canım sancıyı ben bugün iyice anladım.aynen adet olacakmışsın gibi bir ağrı.belinde karnında kasıklarında oluyor komple sarıyor ağrı ve bacaklarına ayak parmaklarına kadar yayılıp dermansız bırakıyor.birde vajinandan heran kuvvetli bir kanama boşalacakmış gibi hissediyorsun.
hadi hakkımızda hayırlısı.inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
neyse kasılmalarım arttı kızlar ben çıkıyorum duramıcam.sancım tutarda gidersem buraya giremem.hepinize iyi doğumlar diliyorum.
Kızlar öyle bir gün geçiriyorumki sormayın gitsin gece hiiiiç uyumadım, kpss için kontenjanlar bugün yayınlanır diye bekliyorum, ağrım bulantım var, ev sıcak, bi özel ders işim var görüşücez onu bekliyorum, yarında ekimin kuzeninin sünnet düğünleri var. Sabahtan başlıcak hazırlık yapmam lazım, ağdacıya gitmem lazım ama halim yok ayyyyyyy kendimden sıkıldım. Elimde internet bi memurlar. Net bi burası bi face yorulduuuuuummm
Canım bazen bende öyle oluyorum ne yapacağıma karar veriyorum ama bi türlü totomu kaldırıp yapamıyorum ozaaman da sinirlerim bozuluyo... Sen önce ağdacıya gt çünkü ağrıların başlamış sınra kuzenın sünnet düğününe hazırlık yap. memurlar nete felan her zaman baakrsın..
hanımlar FUFA60 dan haberiniz varmı nickını yanlış yazmış olabilirim uzun zamandır görünmüyo iyidir inşaallahh
hanımlar FUFA60 dan haberiniz varmı nickını yanlış yazmış olabilirim uzun zamandır görünmüyo iyidir inşaallahh
doğru diyosun cnm aslında cumada doktor kontrolüm var ama şuan özel ders için biri gelcek onu bekliyorum. Sonrada sanırım kv. Gelicek. Neyse sakin olucam olan olur. Olmadı ağdayı kendim denerim. Şu kontenjanlar bi belli olsa sanki herşey düzelcek gibi geliyor. Bide maddi sıkıntı var buara ağdacıya para veresimde yok. Kontenjanlar beklediğim gibi gelirse eylülde maaşım yatmaya başlıcak herşey düzelcek gibime geliyor ay allahımmmmm yardım et dua edin kızlar bana nolur
canım bende onu merak ediyorum, geçen bi gördüğümde iyiyiz diyordu izine ayrılınca evde net yok oyüzden fazla yazamıycam demişti inş. iyidir doğum yapınca haber verir diye düşünüyorum..
doğru diyosun cnm aslında cumada doktor kontrolüm var ama şuan özel ders için biri gelcek onu bekliyorum. Sonrada sanırım kv. Gelicek. Neyse sakin olucam olan olur. Olmadı ağdayı kendim denerim. Şu kontenjanlar bi belli olsa sanki herşey düzelcek gibi geliyor. Bide maddi sıkıntı var buara ağdacıya para veresimde yok. Kontenjanlar beklediğim gibi gelirse eylülde maaşım yatmaya başlıcak herşey düzelcek gibime geliyor ay allahımmmmm yardım et dua edin kızlar bana nolur
Hanımlaaaar bir derdim vaaar. Ya adet ağrısı gibi bi ağrım var ve bebeğim okadar aşağıdaki az daha zorlasa çıkıvercek. Bideee bugün kızım okaaaadaaaar hareketliki hiç durmuyor. Korkmaya başladım cuma kontrolümüz var ay sanki dayanamıcamda doğuruvercem gibi geliyor. Sizdede oluyormu böyle şeyler
Tatlım hayırlısı olsun hakkınızda inşaallah atanırsın... Tatlım bende ağdacıya verecem parayı düşündüm zaten bikini bölgesini yaptırmam ağdacıda felan kendim dün yaptım bişeler sende kendin yap olmayan yerde jileti devreye sok :))
Hıı doğru evinde net olmayabilir iyidir inşaallah kuzusuda kendiside..
Tatlım hayırlısı olsun hakkınızda inşaallah atanırsın... Tatlım bende ağdacıya verecem parayı düşündüm zaten bikini bölgesini yaptırmam ağdacıda felan kendim dün yaptım bişeler sende kendin yap olmayan yerde jileti devreye sok :))
Hıı doğru evinde net olmayabilir iyidir inşaallah kuzusuda kendiside..
Hayırlı olsun bugun hastaneden çıktım. Artık evde bekle dedi doktorum. Eve geldim banyo yaptım. Evi biraz toparlayim dedim. Sonra tuvalete gittim o da ne:) Nisan dedikleri şey galiba. Ayyyy nişansa eğer yakında dogurcam mı yani?
Hayırlı olsun bugun hastaneden çıktım. Artık evde bekle dedi doktorum. Eve geldim banyo yaptım. Evi biraz toparlayim dedim. Sonra tuvalete gittim o da ne:) Nisan dedikleri şey galiba. Ayyyy nişansa eğer yakında dogurcam mı yani?
Günaydın kızlar, bu terör olayları hepten canımı sıktı. Ortalık çok karıştı, git gide iç savaşa doğru sürükleniyoruz. Eşim de görevde.Çok korkuyorum Allah korusun ona bişey olursa diye.Allah ailemizi, bebeklerimizi, milletimizi korusun bu kanlı katillerden..
Bugun karnım biraz daha inmiş gibi ama yine de her gören senin en az 10-15 günün var diyolar. Kimisi kızlar geç gelir diyor, kimisi yok erkek gec gelir diyorKime inanacağımızı bilemedik. Ama yok benim kız rahat belli, anası gibi sabırsız bi bebek olmicak
cnm hic korkma bende ayni stresi yasadim hatta emindim deli gibi kasiniodum sonra test yaptrdk sonuclari gayet normal cikti yani kolestaz yok ama dr.um olsada uzulme 37.38 . haftalarda bebegi aliolar riske girmemesi icin internette cok kotu seyler yazmislar ama hicbirini takma dr.m cok rahatlatmisti beni icini ferah tt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?