2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy benim daha 2.5 haftam var ayrılmama. ama çoookkkk zor geliyorum.şu an sandalyede ölüyorum resmen. kalkıp dolaşmakta fayda etmiyor. karnım kaskatı. nefes alamıyorum......valla yapacak o kadar çok şeyim var ki benim izne çıkınca.
sen de bulursun yapacak şey. yoksa da akşama kadar yat valla. bol bol da uyu.

iner tabii cnm. belki 36. dan sonra gelecektir
valla bir an önce hallet çamaşırlarını. öyle ufak tefek göründüklerine bakma. ütüleri çok oyalıyor insanı. ufacık tefecik ama uğraşıyorsun:)))

fatma anamızın eli otunu duyan var mı?:44: ben getirttim. deneyeceğim de

Son düzenleme:
iner tabii cnm. belki 36. dan sonra gelecektir
valla bir an önce hallet çamaşırlarını. öyle ufak tefek göründüklerine bakma. ütüleri çok oyalıyor insanı. ufacık tefecik ama uğraşıyorsun:)))

ooooo bende 37den sonra ıner 38 de 39 gelır dıordum :)))) ben yıkayam hemen sıcakda ütüde nasıl yapıcksam :)))))

bırde bu catı bölgenız kıkırdıyormu kükür kükür edıo benm yatakdaa bıde agrıo

kızlar bu arada hayatmda yemediğim hakaretleri hamileliğim boyunca yedim en son bayramda bi kadın araba gibi olmuşsn dedi yaa imtihanım oldu bu patavatsız kadınlar benm

aynen ya sumo güreşçisi gibi oldun dedi kaç kişi bana :)))

bende duydum canım benim memlekette arkadşaım var doğuma giderken arayacam o suya koyacak inşaallah bakalım hakkkkımızda hayırlısı Allahtan...

valla cnm ben kanepenin önüne koyuyorum ütüyü. indiriyorum kanepenin boyuna.vantilatörü de getiriyorum. oturarak yapıyorum. rahatıma düşkünüm azıcık
çatı bölgem, kemiklerim bacak aralarım kısaca alt tarafım benim uzun süredir( 1 aydan fazladır) çok fena ağrıyor. özellikle geceleri ağrıyor ama. yatakta çok zorlanıyorum ve yataktan kalkarken fena ağrıyor..gece dönerken hep uyanıyorum o ağrılar yüzünden. doktora söyledim normal bebk baş aşağı ve baskı yapıyor dedi. ama dün şu konuyu okuyunca kafam karışmadı değil:44: doktor bana bişey söylemedi çünkü.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...52606-son-haftalarimda-bacak-aramda-agri.html

Evimi topladım yemekleri yaptım anacım evimi süpürüyo çamaşırlarıda yıkadım bakalım doktor ne dicek bebek her an gelebilir diye ev temiz olsun istiyorum herşey hazır olsun istiyorum da yok anacım yarınsı gün yine aynı oluyo

ben duydum arkadaşımda var, ya onun dışında annemdeyim ya şimdi, onun komşusu geldi geçen gün suya okunan bazı duvalar varmış, 25 yasin 25 tebareke falan dedi, ama liste uzunmuş, bana verecek inşallah. Doğumun çok kolay olmasını sağlıyormuş, kendisinin doğumları dikişsiz geçmiş. Siz duydunuzmu?

Şeker aynı durum bendede var yataktan kalkarken gece dönerken baya bi ağrım oluyo kalkıp yürüyünc felan geçiyor ama normalmiş bunlar...

bende o kadar araştırdım nette normal yazıo bayan yanlıs bılıo bence yaaaaa sımdı hemsırem aradı söledım oda normal artık o agrılar dedıı kafanı karıstırma bence tatlımm

Şekerler 7 pirince 7 yasin okuyun, sonracıma inşikak süresinin ilk 5 ayetini kağıda arapçadan yazın( çözülebilen kalemle yazarsanız iyi olur tükenmezle felan yazarsanız çok zor çözülüyor) suya koyun çözülsün dursun bir kenarda şişenin içinde hastaneye gittiğinizde doğuma girmeden için erkenden sakın içmeyin normal doğumu kolaylaştırıyor, inşirah süresini (elem neşrah leke sadrak) bol bol okuyun doğum esnasında da okuyabilirsiniz, birde taha süresi var onuda 7 pirince okuyup yutunca iyi oluyormuş ama o süre biraz uzun. Benim bildiklerim bunlar.

Birde o otu duydum arkadaşım koyacak suya ben doğuma girince.

benimde var okunacak dua listem. suya tin suresini okuyorum ben Allah kabul ederse...
yasini de 3 hurmaya tek tek okuyosun. birini okuduktan hemen sonra. birini doğuma giderken birini doğumdan sonra göğsünüze sürüp( bebeği emzirmeden önce) öyle yenilsin diye duydum.
valla allah kabul ederse inşikak, abese,meryem böyle okuyorum.nas felak ve ayetel kürsüyü çok okuyun diyorlar bir de.

Şeker aynı durum bendede var yataktan kalkarken gece dönerken baya bi ağrım oluyo kalkıp yürüyünc felan geçiyor ama normalmiş bunlar...

bende o kadar araştırdım nette normal yazıo bayan yanlıs bılıo bence yaaaaa sımdı hemsırem aradı söledım oda normal artık o agrılar dedıı kafanı karıstırma bence tatlımm

bana da normal demişti doktorum bence de hiç kafamı karıştırmayayım

canım benimde çok kaşıntılarım var sıcaktanda oluyormuş. Mesela domates doğradık biz baya onlarda arttırdı. Kaşıntı kremi verdi doktor

selam arkadaşlar;
uzun zamandır takip ediyorum foruma giremiyordum.umarım herkes iyidir.yavaş yavaş bebişlere kavuşmaya başlayacağız galiba :)heyecanla bekliyorum bende doktor heran gelebilir diyor.bu normal doğumu beklemek de ne kadar zormuş.hergün temizlik yap eşyaları hazırla haydi yarın yine aynı ya bugün gelirse diye :)
birde ağrılar var tabi .
birkaç gündür sağıma soluma dönemiyorum kasıklarıma bıçak batıyo sanki kemiklerime batıyo birşeyler.
birde birşey soracağım sırtüstü yatmamın sakıncası varmı ?
bilen varmı aranızda ben sırtüstü daha rahat ediyorum ama korkudan yatamıyorum.bir fikri olan varsa sevinirim.
bu arada heran doğuma giderim yazamam dedim.
şimdiden allah hepinize bir çırpıda kolay doğumlar versin.sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlar nasılsınız?hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..cuma kontrolüm var inşallah bebişim büyümüştür ve o geriden gelen haftayı kapatmıştır.annemlerdeyim çok sık giremiyorum doğum yapan arkadaşlar var.allah sağ salim bizede nasip etsin inşallah..ben yürüyüş yapamıyorum ya neden acaba? kasıklarım patlıcakmış gibi hissediyorum

Selam kizlar nasilsiniz?bugune kadar hep dusuk olan tansiyonum dun firladi hemen dr gittik musahade de kaldim testler yapildi cok sukur gebelik zehirlenmesi degilmis taburcu etti evde dinlen bol bol dedi.tekrar cikarsa artik aliriz bebegi dedi hakkimizda hayirlisi dikkat edin kizlar.meryem ana otu bende de var kizimda suya koymustum doguma giderken eve geldik kocamandi ama ben sezeryan oldum:)suyunu icin diyorlar ama zararli olabilirki dogumdan once yemek icmek yasak.sanci baslayinca suya koyun siz ins.kolaylik olur.

selam breyz

ya daha erken değil mi doğum beklemek için bdt lerimiz hemen hemen aynı bende pek belirti yokta :))bu arada kız mı erkek mi bebeiş benim erkek geç gelir die rahat rahat oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…