- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
allahım göbüşler, bebişler, sevimli anneler çiçek bahçesi olmuş burasi misssss kokular geliyor bebiş kokusu sarmış burayı heyecanlar ikiye katlanmış kızım şuan sol tarafta DAĞ YAPMIŞ VAZİYETTE UYUYOR AMANIN SOL TARAFIM KÜÇÜK TEPECİK OLDU
DOĞUM ŞEKLİNİ BELİRLEMEK ÇOK ZOR AMA DOKTORUMLA KONUŞTUKTAN SONRA KARAR VERECEĞİM ONUNDA FİKNİ ALAYIM
kızlar mrb nasılsınız bakalım keyifler iidir inş.benm pek keyfim yok.kv durduk yere bişey çıkartıyorlar normaldede iidik yani noluo bunlara anlamadım en güzel günlerimizde bize napıolar ya
rüyamda dogum yapmıştım ama sütüm yoktu çok üzüldüm inş hiçbirimizin başına böyle bişey gelmez rüyası bile kötü.ay daha dgm çantamı hazrlamadım bunun rüyasınıda görmüştüm vala rezil olcam bu gidişle
muck muck muck hepinize muckkkkkkk tüm göbişlere mucksssssssssssss:)
ewt cnm yaaa ındı gıbıde ınmedı gıbıdee kayınvalıdemdee daha tam ınmemıss dedıı zamanı varmıs ole soledıÇok sevimlisiniz tatlım. Sen aşağı indi diyorsun ama seninki sanki hem aşağıda hem yukarıda, göğsünün hemen altında aslında nefes almakta zorlanman normal gibi geldi bana.
benımdeyarın bakalım bızım sıskoo elıf nasıllBenim kontrolüm de yarın, bakalım benim şişko kızım kaç kilo olmuş.
ayyy ben de böyleyim. kaç kilo aldın toplamda?? ben 14
ewt cnm yaaa ındı gıbıde ınmedı gıbıdee kayınvalıdemdee daha tam ınmemıss dedıı zamanı varmıs ole soledı
benımdeyarın bakalım bızım sıskoo elıf nasıll
14 dum cuma gunu sımdı bılmıyorumm 2 haftadır kg alımı durduu ensonundaaa
kızlarrr günaydın
nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz herşey yolunda kızlar bişey sorcam kasılma nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum oğlum hareket ediyo ama sancı falan olmuyo nasıl ayırıcam??
Yapma oyle seyler benceGünaydiin sabah 5 ten beri kaşınıyorum sanırım bende gebelik kolestazı var. bugün doktora gidicem ama netten biraz araştırdım riskli gebelik grubu oldugunu belirtmis bebegin anne karninda strese girmesi, amniyo sivisina dışkısının karışması veya k vitamini eksikliginden beyin kanamasi gecirmesi riskleri varmis bunlari okuyunca moralim çok bozuldu aglayip duruyorum. insallah cikmaz bisey ama cikacak gibi çünkü çok kötü kaşınıyorum deliricem
slm kızlarrrr daha yokmu doğuran
bızım bıdıklarr 41 haftalık olcak galıbaa sıbelcım yaa benımnde 2 gundur sancılar kesıldıı .. bıseyım yoksağolasın canımm
ayy bayramdada doğururmuyum acaba diyye bekledim ama yoookkk yaaaaa ben doğuramicam galibaa bu gidişlee oğlumun keyfi yerindeee
ayyyyyy ne gıcıklar yaaa.. banada komsumm şişmısın dedı bende normal dogurucam artk dedım sınırrrrkızlar bu arada hayatmda yemediğim hakaretleri hamileliğim boyunca yedimen son bayramda bi kadın araba gibi olmuşsn dedi yaa imtihanım oldu bu patavatsız kadınlar benm
kolay gelsın cnmm .. yıkama utuleme ıslerı sıcakta hıc cekılmıo bız erkenden yaptık o ıslerı karnına gelınce ınebılır sonucta herkesın farklı oluogünaydın kızlar kahvaltımızı yaptık . şimdi kızımın kıyafetlerini yıkıcam. bayramda herkes karnın aşagı ınmiş dedi. etekler tutuştu yıkama utuleme ıslerı var bugun bu arada 35+2 de karın aşağı inermi anlamadım neseee sızden haberler ne durumda
duymadım hıcc :26:fatma anamızın eli otunu duyan var mı?:44: ben getirttim. deneyeceğim de
benimde çok canım sıkıldı,Allahın belaları,kendi başlarını yesinler inşallahbende kızlar geç gelir,erkekler erken gelir diye biliyorum canım.kuzenimin de oğlu erken gelmişti.bizimde bugün kontrolümüz vardı 3200 gr 50,5 cm olmuş kızım nts ye girdim bir de yine elle muayene oldum :26: ne sancı ne açılma çıktı,doktor bana da hiç gelmeye niyeti yok dedi nazlı bu kızlar nazlı
kacakk hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyerim senin o göbüşündekiniiiah bi zamanlar o tepecikten bende de vardı özlüyorum mu nee ama cemrem şimdi yanımda çok şkr çok hareketli ayaklarını öpüp duruyorum sen bunlarla tepikliyodun ananı diee eğer bi sorun yoksa normal doğum tavsiye ederim canım...
hemen hazırla çantanı canım ne olu ne olmaz sen hazırlılkı ol bak rüyalarına girmiş bile kabusun olmuş
kv gelince al birini vur ötekine hep aynı değişmiyor sorunlar bak ben hep böle yapıorum sende dene
nabersinn sekerrr
saol cnm sımdı uyudu dınlensın yol yorgunu kızımaa cıcıler almıssGözün aydın canım k.v. gelmiş. Bizim kıslar şişko walla
slm hanımlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısından ölüyorum mide bulantısı halsizlikde cabası dr u aradım reflor iç dedi düzlemzse gel dedi bugn doğmasın kızım pazartesiyi beklesn daha annesinin çok işi var bu arada mericdemir den haber varmı 22 sine doğum yapmış olabilirm demişti
2 .. 3 gundur yok
bızım bıdıklarr 41 haftalık olcak galıbaa sıbelcım yaa benımnde 2 gundur sancılar kesıldıı .. bıseyım yok
ayyyyyy ne gıcıklar yaaa.. banada komsumm şişmısın dedı bende normal dogurucam artk dedım sınırrrr
kolay gelsın cnmm .. yıkama utuleme ıslerı sıcakta hıc cekılmıo bız erkenden yaptık o ıslerı karnına gelınce ınebılır sonucta herkesın farklı oluo
duymadım hıcc :26:
cok nazlılarr cokkkkkkkkkkkkk.. masalahh kızınaaa tosuncuk olmusssssssssssss
kacakk hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnncemrecık nasılllllllll
saol cnm sımdı uyudu dınlensın yol yorgunu kızımaa cıcıler almıss
Güle güle kullansın kızın cicilerini tatlım. K.v. uyuyunca sen de kendini forumda buldun demek
biz doktordan geldikk oğlum 2500kg olmuşartık doğsada problem olmaz inş. kafasını aşağı dayamış bekliyormuş çok mutluyum nst de sancımda çıkmadı içim rahatladı baya
Ben çoktan hazırladım herşeyimizi,sen de elini çabuk tut bak bayramda kaç bebişimiz uçtu geldiselam kızlar, herşeyimiz hazır, çantaları ve içine girecekleri topladım bi araya, yerleştiremiyorum bi türlü.
yerleştirirsem hemen acil bi durum olcakmış gibi geliyo, takıntılı mıyım neyim
var mı böyle takıntı yapan benim gibi
geçmiş olsun canım bu halde b,ide üşütmek çok fena olurselam kızlar nasılsınız bakalım var mı ağrı sancı ben üşütmüşüm dün hap yattım dikkat edin kendinize bu aralar havalar bi öyle bi böyle yanıyorum diyorum ama meğersem üşüyomuşum...
hoş geldin canım maşallah oğluna
kaç kilo civarı doğar dedi?
saol cnm önceden beri karın çevresi geriden çıktığı ve erken doğum riskim olduğu için 2500 anca doğar diyordu başka bir doktor, şimdiki doktorum 2-3 hafta daha böyle giderse 3200ü fazla geçmez dedi bakalım yaşayıp göreceğiz :)
geçen hafta 80 gr almıştı bu hafta 250 gr almış buna çok sevindim
iyi o zaman normal kilosunu bulacak demektir,sonradan açılmış,yaramış demekki yediklerin
seninle aynıyız ben de geçen hafta gittim dr 3100 gr olmuş dedi 3300-3500 arası doğar dedi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?