2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benfe tavuk gibi erkenden uyandimm saat 8 de dr randevum var uyursam uyanam diyede yatamiyorummm

Günaydıııınnnnn
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...
beni de bu hafta cagırmıştı ama iyi hissedersen öteki haftaya uzatabilirsin demişti
Bu arada rüyamda dogum yapmış oldugumu gördüm,
önceki gibi hafiflemişim kilo kalmamış aaa diyorum ne ara dogurdum,zayıfladım
ayy ne sacma rüyalar görüyorum..aaz kaldı hafifleyecegiz..

[SUB][/SUB] Canimmm sanada gunaydinnn vakit azalinca aklimizda hep dogum var canim yatip kalkip dusundugumuz tek sey bu olduu boyle ruyalar gormek cok normal neyseki guzel gormussun hayira yoralim.
Him gidecekmisin peki bu hafta

Bizim buralar serinledi artikk sikunti cekmiyorum sukurr adet gorememe derken neden sıkınti veriyorku ben hic eksikligini hissetmedim alala. Sejerim opuyorum seni ben hazirlanayim ancak olurummm

[SUB][/SUB]
Canimmm sanada gunaydinnn vakit azalinca aklimizda hep dogum var canim yatip kalkip dusundugumuz tek sey bu olduu boyle ruyalar gormek cok normal neyseki guzel gormussun hayira yoralim.
Him gidecekmisin peki bu hafta

Bugün persembe haftaya p.tesi ya da salı gideyim diyorum zaten eylül 4 5 gibi dogum olacak inşallah sezaryen olacagı için..
Ben sıcaktan uyuyamıyorum bu trakya havası bu yaz mahfetti beni..
Adet görmediğimiz için bu kadar sıcak hissediyorum gibi sanki..

Herkese erkenden günaydın.birazdan doktora gideceğim erkenden kalktım inş.iyi haberler alırım.
off uyuyamayanlara üzülüyorum yaa ben wc haricinde maşallah ölü gibi uyuyorum hele havalar serinledi daha bir iyiyim.tabiki deliksiz rahat bir uyku değil her tarafım acıyor geceleri daha bir geriliyo karnım bir yandan öbür yana dönüşte resmen yırtılıyo karnımın içi.

Allah yardımcımız olsun oğlum uyandı ben karnını doyurup cıkacagım evden.herkese iyi günler

bugün kontrole gidecekler çok sanırım, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz kızlar. yazın mutlaka nasıl geçtiğini.. ya ben de çok özledim kızımı acaba bugün doğum yapacağım hastanedeki doktora mı bi gitsem hem anestezistle falan da tanışıp konuşasım vardı onu da aradan çıkarmış olurum...

offfffffffff çok sıkılıyorum benyaaaaaaaaaaa... çatlıycam.. uyku yok, yapıcak bişey yok, midem habire yanıyo.. kocam yok.. öööööööööööfffffff... daraldımmmm:95:

Bana da dr um bir dahaki gelişinde anestezi uzmanıyla görüştürecegini söylemişti...
ama ben genel mi spinal mi hala karar veremiyorumm ne yapacagım......
uyuyamayanlar grubunda ilk sırada biz varız

Benfe tavuk gibi erkenden uyandimm saat 8 de dr randevum var uyursam uyanam diyede yatamiyorummm

hadi hayırlı haberlerle gel şekerim..

Ay aynen ya dün gece bir derdim var bölümünde bişeler okudum sinirlerim bozuldu daha beter bebişlerimiz geleydi uykusuz onlarla güzel olurdu

Bana da dr um bir dahaki gelişinde anestezi uzmanıyla görüştürecegini söylemişti...

hakkında hayırlısı olsun canım senin diğer kuzun kaç yaşında kız mı erkek mi bu gelecek olan kız mı erkek mi nüfus memurlığu yapsam güzel yapar mıyım diye bakıyorum :))

Bana doktorum hiç anestizi uzmanıyla görüştürcem felan demedi niyekine acep

Günaydınnnnnnnnnnnnn

ben de izledim bir kaç ay önce o filmi komedi filmi gibi gelmişti bana isminden dolayı. bir izledim dedim kesin ben de böyle olacağım. benim de anaç bir yapım var çünkü

sen hala uyumamışsın galiba.

çok sağol bilgiler için. epidural değil de spinal varmış hastanede. baş ağrısı yapabiliyo tek kötü yanı bu dedi dr.
ne farkı var ki epiduralden?

spinalde sadece iğne vuruluyor diye biliyorum.etkisi geçiyor kısa sürede diye duydum ama ne derece doğru bilmiyorum.ama epidurali şiddetle öneririm.ben tedirgin biriydim elime kıymık batsa canım tatlıdır ama epiduralde anestezi dr u iyiyse hiç sorun değil inan doğum ameliyat korkacak bişey değilmiş.tek zor yanı her sezeryanda olduğu gibi ilk yürüme anı.refakatçiniz boynunuzdan tutup yavaş yavaş kaldırsın birden kalkmayın.

Gunaydın kızlarrr,bız de bugun gec kalmısız,bı uyandım saat 9 olmuş,onun öncesınde 50 kere tuvalete kalktım ama sabah uyumusum nedense,eşim işe gec kaldı,kahvaltısını bıle hazırlayamadım koştur koştur işe gitti.Benım kontrolum cumartesı sabah.bakalım doğumla ılgılı konuscakmı?ya bıde benım doktorum hep bı hafta gerıden getırıyo su doğum takvımını .mesela ben bugun 36 .haftaya gırdım,orda 35+1 yazıdğı ıcın 35.haftadasın dıyor anestezı uzmanıyla hıc görusturcem demedı,zaten doğumla ılgılı tek kelıme etmedı sımdıye kadar hıc.ben acsam mı konuyu?ben 4 sene evvel fılan merdıvenlerden dusmustum kalcamın uzerıne.bu yuzden kalcamda hafıf kayma var ,kalcamın uzerıne oturup yatamıyorum zaten,doğuma engel yapar mı bu durum acaba?bı de aşırıderece akıntım devam edıyor,hem de yeşil renkli 2 saate bı gunluk ped değiştrıyorum.mantar fılan varsa o da normal doğuma engel olabılırmıs.bunları sölemek ııcın erken mı kızlar doktora?yoksa bekleyeyım mı daha doğum konusunu kendı acmasını ?

kacakk hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cemrecık nasılllllllll

hb sekerimm cemrecik şuan mısıl mısıl uyuyorr masallah kızım annesini hıc üzmüo gün geçtikçe daha da bi tatlı oluyo meleğimmm elif de gelse artık çok merak ediyorummm

biz doktordan geldikk oğlum 2500kg olmuş artık doğsada problem olmaz inş. kafasını aşağı dayamış bekliyormuş çok mutluyum nst de sancımda çıkmadı içim rahatladı baya

ya 2500 normal de bize az gelio ben cemreyi hasteneden çıkarırken oda 2550 idi ama bana hiç kçk bişeymiş gibi gelmedi ele avuca gelio bakımıda gaayet kolay oluyo takma hemen toparlanıolar gerçektn

demek ki ben koltuğumu sana bırakmışımm
bende deliksiz uyuyordum vallaaa uyku problemm olmadı pekk

nst nin açılımı ne biliyor musun
no stres testi

bende spinal oldum ve o ilk yrüme anı bitirdi bni bi daha hiç yürüyemicem hep böle kalcam sandımm ama azimli olmak gerekiyor çünkü her yürümeye kaltığında acın daha da azaliyorrr acıyor die yürümemezlik yapmayın bu seferde gaz sancısı oluyomuş o daha felaketmiş hem öle olunca geç taburcu ediolarmış mış mışda mışmış

birazdan arıycam hastaneyi gelip anestezi uzmanınızla tanışmak görüşmek istiyorum diye kesin aha sapık dicekler

valla bana da demedi (zaten keeeendülerüü şu an Londra'da tatilde.. napalım.. merak ettiğim şeyleri sorucam.. bi de benim böyle bi manyak huyum var illa doktorlarla duygusal bi bağ kurmam gerekiyo güvenmem için.. istanbuldaki dr.umdan soğumamın sebebi de bu, burdaki doktorumla iyi olmamın sebebi de %70 bu, sıcaklık istiyorum ben ne biliyim nemrutluk istemiyorum, aramızda iletişim olsun falan..)

ben de izledim bir kaç ay önce o filmi komedi filmi gibi gelmişti bana isminden dolayı. bir izledim dedim kesin ben de böyle olacağım. benim de anaç bir yapım var çünkü

sen hala uyumamışsın galiba.

ay daral geldi bana o filmden.. Allah'ım dedim biz de böyle mi olucaz... tam lohusa depresyonu halini anlatıyo fenalık geçirdim resmen... ben uyumadım bu arada evet.. bünyem ve kızım beni doğumdan sonraya hazırlamak için maşallah elinden geleni yapıyor uyku yok haftalardır

Gunaydin kizlar bugun kontrole gidicem birazdan kahvalti yapicam nst ye gircem:)kizim ilk kez annemlerde kaldi bu aksam aksam kendisi gitmek istedi. Durmaz gece gelir dedim ama kaldi o olmadan ev ne kadar sessiz bos.evlat baska bisey yaaa..hic bir yerde birakmamistim zor geldi.

Gunaydin.dogumu konusmak icin. erken yada gec degilki sen ac konuyu sorularini sor bence artik vaktimizz geldi.sizin sormanizi bekliyordur muhtemelen.yesil akinti tehlikeli diye biliyorum ben hemen soyleyin bunu ilc kullanman gerekir sanirim.

Son düzenleme:
birde bana 36 haftalıkken bebişlerinizin kilosunu yazarmısınız o zamana kntrolüm varda

bence doktora bunların hepsini anlatmalısın.hasta geçmişi önemlidir. önemsemediğimiz şey belki de çok çok önemlidir.doktor sormamış olabilir ama sen anlatmalısın ki bilgisi olsun.erken falan da değil ayrıca.36. haftadan sonra bebişlerimizin gelme ihtimali yüksek sonuçta
bir de doktorun doğru söylüyor36.haftadan gün aldın ama 35 haftalıksın:))) benim doktorum da aynı şekilde söylüyor.biz zamanın çabuk geçmesini istediğimiz için öyle olsun istiyoruz bu yaş olayları hep gıcıktır zaten:)))

bence sen eşinden dolayı falan bilinçaltında baya stres yapıyorsun.bir de uyku düzenini bozmuşsun.gündüz yatıyorsan gece uyuyamıyor olabilirsin.
ben de uyku sorunu çok yaşıyorum geceleri benim ağrılarım oluyor çünkü ama yine de yatıyorum.sabahta iş için 7 buçukta kalkıyorum.erken kalktığım için de ağrılarım olsa da ara ara uyuyorum.sıfır uykuyla bitirmiyorum geceyi yani... bugün gündüz uyumamaya çalış bakalım belki işe yarar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…