günaydın kızlar...
ben cuma günü 37.hafta raporumu alıp izne ayrıldım...şimdi evdeyim..bayramda eşimde evde olduğu için sıkılmadım(((
ama şimdi sıkılıyorum...3 yıldır yıllık izinler dışında çalıştığım için şimdi garip geliyor...yapacak birşeyler bulmak lazım
günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık . şimdi kızımın kıyafetlerini yıkıcam. bayramda herkes karnın aşagı ınmiş dedi. etekler tutuştu yıkama utuleme ıslerı var bugun bu arada 35+2 de karın aşağı inermi anlamadım neseee sızden haberler ne durumda
iner tabii cnm. belki 36. dan sonra gelecektir
valla bir an önce hallet çamaşırlarını. öyle ufak tefek göründüklerine bakma. ütüleri çok oyalıyor insanı. ufacık tefecik ama uğraşıyorsun:)))
kızlar bu arada hayatmda yemediğim hakaretleri hamileliğim boyunca yedimen son bayramda bi kadın araba gibi olmuşsn dedi yaa imtihanım oldu bu patavatsız kadınlar benm
fatma anamızın eli otunu duyan var mı?:44: ben getirttim. deneyeceğim de
ooooo bende 37den sonra ıner 38 de 39 gelır dıordum :)))) ben yıkayam hemen sıcakda ütüde nasıl yapıcksam :)))))
bırde bu catı bölgenız kıkırdıyormu kükür kükür edıo benm yatakdaa bıde agrıo
bende duydum canım benim memlekette arkadşaım var doğuma giderken arayacam o suya koyacak inşaallah bakalım hakkkkımızda hayırlısı Allahtan...
fatma anamızın eli otunu duyan var mı?:44: ben getirttim. deneyeceğim de
valla cnm ben kanepenin önüne koyuyorum ütüyü. indiriyorum kanepenin boyuna.vantilatörü de getiriyorum. oturarak yapıyorum.rahatıma düşkünüm azıcık
çatı bölgem, kemiklerim bacak aralarım kısaca alt tarafım benim uzun süredir( 1 aydan fazladır) çok fena ağrıyor. özellikle geceleri ağrıyor ama. yatakta çok zorlanıyorum ve yataktan kalkarken fena ağrıyor..gece dönerken hep uyanıyorum o ağrılar yüzünden. doktora söyledim normal bebk baş aşağı ve baskı yapıyor dedi.ama dün şu konuyu okuyunca kafam karışmadı değil:44: doktor bana bişey söylemedi çünkü.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...52606-son-haftalarimda-bacak-aramda-agri.html
valla cnm ben kanepenin önüne koyuyorum ütüyü. indiriyorum kanepenin boyuna.vantilatörü de getiriyorum. oturarak yapıyorum.rahatıma düşkünüm azıcık
çatı bölgem, kemiklerim bacak aralarım kısaca alt tarafım benim uzun süredir( 1 aydan fazladır) çok fena ağrıyor. özellikle geceleri ağrıyor ama. yatakta çok zorlanıyorum ve yataktan kalkarken fena ağrıyor..gece dönerken hep uyanıyorum o ağrılar yüzünden. doktora söyledim normal bebk baş aşağı ve baskı yapıyor dedi.ama dün şu konuyu okuyunca kafam karışmadı değil:44: doktor bana bişey söylemedi çünkü.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...52606-son-haftalarimda-bacak-aramda-agri.html
ben duydum arkadaşımda var, ya onun dışında annemdeyim ya şimdi, onun komşusu geldi geçen gün suya okunan bazı duvalar varmış, 25 yasin 25 tebareke falan dedi, ama liste uzunmuş, bana verecek inşallah. Doğumun çok kolay olmasını sağlıyormuş, kendisinin doğumları dikişsiz geçmiş. Siz duydunuzmu?
ben duydum arkadaşımda var, ya onun dışında annemdeyim ya şimdi, onun komşusu geldi geçen gün suya okunan bazı duvalar varmış, 25 yasin 25 tebareke falan dedi, ama liste uzunmuş, bana verecek inşallah. Doğumun çok kolay olmasını sağlıyormuş, kendisinin doğumları dikişsiz geçmiş. Siz duydunuzmu?
Şeker aynı durum bendede var yataktan kalkarken gece dönerken baya bi ağrım oluyo kalkıp yürüyünc felan geçiyor ama normalmiş bunlar...
bende o kadar araştırdım nette normal yazıo bayan yanlıs bılıo bence yaaaaa sımdı hemsırem aradı söledım oda normal artık o agrılar dedıı kafanı karıstırma bence tatlımm
Günaydiin sabah 5 ten beri kaşınıyorum sanırım bende gebelik kolestazı var. bugün doktora gidicem ama netten biraz araştırdım riskli gebelik grubu oldugunu belirtmis bebegin anne karninda strese girmesi, amniyo sivisina dışkısının karışması veya k vitamini eksikliginden beyin kanamasi gecirmesi riskleri varmis bunlari okuyunca moralim çok bozuldu aglayip duruyorum. insallah cikmaz bisey ama cikacak gibi çünkü çok kötü kaşınıyorum deliricem
aynen ya sumo güreşçisi gibi oldun dedi kaç kişi bana :)))
bende duydum canım benim memlekette arkadşaım var doğuma giderken arayacam o suya koyacak inşaallah bakalım hakkkkımızda hayırlısı Allahtan...
selam arkadaşlar;
uzun zamandır takip ediyorum foruma giremiyordum.umarım herkes iyidir.yavaş yavaş bebişlere kavuşmaya başlayacağız galiba :)heyecanla bekliyorum bende doktor heran gelebilir diyor.bu normal doğumu beklemek de ne kadar zormuş.hergün temizlik yap eşyaları hazırla haydi yarın yine aynı ya bugün gelirse diye :)
birde ağrılar var tabi .
birkaç gündür sağıma soluma dönemiyorum kasıklarıma bıçak batıyo sanki kemiklerime batıyo birşeyler.
birde birşey soracağım sırtüstü yatmamın sakıncası varmı ?
bilen varmı aranızda ben sırtüstü daha rahat ediyorum ama korkudan yatamıyorum.bir fikri olan varsa sevinirim.
bu arada heran doğuma giderim yazamam dedim.
şimdiden allah hepinize bir çırpıda kolay doğumlar versin.sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?