2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hıcte bıle fena deıl aslanlar :))) bende bır aslanım,cok ta tatlıyım,iyıyım,guzelım dermısımmmmmmmmmm işte böle de mutevazıyız aslanlar bız

Canım benim oğlum aslan ya,
bir süslü bir mütevaziki sormaaa anne yakışıklı oldum mu,saclarımı diken diken yapalım anne,ben yine banyo yapıcm anneee
çok inatçıdırr,ben de koç'um ama aslanım beni solladı anammm
Basaklar sakin olurmuş diye biliyorum ama görecegizzz

aynen öle canım ya,aslan erkeklerı de kadınları da hem capkın olurlar hem bıraz kendını beğenmış :))İstısnalar var tabı arada ama genelı öle,süslü olur bayanlar,hep guzelsın denmelerını ısterler,lıder ruhlu olurlar,yonetmeyı severler:))Basak daha ıyı bır burc aslana göre:))tıtız olcak bızım bebişler ama olsun tıtızlık ıyıdır :))

merhaba, bende bir eylül annesi olarak aranıza katıldım aslında uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. çok güzel paylaşımlar oluyor.. Hepinize gönlünüzün istediğiniz gibi doğumlar diliyorum.. Insallah bir ay sonra çoğumuz bebişlerini kucağına almış olacak :)

hoşgeldın aramıza o zaman :)

Kızlar ben biraz geç kaldım sanırım bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sanırım. Bu konuda size bir sorum olacak. Deterjan olarak H.Şakir makineler için olan granül sabun aldım, ancak yumuşatıcı gerekir mi? Tabiki bizim yumuşatıcıları kastetmiyorum ama bebişler için özel bir yumuşatıcı var mı, yoksa granül sabun yeterli olur mu?

şimdi yakın bir arkadaşımdan haber aldım ...

sabah suyu gelmişti 39. haftasındaydı, sancısı felan çokmuş ama, çok kasılmış, eti de çok sıkıymış bir türlü normal doğum olmamış, sezeryana almışlar şimdi içerdeymiş...

sağlıkla çıkarlar inşallah, darısı bizlerin başınaaa

dalin in yumuşatıcısı var diye biliyorum ama bence gerek yok bende dalan roxy kullandım yıkarken kısa programda bişey olmadı..

canım ben dalin in bebekler için olan yumuşatıcısını kullandım yani özel bir yumuşatıcı var güzel de kokuyor...

ama bazı arkadaşlar da kullanmamaktan yana, tercih meselesi tabi, nasıl istersen, sadece deterjan da yeterli yani, tozu felan gitsin, su görsün yeter maksat o zaten

kızçeler bakın, bizim BAŞAK bebişkoları için ne diyor burda, biraz uzun ama güzel yani

BAŞAK BEBEKLERİ her ebeveynin rüyasıdır: Altı kuru ve temiz, karnı tok, yatağı sıcak tutulduğu sürece! Eğer sistematik bir şekilde beslenirlerse bütün bir gece hiç ses çıkarmadan uyurlar. Ama bir mama saatini bir de alt değiştirmenin zamanını kaçırın, yandınız. Bebek Başak ortalığı hemen velveleye verir. Küçük yaşlardan itibaren beyinleri yüksek bir tempoda çalışmaya başlar.
Ebeveynlerinin seslerini ve tavırlarını, çevrelerinde olup bitenleri hızla analiz ederler. Bu yüzden sessizlik ve sükunet, ihtiyaç duydukları şeylerin başında gelir. Yüksek bir kavrama güçleri vardır. Ama kendilerine olan güvenlerinde birtakım eksiklikler olabilir. Bu nedenle teşvike ihtiyaç duyarlar. Büyüdükçe sevimlileşen bu bebekler, bulmacalı oyuncaklara bayılır. Ona bir şeylerin yerini öğretin ve aynı düzeni korumasını isteyin. Ne kadar başarılı olacağına ve hatta daha iyi bir sistem yaratacağına tanık olacaksınız. Zihinsel yeteneklerini göstermesi hiç de zor değildir. Yeter ki desteklensin ve teşvik edilsin.
Başak bebeği detaycıdır ve hayatının rutin bir düzende geçmesini ister. Bebeğinizin rutininin olması kötü bir şey değil, ama bu rutini değiştirmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü Başak bebeği aynı anda gelecek birden fazla değişikliğe olumlu yanıt vermeyebilir. Başak bebeği ayrıca yemek konusunda da çok seçicidir. Dolayısıyla yemek saatinde elinizden geldiğince sade olmaya çalışın. Bu özelliklerinin dışında Başak bebeği çok talepkar bir bebek değildir. Yatağı ve altı temiz olduğu sürece bu bebeğin gözü yaşlı olmayacaktır. Üstelik bu bebek en basit oyuncakla bile saatlerce gıkını çıkarmadan oynayabilir.
Kimsenin kendisine fazladan ilgi göstermesine gerek kalmaz. Başak bebeği çevresindeki birçok bebekten çok daha önce konuşmaya başlamak isteyecektir. Çünkü onun beyninde dışarı çıkmaya can atan bir sürü fikir olacaktır. Bu bebek evde ebeveynine yardımcı olmaktan da büyük zevk alacaktır. Doğuştan çekingen olduğu için Başak bebeği başarılı olduğu alanlarda yaygara koparmaz.
Özetle Başak bebeği kendi başına çok mutlu bir bebektir, bununla beraber başkalarına yardım etmeyi ve temizliği de sever. Kendi kendine oyunlar oynamaktan zevk alır. Sonuç olarak Başak bebeği sorunsuz ve iyi bir bebektir. Başak burcunun sindirim ve merkezi sinir sistemi hassastır. Bebeğinizde psikosomatik rahatsızlıklar, tırnak iltihaplanması, bağırsak sorunları, karın zarı iltihabı, hazımsızlık ve gaz rahatsızlıkları görülebilir. Bebeğiniz büyüdüğünde detaylara inmeyi, teferruatla uğraşmayı gerektiren ve titizlik isteyen iş alanlarında tartışmasız başarılı olacaktır. Araştırma, tıp (özellikle biyokimya), öğretmenlik, hemşirelik, psikoloji, sağlıkla ilgili çeşitli hizmetler, garsonluk, temizlik işleri bebeğinize en uygun mesleklerdir. Ayrıca bebeğiniz hesap işleri, muhasebe, sekreterlik, eleştirmenlik, gözlemcilik, kütüphanecilik, arşivcilik, tarih uzmanlığı, bulmaca hazırlama, güldürü yazarlığı veya komedyenlik işlerinde de başarılı olabilir.

Son düzenleme:

Sağol canım, burada olmasaydı ne yapardık biz?

Normalde dusuk tansiyonluyum taaki bayramin 3.gunune kadr 15-8 olctum evde.hemen dr gittik 16-9 olctu dr yatis vs olsu gebelik zehirlenmesi cikmadi.bu haftalarda plesenta yaslandigi iicin damarlara baski olurmus o da tansiyon yuksekligi yaparmis.tedbir amacli bugun ilac verdi hergun olc dedi dun hep 11-7 cikti.bugun dr da 13-9 cikti.bol bol dinlenme dedi tekrar yukselirse bebegi alcak.

Son düzenleme:

ben dalinin granül sabunuyla yıkadım bebişimin tüm eşyalarını canım,bence yumuşatıcıya hiç gerek yok,zararsız densede ben kalıntı bıraktığını düşünüyorum granül sabunda zaten bebek kokulu çok hoş

ben dün nst den kalkınca ölçtürdüğüm de 17-10 çıktı hemşire şaşırdı aniden mi kalktın dinlen bir daha ölçelim dedi

5 dakika sonra bir daha ölçtü 13-10 çıktı

doktora da gösterdim hiç tınlamadı valla, Allahım korusun ya, nasıl değişik uygulamalar

geçmiş olsun canım sanada

selam kızlar...

daha geçmişe bakamadım, herkes burda ama pek yazan yok galiba. Bugün kocacım geldi çok şükür akşamüstü evime gidicem.
Benim tek sıkıntım arada bir vajinada olan batma şeklindeki ağrı. Sizler nasılsınız?

ayy hadi inşallah sağlıkla alır bebişini canım..
ben dalinin bebek yumuşatıcısından kullandım cnm çok azıcık birde elde yıkama programı var bende onda yıkadım..

Sorma ya

benim makine de elde yıkama programı var ben onda yıkadım ...

arkadaşlar da makinelerine göre narin, 30 vs. yani kısacık programlarda yıkadılar, dedim ya maksat su görsün

Benim makinede de var elde yıkama programı, ben de öyle yıkayım bari. Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…