Eki Görüntüle 492293 Eki Görüntüle 492294
Arkadaşlar biz de melek kızımız ayşanı kollarımıza aldık. Geçmişe bakamadım tahmin edersiniz. :)
Allah hepinize benimki kadar kolay bir doğum nasip etsin..
ıkınma kısmı sadece yarım saat sürdü. Açılmayı da epidural ile beklediğim için sürekli uyuyarak geçirdik..
Epidural normal doğum herkese tavsiyem...
Çok öpüyoruz sizi.
ben yine doğuramadım yaaa başak burcunada geçtik artıkkk hadiii gel oğlummm geeellll doğurmak istiyorum artık yaaaa..
yarın kontrolümüz vaarrr ama doktorum yoookkk başka doktora yönlendirdi beni bi kereliğineee bakalım ne diyecek doktor beyyy çook merak ediyorumm oğlumuu ne zaman doğuracağımı..
bazen doğuracak gibi oluyorum sonra ne ağrı kalıyooo ne sancıııı
Ay canim bekleme artık hemen koy çantaya. Bak ben gecen hafta kontrole gittim bırakmadılar bir hafta yattım hastanede. Dogurmadm ama en azindan Bana esya gerekiyordu. Allah'tan çantam hazırdı esim aldı geldi evden. Her ihtimali duşun. Üstelik senin haftan benden daha ileride. Hatta hemen bugun hallet:)
size de soruyolar mı kızlar, ağırlaştın mı diye?
kaynanam her telefonda soruyo bunu, ben de yok göbek büyüdü ama ben rahat hareket ediyorum diyorum.
illa ağırlaşmak mı lazım, doğum yaklaşınca mı ağırlaşılıyo?
yoksa laf olsun diye mi soruyo..
tatlım tabi kide meraklılar soruyo bende hayr eskisi gibiyim diodum ama nazar diye bişey var ya hani ona dikkat etmek lazım çünkü ben öyle dedikten sonra agırlaştım.aman nazara dikkat et....
Kızlar birde ben sizden birşey rica edeceğim...:26:
Yani sizi üzmek istemem, hamilelik psikolojisi bunlara hazır değildir biliyorum ama duamız kabul olur diye düşünüyorum...
Bizim bir arkadaşımız var daha doğrusu eşimin arkadaşı, bizimle yaşıt yani 27-28 yaşları arası, birkaç yıldır amansız malum bir hastalıkla uğraşıyor
Bir yıldır mesleğini icra edemiyor, tedavi sürecinden dolayı, son 10 gündür de tahmin edersiniz ki bu illet hastalık işte durumu baya ağırlaştı
ikiz bebekleri var daha çok küçükler, karısı, ailesi perişan durumdalar....
Sizden ricam; arkadaşımız için dua etmeniz, müminin mümine duası kabul olurmuş, birde hamileyiz, Allah'ım onu çocuklarına ailesine bağışlasın............
İnşallah canım,inşallah.. her gün dua ediyorum.. sadece kendime de değil inan.. Hepimize, yavrularımıza,yuvalarımıza.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrucuklarımızı kuzucuklarımızı kucağımıza alalım,inşallah eşlerimiz ailelerimiz yanımızda olsun, doğum sonrası da sıkıntı yaşamayalım..
ben de bilmiyorum ne olucam böyle.. uyku yok yatıyorum uyuyayım diye olmuyo uyuyamıyorum.. anca yorgunluktan uykusuzluktan baygın düşüyorum..
İnşallah canım, artık yetişemezse de çok zor olucak benim için ama ne yapayım hayırlısı buymuş diycem Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah.. ya ben aslında çok panik bi insan değilim ama sadece eşim yanımdayken.. eşim olmayınca kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. bak annemler etrafımda dönüyorlar ama hep huzursuzum üzülüyorum da annemlere kapris naz da yapmıyorum aslında ama onlar da üzüldüğümü görüyorlarya içleri içlerini yiyor
Ben dün bi de salak bi film izledim iyice kötü oldum.. nerden denk geldiyse ah keşke izlemeseydim.. bi çiftin aşkını evliliğini çocuk sahibi olmasını ev hayatlarını ilişkilerini falan anlatıyor.. ayrılacaklardı nerdeyse.. içim şişti içimmm.. aman görüp de izlemeyin (aramızda bebek var) filmin adına aldanmayın..
ben doğum sonrası lohusalıktan da korkmaya başladım yavaş yavaş
nesini merak ederlerse, ağırlaştıysam gelip taşıcaklar sanki
ben de karnın aşağı inmesi gibi doğum yaklaştı demek mi acaba demiştim[/QUOTE
benm bildigim kadarıyla dgumu yaklşasan gebe kadınlara dogum enerjisi gelir miş
Gunaydın kızlarrr,bız de bugun gec kalmısız,bı uyandım saat 9 olmuş,onun öncesınde 50 kere tuvalete kalktım ama sabah uyumusum nedense,eşim işe gec kaldı,kahvaltısını bıle hazırlayamadımkoştur koştur işe gitti.Benım kontrolum cumartesı sabah.bakalım doğumla ılgılı konuscakmı?ya bıde benım doktorum hep bı hafta gerıden getırıyo su doğum takvımını .mesela ben bugun 36 .haftaya gırdım,orda 35+1 yazıdğı ıcın 35.haftadasın dıyor anestezı uzmanıyla hıc görusturcem demedı,zaten doğumla ılgılı tek kelıme etmedı sımdıye kadar hıc.ben acsam mı konuyu?ben 4 sene evvel fılan merdıvenlerden dusmustum kalcamın uzerıne.bu yuzden kalcamda hafıf kayma var ,kalcamın uzerıne oturup yatamıyorum zaten,doğuma engel yapar mı bu durum acaba?bı de aşırıderece akıntım devam edıyor,hem de yeşil renkli 2 saate bı gunluk ped değiştrıyorum.mantar fılan varsa o da normal doğuma engel olabılırmıs.bunları sölemek ııcın erken mı kızlar doktora?yoksa bekleyeyım mı daha doğum konusunu kendı acmasını ?
hadi hayırlı haberlerle gel şekerim..
Ay aynen ya dün gece bir derdim var bölümünde bişeler okudum sinirlerim bozuldu daha beterbebişlerimiz geleydi uykusuz onlarla güzel olurdu
hakkında hayırlısı olsun canım senin diğer kuzun kaç yaşında kız mı erkek mi bu gelecek olan kız mı erkek mi nüfus memurlığu yapsam güzel yapar mıyım diye bakıyorum :))
Bana doktorum hiç anestizi uzmanıyla görüştürcem felan demedi niyekine acep
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Hadi yine iyiyim başak burcunu garantiledim
size de soruyolar mı kızlar, ağırlaştın mı diye?
kaynanam her telefonda soruyo bunu, ben de yok göbek büyüdü ama ben rahat hareket ediyorum diyorum.
akıntını doktora mutlaka söyle.enfeksiyonlar erken doğuma yol açabiliyor.doktorun önlem alsın.
Basaklar garanti artıkAslanlar fenaaa ya...
anammmm 26 gün müüüsen aşağıda yazana bakma. 40 haftadan sonra 15 gün daha bekleyebilir normal süreci bu. hatta 40 haftadan sonra 3 hafta daha bekleyenler var.
bebeği anne karnından erken çıkartmak pek mantıklı değil. ben kızımda bir hata yaptım doktorun suni sancı teklifini kabul ettim.
size tavsiyem asla kabul etmeyin suni sancıyı. bebekte bir sorun olmadıkça suyu azalma, kakasını yapma gibi.. suniyi kabul etmeyin.
mesela türkiyede sezeryan sonrası normal doğumda rahim yırtılması riski 1000de 7-8 diye yapmıyorlar ya, hiçbir sorun yokken suni sancı verilmesinde de ilk doğum olsa bile 1000de 4-5 risk varmış.
size tavsiyem (ne kadar ben sabırsızlıktan streslensem de :) ) sonuna kadar bekleyin. 40 haftayı geçsin erken doğuranları düşünüp sabrınızı tüketmeyin.
mesela sibel sen 11 günüm kaldı deme +15 :) 26 günüm var oooo daha bir ay de
zor biliyorum ama of bebekler için onların sağlığı içinheeee bu lafların hepsi önce kendime gelsin
ya sabır ya sabır
bana sormuyolardaa bende çok hareket ediyorumm boyum uzun olduğu içinde çok aşırı büyük bi karnım yok nasıl rahat hareket ediyosun böyle diyolar kem gözlülerrsize de soruyolar mı kızlar, ağırlaştın mı diye?
tabikide ederim canım ALLAHIM onu eşine ve çocuklarına bağışlar inşallah çok zor bi durum ALLAHIM tez zamanda şifasını versinn..Kızlar birde ben sizden birşey rica edeceğim...:26:
Yani sizi üzmek istemem, hamilelik psikolojisi bunlara hazır değildir biliyorum ama duamız kabul olur diye düşünüyorum...
Bizim bir arkadaşımız var daha doğrusu eşimin arkadaşı, bizimle yaşıt yani 27-28 yaşları arası, birkaç yıldır amansız malum bir hastalıkla uğraşıyor
Bir yıldır mesleğini icra edemiyor, tedavi sürecinden dolayı, son 10 gündür de tahmin edersiniz ki bu illet hastalık işte durumu baya ağırlaştı
ikiz bebekleri var daha çok küçükler, karısı, ailesi perişan durumdalar....
Sizden ricam; arkadaşımız için dua etmeniz, müminin mümine duası kabul olurmuş, birde hamileyiz, Allah'ım onu çocuklarına ailesine bağışlasın............
sen aşağıda yazana bakma. 40 haftadan sonra 15 gün daha bekleyebilir normal süreci bu. hatta 40 haftadan sonra 3 hafta daha bekleyenler var.
bebeği anne karnından erken çıkartmak pek mantıklı değil. ben kızımda bir hata yaptım doktorun suni sancı teklifini kabul ettim.
size tavsiyem asla kabul etmeyin suni sancıyı. bebekte bir sorun olmadıkça suyu azalma, kakasını yapma gibi.. suniyi kabul etmeyin.
mesela türkiyede sezeryan sonrası normal doğumda rahim yırtılması riski 1000de 7-8 diye yapmıyorlar ya, hiçbir sorun yokken suni sancı verilmesinde de ilk doğum olsa bile 1000de 4-5 risk varmış.
size tavsiyem (ne kadar ben sabırsızlıktan streslensem de :) ) sonuna kadar bekleyin. 40 haftayı geçsin erken doğuranları düşünüp sabrınızı tüketmeyin.
mesela sibel sen 11 günüm kaldı deme +15 :) 26 günüm var oooo daha bir ay de
zor biliyorum ama of bebekler için onların sağlığı içinheeee bu lafların hepsi önce kendime gelsin
ya sabır ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?