evet canım ilaç kullanmama rağmen suyum geldi.önce 1 gece hastanede yattım sonra 3 gece yattım.en son gün yani bebişimin doğduğu gün suyum bitmiş ve benim haberim yok dr um,hemşireler biliyor ama bana söylemediler strese girerim diye doğumdan sonra söylediler.zaten apar topar ameliyata alınmıştım...dr umu hiç öyle görmemiştim;anneme ve eşime hazırlıklı olun demiş Rabbime binlerce kez şükürler olsun bebişim ağlayarak doğdu,vücut ısısı herşeyi normaldiRabbim hepinize çoook kolay doğumlar nasip etsin inşallah sıkıntısız sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alın.hiç bir duyguya benzemiyor,eşi benzeri yok.diyorum ya 1 hafta her gün doğurdum resmen;belim ortadan 2 ye ayrıldı sanki acıdan kasık ağrılarımdan oturup ağladım;bi daha mümkün değil diyordum.ama şimdi bi daha olsa bi daha yaşarım;kuzum annem gözümün içine baktığında eriyorum resmen ve kimseye öyle bana baktığı gibi bakmıyor
allahım ya ilknurun doğum haberini aldığımdan beri bi tuhafım nasıl duygulandım kızlar ya sizde elinizi çabuk tutun gelsin bebişler annelik çok güzel valla bütün günüm cemreyle geçio gidip gidip o uyurken kokluyorum öpüyorummm öpmek bana serbest sadece başkasına yasak
emdirken çok gülüo kızım öyle tatlı oluyor ki yesin onu annesi
bu arada nie faceden takip etmiyosunuz aynı zaman da biz ordanda konuşuyoruz sizde gelin çoğunuz yok suksuk a söleyin o ekler sizi
çok teşekkür ederim canım.bebeğini kucağına almana ne kalmış ki eli kulağında her an doğurdumm yazabilrsin canım.Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallaaah
ahh ahh amin kızlarrr doğumu kolayllaştırmak ve başlatmak için neler yapıyorum neler inşallah sabah akşam bizlerde yazarız doğurdum diyeeeeallahım ya ilknurun doğum haberini aldığımdan beri bi tuhafım nasıl duygulandım kızlar ya sizde elinizi çabuk tutun gelsin bebişler annelik çok güzel valla bütün günüm cemreyle geçio gidip gidip o uyurken kokluyorum öpüyorummm öpmek bana serbest sadece başkasına yasak
emdirken çok gülüo kızım öyle tatlı oluyor ki yesin onu annesi
bu hiçkırık nasıl birşey oluyor arkadaşlar? benim ilk bebeğim olacak inşallah ve hiçkırdığını hiç bilmiyordum açıkçası bazen karnımın aşağısında kalp atışı gibi bir dk falan durmadan pıt pıt kıpırtılar oluyor anlam veremiyorum neden böyle sürekli kıpırtı oluyor diye, onlar bebeğimin hiçkırıkları mı yoksa Ayyy ben yerim onun hiçkırıklarını :)
gelsin bebişler yavaş yavaş artık, kıskanıyoruz valla doğuran anneleri. Kızını bizim için de öp annesi :)
evet ya ben de önceden gruptaydım sonra ecrin yanlışlıkla birkaç kişiyi silmiş. Dahil olamadık hala. Ama bütün haberler orda sanırım.
Ecrin buradayken de söyliyim. Katılabilmenin her yolunu denedim grup hiçbir yerden görünmüyor ecrin. Bir süreliğine en azından aratınca görünür yapsan da biz de tekrar katılsak. Sonra kapatırsın yine?
ahh ahh amin kızlarrr doğumu kolayllaştırmak ve başlatmak için neler yapıyorum neler inşallah sabah akşam bizlerde yazarız doğurdum diyeeee
evet ecrin bi yardımcı olsann grup için
ahh ahh amin kızlarrr doğumu kolayllaştırmak ve başlatmak için neler yapıyorum neler inşallah sabah akşam bizlerde yazarız doğurdum diyeeee
allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin canlarım ben faceye yazayım facedeki isimleriniz ne
hihoooyyyttt sabahtır iş yapıyorumm şimdide halı siliyorumm hadii bakalımmm darısı başımaa darısı başımaaaadoğumu kolaylaştırmak için yürüyüş çok ii ben uzun süredir yapmıyordum dün ve ondan önceki gün yürüdüm ilk yürüdüğümde ilk kez sancı geldi 5 dk sürdü
dün gelmedi SANCI YÜRÜrKEN :)
mihracede dün face dee yazmıştı öldüm yorgunluktan diye ev temizlemiş çok fazla :) yani hareket iiii geliyor
benimde dün öğlenden beri geçmek bilmeyen bel ağrısı var tatlımm bugündee afedersin ishal durumu varr birde kasıklarda sancıı inşallah doğum belirtisidir yaaaaaaMihracenin doğurduğunu duyunca bir garip oldumDemek ki sıra bize geliyo.. Allah analı babalı büyütsün.. Bişey sorucam.. Benim normalde hiç belim ağrımaz ama bu sabahtan beri feci bir ağrı var. Bi de 2 gündür kasıklarımda ani sancılar var. Bu doğum alameti olabilir mi?
amin canım inşallah.
benim ismim dilruba canım. sağolasın.
dünden beri bende de bel ağrısı var çok fazla olmasa da ishalim bende birde dün gece doğru düzgün uyuyamadım sağdan sola yada soldan sağa dönerken kasıklarım çok acıdı şuan sadece bel ağrım var ..benimde dün öğlenden beri geçmek bilmeyen bel ağrısı var tatlımm bugündee afedersin ishal durumu varr birde kasıklarda sancıı inşallah doğum belirtisidir yaaaaaa
aa evet sen ekliydin canım
allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin canlarım ben faceye yazayım facedeki isimleriniz ne
ayyy süper olur valaaaasizler belim ağrıyor dedikçe benimde belime ağrı giriyor psikolojikmi acep :) dogumda psikolojik olsa normal ve kolay doğum yapanlardan psikolojik olarak etklenip doğurmak keşke hepimiz:)
mihracenin 2 eylüldü bdtsiii bakalım açılışı yapmıştır inşallaaahhhh patır patır dökülürüzzzzdünden beri bende de bel ağrısı var çok fazla olmasa da ishalim bende birde dün gece doğru düzgün uyuyamadım sağdan sola yada soldan sağa dönerken kasıklarım çok acıdı şuan sadece bel ağrım var ..
sizler doğurun da sıra bizlere gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?