2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben hala çanta bulamadım. sizler nasıl çanta aldınız. ne tür mağazalarda bulabilirim ?

kendinemi arıyosun cnm çanta.. ben sırt çantası hazırladım kendime geniş geniş istersen bu bebek eşyaları satılan yerlerde büyük çantalardan var ister kol çantası şeklinde ister normal çanta şeklinde... oralara bakabilirsin

Ay uyuyamıyanlar nerrdeeee. Yoksunuz herkesmi uyuyor. Ya karnım karşılıklı iki yerinden birden geriliveriyor bebek hareketi gibi. Sanki geriniyor gibi. Canımda yanıyor. Varmı böle olan ?

ay yok canımyaa... nerdeeeee.... uykuyu unuttum ben haftalardır

yarın kociş geliyo.. (daha doğrusu bugün :) ona kek yapıyorum.. pek sever havuçlu cevizli keki aşkım benim...

ay bende öyle bir sırt ağrısı varki anlatamam. sanki bıçak saplı duruyo sırtımda.. nasıl geçicek bilmiyorum valla birkaç gündür bi de bu çıktı bende...

kızlarrrrr İLKNUR'un şimdi suyu gelmiş.. hastaneye gidiyorlarrrrr.... bir kuzucuk daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlarrrr eylül annenlerinin bebekleri vaktinde gelecek galiba nederszini pek aceleci değil bu bıdıklarr:))
Seni gidi yaramaz senii pek aceleci değil dedin suyun geldi hadi hayırlı haberlerle gel tatlım Rabbim bir avazda kurtartsın inşaaallah...

Canım Allah de gerisini boşver...

Bebeğin için ve senin içinde Rabbim sağlık versin cümlemiz için ne zayıf doğan bebekler var üç aya kalmadan tosbağ gibi oluyorlar sıkıntı etme kendine.. Yavaş yavaş başla bismillah de her şey kolay olur Allahın izniyle... Hem sen üzüldükçe bıdıkta üzülüyor..

Amin inşaallah hayırlısıyla sağ salim alırız kuzucuklarımızı kucaklarımıza...

canım harika bunlar ama merak ettiğim şey bunları mevlütte vermicen dimi yetmez çünkü doğumdan sonra gelen gidenemi ikram yapıcan

Şekerim bunlar görünenleri görünmeyenleride var ben kendim 18 tane kurdeledim hazırladım 11 tane bardakta arkadaşta var mevlüde yakın onları alcam ondan. Hem ilk gelenlere verecem hem 40 mevlüdünde verecem ama biri sinirlendirir damarıma basarsa vermem pilastik bardakta veririm

Günaydınnnn hanımlar yine erkencikten kalktık... Zaten gece uyuyamadım benim üst komşu yine seranad yapıyodu gecenin 2sine kadar türkü mü söylenir yaaa bu 3 oldu artık şikayet edecem.. Kiracı olduğum için kimseye bulaşmak istemiorum ama sıkıntılı bir aile herhal darlandım...

Doktor pazartesiyi beklemeyebilir demişti kızım için ne tık var ne bişe bu arada benim göğüslerim falloş falloş ne zaman süt dolacaklar ki hem hiç süt bişe de gelmedi :44::44:

tentaion belli mi doğum tarihin nasıl ikizlerin keyfi?

Günaydın kızlar, gözümü acar acmaz pc basına geçtim ve beklediğim güzel haber geldi çok şükür.Mihracee de sonunda kavusuyor bebişine.Onlar için hersey yolunda gider umarım.saglıklı bir şekilde kavusurlar birbirlerine.Darısı da benim gibi tüm sabırsızlanlara olsun insallahhhhhhhh

gunaydin kizlar bide doguramayanlar topigi mi acsak napsak bebisler yerini sevdi cikmaya niyetleri yok herkes ario dogurmadin mi daha dio bende sanci bekliorum diorum.. dun gece belim cok agridi bende duzenli gider belki sancim baslar die heveslendim ama tik yok. bide 1 cm aciklik vardi nolduuu o aciklik da kapancak bu gidisle eylul anneleri topigini dogurtup ekim annelerine gecerim artik ;-);-);-)

gunaydin arkadaşlar, ben dün akşam infilak edicem zannettim..35+6'dayım..herkesin karnı aşağıya iner benimki ağzıma kadar çıktı dün gece..gece 1de cıkıp yuruyus yaptık sokaklarda..bebegin yukarı cıkması sık olan bisiy mi???akcigerlerim veya midem patlıycak, nefes alamıyorum ben.....ayni derdi olan var mı yaw..agzimdan dogacak bu cocuk galiba

günaydınnnn kızlaarrr
mihracee doğuma gitmiş hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle döner
artık doğurması gerekenlerde doğurur da inşallah sıra bize gelir:)

Kızlarrr son 7 gün....
Dün gece moralim bozuldu benim de doğumdan sonra benimle ilgilenecek tek kişi k.kalidem
o da nasıl olacak bilmiyorum çünkü büyük ogluma da bakıyor,yaslı babane var o da felçli ona da bakıyor
Ablamın kayınvalidesi bg ye gidiyormuş annem yegenimle kalacakmış..
Nasıl düşüncesiz insanlar var ben doğum yapıp bana 10 gün insan lazımken ben yalnız kalacagım
Gerçekten çok moralim bozuldu kimseye birsey söyleyemedim
Umarım sezeryandan sonra cabuk iyileşirim hersey yolunda gider..

oohhh gözün aydın kocişte yanıda :) kocişine ovdur cnm hafifler ozaman:) hergün bişey çıkıyor demi

neee ilknurun suyumu gelmiş ayyyyy allah yardımcısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah

maviş senden korkulur valla üşenmeden onlarlamı uğraştın. Kız benim vitrinimi temizlemem gerekiyor ona bile öyle üşeniyorum anlatamam

ay evetya.. babam alana gitti eşimi almaya.. süslendik püslendik kızımla kızıma babasıın sevdiği şeftalili kremden sürdüm öpüp koklarken şeftalim beniim diyo seviyo diye

kızlar bu arada İlknur 7.15'te oğluşunu kucağına almış.. MAŞALLAHH sağlıklı ve anladığım kadarıyla kolay bi doğum olmuş 2 saatte almış bebişini kucağına DARISI HEPİMİZİN BAŞINAAAAAAA

el cevap lütfennnn..imidatttt
gunaydin arkadaşlar, ben dün akşam infilak edicem zannettim..35+6'dayım..herkesin karnı aşağıya iner benimki ağzıma kadar çıktı dün gece..gece 1de cıkıp yuruyus yaptık sokaklarda..bebegin yukarı cıkması sık olan bisiy mi???akcigerlerim veya midem patlıycak, nefes alamıyorum ben.....ayni derdi olan var mı yaw..agzimdan dogacak bu cocuk galiba

aşağıua inmeden önce benimde öyleydi cnm merak etme normal bunlar. Yakın zamanda geÇer inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…