takla bile atabilirim canım sadece ağrı varr
eğer baya şiddetlenirsee gece fln uyandırır zaten o zaman atlar giderim hastaneyee... doğurursamda kimse şaşırmaz herhaldee
hadi ya bak bilmiyordum ben bunu
paşanın adına daha yeni karar verdik 10-15 gün oldu YİĞİT koyacağız Allah nasip ederse, ama babası her an yan çizebilir o yüzden sanırım yiğidoyum yazdım, inşallah değişmez
ama çok da uzak sayılmayız aramızda 4-5 saat ancak var yani, hatta bugün Sivastan da bahsettik eşimin kuzeni diş hekimi orda bi devlet hastanesinde, O geldi de bugün sivastan bahsetti, bak muhabbeti de geçti burda tesadüf
hımmm bak işte nerden nereye bakarsın sivaslı gelinin olur
ikiside güzel canım ama ben maviden yanayım :))) benimde o hoşuma gitmişti 2 gün önce baktım ama pijama aldıgım için almadım almamaış olsaydım kesin onu alırdım hem kullanışlı gibi
Eki Görüntüle 496018 Eki Görüntüle 496019 Eki Görüntüle 496021 Eki Görüntüle 496022
Hanımlar bunlarda lohusa şerbet takımım..
takla bile atabilirim canım sadece ağrı varr
Eğer baya şiddetlenirsee gece fln uyandırır zaten o zaman atlar giderim hastaneyee... Doğurursamda kimse şaşırmaz herhaldee
kızlaaaaarrrr kızlar biraz daha sabır.aklınızada kötü şeyler getirmeyin.allahınıza sığının duanızı eksik etmeyin.
amin canım çok sağol, inşallah bizde hayırlsııyla o günlere geliriz.. Doğuran arkadaşlarımız var ama fazla değil. Genelde sabırsızca beklemedeyiz..beni hatırladınız mı geçen senenin eylül annesiyim. Doğuran oldu mu aranızda bende şimdi doğum günü partisi hazırlıkları içerisindeyim. Sağsalim kucağınıza alın bebelerini inşallah
Eki Görüntüle 496018 Eki Görüntüle 496019 Eki Görüntüle 496021 Eki Görüntüle 496022
hanımlar bunlarda lohusa şerbet takımım..
canlarımmerhaba sanırım ben bi iki güne doğurrum artık yalancı sancılarım başladı normal dogum istedigim için bekliyorum doktor perşembe gel dedi ama perşembeden önce gelcek gibi hepimisin bebekleri sağ salim gelsin inşallah
Hanımlar bunlarda lohusa şerbet takımım..
iyi geceler hamiş dostlarım her zaaman yazmasamda hep okuyorum neler yaptıgınızı...ben hiç ii değilim içimde bı burukluk herşeye herkese küskülük war..36+0 da kontrole gttk bebeğimin karın bölgesi yine 2 hafta geri kilosuda 2450 gr dı sadece...üstüne suyumuzda alt sınırdaymış pazartesi kontrol war...ne düşünücemı bile bilmiyorum..ne çantram hazır ne ben hazırım ne de bebeişim ansızın gelirse ona hazırım...niye böle oldum bilmiyorm..annemle kız kardeşim geldii onlarda bunaltgıyo doğuma kadar kımse olmasın yanlız kalıp kafa dinliyeyim diyodum olmadı..hala çalışıyorum cuma günü ayrılıcam..aaama ewde yanlız kalamıycam...herşey boğuyo beni niye böle oldum ki ben : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?