2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlısı canım konuşamazsak allah bir avazda kurtarsın inşallahhh. Dikkat et kendine çok yorarsan suyun erken gelebilir.

neyse kasılmalarım arttı kızlar ben çıkıyorum duramıcam.sancım tutarda gidersem buraya giremem.hepinize iyi doğumlar diliyorum.

Ilık bi duş al uzan canım bizede haber ver ama doğum yaparsan hadi Allah şifa versin sağlıkla el bebişini kucağına...

Kızlar öyle bir gün geçiriyorumki sormayın gitsin gece hiiiiç uyumadım, kpss için kontenjanlar bugün yayınlanır diye bekliyorum, ağrım bulantım var, ev sıcak, bi özel ders işim var görüşücez onu bekliyorum, yarında ekimin kuzeninin sünnet düğünleri var. Sabahtan başlıcak hazırlık yapmam lazım, ağdacıya gitmem lazım ama halim yok ayyyyyyy kendimden sıkıldım. Elimde internet bi memurlar. Net bi burası bi face yorulduuuuuummm

Canım bazen bende öyle oluyorum ne yapacağıma karar veriyorum ama bi türlü totomu kaldırıp yapamıyorum ozaaman da sinirlerim bozuluyo... Sen önce ağdacıya gt çünkü ağrıların başlamış sınra kuzenın sünnet düğününe hazırlık yap. memurlar nete felan her zaman baakrsın..

hanımlar FUFA60 dan haberiniz varmı nickını yanlış yazmış olabilirim uzun zamandır görünmüyo iyidir inşaallahh

doğru diyosun cnm aslında cumada doktor kontrolüm var ama şuan özel ders için biri gelcek onu bekliyorum. Sonrada sanırım kv. Gelicek. Neyse sakin olucam olan olur. Olmadı ağdayı kendim denerim. Şu kontenjanlar bi belli olsa sanki herşey düzelcek gibi geliyor. Bide maddi sıkıntı var buara ağdacıya para veresimde yok. Kontenjanlar beklediğim gibi gelirse eylülde maaşım yatmaya başlıcak herşey düzelcek gibime geliyor ay allahımmmmm yardım et dua edin kızlar bana nolur

hanımlar FUFA60 dan haberiniz varmı nickını yanlış yazmış olabilirim uzun zamandır görünmüyo iyidir inşaallahh

canım bende onu merak ediyorum, geçen bi gördüğümde iyiyiz diyordu izine ayrılınca evde net yok oyüzden fazla yazamıycam demişti inş. iyidir doğum yapınca haber verir diye düşünüyorum..

Tatlım hayırlısı olsun hakkınızda inşaallah atanırsın... Tatlım bende ağdacıya verecem parayı düşündüm zaten bikini bölgesini yaptırmam ağdacıda felan kendim dün yaptım bişeler sende kendin yap olmayan yerde jileti devreye sok :))

canım bende onu merak ediyorum, geçen bi gördüğümde iyiyiz diyordu izine ayrılınca evde net yok oyüzden fazla yazamıycam demişti inş. iyidir doğum yapınca haber verir diye düşünüyorum..

Hıı doğru evinde net olmayabilir iyidir inşaallah kuzusuda kendiside..

canım inşallah gönlüne göre olur istediklerin, bende geçen kendim yaptım evde hazır bantlardan kullandım diğerine göre rahat oldu bayaa.

EVET cnm benim de gogsum daha cok sismeye basladı, bir de bugün farkettim süt bezelerim dolmuş. bir de kasıklarıma sancı girmye başladı ama idrar yolları üşütmesi gibi bir agrı , dogum sancılarım mı başlıyor acaba

evt süper fikir deniyim olmadı makina jilet allah ne verdiyse :13:

Hayırlı olsun bugun hastaneden çıktım. Artık evde bekle dedi doktorum. Eve geldim banyo yaptım. Evi biraz toparlayim dedim. Sonra tuvalete gittim o da ne:) Nisan dedikleri şey galiba. Ayyyy nişansa eğer yakında dogurcam mı yani?

ay evt doğru diyosun bende deniyim olmadı jilet makina allah ne verdiyse :)

merhaba bende bugün kontrole gittim..önce nst ye girdim güzel çıktı..sonra ultrasona girdim bebek doğum kanalına girmiş..zaten bi kaç gündür zorlanıyodum çok ayakta duramıyodum..karnım çok sert oluyodu...sonra doktor vajinal muayene etti çok canım acıdı..2 cm lik açılma var dedi ve cuma günü yatışa alıcaz dedi..:18:cumaya kadar antibiyotik verdi açılma olduğundan enfeksiyon kapabilirmiş önlem amaçlı verdi onu kullanıcam...bakalım hayırlısı...benden haberler bu kadar.. bu arada bebişlerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün darısı benim gibi bekleyenlerin başına.....

Nişan geldikten sonra bir iki gün içinde bebek gelebilir demişti bana doktorum. Doktorunnu haberdar etmelisin canım.

Allah hepimizi bu terör belasından kurtarsın.

evet canım benim de aklıma ilk sen geldin sen atlattın çok şükür. ben gittim doktora ve tahlillerim yapıldı. ne yazık ki ben de çıktı kızlar gebelik kolestazı zaten bir garip kaşınıyordum neredeyse emindim. doktorda çok şaşırdı demir hapı kullanıyordum hiçbir ilaç kullanma cuma tekrar gel olmazsa sezeryan yapacağız dedi. halbuki normal olacak diye ümitlenmiştim bebek başını kanala yerleştirmişti demek hayırlısı böyleymiş. doktor önce tahlil yapmayacaktı sen abartıyorsundur dedi ve ben tahlil yapması için biraz zorlamak durumunda kaldım. eşim de ona seviniyor iyi ki sen zorladın araştırdın diyor. sabah çok üzülmüştüm ama üzülmeme kararı aldım allah korusun bir de sütüm olmaz diye korkuyorum. zaten gelişimi tamamlanmıştı bebeğin yine de insan planlamadığı bir durum ortaya çıkınca kötü hissediyor. kızlar aranızda başka kaşıntıları olan varsa lütfen ihmal etmesin bu rahatsızlık gebeliğin son haftalarında ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…