2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğru dedin arkadaşım hıçkırıkları aşağıda oluor :)

evet canım kendini 38 haftalık sanan 35 haftalık bir oğlum var :) biz de inatla tutmaya çalışıyoruz işte. doğuma yakınkende küçülüyormuş azcık. bi de suyumuz gelince iyice küçülürmüş.
biz de oğluşumla sizi öpüyoruz teyzesi :)

canım senin bebiş erkenmi geldi

işte bende bu entresanlıktan dolayı sabırsızlanıyorum ya. demek mihrace akşam böle yazdı sabah doğurdu hımmm o zaman yeni taktik geliştiriyorum kızlar öhöm öhöm:'' ay kızlar benim hiç belirtim yok ne sancı ne açılma günüm de doluyo ne zaman gelecek bu bıdık'' hadi bakem bi totem yaptım ya tutarsa

ayy sorma canım hatunireemde dahil olmak üzeree hep kıskandık bdtler aynı oluncaaa

ayy canım ben günlerdir öyle yazıyodum da yine yoook yine yookkkkk.. demin ezan okunurken bolca dua ettim inan kiii sen, meriçdemir,bucart,mavişmaviş,peluska,beeennn hep yakın bdtler ama tık yookkkkk

(unuttuklarım olabilir kızlarr)

Son düzenleme:

Canım çok güzel bir duygudur eminim. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin.
Senin ilaç kullanırken suyun geldi sanırım dimi? ben de ilaç kullanıyorum 10 gün sonra bırakıcaz bakalım. bir an önce bırakmak istiyorum çünkü işkence gibi yan etkileri var. Erken doğmasına rağmen sağlıklı olmasına çok sevindim bebişin. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

ayy canım tekrar tebrik ederim senii..
darısı başımıza inşallaaahhhhhhh...
ne güzel yavrun yanındaaa bizimkiler doğsada bizde başlasak muhteşem emme,kaka,uyku üçlüsüneeee

ay canım saol ya bende ediyoorum bekleyelim görelim. dün aklıma geldi kendi kendime diyorum uleyn hamile olmadan önce her belirtiyi hamileliğe yorduk hamile olduk şimdi her belirtiyi doğuma yoruyoruz nolcek bizim sonumuz

evet canım haklısın.geçen ay ne yediysek bu ay hepsine devam .-) senin bebiş dönmüş mü? inşallah doğuma kadar daha da kilo alırlar ya..sağlıcakla inşallah

ay canım saol ya bende ediyoorum bekleyelim görelim. dün aklıma geldi kendi kendime diyorum uleyn hamile olmadan önce her belirtiyi hamileliğe yorduk hamile olduk şimdi her belirtiyi doğuma yoruyoruz nolcek bizim sonumuz
günümüz az kalıncaa mecbur öyle yoruyoruz valla yaaaaa.....
ben zaten birazdan halı silcem deli gibi temizlik yapıyorum açılacaksa açılsın artık diyeee bugünde bi enerji bi enerjiii.... ama akşam hıııh dedim kesin doğuracağım ben bugün dedim ama nerdeeeee

evet canım ilaç kullanmama rağmen suyum geldi.önce 1 gece hastanede yattım sonra 3 gece yattım.en son gün yani bebişimin doğduğu gün suyum bitmiş ve benim haberim yok dr um,hemşireler biliyor ama bana söylemediler strese girerim diye doğumdan sonra söylediler.zaten apar topar ameliyata alınmıştım...dr umu hiç öyle görmemiştim;anneme ve eşime hazırlıklı olun demiş Rabbime binlerce kez şükürler olsun bebişim ağlayarak doğdu,vücut ısısı herşeyi normaldi Rabbim hepinize çoook kolay doğumlar nasip etsin inşallah sıkıntısız sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alın.hiç bir duyguya benzemiyor,eşi benzeri yok.diyorum ya 1 hafta her gün doğurdum resmen;belim ortadan 2 ye ayrıldı sanki acıdan kasık ağrılarımdan oturup ağladım;bi daha mümkün değil diyordum.ama şimdi bi daha olsa bi daha yaşarım;kuzum annem gözümün içine baktığında eriyorum resmen ve kimseye öyle bana baktığı gibi bakmıyor

ayy canım tekrar tebrik ederim senii..
darısı başımıza inşallaaahhhhhhh...
ne güzel yavrun yanındaaa bizimkiler doğsada bizde başlasak muhteşem emme,kaka,uyku üçlüsüneeee

çok teşekkür ederim canım.bebeğini kucağına almana ne kalmış ki eli kulağında her an doğurdumm yazabilrsin canım.Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallaaah

Son düzenleme:

Ayy canım benim. Şimdiden duygulandım, kimbilir benim bebişim de bana öyle bakınca neler hissedeceğim. iple çekiyorum o anları. tadını çıkar canım, çok şükür ki ikiniz de sağlıklısınız.

kızlar merdiven inip çıkmakta açılmayı kolaylaştırıyormuş.bugünden itib<ren asansöre soonnn:)

Bebeğin doğum pozisyonunu almamış ya da aldıysa da sonradan dönmüş olabilir canım. özellikle hıçkırığını aşağıda hissediyorsan doğum pozisyonundadır. ben oradan anlıyorum.
bu hiçkırık nasıl birşey oluyor arkadaşlar? benim ilk bebeğim olacak inşallah ve hiçkırdığını hiç bilmiyordum açıkçası bazen karnımın aşağısında kalp atışı gibi bir dk falan durmadan pıt pıt kıpırtılar oluyor anlam veremiyorum neden böyle sürekli kıpırtı oluyor diye, onlar bebeğimin hiçkırıkları mı yoksa Ayyy ben yerim onun hiçkırıklarını :)

evet canım haklısın.geçen ay ne yediysek bu ay hepsine devam .-) senin bebiş dönmüş mü? inşallah doğuma kadar daha da kilo alırlar ya..sağlıcakla inşallah

evet canım benim bebiş 30. haftasından beri dönmüş durumda normal doğum için bi engel yok..hayırlısyla kucağımıza aldığımızıda konuşuruz inşllh

evet canım onlar hıçkırıklarıdır muhtemelen :) periyodik olarak aynı yerde atıyor. büyüdükçe de daha çok hissedilmeye başladı benim, dışarıdan da farkediliyor. hıçkırıklarına kurban bıdıkların:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…