Selam kızlar, şimdi doktordan geldik.37+6 dayız.Herseyimiz normal.3200 olmusuz, suyumuz gayet iyi.Ancak kafamız kanala yamuk girmiş. bu da sezeryan olasılığımızı artırıyormuşBeklicez dedi. Öncelikle normal dogumu denicez ama illa normal olacak diye de ne seni ne bebeği riske atamayız dedi.Yani sezaryen yapabileceğini çıtlattı sanki sezaryene meyilli gibi geldi bana.Benim suratım düşünce de ısrarla merak etme önceliğimiz normal olacak, sancı gelmesini beklicez dedi.Anlamadım valla.. Çatı yapmadı, daha en az 1 haftan var senin dedi. benim kız tembel çıktı valla:))
Selam kızlar, şimdi doktordan geldik.37+6 dayız.Herseyimiz normal.3200 olmusuz, suyumuz gayet iyi.Ancak kafamız kanala yamuk girmiş. bu da sezeryan olasılığımızı artırıyormuşBeklicez dedi. Öncelikle normal dogumu denicez ama illa normal olacak diye de ne seni ne bebeği riske atamayız dedi.Yani sezaryen yapabileceğini çıtlattı sanki sezaryene meyilli gibi geldi bana.Benim suratım düşünce de ısrarla merak etme önceliğimiz normal olacak, sancı gelmesini beklicez dedi.Anlamadım valla.. Çatı yapmadı, daha en az 1 haftan var senin dedi. benim kız tembel çıktı valla:))
Bence yanlis dusunuyorsun havalar sicak zaten ekimde de fena aolmaz.arti bebege astronot yada kozmonot denen tulumlardan giydirip icine yatirdiktan sonra birsey olmaz.ben kizimda 40 gunlukken astronot tulum giydirdik battaniyee falanda almadim tekrar o zaten cok korunakli oluyor.bu durumda tulumda almaniz lazim kizlar:)c&a ya gelmis astronot tuluimlar haberiniz olsun.
maşallah canım bayram bitti herkes iyi haberlerle dönmeye başladı, sen özele gidiyordun sanırım özel deyince benim aklıma direk nedensiz sezeryan geliyor ama inşallah herşey senin istediğin gibi olur
Saol canım,evet özel benimki.. aslında bugüne kadar doktorumuz hep normalden yana gibi görünüyordu ama bugun biraz tavrı degişti sanki..Artık günahı boynuna.ben yine de ikinci bi doktora danısacagım.Bakalım o nedicek.
selam kızlar, şimdi doktordan geldik.37+6 dayız.herseyimiz normal.3200 olmusuz, suyumuz gayet iyi.ancak kafamız kanala yamuk girmiş. Bu da sezeryan olasılığımızı artırıyormuşbeklicez dedi. öncelikle normal dogumu denicez ama illa normal olacak diye de ne seni ne bebeği riske atamayız dedi.yani sezaryen yapabileceğini çıtlattı sanki sezaryene meyilli gibi geldi bana.benim suratım düşünce de ısrarla merak etme önceliğimiz normal olacak, sancı gelmesini beklicez dedi.anlamadım valla.. çatı yapmadı, daha en az 1 haftan var senin dedi. Benim kız tembel çıktı valla:))
aa kullanamayacağım mı şimdi kanguru :26: ama 6 aydan önce pusette oturtmak doğru değil diye biliyorum ?
hmm puset dediğin şey baston değil dimi çünkü ilk zamanlar puset kullanılıyor ilk 1 yaşına kadar
aa kullanamayacağım mı şimdi kanguru :26: ama 6 aydan önce pusette oturtmak doğru değil diye biliyorum ?
hmm puset dediğin şey baston değil dimi çünkü ilk zamanlar puset kullanılıyor ilk 1 yaşına kadar
puset dediğim bebek arabasının daha hafif olanları baston pusetlerden yani
puset dediğim bebek arabasının daha hafif olanları baston pusetlerden yani
sakın onu anca 1,5 yaşından sonra alırsın 6 aylık bebek onda nasıl oturucak daha kendini tutamaz :)onun koruması yok çünkü
sakın onu anca 1,5 yaşından sonra alırsın 6 aylık bebek onda nasıl oturucak daha kendini tutamaz :)onun koruması yok çünkü
ben nisan mayıs gibi bahara alıyım diyodum ozaman bi 8-9 aylık olmuş olur :26:
Hanımlaaaar bir derdim vaaar. Ya adet ağrısı gibi bi ağrım var ve bebeğim okadar aşağıdaki az daha zorlasa çıkıvercek. Bideee bugün kızım okaaaadaaaar hareketliki hiç durmuyor. Korkmaya başladım cuma kontrolümüz var ay sanki dayanamıcamda doğuruvercem gibi geliyor. Sizdede oluyormu böyle şeyler
hanımlaaaar bir derdim vaaar. Ya adet ağrısı gibi bi ağrım var ve bebeğim okadar aşağıdaki az daha zorlasa çıkıvercek. Bideee bugün kızım okaaaadaaaar hareketliki hiç durmuyor. Korkmaya başladım cuma kontrolümüz var ay sanki dayanamıcamda doğuruvercem gibi geliyor. Sizdede oluyormu böyle şeyler
maşallah canım sanada bebeğinede allah korusun nazar değdi size galiba
Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler
Hanımlaaaar bir derdim vaaar. Ya adet ağrısı gibi bi ağrım var ve bebeğim okadar aşağıdaki az daha zorlasa çıkıvercek. Bideee bugün kızım okaaaadaaaar hareketliki hiç durmuyor. Korkmaya başladım cuma kontrolümüz var ay sanki dayanamıcamda doğuruvercem gibi geliyor. Sizdede oluyormu böyle şeyler
canım benim bugün kontrolüm vardı.nst ye soktular.nst ye girmeden yarım saat önce adet olacakmışım gibi bir ağrı başladı belimde karnımda ve ta bacaklarıma ayaklarıma vuruyordu.böyle bacaklarımı dermansız bırakan bir ağrı.neyse nst dede sancım çıktı zaten 100 olmuş.birde mide bulantısı başladı.ama yatırmadılar.haftaya tekrar gel dediler.tabi haftaya kadar bebek başlarsa.benim bu sancı bayram gününden beriüçüncü filan oldu ama bulantım yoktu.bulantı ilk defa oldu.kasılmalar arttı ve ellerimle ayaklarımın yanı sıra yüzümde şişti.yürümem zorlaştı durmadan wc ye gidiyorum.bende durumlar böyle hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz.sen şimdi nişan yada suyun gelicekmi ona dikkat et birde sancının vakitlerini kontrol et sık ve düzenli aralıklarla gelirse doğum sancısı demekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?