2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada doğum yapan meleklerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum ne güzel minnaklarınıza kavuştunuz darısı bzilerin başına inş..

Ay kızlar biz buakşam motora bindk. Denedik 20yle falan gidince bide çukurlardan kaçınca arabadan daha rahatmş. Hiiiiç sarsmadı eşim. Otobüsler zaten adam doğurtur.

Bana 2 kere taktılar Birincisinde epidural bağlı olduğu için hissetmedim. İkincisinde de doğumda sonra tuvaletimi yapamadım mesanem de çok doluydu o zaman mecbur taktılar ama o zaman çok acıdı işte

canım lutfen dogumdan once bir daha deneme pompayı,tamam artık dogsa da bir sey olmaz bebegine evel Allah ama yine de durup dururken dogumu tetikleme gogusleri uyararak

bir de sen mi kullanıyordun bu topicte mide yanmasına karşı şurup benim reflum cok fena bu gece nolur ne kullanıyorsunuz soyleyin kızlar Allah rızası icin

gunaydin kizlar 2 gecedir ruyamda dogum goruyorum sanirim surekli dogumu dusndugum icin sanirim hayirlisi kizlar benm safak 8
Allah yardimcimiz olsun

Tam rüyamda kadındoğumcuya muayene oluyordum.Ultrason baktı bir de nstye alalım dedi uyandım En heyecanlı yeriydi oysa ki...Açıklığım var mı yok mu çok merak ediyordum

Canım ben de bu sabah midemde yanma,agzıma gelen acı sularla uyandım. Gaviscon içiyorum ben yatmadan önce. Dün unutmuşum böyle oldu. Bana iyi geliyor bu şurup

Kızlarr günaydın....
bayram geçse de drlarımızın izni bitse diye dua ediyorum bende
bayramın 1.gecesi tansiyonum fırladı ödüm patladı vallahi..
benim de bayramdan sonra kontrolum var
dogumada 2hafta kaldıııı
cok merak ediyorum artık oglumu kavusalım..

aynı durumdayım bi süpriz olucak diye korkuyorum iyice ağarlaştım şu doktor bi gelse bende kurtulsam hayırlıısyla

Kod:
slm taze anneler.. bende yeni anneyim 8 aylık bebeğim var.. dogum fotografı cektırmeyı dusunenlere bı teklıfım var.. ben bu ıse yenı baslıyorum ıstanbul ıcın (sezeryan olması onemlı tarıhın bellı olması acısından) bı kişiye ücretsiz fotograf çekmek istiyorum. henüz cok prefosyenol degılım yalnz sizin cekeceğinizden iyi olacaktır. düşünen olursa iletişime geçebiliriz. mesaj atabilirsiniz ben Burcu.
herkese hayırlı dogumlar diliyorum.

Canım benim midemde felaket yanma oluyor ben renie çiğneme tablet var onu kullanıyorum gunde 7-8 tane aldigim bile oluyor tadida cok kötü değil

günaydın kızlar nasılsınız?
yarın kısmetse bu saatlerde hastenede olucam ve kızımı alıcam kucağıma inşallah. lütfennnnn bana bol bol dua edin anneler

günaydın herkese,

erkek bebekler geç doğar dıyor herkes, cevresınde erkek cocugu olanlar kacıncı haftada normal dogum yaptılar acaba ??

günaydın kızlar nasılsınız:)
oğlumla uyandık babamızla kahvaltı yaptık dışarı çıkıcaz şimdi
midesi yanan arkadaşlara GAVİSCON ŞURUP u öneririm kesinlikle birebir.

günaydın kızlar nasılsınız?
yarın kısmetse bu saatlerde hastenede olucam ve kızımı alıcam kucağıma inşallah. lütfennnnn bana bol bol dua edin anneler

Allah yardımcın olsun inşallah, sağlıkla gelsin kızın, darısı başımıza.

günaydın herkese,

erkek bebekler geç doğar dıyor herkes, cevresınde erkek cocugu olanlar kacıncı haftada normal dogum yaptılar acaba ??

benim de oğlum olacak inşallah ve ben de bunu çok merak ediyorum. Arkadaşım 36+3 de oğlunu doğurdu yakında. Bakalım bizimkisi ne zaman olacak.

Selamlaaaar ve günaydınlaaaarr :) bugün kocişle tatilin son günü ama o haalaa uyuyor en iyisi kahvaltı hazırlıyımda uyansın artık demi siz neler yapıyosunuz? Ay beklemek artık çok sıkıcı kpss bekle sonuç bekle kontenjan bekle doktor randevusu bekle nst bekle tahlil soncu bekle aaaaa yetese yetee ömrüm tükendi ayol

kızlarrr
günaydın, ben de dün gece rüyamda dogum yaptım hem de saglık ocagında olmuş. cok fenaaaaaa :)
son günler artık yatıp kalkıp dogumu düsünüyoruz
bir de elimde eklem yerlerim cok agrıyor, siz de de oluyor mu. dr a sordum minoset iç dedi ama ben de son gunler dayanıyorum içmiyorum bebegime geçmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…