2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım senin belirtilerinin aynısı bende de vardı 10 gün sonra doğurdum :)

bu kadar sancıyla nasıl bıraktılar seni yaa, geçmiş olsun canım.

bende anlamadım canım heralde evde sancı çekmemi istedi doktor.hatta doktordan önce hemşire baktı sonucuma sancıların başlamış senin doğum gelmiş dedi ama dr gönderdi.a hafta sonra gel dedi.ben hiç sanmıyorum 1 hafta bekleyeceğimizi. 100 düşük bir sancı değil dimi.zaten geçen haftaki nstmde de sancı varmış ama bukadar değildi.

hayırlısı olsun canım senle günlerimiz yakın birbirine bende çantayı hazırlayıp attım arabanın bagajına :)
100 çok fazla bence, bebek erken davranacak galiba

Son düzenleme:
Biz geldik kızımla.... İdrar ve kan tahlili vermiştim şeker guatr ödem albüm yok herşey çok iyi çok şükür. Bebişimin böbrekleri 7cmde kaldı genişlemedi çok şükür doğduğunda çiş yapabilmiyormu diye bakılacak bi sıkıntı görülürse bebişime usgde bakılacak.
Çatı kontrolunde korkulacak hiiiçbirşey yok güzel geçti ister istemez biraz acıdı ama sıkmadım kendimi çatın çok güzel normal olacak, ,pazartesi gel nst bakalım ama pazartesye kadar gelebilir bebişimiz, Sonracıma boyu 51 cm, 3 kg. Anneler çok kkilo alınca bebekler alımı durduruyor,200 gr daha alsa fena olmaz ama sağlıklı bir bebek dedi..Sancım ağrım yok ama heran gelebilirmiş kuzum.. Ben +2o kilo olduğum için bebişim çok kilo alamıyormuş iç karnım mı dar ne anlamadım ki Sağlıklı olsun kuzumda kilosu normal olduktan sonra çokta önemli değil.. Bizden durumlar böyleee

Sizler nasılsınız kızlar...

Filizcim kızın nasıl sen nasılsın, emzirebiliyor musun?

Biz çok iyiyiz teyzesi. Kızım maşallah huzurlu bir bebek Annesini çok üzmüyor. Sütüm de 3. gün tam olarak gelmeye başladı. Biraz canım yanıyor o yüzden bugün eşime bir pompa aldırıcam. Yoksa taş gibi memelerim sağa solabile dönemiyorum..

ya 100 olanları direk doğuma alıyorlarmış öyle diyo herkes. Açıklık yok diye mi yolladılar, baktılar mı?

Maşallah ne güzel herşey yolunda
sakin bebekleri çok seviyorum

hayırlısı olsun canım senle günlerimiz yakın birbirine bende çantayı hazırlayıp attım arabanın bagajına :)
100 çok fazla bence, bebek erken davranacak galiba

çantanı hazırlayıp koyduğun iyi olmuş canım.ben benim bebeğim 40 hafta filan bekler daha tepemde duruyor aşağı inmiyor derken.37+3 de sancılarım 100 ü buldu.bu bıdıkların nezaman geleceği hiç belli olmuyor.

ay canım sanada geçmiş olsun. Umarım vakitlice ve çok üzmeden gelir bizi bebişlerimiz. Bendede bikaç gündür bulatı var. Sancı gibi diyememde sürekli bi ağrı. Hakkımızda hayırlısı

maşallah maşallah az kaldı hee.

muayene konusunda içime biraz su serpttin.

maşallah maşallah az kaldı hee.

muayene konusunda içime biraz su serpttin.

Kuzum kendini sakın kasma oraya jel sürüyo sonra eliyle muayne ederken biraz kasılıyosun ister istemez zaten 1 dakka bile sürmüyor hemen çekiyo elini doktor. Ama kendini sıkarsan can dah açok yanıyormuş arkadaşımda öyle oldu.

ya 100 olanları direk doğuma alıyorlarmış öyle diyo herkes. Açıklık yok diye mi yolladılar, baktılar mı?

benim gittiğim hastane doğuma alana kadar açıklığa bakmıyor canım.demek 100 olanları doğuma alıyorlar.en iyisimi ben gidip hazırlıklarımı son kez kontrol ediyim.birde bugün misafir gelecek olaya bakın:)

ay canım sanada geçmiş olsun. Umarım vakitlice ve çok üzmeden gelir bizi bebişlerimiz. Bendede bikaç gündür bulatı var. Sancı gibi diyememde sürekli bi ağrı. Hakkımızda hayırlısı

canım sancıyı ben bugün iyice anladım.aynen adet olacakmışsın gibi bir ağrı.belinde karnında kasıklarında oluyor komple sarıyor ağrı ve bacaklarına ayak parmaklarına kadar yayılıp dermansız bırakıyor.birde vajinandan heran kuvvetli bir kanama boşalacakmış gibi hissediyorsun.
hadi hakkımızda hayırlısı.inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

canım sancıyı ben bugün iyice anladım.aynen adet olacakmışsın gibi bir ağrı.belinde karnında kasıklarında oluyor komple sarıyor ağrı ve bacaklarına ayak parmaklarına kadar yayılıp dermansız bırakıyor.birde vajinandan heran kuvvetli bir kanama boşalacakmış gibi hissediyorsun.
hadi hakkımızda hayırlısı.inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

hadi hakkımızda hayırlısı.inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Hakkında hayırlısı olsun... Ama 100 sancı baya çok benim hep 20 ile 15 arsında.. sen hazırlıklı ol kuzum bakarsın gelir bebişin...

neyse kasılmalarım arttı kızlar ben çıkıyorum duramıcam.sancım tutarda gidersem buraya giremem.hepinize iyi doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…