşi hareketli fazla bekletme dedi perşmbe doktoruma gidim o naparsa kabulüm

kokoreç yasak canım, sakın bi daha yeme. bu arada hayırlı olsun.

tabikide kokoreç ve sakatatlar zararlı cnm

hayırlısı olsun canım inşallah, sağlıkla doğsun.

Eşi hareketli ne demekmiş?

hayırlısı olsun canım inşallah, sağlıkla doğsun.

Eşi hareketli ne demekmiş?

vallah cnm bende anlamadım nöbetciydi dr bide sezeryana giricekti acil öle baktı sadece bnde fazla bişi sormadım sonuçta 2 gün kaldı druma kavuşmama çıktık hastaneden hemen

nst odasına girdiğimde ameliyat elbisesini giymiş kadın bekliyordu ay korku sarı içimi birden 2 bebeğim olmasına rağmen kadın sonda taktırmak istemedi bayıltıp takın dedi dinlemediler taktılr kasın aaz avaz bağırdı içim bi tuhaf oldu allah hepimizin yardımcısı olsun

tşk ederimm cnmm amaa dayanamıyorumm yasak olduğunu bilmiorumm dahaa taze anne adayıyımm öğrenicem yasaksaa bizde yemeğizz bidahaaa

çiğ et ürünleri, salam, sosis, sucuk, gazlı içecekler özellikle kola, ada çayı, etli çiğ köfte vs. yani mikrop kapabileceğin riskli hiçbirşey yememelisin canım.

ayy bak çok kötü oldum, zaten çok korkuyorum o sonda işinden nasıl yaptıklarını da anlamadım, sadece sezeryan olacaklara mı takıyorlar? bana öyle zorla bişey yapmaya kalksınlar varya o hastaneyi başlarına yıkarım beni doğurtmadan kovarlar valla.

doktoruna bağlı canım kızımda bana talmadılar wc mi herşeyimi yaptım dedim tamam dedi takmadı arkadaımda aynı dr sezeryan olmuştu sonda takmayın dedi takmadı sende drunla konuş hatta rica et taktırma cnm

yani taktırmama şansım var sağol canım ya bunu bilmem iyi oldu, gerçi normal olsun istiyorum ama bakalım.

ben böle diyen doktorlara sinir oluyorum nedense allahtan daha mı ii biliyo miladını doldurduğunu ... erkenden almak istiyolar bebişleri hemen bnce biraz düşün hemen karar verme cnm ...

canım suksuk sanırım senin icin bu anneyle irtibata gecmiş ama ben her ihtimale karşı linki vereyim eger kendin de mesaj atmak istersen

canım suksuk sanırım senin icin bu anneyle irtibata gecmiş ama ben her ihtimale karşı linki vereyim eger kendin de mesaj atmak istersen

meb arkadaslar.fazla zamanım da yok kımler dogum yaptı accıl haber beklıyorum lutfennnn:)

selam kızlar malum bayram gezmekten kk ya giremedik geçmiş de yapmadım Filizyavuzdan sonra doğuran var mı merak ettim :)
buaksam çok stresliyim bugun belim agrıo ama ağrı bi girio saniyeler sonra cıkıo tabi doğum sancısı değildir de korkuorum bugun dogum üzerine çok muhabbet ettik
çok stresliyim ve korkuorum :18::18::18::18::18:

panıkduygu dogum yaptı cnmm bıdee elıff aama sımdı rumuzu aklıma gelmedı

sancılarını takıp et sıksık oluyomu

Arkadaslar bende hastaneden geliyorum 2gundur sancım cok fazlaydı nst de sancim30 larda çıktı ama rahim ağzı cok incelemiş suyun yada kanaman olursa hemen gel erken gelebilir bebek dedi. Eylül bebisleri cok aceleci çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…