2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar aranızda kanguru alanınız var mı??? ben de kanguru almak istiyorum ama aklımda bir model yok önerileriniz olursa beklerim, bir de travel sistem bebek arabası almaktan vaz geçtim onun yerine bahar gelince hafif bir puset almayı düşünüyorum ve yine aklımda bir model yok :))

Selamun aleykum kızlar suan doktordayim herseyimiz normal cok şükür dün Hamakdan düşmüştüm..cok şükür bişey yok bebeğimde:)))3200 olmuş paşam maşallah..bende iyiyim cok şükür..bizden haberler böyle kızlar eve gidicm şimdi..bi ara yine girerim inşaallah..öptüm hepinizi

maşallah canım sanada bebeğinede allah korusun nazar değdi size galiba

ben aldım cnm kraftın kangurusu en iyisini düşünmüşsün bahara bayağı büyümüş oluyolar zaten

Ben aldim kanguruyu hic sevmem ama kizimda olunca 2 cocukla arabaya binmek asiya vs gitmek zor aolur diye dusundum bebege kanguru aldim koyar gotururum kiziminda elini tutarim:)baby2 go nun aldim yan da yatiyor 5 farkli kullanim sekli varmis cok tvsiye ediliyordu onu aldim.ama paraya kiyarsan chicconunda var guzel bir urunu.kraftinda var.ben 50 lira civarina almistim netten yanlis degilsem.

merhaba sevgili eylül annaleri ben yan komşunuz ekim annesiyim.. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. aklıma takılan bişey var belki sizin aranızdan da yanı durumda olan vardır. en son doktora gittiğimde 32 haftalıktım bebeğimin kafa ölçüsü ise 33+5 çıktı doktorum hiç birşey demedi bu sorun teşkil eder mi acaba normal doğumu zorlaştırır mı belki böyle durumda olan arkadaşımız vardır diye size sormak istedim.. şimdiden teşekkürler

ben kanguru istiyordum. bir yere gidip gelirken bana kolaylık olur diye.onuçta heryere eşimle gitmeyeceğim. eee arabada almadık. ben naıl taşıyacağım hem bebeği hem çantayı:))
eşim hayır diyor. çok üzülüyormuş bebekleri kanguruda görünce. bacakları ayrılıyormuş kafaları kayıyormuş bir tarafa.
cnm pusetle taşımak çok .. o küçücük bebişler yürüdükçe ağırlaşıyor.taşıdığın 6 kiloysa bir süre sonra 15 kilo taşıyormuşsun gibi oluyor.sen arabadan vazgeçme bence

Gecen yazmistim ama gozden kacmistir belki ebebekte lansinoh gogus kremi 12.90 dusmus bayagi bir indirimli ben aldim cok faydali hatta hayat kurtarici bir urun alabilirsiniz.eczanaede 22 liraydi ayni mg.

ben aldım cnm kraftın kangurusu en iyisini düşünmüşsün bahara bayağı büyümüş oluyolar zaten
saol canım bi bakayım krafta da, benim için önemli olan katlanabilmesi ve hafif olmasıydı o nedenle böyle düşündüm.

bende önceden sevmiyordum eşimde alalım markete fln giderken kullanırsın dedi tmm dedim, tamam ben bir araştırayım ozaman şu kullanım şekillerini, alırsam burayada yazarım merak edenler için.

Benim aldigim modelde yan yatirabiliyorsun bebegi bacaklarini ayirmana gerek yok.zaten dr lar tavsiye etmiyor kanguruyu hele erkek bebeklerde hic etmiyorlar.ben yan kullanacagim icin aldim.babysling de alabilirsiniz o da yan yatiyor gerci bazi ulkelerde yasaklanmis bebek bogulmasi yasanmis ama...yan yatisi olani mutlaka...

piyasada çok basit kangurular var markasız sanırım bende onlara koymaya asla kıyamam bebeğimi taşıdığı özellikleri önemli benim için, canım kolayca katlayıp arabanın bagajına atmaya ve 4 kat merdiveni rahat çıkmaya baston pusetler mantıklı gb geldi bana :26:

kanguru bizim dönemimizde doğum yapan birine yaramaz çünkü havalar soğucak baharada puset alacağına bence ilk puset alsan daha mantıklı

dur ben bir bakayım onlara

hhaaa sen bastonlardan bahsediyorsun. ben puset deyince şu elde taşınan ana kucaklarını anladım

Dogumdan itibaren kullanilan baston arabalar var hemde hafif sayilir onlardan al en iyisi.kraft chicco maclaren bunlara bakabilirsin.tam yatmasi onemli.

kanguru bizim dönemimizde doğum yapan birine yaramaz çünkü havalar soğucak baharada puset alacağına bence ilk puset alsan daha mantıklı

aa kullanamayacağım mı şimdi kanguru :26: ama 6 aydan önce pusette oturtmak doğru değil diye biliyorum ?

dur ben bir bakayım onlara

hhaaa sen bastonlardan bahsediyorsun. ben puset deyince şu elde taşınan ana kucaklarını anladım

evet canım

Selam kızlar, şimdi doktordan geldik.37+6 dayız.Herseyimiz normal.3200 olmusuz, suyumuz gayet iyi.Ancak kafamız kanala yamuk girmiş. bu da sezeryan olasılığımızı artırıyormuş Beklicez dedi. Öncelikle normal dogumu denicez ama illa normal olacak diye de ne seni ne bebeği riske atamayız dedi.Yani sezaryen yapabileceğini çıtlattı sanki sezaryene meyilli gibi geldi bana.Benim suratım düşünce de ısrarla merak etme önceliğimiz normal olacak, sancı gelmesini beklicez dedi.Anlamadım valla.. Çatı yapmadı, daha en az 1 haftan var senin dedi. benim kız tembel çıktı valla:))

Bence yanlis dusunuyorsun havalar sicak zaten ekimde de fena aolmaz.arti bebege astronot yada kozmonot denen tulumlardan giydirip icine yatirdiktan sonra birsey olmaz.ben kizimda 40 gunlukken astronot tulum giydirdik battaniyee falanda almadim tekrar o zaten cok korunakli oluyor.bu durumda tulumda almaniz lazim kizlar:)c&a ya gelmis astronot tuluimlar haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…