evet canım benim de aklıma ilk sen geldin sen atlattın çok şükür. ben gittim doktora ve tahlillerim yapıldı. ne yazık ki ben de çıktı kızlar gebelik kolestazı zaten bir garip kaşınıyordum neredeyse emindim. doktorda çok şaşırdı demir hapı kullanıyordum hiçbir ilaç kullanma cuma tekrar gel olmazsa sezeryan yapacağız dedi. halbuki normal olacak diye ümitlenmiştim bebek başını kanala yerleştirmişti demek hayırlısı böyleymiş. doktor önce tahlil yapmayacaktı sen abartıyorsundur dedi ve ben tahlil yapması için biraz zorlamak durumunda kaldım. eşim de ona seviniyor iyi ki sen zorladın araştırdın diyor. sabah çok üzülmüştüm ama üzülmeme kararı aldım allah korusun bir de sütüm olmaz diye korkuyorum. zaten gelişimi tamamlanmıştı bebeğin yine de insan planlamadığı bir durum ortaya çıkınca kötü hissediyor. kızlar aranızda başka kaşıntıları olan varsa lütfen ihmal etmesin bu rahatsızlık gebeliğin son haftalarında ortaya çıkıyor.
herkeze iyi akşamlar. benım doğum sezaryan olucak nasılsa gidım devlet araştırma hastanye de gun alım dedım 2 hafta önceden randevu aldım.istanbulda yaşıyan bılır belkı kanuni sultan suleyman araştırma hastanyesı.hem yoğun bakım hem yani doğan ünitesı var .hanı olur bi terslık olursa sorun çikmasın . ama malesef gun veremıceklerı bana söyledıler.neymış devlet yasakladı sezaryan gunu vermıyolarmış. ben dedım benım ilk sezaryan zaten. normal doğum yapamam dedım hem yaşim de var bebek de irı zaten ee napım bu durumda dedım. doktor bana demezmı evt biz sana sezaryan yapıcaz ama sancin gelsın suyun gelsın acıl sezaryan alırız ancak dedı. yanı bi devlet hastanyesıne gidım dedım ona de bin pişman oldum. boşuna gittım . neymış yenı kanun çikmış sezaryan gun vermıyolar.neyse oğlum sağlı yerınde nst ye girdım herşey yolunda kılosu de 2 . 900gr. bana gene özel hastanye yolu görundu. devlete kalırsam evde doğur de gel dıyecekler bana biz uğraşmıyalım fazla
Zaneta bence sen özel hastanede dogum yapmakistemiyorsan başhekimle filan goruş. çünkü henüz yasak gelmedi, kanun da çıkmadı bu dr lar yüzünden kadınlar magdur kalıyor. ama bence özel de yapabiliyorsan daha garanti benim devlet hastaneine hiç güvenim yok malesef.herkeze iyi akşamlar. benım doğum sezaryan olucak nasılsa gidım devlet araştırma hastanye de gun alım dedım 2 hafta önceden randevu aldım.istanbulda yaşıyan bılır belkı kanuni sultan suleyman araştırma hastanyesı.hem yoğun bakım hem yani doğan ünitesı var .hanı olur bi terslık olursa sorun çikmasın . ama malesef gun veremıceklerı bana söyledıler.neymış devlet yasakladı sezaryan gunu vermıyolarmış. ben dedım benım ilk sezaryan zaten. normal doğum yapamam dedım hem yaşim de var bebek de irı zaten ee napım bu durumda dedım. doktor bana demezmı evt biz sana sezaryan yapıcaz ama sancin gelsın suyun gelsın acıl sezaryan alırız ancak dedı. yanı bi devlet hastanyesıne gidım dedım ona de bin pişman oldum. boşuna gittım . neymış yenı kanun çikmış sezaryan gun vermıyolar.neyse oğlum sağlı yerınde nst ye girdım herşey yolunda kılosu de 2 . 900gr. bana gene özel hastanye yolu görundu. devlete kalırsam evde doğur de gel dıyecekler bana biz uğraşmıyalım fazla
evet canım benim de aklıma ilk sen geldin sen atlattın çok şükür. ben gittim doktora ve tahlillerim yapıldı. ne yazık ki ben de çıktı kızlar gebelik kolestazı zaten bir garip kaşınıyordum neredeyse emindim. doktorda çok şaşırdı demir hapı kullanıyordum hiçbir ilaç kullanma cuma tekrar gel olmazsa sezeryan yapacağız dedi. halbuki normal olacak diye ümitlenmiştim bebek başını kanala yerleştirmişti demek hayırlısı böyleymiş. doktor önce tahlil yapmayacaktı sen abartıyorsundur dedi ve ben tahlil yapması için biraz zorlamak durumunda kaldım. eşim de ona seviniyor iyi ki sen zorladın araştırdın diyor. sabah çok üzülmüştüm ama üzülmeme kararı aldım allah korusun bir de sütüm olmaz diye korkuyorum. zaten gelişimi tamamlanmıştı bebeğin yine de insan planlamadığı bir durum ortaya çıkınca kötü hissediyor. kızlar aranızda başka kaşıntıları olan varsa lütfen ihmal etmesin bu rahatsızlık gebeliğin son haftalarında ortaya çıkıyor.
canım ben manısalıyım,kendım marasta görev yapıyorum da,manısada ıkıncı bebeğinı doğrcak arkadasım var sen gbı ılkı sezeryan olduğu ıcın yıne sezeryan olccak,devlet hastanesı gün vermıs ,hatta 27 ağustos demısler,saatı fılan herseyı bılıyor yani.uygulama her yerde farklı oluyor.mesela bıze ılk doğum yapacaklara yapmıyolar onu,yasak dıyorlar özel hastaneler bıle,ama ıkıncı doğumu yapcak olanlara gun verıyolar coğu yerde.özele gıtmeden önce dığer devlet hastanelerıne de bı sor ıstersen.
Zaneta bence sen özel hastanede dogum yapmakistemiyorsan başhekimle filan goruş. çünkü henüz yasak gelmedi, kanun da çıkmadı bu dr lar yüzünden kadınlar magdur kalıyor. ama bence özel de yapabiliyorsan daha garanti benim devlet hastaneine hiç güvenim yok malesef.
teyzoşlar bizde doktordan geldik bu gün. benim minikimde 2600 grm olmuşsuyu iyiymiş çok şükür. 1 hafta geriliği var ama çok önemli değil dedi doktor teyzemizz.. nst mizdede sancı çıkmadı. çatı muayeneside olmadım hala bu gün olsam iyiydi kaygıyı atardım ama hayırlısı bakalım. bu gün tam 36+3 teyiz. birazdaha tombik olaydı kuzum daha bi sevinecektim ama olanına şükür kontrole gidenlerde maşallah rabbim sağlıklı sıhatli doğumlarda nasip etsin inş.. :))
Ay deli olcam, kan geldi diyorum doktora kontraksiyon say diyor. Kasilmalar 10 dakikada bir olursa gidecekmisim. Ay anlamıyorum o Kasilmalar dediği şey nasil birsey. Karnın sertleşmesine deniyormuş araştırdığım kadarıyla. Ağrıya bakmıyorum zaten o hastaneye yattığımdan beri var. Bugun çıktım hastaneden simdi de bu oldu. Ay bu yabancıların kuralciligi öldürecek beni .
günaydın herkese,
erkek bebekler geç doğar dıyor herkes, cevresınde erkek cocugu olanlar kacıncı haftada normal dogum yaptılar acaba ??
bugun 36+1 deyız. Kontrolumuz vardı, oglumuz tam 3 kg olmus. Henuz dogması ıcın vakıt var dedı. Catı muayenesı yapmadı su an ıcın, 39. Haftayı bulursak o zmn yaparız, erken gelırse de sancının geldıgı gun yaparız, su an yaparsak sancıları tetıkleyebılır dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?