2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar kızlarrrrr....
ilknur derkeennn mihraceee doğum mu yapmışşş ayyy çook sevindim yaaaaa darısı başımıaaaaa bdtlerimiz arasında bi gün fark vardııı ayy hadii inşallahhh....
bu arada acayip ishal olmuşum inşallah doğum belirtisidir dua edin kızlarrr doğurayım bi artıııkkkkkk....

yaa kızlarrr
bende doğurmak istiyorum doğuranları gördükçe heyecan yapıyorum valla
Allah önce günü gelenlere sonra da bize bi avazda kolayca doğum yapmayı nasip eder inşallah:))

yaaa mihrace doğum mu yapmışşş ama bizim aynıydı bdtlerimiz ya bende senle aynı durumdayım belirti açısından hadi bari birbirimize dua edelimde doğururuz bakarsın. ya benim 30 ağustostan önce doğurmam lazım yaaaaaa

oh oh maşallah o zaman hadi hayırlısı bakalım her ne kadar beklio olsakta emin ol şaşırırız yani en azından ben öle olurum
ayy inşallah şaşırtırım canım yaaa ilk defa o kadar sancı hissettim duş aldım da geçti birazz şimdide ishal olmuşum bi enerjide geldi nedenseee sancılardaa ara ara yokluyooo benim oğlanda gelecek herhaldee
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yaaa bi sorun olmadan sen ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhhh..

canım korkma bişey olmazz benimkinin kafası yerleştiği halde aynı sorun bendede oluyoo...
inşallah canım hemen ayaklanırsın bi kaç gündeee...çocuklarınla ilgilenebilirsin ALLAH güç kuvvet versin sanaaa..

ayy inşallah canım yaa boool booool dua edeceğimmmm...

hadi inşallah şu sancılar artar suyumuzda gelirde koşarız hastaneyeee bdtlerimizdee aynıı aynı gün doğuruveririz bakarsıınnn
kıskandım mihraceyi yaaaa ama niyeeee yaaa biz niye doğurmadıkkkk... ayy inşallah onun doğumu bizim önümüzü açarda patır patır dökülürüz inşallaaahhhhhhh

ay amin amin inşallah hayır ben anlamıyorum sancı çıkıyo açıklık var ama doğum yok tıp buna bi çare bulmalı bende çok kıskandım açıkcası yaaaa. tamam dua ediyoruz hayırlı sağlıklı tez zamanda alalım bebelerimizi kuccağımıza inşallah hadi bakalım geri sayım başlıyoooo

sırt ağrım dün öğlenden beri geçmedi benim netten baktım doğum belirtisi diyooo ayy ALLAHIM yaaa duy sesimiziiii...
senin daha enteresan yaaa sancı çıkıyoo dediğin gibi e açıklıkda var doktor da doğurursun yakında dedii hala tık yok ne hikmetseee...
gördün müü mihracee akşam yazmış dahaa hiç bi belirti yok diyee saatler sonradaa hoooop doğumaa çok enteresan yaaa...

Selam kızlar, eşimin halasına gidicez birazdan, bi bakıyım dedim, geçmiş de yapamadım, akşam uğrarım. Mihracee doğum yapmış, hayırlı olsun inşallah, darısı başımıza.

Bir bebiş daha doğmuş tey tey tey Amanın ne güzel , Allah sağlıkla sıhhatle bizlere de nasip etsin inşAllah :Mihrace yi çok tebrik ediyorum şimdiden , doğum hikayesşni de sabırsızlıkla bekliyorum Nazar
Kızlar bu arada sabah kahvaltıdan sonra afedersiniz istifra ettim ben, omlet yapmıştım o mu dokundu, yoksa mideyi mi üşüttüm, yoksa doğum işaretçisi mi :26:
39. hafta açıklamasında, ishal , bulantı, hazımsızlık doğm işaretçileri olabilir diyo

sırt çantası bebeği taşımak açısından daha mantıklı sanki. ama bulamadım

mihrace Allah anali babali buyutsun hayirli ugurlu olsun...

kizlar bugun cok halsizim uyku modundayim enerji de gelmedi oglusum suniyi gormeden dogmucak anlasildi :-(

Mihrace çok sevindim. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah. Çok bekletmesin bıdıklar annelerini. Doğum hikayeni de merakla bekliyoruz :)

bu göbekte bizden anneler:) 33 haftalık kaan göbeği :) şimdi az daha büyüdük.

merhaba bende 35 haftalık hamileyim benimde çok yukarda bebeğim,hatta bazen karnımın üstü altından daha şiş oluyor,düz damacana gibi bir karnım var.bende oturamıyorum,çok fena batıyor,bbilmiyorum ki inecek mi aşağıya benim hep bu şekilde...

kızlar bebek hareketlerini ben göbeğimin aşağılarında hissetmiyorum orta ve yukarıda hissediyorum. normalmi

ayy ayy maşallahhhh
sende fit bi hamişsinnn tü tü tüüüüü maşallahhhhh

maşallh mihrace doğurdu bizde sıra eşim bir bebeği doğuramadın diyor:) doğurmazsan pazartesi seni götürcem aldırcam diyor kaynanam da gülüyor oğluna acelen ne diye
3 eylüle kadar yolu var gerçi o zaman doluyor 40 hafta sonra doktrlar pek bekleemk istemiyor umarım gelir benim tembel kızım
ömrüm onu beklemekle geçti gelişide zor oldu hanfendi 2.5 yılda geldi yaaaaa şimdi de dişleri çıkacak neredeyse o zaman gelecek herhalde
kıskandım mihraceyi 1 gün önceydi bdt si :)

sancı mancı da yokk sızılar var bazen
bir de vajinaya baskı idrara sık çıkma

Son düzenleme:
kızlar bebek hareketlerini ben göbeğimin aşağılarında hissetmiyorum orta ve yukarıda hissediyorum. normalmi

Bebeğin doğum pozisyonunu almamış ya da aldıysa da sonradan dönmüş olabilir canım. özellikle hıçkırığını aşağıda hissediyorsan doğum pozisyonundadır. ben oradan anlıyorum.

ayy ayy maşallahhhh
sende fit bi hamişsinnn tü tü tüüüüü maşallahhhhh

teşekkür ederiz canım :) 10 kilo aldım ama baya zayıftım.

ayyy bu göbüş çok fena bebişi öpüyozzzz bizim bu kadar yokkkkk göbüşümüz aşağıya düştü zaten

bir bebek daha mı dünyaya gözlerini açtı missss kokular geliyor mihracee domğum yapmış allah onuda bebişinide nazarlardan korusun allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin İNŞALLAH

selamss eylül anneleri
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapmadım kusura bakmayın canım kızımla dün itibariyle hastaneden çıktık evimizdeyiz artık.bebişim odasında mışıl mışıl uyuyor.muhteşem emme,kaka,uyku 3 lüsüne başlamış durumdayız doğumlar çoğalıyor,bebişler geliyor ne güzel ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…