2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Son düzenleme:

klasik bir tarzın varsa uygun olabilir canım ben genelde spor giyindiğim için spor bir çanta aldım görerek dokunarak almak benim ilk tercihim :)

haa bide bi arkadaşım postacı çantası gb omuzdan çapraz asılan çantalara bakmamı tavsiye etmmişti elinde bebek arabası vs varken elin kolun dolu olmaz rahat edersin demişti sizede yazayım..

Son düzenleme:

bence önden kullanışlı olarak gözükenleri tercih etmelisin sulugu biberonluğu olan önden cepli olursa fena olmaz hani ama buda senin tercihin canım ben nivea setini almıştım çantasıda gayet kullanışlı birdaha çanta almam herhalde

klasik-spor bir tarzım var:)ne bileyim kotumu giyerim ama topuklumu da altına giyiveririrm
bebek çantalarını çok sevmediğim için bu modellere bakıyorum hep.yani ne bileyim akşam bi yere giderken de kullanayım istiyorum. bebek çantasıyla gitmek istemiyorum
bu modelin içi de filelerle ayrılıyormuş göz göz yani.termos kısmı da var.kirli çöp torbaları da....
daha çok süsümü düşünüyorum sanırım

ben geldim doktordan miniğim 2900 gr olmuş çok şükür büyüdü.'50' sancım cıktı nstde de. doktor, o zamana kadar doğurmazsan haftaya kontrole gel dedi bakalım ne olacak bir hafta daha dayansın bebeğim hem ben daha hazır değilim taç bile almadımerkek bebek gec gelir diye salmıştım baya kendimi hemen toparlanmam lazım.bizim ki aniden gelmek isteyebilir

-Linkteki çantayı doktor kontrolümde yakından gördüm ve bayıldım! Acayip klas duruyordu, tavsiye ederim. Ben düz kırmızı, kenarları bej bir çanta aldık, çok cici, kız annesiyim yaa süslü olalım dedik :) Bebek çantasında önemli olan su geçirmemesi ve kolay temizlenebilir olmasıymış, çok gözlü ve yandan asılabilir olması da avantaj tabii ki.

-Geçmişi okuyamadım; çünkü 10 gündür ilk defa girebildim siteye. Geçen hafta baş dönmesi ve kusma şikayetiyle hastaneye gittik, maalesef idrar yolları iltihabı coşmuş bir gece yatırdılar serum verdiler kendime geldim, tansiyonum aşırı düşmüştü, çok fena bişey. İlaçlarım bitti, malum antibiyotik kaşıntıları başladı ( evde bir hafta yatmak da cabası Çok şükür toparlandık. İnşallah bu son olur. Bayram sonrası izin almam gerekiyordu, yoğunluktan gidemedik doktora bugün de iş yerime geldim bir yoklayayım son kez vedalaşayım diye :))

-Bu arada kızım 2900 gr idi geçen hafta, fetal solunuma da başlamış.Beklemeye devam...

-Son olarak lansinoh göğüs kremi aldık, süt getirici çay isimleri öğrendim, sütüm gelmezse ilk bir saat içinde mama vermem gerektiğini öğrendim. Sakın şekerli su vermeyin dediler bebeğin hücrelerini kaplıyormuş sonradan anne sütü verilse bile bebişin bağışıklık sistemi düzgün gelişmiyormuş. Göğsünüze yapacağınız 30 dklık bir masaj da süt getirmede oldukça faydalıymış.

- Bugün bebek arabası ve araba koltuğu almaya gideceğiz inş.Daha karar veremedik travel sistem istiyordum, caydırdılar, 0-4 yaş aralığında kullanılabilen arkası yatan araba koltukları varmış bulursam ondan alıcam.

-Ben yokken doğuran oldu mu yaa? Sanki her an doğuracakmışım gibi geliyor içime :))

-Benim de kasıklarımda kramp tarzı ağrılar oluyor, normal dediler. Yan yatmaktan çok sıkıldım, resmen leğen kemiklerim ağrıyor uyuşuyor.Hem sırt üstü yattığımda kızım daha çok hareket ediyordu olmadı bu şimdi.

merhaba günaydin kizlar benim bi sorum olacakti 2hafta önce dr a gittigimde ogglum 2kilo 300küsur gramdi normalmi acaba ayima günüme göre yarin var bida randeviúm ins.3 kilo olmusmudurki hep onu düüsünerek yiyorum saglikli olsun da tabi bide dogum yaptiktan sora bebeklerinizin kilosu ayni ultrasyondakiyle aynimi cikio yoksa dahami as yoksa daha mi fazla

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, çok şükür...

Bende çok tembel davranıyorum nedense, tacım yok, çantam yok, hastane çantam hazır değil, temizliğim yok...

ama sanırım yarından itibaren hızlanıyorum, yarın büyük temizlik var haftasonu da siparişleri verirsem tamamlarım artıkın

al bendende o kadar

Bence gayet normal canım, büyümüştür o :)) bebekler son haftada 500 grm bile alabiliyorlar, ultrason kilosu da garanti değil derler zaten, sağlıklıysa hepsi boş emin ol. 3400 doğan da büyüyor 2100 gr olan da. Önemli olan bebeğin gelişimini tamamlamış olması. Kaliteli beslen; ama aşırı beslenme, bebeğe değil de sana gidebilir yediklerin.

en son filizyavuz tacım yok diye ağlamıştı, bikaç güne doğurdu
hemen bi taç al sen

tabi söyleyene bak, bebeğimin çantasına girecek herşey hazır, bi arada ama çantaya sokmadım.
kendim için de eksikler var daha.

slm kızlar bende bgn saglıkocagına gittim 13 kilo almışım ya tabi iftar sahur derken aldım 3 kilo neyse oglum ii olsunda ben alayım kilo.kızlar galiba ben oglumun üstüne yatıyorum yavrum her kalktgmda kendini kasmış oluyo.

yakından gördün yani çantayı:)))) tamam sevindim.boyutlarını da merak ediyorum aslında.. totomu kaldırı dışarıda gezip bakamazsam bunu alırım artık
ağrılar sancılar hemen hepimizde var.bunlarla yaşamaya alışıyouz.benim de bulantılarım vardı ve bende de bakteri çıktı. ilaç kullandım ama hala devam ediyor hatta bu sabah kustum acaba bu enfeksiyon geçmedi mi demektir. doktor randevumada 2 hafta var daha

bebişinin kilosu gayet normal haftasıyla uyumlu endişelenme.
ayrıca o kadar takılma. kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir.
ultrason ölçümleriyle gerçek ölçümler bire bir tutmayabiliyor.(+-)300,400 gr olarak düşün.

dimi ya dogru sölüyosunuz saglikli olsunda gerisi bos ama kislar ben öle bi kilo aldimki masllah 20yi gectim esim dio bi 5 alti kilo oldu herhalde bizim kerata dio

Slm dr gittik geldik.nst ye girdim bisey cikmadi:)gecen tansiyonum cikmisti ilaca baslatti.haftaya tekrar kontrol.

Slm dr gittik geldik.nst ye girdim bisey cikmadi:)gecen tansiyonum cikmisti ilaca baslatti.haftaya tekrar kontrol.

senin tansiyonun kaç çıktı.. dün benim sağlık ocağında kontrolum vardı. 12-10 çıktı.. çok yüksek dedi evde takip not al yüksek çıkarsa hemen dr ile görüş dedi.. dünden beri ölçüyorum 12-9 oluyo bazen 13-9 oluyo.. tırstım bende
ebe hamilelerde 8 den yükarı olmamalı küçük tansiyon dedi..

Ay canim bekleme artık hemen koy çantaya. Bak ben gecen hafta kontrole gittim bırakmadılar bir hafta yattım hastanede. Dogurmadm ama en azindan Bana esya gerekiyordu. Allah'tan çantam hazırdı esim aldı geldi evden. Her ihtimali duşun. Üstelik senin haftan benden daha ileride. Hatta hemen bugun hallet:)

Kıslar merhaba,
Biz doktordan geldik şimdi, işe maalesef. Tosunum 2600 gr çıktı. Doktorumuz kızımız iri olduğundan erken döllenme olmuş olabilir dedi, normalde 34 olan haftamızı 36 olarak değiştirdi ve bu şekilde 40 a ulaştığımızda suni sancı ile doğum olabilir dedi. Önceki gittiğimizde korkutmuştu böyle giderse sezaryen olur diye. Bu seferde suni sancıdan korktum. Öff kafam karıştı. Nst ye de girdik, kızımın kalp atışları iyi çıktı, sancımız çıkmadı çok şükür. 1 hafta sonra nstye gel 2 hafta sonra da ultrasonla bakarız dedi, artık haftada 1 hastanedeyiz bu gidişle, hayırlısı bakalım. Umarım herkes iyidir, var mı doğuran?

Surekli az az lekelenmelerim oluyor, kasıklarımda ve belimde zaten hep ağrı var. Dün hastaneden çıkışım yapılırken son muayenede 1 cm açılman var dedi doktor. Zaten erken doguma karsı bir hafta serum yedim hastanede. Gerci bebegim 2700 gramdi dün. Akciger geliştirici iğneleri de yapıldı. Korkarim her an doğuracağım galiba. Ya da bu ağrılarla bitireceğim hamileligimi. Ama surekli kendimi dinlemekten yoruldum.Esim korkusundan yataktan çıkartmıyor. Kasilmalarim zaten var. Bekliyorum kurbanlık koyün gibi:))) peki sizin surekli ağrınız var mı kasıklarda ve belde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…