- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
fatma anamızın eli otunu duyan var mı?:44: ben getirttim. deneyeceğim de
cnm sırt üstü yatacaksak ayaklarımızın altına bişeyler koymamız gerekiyormuş. ayaklar yüksekte kalacakmış yani.selam arkadaşlar;
uzun zamandır takip ediyorum foruma giremiyordum.umarım herkes iyidir.yavaş yavaş bebişlere kavuşmaya başlayacağız galiba :)heyecanla bekliyorum bende doktor heran gelebilir diyor.bu normal doğumu beklemek de ne kadar zormuş.hergün temizlik yap eşyaları hazırla haydi yarın yine aynı ya bugün gelirse diye :)
birde ağrılar var tabi .
birkaç gündür sağıma soluma dönemiyorum kasıklarıma bıçak batıyo sanki kemiklerime batıyo birşeyler.
birde birşey soracağım sırtüstü yatmamın sakıncası varmı ?
bilen varmı aranızda ben sırtüstü daha rahat ediyorum ama korkudan yatamıyorum.bir fikri olan varsa sevinirim.
bu arada heran doğuma giderim yazamam dedim.
şimdiden allah hepinize bir çırpıda kolay doğumlar versin.sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet canim benimde var o otdan..ama ben ismini Meryem ana otu diye biliyorum...görümcem dede vardı..doğumunda kullandı cok kolay dogum yaptı..
selam breyz
ya daha erken değil mi doğum beklemek için bdt lerimiz hemen hemen aynı bende pek belirti yokta :))bu arada kız mı erkek mi bebeiş benim erkek geç gelir die rahat rahat oturuyorum
cnm sırt üstü yatacaksak ayaklarımızın altına bişeyler koymamız gerekiyormuş. ayaklar yüksekte kalacakmış yani.
ben böyle biliyorum.
inşallah bizimkiler de kolay olurrrr
canım normalde erken tabi ama benim biraz sorunluydu hamileliğim.doktor 37,38.haftalarda gelebilir dedi.o yüzden hazır bekliyorum.
erkek benimkide ama bakalım erken mi gelecek geç mi? bekliyoruz paşayı ama artık çok baskı yapıyor sancılarım var ara ara ondan bende panik yapıyorum tetikte bekliyorum işt
anladım canım umarım hepimiz için hayırlısı olur
bende gelsin artık istiyorum ama hiç tepki yok o yüzden şaşırdım
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Günaydın kızlar, bu terör olayları hepten canımı sıktı. Ortalık çok karıştı, git gide iç savaşa doğru sürükleniyoruz. Eşim de görevde.Çok korkuyorum Allah korusun ona bişey olursa diye.Allah ailemizi, bebeklerimizi, milletimizi korusun bu kanlı katillerden..
Bugun karnım biraz daha inmiş gibi ama yine de her gören senin en az 10-15 günün var diyolar. Kimisi kızlar geç gelir diyor, kimisi yok erkek gec gelir diyorKime inanacağımızı bilemedik. Ama yok benim kız rahat belli, anası gibi sabırsız bi bebek olmicak
benimde çok canım sıkıldı,Allahın belaları,kendi başlarını yesinler inşallahbende kızlar geç gelir,erkekler erken gelir diye biliyorum canım.kuzenimin de oğlu erken gelmişti.bizimde bugün kontrolümüz vardı 3200 gr 50,5 cm olmuş kızım nts ye girdim bir de yine elle muayene oldum :26: ne sancı ne açılma çıktı,doktor bana da hiç gelmeye niyeti yok dedi nazlı bu kızlar nazlı
nst ye girdigin halde neden elle muayene ediyor anlamadımbenimde çok canım sıkıldı,Allahın belaları,kendi başlarını yesinler inşallahbende kızlar geç gelir,erkekler erken gelir diye biliyorum canım.kuzenimin de oğlu erken gelmişti.bizimde bugün kontrolümüz vardı 3200 gr 50,5 cm olmuş kızım nts ye girdim bir de yine elle muayene oldum :26: ne sancı ne açılma çıktı,doktor bana da hiç gelmeye niyeti yok dedi nazlı bu kızlar nazlı
nst ye girdigin halde neden elle muayene ediyor anlamadım
benim dr hiç elle muayene etmedi merak ettşm
beni stres sardı kızlarrr gece 3 de uyandım 6 ya kadar uyuyamadım ne olacak böyleee
benimde çok canım sıkıldı,Allahın belaları,kendi başlarını yesinler inşallahbende kızlar geç gelir,erkekler erken gelir diye biliyorum canım.kuzenimin de oğlu erken gelmişti.bizimde bugün kontrolümüz vardı 3200 gr 50,5 cm olmuş kızım nts ye girdim bir de yine elle muayene oldum :26: ne sancı ne açılma çıktı,doktor bana da hiç gelmeye niyeti yok dedi nazlı bu kızlar nazlı
nst ye girdigin halde neden elle muayene ediyor anlamadım
benim dr hiç elle muayene etmedi merak ettşm
beni stres sardı kızlarrr gece 3 de uyandım 6 ya kadar uyuyamadım ne olacak böyleee
maşallah minik tosuncuk olacak bu kızannemiz biraz sabırsız ama allah en kısa zamanda bebeğine buluşmanı nasip etsin
muck muck muck hepinize muckkkkkkk tüm göbişlere mucksssssssssssss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?