2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bence de gerek yok haklısın canım, sadece granül sabunla yıkayım ben de. Teşekkürler...

Kıslar, Şükriyenin doktor randevusu saat kaçtaydı? Bugün hiç girmemiş, merak ettim, gerçi k.v. si burada belki fırsat bulamamıştır.

gözün aydın canım kocan gelmiş bende batma şeklinde değilde baskı oluyor arada hem makat bölgesine hem de vajen kısmına,bir de bu aralar çatım genişliyor herhalde ki bacağımı açınca kalça kemiğimde şiddetli bir ağrı oluyor

aynen katılıyorum bende başak burcuyum :)) annem dioki sen beni bebekken hiç üzmedin Allah sanada öyle nasip etsin dio... bnde çok istemiştim evladımn başak olmasını Rabbim nasip etti

Darısı basımıza hayırlısıyla inşallah allah yardımcısı olsun.....

Benim bir iki hafta kadar 13-9 gitti sonra normale indi. Sıcaklardan susuzluktan da olabiliyormuş, korkmayın o kadar yaa korkunca da çıkıyor bu meret :))

sağol canım, hepimizin ağrısı bi ayrı herhalde. Sanırım benim çatım falan genişlemiyor, hiç öyle kemiklerimde bişey hissetmiyorum, sadece kısa bir süre bişey batıyor sonra geçiyor.

Tam hayalimdeki bebek tipi iyi ayda denk getirmişiz

Ben de Dalan roxy ve hacışakirin lavanta kokulu bebe deterjanlarını aldım, lavanta kokusu paketteyken çok yoğundu hatta paketin olduğu yer günlerdir kokuyor; ama çamaşırda koku kalmadı çabuk geçti işime de geldi. Ben de tozu kiri gitsin diye şöyle bir çalkalattırdım makinede, sadece makineyi yıkama yapmadan önce yıkadım hijyenik hale getirdim çamaşır suyu koyup boş çalıştırdım :))

Yumuşatıcı büyükler için bile sorun olabiliyor; son suda kullanılığ durulanmadığı için kalıntı bırakması muhtemel, zaten bebek giysileri yumuşacık oluyor.Büyüdüğünde dış giysileri için kullanmayı düşünüyorum.

kızlar bebek cildi çok hassas
ben kızım doğduğunda dalin bebek deterjanı kullandım kızım uzun süre kaşındı boynunun altı falan sonra değişik bir sürü sabun falan filan
çözümü yıkama topunda buldum. kızımın çamaşırlarına hiç deterjan kullanmadım ve alerjisi kısa sürede geçti. nerdeyse 1,5 yıldır kullanıyorum. aklınızda bulunsun

Ben de sadece granül sabun kullanacağım canım, zaten bebek kıyafetleri yumuşacık, kalıntı filan kalırsa kaşıntı yapar. Teşekkürler yardımlarınız için...

Yıkama topunu nereden aldın tatlım, piyasada çok yerde sahtesinin satıldığını duymuştum. Ben de bir ara almayı düşünmüştüm de...

Ben de sadece granül sabun kullanacağım canım, zaten bebek kıyafetleri yumuşacık, kalıntı filan kalırsa kaşıntı yapar. Teşekkürler yardımlarınız için...

ben de dalin in granül sabunuyla yıkadım sadece, gözle çok zor görünen kalıntılar bıraktı çamaşırlarda, iyi ki incelemişim.
elde yıkama programında yıkadığımdan oldu belki fazla hırpalamadan duruladı makine.
bu yüzden dalinin sıvı deterjanını önermişti arkadaşlar, markette yok diye sabun aldım. bitince sıvı det. alıcam artık.
çareyi de tekrar tekrar durulatmakta buldum, gitti kalıntılar ozaman.

Ay doğru ya ben de unutmuşum benim makine de elde yıkama yapınca kalıntı cırakıyor fazla sıkmadığından sanırım, o zaman elde yıkama değil de normal yıkama ama düşük derecede 30 gibi daha mantıklı, iyi ki hatırlattın tatlım, sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…