Ya sancı gibi değil sürekli bir ağrı. Aşağılards çok bişey hissetmiyorum elimle kontrol ettiğimde sanırım kafası geliyor elime.en son gittiğimde nstye girmiştim sadece. Ay bide bikaç gündür hafif bulantım var. Belimde çok ağrıyor. Saolun kızlar sizlerde olmasanız derdimizikimle paylaşcaz.
bu kadar sancıyla nasıl bıraktılar seni yaa, geçmiş olsun canım.
kızlar slm bugün nst de sancım 100 de çıktı bayada sürdü.bulantım var elim yüzüm iyice şişti filan ama yatırmadılar.bakalım bekliyoruz heran.şimdi çantaamı kontrol edip son eksikleri koyacağım.benim bıdık gelmeye niyetli gibi.
Filizcim kızın nasıl sen nasılsın, emzirebiliyor musun?
bende anlamadım canım heralde evde sancı çekmemi istedi doktor.hatta doktordan önce hemşire baktı sonucuma sancıların başlamış senin doğum gelmiş dedi ama dr gönderdi.a hafta sonra gel dedi.ben hiç sanmıyorum 1 hafta bekleyeceğimizi. 100 düşük bir sancı değil dimi.zaten geçen haftaki nstmde de sancı varmış ama bukadar değildi.
Biz çok iyiyiz teyzesi. Kızım maşallah huzurlu bir bebekAnnesini çok üzmüyor. Sütüm de 3. gün tam olarak gelmeye başladı. Biraz canım yanıyor o yüzden bugün eşime bir pompa aldırıcam. Yoksa taş gibi memelerim sağa solabile dönemiyorum..
hayırlısı olsun canım senle günlerimiz yakın birbirine bende çantayı hazırlayıp attım arabanın bagajına :)
100 çok fazla bence, bebek erken davranacak galiba
canım benim bugün kontrolüm vardı.nst ye soktular.nst ye girmeden yarım saat önce adet olacakmışım gibi bir ağrı başladı belimde karnımda ve ta bacaklarıma ayaklarıma vuruyordu.böyle bacaklarımı dermansız bırakan bir ağrı.neyse nst dede sancım çıktı zaten 100 olmuş.birde mide bulantısı başladı.ama yatırmadılar.haftaya tekrar gel dediler.tabi haftaya kadar bebek başlarsa.benim bu sancı bayram gününden beriüçüncü filan oldu ama bulantım yoktu.bulantı ilk defa oldu.kasılmalar arttı ve ellerimle ayaklarımın yanı sıra yüzümde şişti.yürümem zorlaştı durmadan wc ye gidiyorum.bende durumlar böyle hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz.sen şimdi nişan yada suyun gelicekmi ona dikkat et birde sancının vakitlerini kontrol et sık ve düzenli aralıklarla gelirse doğum sancısı demekmiş.
Biz geldik kızımla.... İdrar ve kan tahlili vermiştim şeker guatr ödem albüm yok herşey çok iyi çok şükür. Bebişimin böbrekleri 7cmde kaldı genişlemedi çok şükür doğduğunda çiş yapabilmiyormu diye bakılacak bi sıkıntı görülürse bebişime usgde bakılacak.
Çatı kontrolunde korkulacak hiiiçbirşey yok güzel geçti ister istemez biraz acıdı ama sıkmadım kendimi çatın çok güzel normal olacak, ,pazartesi gel nst bakalım ama pazartesye kadar gelebilir bebişimiz, Sonracıma boyu 51 cm, 3 kg. Anneler çok kkilo alınca bebekler alımı durduruyor,200 gr daha alsa fena olmaz ama sağlıklı bir bebek dedi..Sancım ağrım yok ama heran gelebilirmiş kuzum.. Ben +2o kilo olduğum için bebişim çok kilo alamıyormuş iç karnım mı dar ne anlamadım kiSağlıklı olsun kuzumda kilosu normal olduktan sonra çokta önemli değil.. Bizden durumlar böyleee
Sizler nasılsınız kızlar...
maşallah maşallah az kaldı hee.
muayene konusunda içime biraz su serpttin.
Canım senin belirtilerinin aynısı bende de vardı 10 gün sonra doğurdum :)
Kuzum kendini sakın kasma oraya jel sürüyo sonra eliyle muayne ederken biraz kasılıyosun ister istemez zaten 1 dakka bile sürmüyor hemen çekiyo elini doktor. Ama kendini sıkarsan can dah açok yanıyormuş arkadaşımda öyle oldu.
ya 100 olanları direk doğuma alıyorlarmış öyle diyo herkes. Açıklık yok diye mi yolladılar, baktılar mı?
ay canım sanada geçmiş olsun. Umarım vakitlice ve çok üzmeden gelir bizi bebişlerimiz. Bendede bikaç gündür bulatı var. Sancı gibi diyememde sürekli bi ağrı. Hakkımızda hayırlısı
ay canım sanada geçmiş olsun. Umarım vakitlice ve çok üzmeden gelir bizi bebişlerimiz. Bendede bikaç gündür bulatı var. Sancı gibi diyememde sürekli bi ağrı. Hakkımızda hayırlısı
benim gittiğim hastane doğuma alana kadar açıklığa bakmıyor canım.demek 100 olanları doğuma alıyorlar.en iyisimi ben gidip hazırlıklarımı son kez kontrol ediyim.birde bugün misafir gelecek olaya bakın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?