2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım bayram bitti herkes iyi haberlerle dönmeye başladı, sen özele gidiyordun sanırım özel deyince benim aklıma direk nedensiz sezeryan geliyor ama inşallah herşey senin istediğin gibi olur

V
Masallah kizina.seenin kiz yola yanlis bas koymus desene:)hayirlisi olsun hakkinizda...vaktiniz gelmis artik.

bende tam bunu düşünüyordum bebeği sarıp sarmalasam üşürmü fln diye :)) biz bi tane astronot tulum almıştık geçen sezon sonundan tedarikliyiz yani :)

maşallah canım bayram bitti herkes iyi haberlerle dönmeye başladı, sen özele gidiyordun sanırım özel deyince benim aklıma direk nedensiz sezeryan geliyor ama inşallah herşey senin istediğin gibi olur

Saol canım,evet özel benimki.. aslında bugüne kadar doktorumuz hep normalden yana gibi görünüyordu ama bugun biraz tavrı degişti sanki..Artık günahı boynuna.ben yine de ikinci bi doktora danısacagım.Bakalım o nedicek.

sen bilirsin için rahatlar en azından bende olumsuz bişey oldumu bi kaç gün sonra başka doktora gidiyorum yoksa içim içimi yiyor :) gidersen bizede haber ver emi günlerimiz aynı gibi seninle

canım bence sen 2. Bi dr.a danış 9 ay boyunca normal yanlısı gözüken dr.lar son anda değişebiliyolar devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanına danışabilirsin

Hanımlaaaar bir derdim vaaar. Ya adet ağrısı gibi bi ağrım var ve bebeğim okadar aşağıdaki az daha zorlasa çıkıvercek. Bideee bugün kızım okaaaadaaaar hareketliki hiç durmuyor. Korkmaya başladım cuma kontrolümüz var ay sanki dayanamıcamda doğuruvercem gibi geliyor. Sizdede oluyormu böyle şeyler

son gittiğinde kanala girmiş tam dedi mi? Belki tam yerleşmeye çalıştığından o kadar hareketlidir. Ama bu hareketleri aşağıda hissediyorsan geçerli. Nerde hareket var kasıklarında mı yoksa ayaklarını falan mı üstte oynatıyo? bi de adet sancıların düzenli mi yoksa ara ara mı oluyor. Doğum olması için düzenli olmalıymış, uzun süre artarak devam etmeli. Dinlenince geçiyorsa ya da kendiliğinden bir süre sonra geçiyorsa gerçek sancı değilmiş. Seninki nasıl?
Ay doktor gibi olduk iyice

aynı şekilde bendede oluyor düzensiz sancılar ve bebek sanki çıkıcakmış gibi hissi. Cuma günü gittiğinde bi sor bakalım ama araştırmalarıma göre normalmiş bu durumlar

Ya sancı gibi değil sürekli bir ağrı. Aşağılards çok bişey hissetmiyorum elimle kontrol ettiğimde sanırım kafası geliyor elime.en son gittiğimde nstye girmiştim sadece. Ay bide bikaç gündür hafif bulantım var. Belimde çok ağrıyor. Saolun kızlar sizlerde olmasanız derdimizikimle paylaşcaz.

canım benim bugün kontrolüm vardı.nst ye soktular.nst ye girmeden yarım saat önce adet olacakmışım gibi bir ağrı başladı belimde karnımda ve ta bacaklarıma ayaklarıma vuruyordu.böyle bacaklarımı dermansız bırakan bir ağrı.neyse nst dede sancım çıktı zaten 100 olmuş.birde mide bulantısı başladı.ama yatırmadılar.haftaya tekrar gel dediler.tabi haftaya kadar bebek başlarsa.benim bu sancı bayram gününden beriüçüncü filan oldu ama bulantım yoktu.bulantı ilk defa oldu.kasılmalar arttı ve ellerimle ayaklarımın yanı sıra yüzümde şişti.yürümem zorlaştı durmadan wc ye gidiyorum.bende durumlar böyle hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz.sen şimdi nişan yada suyun gelicekmi ona dikkat et birde sancının vakitlerini kontrol et sık ve düzenli aralıklarla gelirse doğum sancısı demekmiş.

bu kadar sancıyla nasıl bıraktılar seni yaa, geçmiş olsun canım.

kızlar slm bugün nst de sancım 100 de çıktı bayada sürdü.bulantım var elim yüzüm iyice şişti filan ama yatırmadılar.bakalım bekliyoruz heran.şimdi çantaamı kontrol edip son eksikleri koyacağım.benim bıdık gelmeye niyetli gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…