2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım kaşıntılarını tarif etsen bendede var ama isilik gii kabarmıştı ve sadece el ve ayak parmaklarımda var zaman zaman azalıyor.

canım benim kaşıntılarım cumartesi günü başladı ellerim ve kollarımda oldu öncelikle.sonra karnım ve bacaklarım kaşınmaya başladı. daha sonra avuç içlerim ve ayak tabanlarım çok kaşınıyordu. ama beni bu gece sabah 5te uyandırınca tuhaf geldi tabii. sonuçta hiç gece uyandıracak kadar çok kaşındığımı hatırlamıyorum. sanki sivrisinek ısırır da saatlerce tatlı tatlı kaşınır ya aynen öyle. gündüzleri çok az kaşınıyor ama gece artıyor. kızlar bir de idrarda koyu renk de belirtisiymiş sizde ihmal etmeyin sakın doktordan idrar tahlili isteyin erken öğrenilmesi önemli sonra sarılığa kadar gidebiliyormuş. ben de başlarda sıcaktan diye düşündüm ama geceleri sürekli kaşınmak isteyince bir gariplik olduğunu anladım. umarım hiçbirinizde yoktur bizim için de dua istiyorum sizden inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi. zaten babasının da morali çok bozuldu kendimi geçtim onun moralini düzeltmeye çalışıyorum.

Aynen..Cantayı yıkadım, kıyafetler yıkandı ütülendi, ama o kıyafetleri cantaya koyamıyorum bir türlü.Ne kadar zor olabilir ki ama hep bir seyler buluyorum kendime, dün aksam yerlestiricektim artık, biraz canım sıkkındı,
hadi bu ruh haliyle yapmıyım,dogum cantamı böyle hazırlamıstım diye hatırlamıyım dedim, bıraktım :) onu da hazırlayınca hersey bitecek ve doguma cok yaklasmıs olacagız gibi geliyor, korkuyorum.

Lynne canım hic üzülme, senin ve bebeginin saglıgı en önemlisi, sonlara dogru herseyden süphelenir olduk galiba, doktoruma cok güvenmeme ragmen son zamanlara girdigimden beri acaba gereken herseyi yapıyormu diye düsünceler sarıyor bazen beni ama güvenmekten baska caremiz yok, saglıgımız onlara emanet sonucta.Bende normal istiyorum ve sezeryandan cok korkuyorum ama o ihtimalide hep kafamın bir kenarında bulunduruyorum, sonucta 2 türlü cıkıs yolu var :) baska yok.Umarım hersey yolunda gider.

Braue bazen yolda yürürken sarsıntıdan bile rahatsız oluyorum bende, o kadar asagıda hissediyorum. Rahmin cok asagısında bazı hareketler hissediyorum bazen,sanki oraya carpıyormus gibi. ve su an bunları yazarken bile göz ucuyla karnımın bir saga bir sola yamuldugunu rahatlıkla görebiliyorum, dısardan cok net görünüyor karnımın hareketleri. Doktor hareket saglık belirtisidir demisti.

Cok gecmis olsun, cok sükür ki hepsi tedavisi olan seyler sonucta..benimde ellerim cok kasınıyor ama böyle uykudan uyandıracak boyutlarda degil, doktora söylememistim, hatırlatayım bende. umarım baska sıkıntı yasamadan atlatırsınız ikinizde

iyi geceler kızlar yarın doktor kontrolumuz var kızımı görcem inşallah bugün agda yaptırdım çok fenayım kızlar yaaa sizler nasılsınız

kızlar ne çok kaynatmşsınız.vuslat vardı hani 4.ne doguracaktı ondan hiç ses cokmıyo acaba haberi olan var mı neyse uykum geldi hepinizi öptm ii geceler

selam kızlar çoğu kişi ağdasını yaptırmış bende yaptırdım artık 1 hafta kaldı die hem yrn dr. kontrolumuz var bakarsınız dr. acılma var vs der yatırır
gerçi ahhhhhhhhhhh nerde o günler diyesim var çünkü hep hamile kalıcakmış gibi hissedıorum..
benm kasılmalarım cok arttı asırı ama düzenli değil , bugun de cok yurudum ee yuruyunce eve gelince resmen kıpırdayamıorum
ayagımın altına tabure koyuorum ama bacaklarımı tabureye kaldıramıorum birilerine soyluorum ayagımı tabureye kaldırıolar
kızlar ,bugun ablam gelen misafirlere içecek ikram edeceğimiz bardaklara süs yaptı cok hos oldu ama eksik yrn tamamlıcaz tamamlayınca resim eklicem ..

sizler nasılsınızz ?

cnm benm bebeğimin de kafa ölçüleri 2 hafta önden gidio dr.um sorun olmaz normal bir durum dedi.

kızlar uyumamışssınızz artık heycandan uyuyamıyoruz dimiDD
sabah 8 de kontrolüm var inş. güzel haberlerle geleiblirm.
cici bkaın kendinize ve bebişlere öpüldünüz

cnm çok geçmiş olsun ama sakın üzülme ben zaten kendimi pozitifmotive etmiştim çunku nette bi blog sayfası bulmustum o da kolestazmış hiç sorun yaşamadan bebeğini kucağına almış internette yazan kötü olayların kesinlikle abartı oldugunu hamişlerin boşuna kendini üzdüğünden bahsedıodu. ayrıca bnm dr.um da sorun değil demişti 37-38 lerde bebeği alırız riske atmamış oluruz demişti. ayrıca kaşıntılarını tarif edişin dr.un bana kolestazı tarif edişi ile aynı kızlar gercekten kaşıntıları gece uykudan uyandırıcak kadar çok olanlar testi yaptırsın en azından içiniz rahat eder. cnm buarada ağustos annelerinden yeşilimsi de kolestazdı 37 ya da 38. haftasında bebeğini kucağına aldı bi sıkıntısı olmadığını biliorum sende üzme sakın kendini herşeyde bir hayır vardır. Allah hakkınızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.

Hamileliğimin 40. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 6 gün kaldı.

kızlar takvim 6 gün dıo 40. hafta dıo amannnnnıınn

buarada mericdemir bugun girmemmiş sanırım bdt lerimiz aynıydı acaba doğum yaptı mı çok merak ettim. :44::44::44:

10dk da bir olan kasılmalar ağrı ile geliyor. Şiddetli adet sancısı gibi 30sn kıvrandırıp gidiyor. O zaman geldiğinde anlayacaksın zaten. Karın kasılmalarında ağrı yoksa boşu boşuna gitme. Kan da çok miktarda kanama şeklindeyse git. Beni de kaç kere geri döndürdüler kasılmalar tam 5 dk arayla olursa, pembe ya da parlak kırmzı renkli kanama olursa, (az miktarda değil yoğun bir şekilde) ya da su gelirse o zaman gel dediler.

selam kızlar nasılsınız? benim uyku düzenim falan tamamen mahvolmuş durumda.. annemlere geleli beri biraz da heyecan ve korkudan (eşim yetişemezse diye doğuma gelemezse diye) tüm düzenim gitti.. anneciğim babacığım sağolsunlar çok iyi bakıyorlar bize ama biz ne zaman babamızla konuşsak ağlıyoruz
sabah 5'lere kadar uyuyamıyorum... ondan sonra da annemler kalkıyor zaten.. onlarla laklak ediyorum biraz.. derken öğlen oluyor öğlen sızıyorum.. taaa akşama kadar yarım yamalak uyuyorum kalkıyorum uyuyorum kalkıyorum.. böyle kısır bi döngü içindeyim günlerdir.. of napçam benyaaa

cnm ins esin yetisir bol bol dua et hamislerin duasi kabul olur ;-) bende senin icin dua ediorum suan esin yaninda olmasi cok farkli olur.. ama olmazsa da herseyde bir hayir vardir dierek yanina gelmesini beklersin

uyku düzensizligi cok kötü birsey, bende en iyi bilenlerdenim. Hele hamileligimin ilk baslarında sabah 9-10 oluyordu ben hala uyumaya calısıyordum.Simdi de gündüz uyudum ve herhalde tüm gece ayaktayım, ama daha ne kadar böyle gider bilemiyorum.

canım ya üzme kendini yetişir inşallah eşin doğuma.hem önemli olan bebeğin ve senin sağlıklı bir şekilde doğumu atlatman.uykuya gelince hepimiz aynıyız.en azından ben kendi adıma senin gibi sabaha kadar uyumuyorum.nezaman hava aydınlanıyor öyle uyuyorum.

cnm ins esin yetisir bol bol dua et hamislerin duasi kabul olur ;-) bende senin icin dua ediorum suan esin yaninda olmasi cok farkli olur.. ama olmazsa da herseyde bir hayir vardir dierek yanina gelmesini beklersin

İnşallah canım,inşallah.. her gün dua ediyorum.. sadece kendime de değil inan.. Hepimize, yavrularımıza,yuvalarımıza.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrucuklarımızı kuzucuklarımızı kucağımıza alalım,inşallah eşlerimiz ailelerimiz yanımızda olsun, doğum sonrası da sıkıntı yaşamayalım..

ben de bilmiyorum ne olucam böyle.. uyku yok yatıyorum uyuyayım diye olmuyo uyuyamıyorum.. anca yorgunluktan uykusuzluktan baygın düşüyorum..

İnşallah canım, artık yetişemezse de çok zor olucak benim için ama ne yapayım hayırlısı buymuş diycem Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah.. ya ben aslında çok panik bi insan değilim ama sadece eşim yanımdayken.. eşim olmayınca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. bak annemler etrafımda dönüyorlar ama hep huzursuzum üzülüyorum da annemlere kapris naz da yapmıyorum aslında ama onlar da üzüldüğümü görüyorlarya içleri içlerini yiyor

Ben dün bi de salak bi film izledim iyice kötü oldum.. nerden denk geldiyse ah keşke izlemeseydim.. bi çiftin aşkını evliliğini çocuk sahibi olmasını ev hayatlarını ilişkilerini falan anlatıyor.. ayrılacaklardı nerdeyse.. içim şişti içimmm.. aman görüp de izlemeyin (aramızda bebek var) filmin adına aldanmayın..

ben doğum sonrası lohusalıktan da korkmaya başladım yavaş yavaş

Uyuyamayanlardan biri de benim dün çatı muaynesi varı hafifi kasıklarımda ağrı var ha nişan geldi ha suyum geldi diye bekledim durdum uyuyamadım hiç ya ( Saat 10da gözlerimde kapanıyo 3 dedimide uuyanıyorum sonra uyu uyuyabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…