ayy bak çok kötü oldum, zaten çok korkuyorum o sonda işinden nasıl yaptıklarını da anlamadım, sadece sezeryan olacaklara mı takıyorlar? bana öyle zorla bişey yapmaya kalksınlar varya o hastaneyi başlarına yıkarım beni doğurtmadan kovarlar valla.
benımkı ıs ellettırmez banadaa benım ıcım rahat etmezz yemegımı yapar ama... allah razı olsun.. azoncee sut pompasını denedımm cok tuhaf geldı
ben dun esımee evı komple temızlettım o gelıncede camlar sılıncekk cok sukur ısımız az kaldı sona gelsın elıfımmmmmmmmm.. sende nazlann sekerımm annenn sonuctaa .. bu enerjı nerden gelıo bende merak edıyorumm bende dun heryerıı cıfledımm rahatladım
canım lutfen dogumdan once bir daha deneme pompayı,tamam artık dogsa da bir sey olmaz bebegine evel Allah ama yine de durup dururken dogumu tetikleme gogusleri uyararak
bir de sen mi kullanıyordun bu topicte mide yanmasına karşı şurup benim reflum cok fena bu gece nolur ne kullanıyorsunuz soyleyin kızlar Allah rızası icin
canım lutfen dogumdan once bir daha deneme pompayı,tamam artık dogsa da bir sey olmaz bebegine evel Allah ama yine de durup dururken dogumu tetikleme gogusleri uyararak
bir de sen mi kullanıyordun bu topicte mide yanmasına karşı şurup benim reflum cok fena bu gece nolur ne kullanıyorsunuz soyleyin kızlar Allah rızası icin
günaydın kızlar nasılsınız?
yarın kısmetse bu saatlerde hastenede olucam ve kızımı alıcam kucağıma inşallah. lütfennnnn bana bol bol dua edin anneler
günaydın herkese,
erkek bebekler geç doğar dıyor herkes, cevresınde erkek cocugu olanlar kacıncı haftada normal dogum yaptılar acaba ??
Canım benim midemde felaket yanma oluyor ben renie çiğneme tablet var onu kullanıyorum gunde 7-8 tane aldigim bile oluyor tadida cok kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?