merhabalar kızlarrrrr....
ilknur derkeennn mihraceee doğum mu yapmışşş ayyy çook sevindim yaaaaa darısı başımıaaaaa bdtlerimiz arasında bi gün fark vardııı ayy hadii inşallahhh....
bu arada acayip ishal olmuşum inşallah doğum belirtisidir dua edin kızlarrr doğurayım bi artıııkkkkkk....
ayy inşallah şaşırtırım canım yaaa ilk defa o kadar sancı hissettim duş aldım da geçti birazz şimdide ishal olmuşum bi enerjide geldi nedenseee sancılardaa ara ara yokluyooo benim oğlanda gelecek herhaldeeoh oh maşallah o zaman hadi hayırlısı bakalım her ne kadar beklio olsakta emin ol şaşırırız yani en azından ben öle olurum
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yaaa bi sorun olmadan sen ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhhh..merhaba kızlar
bende 2 gündür tansiyon yükselmesi vardı büyük 14 -15 küçük 7-8 çıkıyordu dr um tatilde çarşamba gelecek
aynı hastanede başka dr gittim bugün 13-8 ölçtü tansiyonumu nst iyi çıktı fakat suyum iyice azalmış dr unun gelmesini ancak bekler dedi
tansiyonda küçük en önemli olanmış 10 olunca alıyoruz senin küçük iyi fakat büyük tansiyon 14 ü geçmesin dedi
dr um burda değil diye rahat değilim
canım korkma bişey olmazz benimkinin kafası yerleştiği halde aynı sorun bendede oluyoo...gunaydin arkadaşlar, ben dün akşam infilak edicem zannettim..35+6'dayım..herkesin karnı aşağıya iner benimki ağzıma kadar çıktı dün gece..gece 1de cıkıp yuruyus yaptık sokaklarda..bebegin yukarı cıkması sık olan bisiy mi???akcigerlerim veya midem patlıycak, nefes alamıyorum ben.....ayni derdi olan var mı yaw..agzimdan dogacak bu cocuk galiba
inşallah canım hemen ayaklanırsın bi kaç gündeee...çocuklarınla ilgilenebilirsin ALLAH güç kuvvet versin sanaaa..Kızlarrr son 7 gün....
Dün gece moralim bozuldu benim de doğumdan sonra benimle ilgilenecek tek kişi k.kalidem
o da nasıl olacak bilmiyorum çünkü büyük ogluma da bakıyor,yaslı babane var o da felçli ona da bakıyor
Ablamın kayınvalidesi bg ye gidiyormuş annem yegenimle kalacakmış..
Nasıl düşüncesiz insanlar var ben doğum yapıp bana 10 gün insan lazımken ben yalnız kalacagım
Gerçekten çok moralim bozuldu kimseye birsey söyleyemedim
Umarım sezeryandan sonra cabuk iyileşirim hersey yolunda gider..
ayy inşallah canım yaa boool booool dua edeceğimmmm...yaaa mihrace doğum mu yapmışşş ama bizim aynıydı bdtlerimiz yabende senle aynı durumdayım belirti açısından hadi bari birbirimize dua edelimde doğururuz bakarsın. ya benim 30 ağustostan önce doğurmam lazım yaaaaaa
ayy inşallah canım yaa boool booool dua edeceğimmmm...
hadi inşallah şu sancılar artar suyumuzda gelirde koşarız hastaneyeee bdtlerimizdee aynıı aynı gün doğuruveririz bakarsıınnn
kıskandım mihraceyi yaaaa ama niyeeee yaaa biz niye doğurmadıkkkk...ayy inşallah onun doğumu bizim önümüzü açarda patır patır dökülürüz inşallaaahhhhhhh
sırt ağrım dün öğlenden beri geçmedi benim netten baktım doğum belirtisi diyooo ayy ALLAHIM yaaa duy sesimiziiii...ay amin amin inşallah hayır ben anlamıyorum sancı çıkıyo açıklık var ama doğum yok tıp buna bi çare bulmalıbende çok kıskandım açıkcası yaaaa. tamam dua ediyoruz hayırlı sağlıklı tez zamanda alalım bebelerimizi kuccağımıza inşallah hadi bakalım geri sayım başlıyoooo
kendinemi arıyosun cnm çanta.. ben sırt çantası hazırladım kendime geniş geniş istersen bu bebek eşyaları satılan yerlerde büyük çantalardan var ister kol çantası şeklinde ister normal çanta şeklinde... oralara bakabilirsin
el cevap lütfennnn..imidatttt
gunaydin arkadaşlar, ben dün akşam infilak edicem zannettim..35+6'dayım..herkesin karnı aşağıya iner benimki ağzıma kadar çıktı dün gece..gece 1de cıkıp yuruyus yaptık sokaklarda..bebegin yukarı cıkması sık olan bisiy mi???akcigerlerim veya midem patlıycak, nefes alamıyorum ben.....ayni derdi olan var mı yaw..agzimdan dogacak bu cocuk galiba
ayy ayy maşallahhhhMihrace çok sevindim. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah. Çok bekletmesin bıdıklar annelerini. Doğum hikayeni de merakla bekliyoruz :)
Eki Görüntüle 496142
bu göbekte bizden anneler:) 33 haftalık kaan göbeği :) şimdi az daha büyüdük.
henüz tam olarak aşağıya inmemişse normaldir oralarda hissetmen canım..kızlar bebek hareketlerini ben göbeğimin aşağılarında hissetmiyorum orta ve yukarıda hissediyorum. normalmi
kızlar bebek hareketlerini ben göbeğimin aşağılarında hissetmiyorum orta ve yukarıda hissediyorum. normalmi
ayy ayy maşallahhhh
sende fit bi hamişsinnn tü tü tüüüüü maşallahhhhh
Mihrace çok sevindim. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah. Çok bekletmesin bıdıklar annelerini. Doğum hikayeni de merakla bekliyoruz :)
Eki Görüntüle 496142
bu göbekte bizden anneler:) 33 haftalık kaan göbeği :) şimdi az daha büyüdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?