Kızlar ben hala çanta bulamadım. sizler nasıl çanta aldınız. ne tür mağazalarda bulabilirim ?
Seni gidi yaramaz senii pek aceleci değil dedin suyun geldi hadi hayırlı haberlerle gel tatlım Rabbim bir avazda kurtartsın inşaaallah...selam kızlarrrr eylül annenlerinin bebekleri vaktinde gelecek galiba nederszini pek aceleci değil bu bıdıklarr:))
iyi geceler hamiş dostlarım her zaaman yazmasamda hep okuyorum neler yaptıgınızı...ben hiç ii değilim içimde bı burukluk herşeye herkese küskülük war..36+0 da kontrole gttk bebeğimin karın bölgesi yine 2 hafta geri kilosuda 2450 gr dı sadece...üstüne suyumuzda alt sınırdaymış pazartesi kontrol war...ne düşünücemı bile bilmiyorum..ne çantram hazır ne ben hazırım ne de bebeişim ansızın gelirse ona hazırım...niye böle oldum bilmiyorm..annemle kız kardeşim geldii onlarda bunaltgıyo doğuma kadar kımse olmasın yanlız kalıp kafa dinliyeyim diyodum olmadı..hala çalışıyorum cuma günü ayrılıcam..aaama ewde yanlız kalamıycam...herşey boğuyo beni niye böle oldum ki ben : ((
canlarımmerhaba sanırım ben bi iki güne doğurrum artık yalancı sancılarım başladı normal dogum istedigim için bekliyorum doktor perşembe gel dedi ama perşembeden önce gelcek gibi hepimisin bebekleri sağ salim gelsin inşallah
canım harika bunlar ama merak ettiğim şey bunları mevlütte vermicen dimi yetmez çünkü doğumdan sonra gelen gidenemi ikram yapıcan
ayy hadi hayirlisigünaydınnnn kızlaarrr
mihracee doğuma gitmiş hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle döner
artık doğurması gerekenlerde doğurur da inşallah sıra bize gelir:)
ay yok canımyaa... nerdeeeee.... uykuyu unuttum ben haftalardır
yarın kociş geliyo.. (daha doğrusu bugün :) ona kek yapıyorum.. pek sever havuçlu cevizli keki aşkım benim...
ay bende öyle bir sırt ağrısı varki anlatamam. sanki bıçak saplı duruyo sırtımda.. nasıl geçicek bilmiyorum valla birkaç gündür bi de bu çıktı bende...
oohhh gözün aydın kocişte yanıda :) kocişine ovdur cnm hafifler ozaman:) hergün bişey çıkıyor demi
neee ilknurun suyumu gelmiş ayyyyy allah yardımcısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah
maviş senden korkulur valla üşenmeden onlarlamı uğraştın. Kız benim vitrinimi temizlemem gerekiyor ona bile öyle üşeniyorum anlatamam
gunaydin arkadaşlar, ben dün akşam infilak edicem zannettim..35+6'dayım..herkesin karnı aşağıya iner benimki ağzıma kadar çıktı dün gece..gece 1de cıkıp yuruyus yaptık sokaklarda..bebegin yukarı cıkması sık olan bisiy mi???akcigerlerim veya midem patlıycak, nefes alamıyorum ben.....ayni derdi olan var mı yaw..agzimdan dogacak bu cocuk galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?