Kizlar biberonlari yikicamda siz neyle nasil yikadiniz ?
geçmiş olsun canım kaşıntılarını tarif etsen bendede var ama isilik gii kabarmıştı ve sadece el ve ayak parmaklarımda var zaman zaman azalıyor.
selam kızlar, herşeyimiz hazır, çantaları ve içine girecekleri topladım bi araya, yerleştiremiyorum bi türlü.
yerleştirirsem hemen acil bi durum olcakmış gibi geliyo, takıntılı mıyım neyim
var mı böyle takıntı yapan benim gibi
Lynne canım hic üzülme, senin ve bebeginin saglıgı en önemlisi, sonlara dogru herseyden süphelenir olduk galiba, doktoruma cok güvenmeme ragmen son zamanlara girdigimden beri acaba gereken herseyi yapıyormu diye düsünceler sarıyor bazen beni ama güvenmekten baska caremiz yok, saglıgımız onlara emanet sonucta.Bende normal istiyorum ve sezeryandan cok korkuyorum ama o ihtimalide hep kafamın bir kenarında bulunduruyorum, sonucta 2 türlü cıkıs yolu var :) baska yok.Umarım hersey yolunda gider.Selam kızlar, şimdi doktordan geldik.37+6 dayız.Herseyimiz normal.3200 olmusuz, suyumuz gayet iyi.Ancak kafamız kanala yamuk girmiş. bu da sezeryan olasılığımızı artırıyormuşBeklicez dedi. Öncelikle normal dogumu denicez ama illa normal olacak diye de ne seni ne bebeği riske atamayız dedi.Yani sezaryen yapabileceğini çıtlattı sanki sezaryene meyilli gibi geldi bana.Benim suratım düşünce de ısrarla merak etme önceliğimiz normal olacak, sancı gelmesini beklicez dedi.Anlamadım valla.. Çatı yapmadı, daha en az 1 haftan var senin dedi. benim kız tembel çıktı valla:))
Hanımlaaaar bir derdim vaaar. Ya adet ağrısı gibi bi ağrım var ve bebeğim okadar aşağıdaki az daha zorlasa çıkıvercek. Bideee bugün kızım okaaaadaaaar hareketliki hiç durmuyor. Korkmaya başladım cuma kontrolümüz var ay sanki dayanamıcamda doğuruvercem gibi geliyor. Sizdede oluyormu böyle şeyler
Cok gecmis olsun, cok sükür ki hepsi tedavisi olan seyler sonucta..benimde ellerim cok kasınıyor ama böyle uykudan uyandıracak boyutlarda degil, doktora söylememistim, hatırlatayım bende. umarım baska sıkıntı yasamadan atlatırsınız ikinizdeevet canım benim de aklıma ilk sen geldin sen atlattın çok şükür. ben gittim doktora ve tahlillerim yapıldı. ne yazık ki ben de çıktı kızlar gebelik kolestazı zaten bir garip kaşınıyordum neredeyse emindim. doktorda çok şaşırdı demir hapı kullanıyordum hiçbir ilaç kullanma cuma tekrar gel olmazsa sezeryan yapacağız dedi. halbuki normal olacak diye ümitlenmiştim bebek başını kanala yerleştirmişti demek hayırlısı böyleymiş. doktor önce tahlil yapmayacaktı sen abartıyorsundur dedi ve ben tahlil yapması için biraz zorlamak durumunda kaldım. eşim de ona seviniyor iyi ki sen zorladın araştırdın diyor. sabah çok üzülmüştüm ama üzülmeme kararı aldım allah korusun bir de sütüm olmaz diye korkuyorum. zaten gelişimi tamamlanmıştı bebeğin yine de insan planlamadığı bir durum ortaya çıkınca kötü hissediyor. kızlar aranızda başka kaşıntıları olan varsa lütfen ihmal etmesin bu rahatsızlık gebeliğin son haftalarında ortaya çıkıyor.
merhaba sevgili eylül annaleri ben yan komşunuz ekim annesiyim.. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. aklıma takılan bişey var belki sizin aranızdan da yanı durumda olan vardır. en son doktora gittiğimde 32 haftalıktım bebeğimin kafa ölçüsü ise 33+5 çıktı doktorum hiç birşey demedi bu sorun teşkil eder mi acaba normal doğumu zorlaştırır mı belki böyle durumda olan arkadaşımız vardır diye size sormak istedim.. şimdiden teşekkürler
evet canım benim de aklıma ilk sen geldin sen atlattın çok şükür. ben gittim doktora ve tahlillerim yapıldı. ne yazık ki ben de çıktı kızlar gebelik kolestazı zaten bir garip kaşınıyordum neredeyse emindim. doktorda çok şaşırdı demir hapı kullanıyordum hiçbir ilaç kullanma cuma tekrar gel olmazsa sezeryan yapacağız dedi. halbuki normal olacak diye ümitlenmiştim bebek başını kanala yerleştirmişti demek hayırlısı böyleymiş. doktor önce tahlil yapmayacaktı sen abartıyorsundur dedi ve ben tahlil yapması için biraz zorlamak durumunda kaldım. eşim de ona seviniyor iyi ki sen zorladın araştırdın diyor. sabah çok üzülmüştüm ama üzülmeme kararı aldım allah korusun bir de sütüm olmaz diye korkuyorum. zaten gelişimi tamamlanmıştı bebeğin yine de insan planlamadığı bir durum ortaya çıkınca kötü hissediyor. kızlar aranızda başka kaşıntıları olan varsa lütfen ihmal etmesin bu rahatsızlık gebeliğin son haftalarında ortaya çıkıyor.
canım benim kaşıntılarım cumartesi günü başladı ellerim ve kollarımda oldu öncelikle.sonra karnım ve bacaklarım kaşınmaya başladı. daha sonra avuç içlerim ve ayak tabanlarım çok kaşınıyordu. ama beni bu gece sabah 5te uyandırınca tuhaf geldi tabii. sonuçta hiç gece uyandıracak kadar çok kaşındığımı hatırlamıyorum. sanki sivrisinek ısırır da saatlerce tatlı tatlı kaşınır ya aynen öyle. gündüzleri çok az kaşınıyor ama gece artıyor. kızlar bir de idrarda koyu renk de belirtisiymiş sizde ihmal etmeyin sakın doktordan idrar tahlili isteyin erken öğrenilmesi önemli sonra sarılığa kadar gidebiliyormuş. ben de başlarda sıcaktan diye düşündüm ama geceleri sürekli kaşınmak isteyince bir gariplik olduğunu anladım. umarım hiçbirinizde yoktur bizim için de dua istiyorum sizden inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi. zaten babasının da morali çok bozuldu kendimi geçtim onun moralini düzeltmeye çalışıyorum.
Ay deli olcam, kan geldi diyorum doktora kontraksiyon say diyor. Kasilmalar 10 dakikada bir olursa gidecekmisim. Ay anlamıyorum o Kasilmalar dediği şey nasil birsey. Karnın sertleşmesine deniyormuş araştırdığım kadarıyla. Ağrıya bakmıyorum zaten o hastaneye yattığımdan beri var. Bugun çıktım hastaneden simdi de bu oldu. Ay bu yabancıların kuralciligi öldürecek beni .
selam kızlar nasılsınız? benim uyku düzenim falan tamamen mahvolmuş durumda.. annemlere geleli beri biraz da heyecan ve korkudan (eşim yetişemezse diye doğuma gelemezse diye) tüm düzenim gitti.. anneciğim babacığım sağolsunlar çok iyi bakıyorlar bize ama biz ne zaman babamızla konuşsak ağlıyoruz
sabah 5'lere kadar uyuyamıyorum... ondan sonra da annemler kalkıyor zaten.. onlarla laklak ediyorum biraz.. derken öğlen oluyor öğlen sızıyorum.. taaa akşama kadar yarım yamalak uyuyorum kalkıyorum uyuyorum kalkıyorum.. böyle kısır bi döngü içindeyim günlerdir.. of napçam benyaaa
selam kızlar nasılsınız? benim uyku düzenim falan tamamen mahvolmuş durumda.. annemlere geleli beri biraz da heyecan ve korkudan (eşim yetişemezse diye doğuma gelemezse diye) tüm düzenim gitti.. anneciğim babacığım sağolsunlar çok iyi bakıyorlar bize ama biz ne zaman babamızla konuşsak ağlıyoruz
sabah 5'lere kadar uyuyamıyorum... ondan sonra da annemler kalkıyor zaten.. onlarla laklak ediyorum biraz.. derken öğlen oluyor öğlen sızıyorum.. taaa akşama kadar yarım yamalak uyuyorum kalkıyorum uyuyorum kalkıyorum.. böyle kısır bi döngü içindeyim günlerdir.. of napçam benyaaa
cnm ins esin yetisir bol bol dua et hamislerin duasi kabul olur ;-) bende senin icin dua ediorum suan esin yaninda olmasi cok farkli olur.. ama olmazsa da herseyde bir hayir vardir dierek yanina gelmesini beklersin
uyku düzensizligi cok kötü birsey, bende en iyi bilenlerdenim. Hele hamileligimin ilk baslarında sabah 9-10 oluyordu ben hala uyumaya calısıyordum.Simdi de gündüz uyudum ve herhalde tüm gece ayaktayım, ama daha ne kadar böyle gider bilemiyorum.
canım ya üzme kendini yetişir inşallah eşin doğuma.hem önemli olan bebeğin ve senin sağlıklı bir şekilde doğumu atlatman.uykuya gelince hepimiz aynıyız.en azından ben kendi adıma senin gibi sabaha kadar uyumuyorum.nezaman hava aydınlanıyor öyle uyuyorum.
ben hala uyuyamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?