- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
hıcte bıle fena deıl aslanlar :))) bende bır aslanım,cok ta tatlıyım,iyıyım,guzelım dermısımmmmmmmmmmişte böle de mutevazıyız aslanlar bız
Canım benim oğlum aslan ya,
bir süslü bir mütevaziki sormaaa anne yakışıklı oldum mu,saclarımı diken diken yapalım anne,ben yine banyo yapıcm anneee
çok inatçıdırr,ben de koç'um ama aslanım beni solladı anammm
Basaklar sakin olurmuş diye biliyorum ama görecegizzz
merhaba, bende bir eylül annesi olarak aranıza katıldım aslında uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. çok güzel paylaşımlar oluyor.. Hepinize gönlünüzün istediğiniz gibi doğumlar diliyorum.. Insallah bir ay sonra çoğumuz bebişlerini kucağına almış olacak :)
Kızlar ben biraz geç kaldım sanırım bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sanırım. Bu konuda size bir sorum olacak. Deterjan olarak H.Şakir makineler için olan granül sabun aldım, ancak yumuşatıcı gerekir mi? Tabiki bizim yumuşatıcıları kastetmiyorum ama bebişler için özel bir yumuşatıcı var mı, yoksa granül sabun yeterli olur mu?
Kızlar ben biraz geç kaldım sanırım bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sanırım. Bu konuda size bir sorum olacak. Deterjan olarak H.Şakir makineler için olan granül sabun aldım, ancak yumuşatıcı gerekir mi? Tabiki bizim yumuşatıcıları kastetmiyorum ama bebişler için özel bir yumuşatıcı var mı, yoksa granül sabun yeterli olur mu?
dalin in yumuşatıcısı var diye biliyorum ama bence gerek yok bende dalan roxy kullandım yıkarken kısa programda bişey olmadı..
canım ben dalin in bebekler için olan yumuşatıcısını kullandım yani özel bir yumuşatıcı var güzel de kokuyor...
ama bazı arkadaşlar da kullanmamaktan yana, tercih meselesi tabi, nasıl istersen, sadece deterjan da yeterli yani, tozu felan gitsin, su görsün yeter maksat o zaten
Ay canım ya bi de onu soracaktım, kısa programda mı yıkanıyor, kaç derecede olması gerekir?
Sağol canım, burada olmasaydı ne yapardık biz?
senin tansiyonun kaç çıktı.. dün benim sağlık ocağında kontrolum vardı. 12-10 çıktı.. çok yüksek dedi evde takip not al yüksek çıkarsa hemen dr ile görüş dedi.. dünden beri ölçüyorum 12-9 oluyo bazen 13-9 oluyo.. tırstım bende
ebe hamilelerde 8 den yükarı olmamalı küçük tansiyon dedi..
Normalde dusuk tansiyonluyum taaki bayramin 3.gunune kadr 15-8 olctum evde.hemen dr gittik 16-9 olctu dr yatis vs olsu gebelik zehirlenmesi cikmadi.bu haftalarda plesenta yaslandigi iicin damarlara baski olurmus o da tansiyon yuksekligi yaparmis.tedbir amacli bugun ilac verdi hergun olc dedi dun hep 11-7 cikti.bugun dr da 13-9 cikti.bol bol dinlenme dedi tekrar yukselirse bebegi alcak.
ayy hadi inşallah sağlıkla alır bebişini canım..şimdi yakın bir arkadaşımdan haber aldım ...
sabah suyu gelmişti 39. haftasındaydı, sancısı felan çokmuş ama, çok kasılmış, eti de çok sıkıymış bir türlü normal doğum olmamış, sezeryana almışlar şimdi içerdeymiş...
sağlıkla çıkarlar inşallah, darısı bizlerin başınaaa
ben dalinin bebek yumuşatıcısından kullandım cnm çok azıcık birde elde yıkama programı var bende onda yıkadım..Kızlar ben biraz geç kaldım sanırım bebişimin kıyafetlerini yıkamak için sanırım. Bu konuda size bir sorum olacak. Deterjan olarak H.Şakir makineler için olan granül sabun aldım, ancak yumuşatıcı gerekir mi? Tabiki bizim yumuşatıcıları kastetmiyorum ama bebişler için özel bir yumuşatıcı var mı, yoksa granül sabun yeterli olur mu?
yeni aldığım kıyafetlerde leke fln yok zaten tozu gitsin diye kısa 30 derecede yıkadım ben mis gibi koktu
Sorma ya
benim makine de elde yıkama programı var ben onda yıkadım ...
arkadaşlar da makinelerine göre narin, 30 vs. yani kısacık programlarda yıkadılar, dedim ya maksat su görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?