2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese hayırlı gnler olsun ben evimin tozunu alıp hazırlanayım doktorda randevum 2 de bakalım ne dicek hayırlı haberlerle gelirim inşaallah... Allaha emanet olun...

cnm sırt üstü yatacaksak ayaklarımızın altına bişeyler koymamız gerekiyormuş. ayaklar yüksekte kalacakmış yani.
ben böyle biliyorum.
Evet canim benimde var o otdan..ama ben ismini Meryem ana otu diye biliyorum...görümcem dede vardı..doğumunda kullandı cok kolay dogum yaptı..

inşallah bizimkiler de kolay olurrrr

selam breyz

ya daha erken değil mi doğum beklemek için bdt lerimiz hemen hemen aynı bende pek belirti yokta :))bu arada kız mı erkek mi bebeiş benim erkek geç gelir die rahat rahat oturuyorum

canım normalde erken tabi ama benim biraz sorunluydu hamileliğim.doktor 37,38.haftalarda gelebilir dedi.o yüzden hazır bekliyorum.
erkek benimkide ama bakalım erken mi gelecek geç mi? bekliyoruz paşayı ama artık çok baskı yapıyor sancılarım var ara ara ondan bende panik yapıyorum tetikte bekliyorum işte.

cnm sırt üstü yatacaksak ayaklarımızın altına bişeyler koymamız gerekiyormuş. ayaklar yüksekte kalacakmış yani.
ben böyle biliyorum.

inşallah bizimkiler de kolay olurrrr

teşekkürler canım bende öyle yapıyodum zaten içim rahatladı

selam kızlar nasılsınız bendede yavaş yavaş kasık agrısı başladı hadi hayırlısı sabırsızlanıyorum sizin gibi bende

allahım göbüşler, bebişler, sevimli anneler çiçek bahçesi olmuş burasi misssss kokular geliyor bebiş kokusu sarmış burayı heyecanlar ikiye katlanmış kızım şuan sol tarafta DAĞ YAPMIŞ VAZİYETTE UYUYOR AMANIN SOL TARAFIM KÜÇÜK TEPECİK OLDU

DOĞUM ŞEKLİNİ BELİRLEMEK ÇOK ZOR AMA DOKTORUMLA KONUŞTUKTAN SONRA KARAR VERECEĞİM ONUNDA FİKNİ ALAYIM

kızlar mrb nasılsınız bakalım keyifler iidir inş.benm pek keyfim yok.kv durduk yere bişey çıkartıyorlar normaldede iidik yani noluo bunlara anlamadım en güzel günlerimizde bize napıolar ya
rüyamda dogum yapmıştım ama sütüm yoktu çok üzüldüm inş hiçbirimizin başına böyle bişey gelmez rüyası bile kötü.ay daha dgm çantamı hazrlamadım bunun rüyasınıda görmüştüm vala rezil olcam bu gidişle

benimde çok canım sıkıldı,Allahın belaları,kendi başlarını yesinler inşallah bende kızlar geç gelir,erkekler erken gelir diye biliyorum canım.kuzenimin de oğlu erken gelmişti.bizimde bugün kontrolümüz vardı 3200 gr 50,5 cm olmuş kızım nts ye girdim bir de yine elle muayene oldum :26: ne sancı ne açılma çıktı,doktor bana da hiç gelmeye niyeti yok dedi nazlı bu kızlar nazlı

ooo ılk randevu sonuclandııı bugunun :)))) hadı gözün aydın cnm .nazlı kızın bakalım keyfı ne zman ıstıyeck

nst ye girdigin halde neden elle muayene ediyor anlamadım
benim dr hiç elle muayene etmedi merak ettşm
beni stres sardı kızlarrr gece 3 de uyandım 6 ya kadar uyuyamadım ne olacak böyleee

beni stres sardı kızlarrr gece 3 de uyandım 6 ya kadar uyuyamadım ne olacak böyleee

benmde dr 31 haftalıkken hem elle hem mak. hemde nst kontrol etti cuma tekrar gıdıcem bakalım napıck

bu arada bı bende yokkk dogum düşünmek galıba çok rahatımm

maşallah minik tosuncuk olacak bu kız annemiz biraz sabırsız ama allah en kısa zamanda bebeğine buluşmanı nasip etsin

bugün biraz sancım vardı,doktor nts ye girmemi istedi canım,sancımda çıkmayınca açılma var mı diye kendi kontrol etti.bu haftalarda olağan sancılarmış korkmana gerek yok dedi.

kızlar merhaba
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramda çok gezdik ; birde en yakın arkadaşımın düğünü vardı coştuk oynadık belkim o coşkuyla minik kızım dönmüştür. yarın bnm de kontrolüm var başka bi doktora gidicez bakalım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…