2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canımmm allah analı babalı büyütsün, biz seninle çok yakındık ama gördüğün gibi ben hala bekliyorum.....dün randavum vardı daha bir santim açılma olmuş, hanımefendinin gelmeye niyeti yok daha.....bu gidişle 40 haftayı dolduracağız sanırım :))) hayırlısıyla bir an önce kucağıma almak istiyorum......6 yıllık hasret bitsin artık inşallah ......

bebişlere maşallah ama bizim kontrolumuz 30 agustosta doktorumuz ancak dönüyor tatilden 37 haftayı bitirmiş olarak gideceğim pazarteside sağlık ocağı vermişti kilo alımlarım durdu 15 kilo aldım maşallah bana

evlenmeden önce çooookkk kilo vermiştim kendimi topladım sayılır ......

bebeğimi çok özledim 3 haftadır göremiyorum ama KIZIM kendini hissettiriyor ANLIYOR HERHALDE ÖZLEDİĞİMİ ANA KIZ BAĞIMIZ KUVVETLİ

OYUN HALISI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM CUMARTESİ E-BEBEK MASLAKTAKİ MAĞAZASINA GİDECEĞİM AMA NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALANINIZ VARMI KIZLAR TAVSİYELERİNİZ NELER KAYINVALİDEM HEMEN ALTIMDA OTURUYOR ONA İNİCE EN AZINDAN ÜSTÜNDE YATAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

sen aşağıda yazana bakma. 40 haftadan sonra 15 gün daha bekleyebilir normal süreci bu. hatta 40 haftadan sonra 3 hafta daha bekleyenler var.
bebeği anne karnından erken çıkartmak pek mantıklı değil. ben kızımda bir hata yaptım doktorun suni sancı teklifini kabul ettim.
size tavsiyem asla kabul etmeyin suni sancıyı. bebekte bir sorun olmadıkça suyu azalma, kakasını yapma gibi.. suniyi kabul etmeyin.
mesela türkiyede sezeryan sonrası normal doğumda rahim yırtılması riski 1000de 7-8 diye yapmıyorlar ya, hiçbir sorun yokken suni sancı verilmesinde de ilk doğum olsa bile 1000de 4-5 risk varmış.
size tavsiyem (ne kadar ben sabırsızlıktan streslensem de :) ) sonuna kadar bekleyin. 40 haftayı geçsin erken doğuranları düşünüp sabrınızı tüketmeyin.
mesela sibel sen 11 günüm kaldı deme +15 :) 26 günüm var oooo daha bir ay de
zor biliyorum ama of bebekler için onların sağlığı için heeee bu lafların hepsi önce kendime gelsin
ya sabır ya sabır

herşey hazır sayılır bi iki ufak eksik var benim çanta için. bi koltuğun üstüne de topladım yerleştirmeye elim gitmiyo
nasıl bi psikolojiyse yani anlamadım.

hem de sezeryan günü gelmeden kolayca normal doğuverse, hastaneye gittiğimizde normal doğum başlamış deseler sezeryan olmasam diye hayaller kuruyorum.
baya normaldim ben ama son günlerde dengesiz yaptı beni hamilelik.

size de soruyolar mı kızlar, ağırlaştın mı diye?
kaynanam her telefonda soruyo bunu, ben de yok göbek büyüdü ama ben rahat hareket ediyorum diyorum.
illa ağırlaşmak mı lazım, doğum yaklaşınca mı ağırlaşılıyo?
yoksa laf olsun diye mi soruyo..

tatlım tabi kide meraklılar soruyo bende hayr eskisi gibiyim diodum ama nazar diye bişey var ya hani ona dikkat etmek lazım çünkü ben öyle dedikten sonra agırlaştım.aman nazara dikkat et....

Kızlar birde ben sizden birşey rica edeceğim...:26:

Yani sizi üzmek istemem, hamilelik psikolojisi bunlara hazır değildir biliyorum ama duamız kabul olur diye düşünüyorum...

Bizim bir arkadaşımız var daha doğrusu eşimin arkadaşı, bizimle yaşıt yani 27-28 yaşları arası, birkaç yıldır amansız malum bir hastalıkla uğraşıyor

Bir yıldır mesleğini icra edemiyor, tedavi sürecinden dolayı, son 10 gündür de tahmin edersiniz ki bu illet hastalık işte durumu baya ağırlaştı

ikiz bebekleri var daha çok küçükler, karısı, ailesi perişan durumdalar....

Sizden ricam; arkadaşımız için dua etmeniz, müminin mümine duası kabul olurmuş, birde hamileyiz, Allah'ım onu çocuklarına ailesine bağışlasın............

tatlım tabi kide meraklılar soruyo bende hayr eskisi gibiyim diodum ama nazar diye bişey var ya hani ona dikkat etmek lazım çünkü ben öyle dedikten sonra agırlaştım.aman nazara dikkat et....

nesini merak ederlerse, ağırlaştıysam gelip taşıcaklar sanki
ben de karnın aşağı inmesi gibi doğum yaklaştı demek mi acaba demiştim

kendi adıma konuşayım ederim tabii. duayla ağız aşınmaz.kimin duasının kabul olacağı da hiç belli olmaz.hiç düşünmediğin hatta tanımadığın birinin ettiği duayla ayakta duruyor bile olabiliriz.
Rabbim arkadaşınızı çocuklarına bağışlasın.onların başından eksik etmesin inşallah...

aramızda bebek var filmini seyretmek için eşimle sinemaya gitmiştik çok güzel duygularla...sinemada da sadece biz vardık.başka kimse yoktu.izleyince çok kötü oldum.nerdeyse depresyona giricektim.eşim keşke gelmeseydik dedi.lohusalık dönemini çok zor bir dönem olarak göstermiş.

akıntını doktora mutlaka söyle.enfeksiyonlar erken doğuma yol açabiliyor.doktorun önlem alsın.

Kızımın ayakları tepik tepik göğsumun altında hep :)) onu bölesıne yoğun bır sekılde hıssetmek öle mutluluk verıcı ki...:)sanırım ben de anneme ve ablama cekeceğim,annem de ablam da tüm doğumlarını 41 de yapmıslar:))Hatta annem benım 42 de doğduğumu söluyor:))Babam da ıkıde bır sen ekim ayına kalcan deyıp duruyor :))) Benımde kılo alımım durdu gıbı kızlar,7 kıloda kaldım ıkı haftadır,kızımı da ınsallh cumartesı görcem,bakalım ne kadar olmuş,ıkı hafta önce 2300 dü.Bakalım ne kadar olmuş,gercı bızım ultrasonumz cok kötu,bısı anlasılmıyor ama ıdare etcez artık:))Renklı ultrasona gıtcektık sözde bayramda,ama teror olayları yuzunden cıkamadık,eşim yollar sakat dedı ,eşim polis,Allah esırgesın basımıza bı iş gelmesın dedı,bende korktum,renklıde resmı olamıcak kızımın malesef,artık doğunca görcez bakalım,kıme benzıyor acaba :))sadece kız olduğunu bılıyorum kızlarrr:)) sankı kacıncı yuzyılda yasıyoruz,ama ımkanlar böle malesef burda(

Sagol canım benim büyük oglum5 yasını doldurdu 10 gün önce,bu bebegim de erkek ...Ben druma son gittiğimde mecburi sezeryan olacagı için narkozun nasıl verilecegini sordum spinali tercih ettiklerini ama anestezi uzmanıyla beni görüştürecegini söyledi...Sen de sor istersen druna sormadan söylemezler onlar...

Hadi yine iyiyim başak burcunu garantiledim

Basaklar garanti artık Aslanlar fenaaa ya...

Son düzenleme:

kızlar ağırlaşma diye söyledikleri şeyi ben 1 haftadır yaşıyorum nefes nefeseyim 5 dk ayakta duramıyorum kasıklarım belim heryerim ağrıyo.. geceleriağrıdan uyuyamıyorum gözüm aptmanın altındaki markete gitmeyi bile kesmiyo.. sende olmaması güzelmiş..
sen yinede herkese söyleme nazar değer...

anammmm 26 gün müüü
bekle anam bekleeee sıkıldım ama artıkın yaaa sıkılmak değildeee ödüm patlıyoo oğluma ya bişey olursa diyee ALLAH korusunn
bakalım yarın sancı fln çıkacak mıı off
bana sormuyolardaa bende çok hareket ediyorumm boyum uzun olduğu içinde çok aşırı büyük bi karnım yok nasıl rahat hareket ediyosun böyle diyolar kem gözlülerr
tabikide ederim canım ALLAHIM onu eşine ve çocuklarına bağışlar inşallah çok zor bi durum ALLAHIM tez zamanda şifasını versinn..

evet canım bende sana katılıyorum ilk doğumumda malesef bende doktorun suni sancı teklifini kabul ettim haftan doldu denildi şimdiki aklım olsa biraz daha sancımı beklerdim insanın aklını karıştırıyolar güya sezeryan azaltma çalışmaları yapılıyo ama herkes farklı bahanelerle sezeryana alınıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…