2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yerim senin o göbüşündekiniii ah bi zamanlar o tepecikten bende de vardı özlüyorum mu nee ama cemrem şimdi yanımda çok şkr çok hareketli ayaklarını öpüp duruyorum sen bunlarla tepikliyodun ananı dieeeğer bi sorun yoksa normal doğum tavsiye ederim canım...

hemen hazırla çantanı canım ne olu ne olmaz sen hazırlılkı ol bak rüyalarına girmiş bile kabusun olmuş
kv gelince al birini vur ötekine hep aynı değişmiyor sorunlar bak ben hep böle yapıorum sende dene

muck muck muck hepinize muckkkkkkk tüm göbişlere mucksssssssssssss:)

nabersinn sekerrr

Çok sevimlisiniz tatlım. Sen aşağı indi diyorsun ama seninki sanki hem aşağıda hem yukarıda, göğsünün hemen altında aslında nefes almakta zorlanman normal gibi geldi bana.
ewt cnm yaaa ındı gıbıde ınmedı gıbıdee kayınvalıdemdee daha tam ınmemıss dedıı zamanı varmıs ole soledı
Benim kontrolüm de yarın, bakalım benim şişko kızım kaç kilo olmuş.
benımdeyarın bakalım bızım sıskoo elıf nasıll
ayyy ben de böyleyim. kaç kilo aldın toplamda?? ben 14

14 dum cuma gunu sımdı bılmıyorumm 2 haftadır kg alımı durduu ensonundaaa

Gözün aydın canım k.v. gelmiş. Bizim kıslar şişko walla

kızlarrr günaydın

nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz herşey yolunda kızlar bişey sorcam kasılma nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum oğlum hareket ediyo ama sancı falan olmuyo nasıl ayırıcam??

Bende henüz sancı nasıl oluyor bilmiyorum. Bazı arkadaslar cok sancı hissediyor, ben o kadar hissetmiyorum.Acaba bu henüz sancı olmadıgı icin mi, yoksa agrı esigim mi yüksek bilemiyorum.

Yapma oyle seyler bence bunları okuyup moralinizi bozmayın arkadaslar, bir cok kisi belirtileri internetten okuyup arastırıyor ama saglık durumumuzu google da arama yaparak kendi kendimize tespit edemeyiz, bosu bosuna üzmeyin kendinizi, tek yapılacak sey doktora danısmak.Bende de tiroit cıktı gebelikte, doktorum "sakın internetten okuyup arastırmaya kalkma ne merak ediyorsan ben sana söyliim" dedi..insanı intiharın esigine getirecek seyler yazıyorlar.ve kimin yazdıgını bilemiyorsun.

slm hanımlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısından ölüyorum mide bulantısı halsizlikde cabası dr u aradım reflor iç dedi düzlemzse gel dedi bugn doğmasın kızım pazartesiyi beklesn daha annesinin çok işi var bu arada mericdemir den haber varmı 22 sine doğum yapmış olabilirm demişti

slm kızlarrrr daha yokmu doğuran
2 .. 3 gundur yok
sağolasın canımm
ayy bayramdada doğururmuyum acaba diyye bekledim ama yoookkk yaaaaa ben doğuramicam galibaa bu gidişlee oğlumun keyfi yerindeee
bızım bıdıklarr 41 haftalık olcak galıbaa sıbelcım yaa benımnde 2 gundur sancılar kesıldıı .. bıseyım yok
kızlar bu arada hayatmda yemediğim hakaretleri hamileliğim boyunca yedim en son bayramda bi kadın araba gibi olmuşsn dedi yaa imtihanım oldu bu patavatsız kadınlar benm
ayyyyyy ne gıcıklar yaaa.. banada komsumm şişmısın dedı bende normal dogurucam artk dedım sınırrrr
kolay gelsın cnmm .. yıkama utuleme ıslerı sıcakta hıc cekılmıo bız erkenden yaptık o ıslerı karnına gelınce ınebılır sonucta herkesın farklı oluo
fatma anamızın eli otunu duyan var mı?:44: ben getirttim. deneyeceğim de
duymadım hıcc :26:
cok nazlılarr cokkkkkkkkkkkkk.. masalahh kızınaaa tosuncuk olmusssssssssssss
kacakk hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cemrecık nasılllllllll
Gözün aydın canım k.v. gelmiş. Bizim kıslar şişko walla
saol cnm sımdı uyudu dınlensın yol yorgunu kızımaa cıcıler almıss

gecmıs olsun cnm leblebı ye evde varsa.. merıcdemırı hıc gormedım benn belkıde dogurmusturr...dogumdan oncee ıshal olunabılıomuss aman dıkat et kendınee..

Güle güle kullansın kızın cicilerini tatlım. K.v. uyuyunca sen de kendini forumda buldun demek

Güle güle kullansın kızın cicilerini tatlım. K.v. uyuyunca sen de kendini forumda buldun demek

tskler cnm ınss.. ewt yaa sormaa busabah ezanda uyandım bıdaha yatmadım gozler kayıyoo sureklı napım sızlerı merak edıyorumm gırmeden duramadım dogurunca napcaz bakalım

bende azcık uzanayımm .. gozler gıdıooooooooooo

biz doktordan geldikk oğlum 2500kg olmuş artık doğsada problem olmaz inş. kafasını aşağı dayamış bekliyormuş çok mutluyum nst de sancımda çıkmadı içim rahatladı baya

Meraba kızlaaarrrrrr
adana hala çooook sıcak belki İstanbulda falan havalar güze dönmüştür biraz,bizim oğluma kavuşmamıza 9 gün kaldı
Ben de dışarı çıkıcam birazdan kredi kartımı yatırıcam,postaneden okula rap. yollicam işler güçler çoookkkk

sükriyecim k.v gelmiş gözün aydın diyeyim sonra gidince de gözün aydın derim
Benim sez tarihi belli olunca erken gelmedi 31 sabahı bilet almış,tam da benim doğum yapıp ameliyattan çıkacağım dakikalarda o da adanaya inecek
bu kadar zamanlama olur,işine nasıl gelirse öyle hareket eder hiç sormaz sana nasıl uyar diye
ben de eşime valla taksiye binip gelir beni bırakıp gidip alamazsın hava alanından dedim,kendi bilşir yoksa oğlunu ilk kucağına alan kendisi olamaz...

selam kızlar, herşeyimiz hazır, çantaları ve içine girecekleri topladım bi araya, yerleştiremiyorum bi türlü.
yerleştirirsem hemen acil bi durum olcakmış gibi geliyo, takıntılı mıyım neyim
var mı böyle takıntı yapan benim gibi

selam kızlar nasılsınız bakalım var mı ağrı sancı ben üşütmüşüm dün hap yattım dikkat edin kendinize bu aralar havalar bi öyle bi böyle yanıyorum diyorum ama meğersem üşüyomuşum...

biz doktordan geldikk oğlum 2500kg olmuş artık doğsada problem olmaz inş. kafasını aşağı dayamış bekliyormuş çok mutluyum nst de sancımda çıkmadı içim rahatladı baya

hoş geldin canım maşallah oğluna
kaç kilo civarı doğar dedi?

Ben çoktan hazırladım herşeyimizi,sen de elini çabuk tut bak bayramda kaç bebişimiz uçtu geldi
son bi kontrolden sonra arabanın bagajına yerleşecek ve doğruuuuuu büyük buluşmaya

geçmiş olsun canım bu halde b,ide üşütmek çok fena olur
bitki çayları iç bol bolll

hoş geldin canım maşallah oğluna
kaç kilo civarı doğar dedi?

saol cnm önceden beri karın çevresi geriden çıktığı ve erken doğum riskim olduğu için 2500 anca doğar diyordu başka bir doktor, şimdiki doktorum 2-3 hafta daha böyle giderse 3200ü fazla geçmez dedi bakalım yaşayıp göreceğiz :)
geçen hafta 80 gr almıştı bu hafta 250 gr almış buna çok sevindim

Son düzenleme:

iyi o zaman normal kilosunu bulacak demektir,sonradan açılmış,yaramış demekki yediklerin
seninle aynıyız ben de geçen hafta gittim dr 3100 gr olmuş dedi 3300-3500 arası doğar dedi bana da

iyi o zaman normal kilosunu bulacak demektir,sonradan açılmış,yaramış demekki yediklerin
seninle aynıyız ben de geçen hafta gittim dr 3100 gr olmuş dedi 3300-3500 arası doğar dedi bana da

evet eşim bu hafta baya besledi beni resmen günde 2 bardak süt ve bol bol meyve yaradı sanırım :) eğer 2-2,5 hafta daha bu tempoyla beklerse mete bey ideal kiloya ulaşır diye düşünüyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…