benimde dün öğlenden beri geçmek bilmeyen bel ağrısı var tatlımm bugündee afedersin ishal durumu varr birde kasıklarda sancıı inşallah doğum belirtisidir yaaaaaa
grup görünmüyorki katılalım istiyoruz ama grubun yöneticisi açsa bizde katılsak
ayyy süper olur valaaaa
mihracenin 2 eylüldü bdtsiii bakalım açılışı yapmıştır inşallaaahhhh patır patır dökülürüzzzz
ağustos annelerinden birçoğu temmuzda doğum yapmıştıı biz eylül anneleri ve bebişlerii pek bi tembel çıktık ayolll
ayy şekerim yeter tabi yaaaa baksanaaaa 8 gün kaldıı yazıyooo yetiversin yahuuuuayy heyecanlandım şimdihayırlısıyla doğuralım artık.. bu kadar hamilelik bize yeter
evet yaa biz gerçekten eylül anneleri olacağız galiba... 3 gün sonra doğum günüm o gün gelse oğlum ne güzel olur
Canım cok sevindim.Bundan sonra aileniz için hersey çok güzel olur umarım.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
ne tesadüfbenim de 2 gün sonra doğum günüm.. bebişlerin muhtemel doğum tarihleri de aynı
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Rabbim sizede yaşatsın bu güzel duyguları yakın zamanda sağlıkla inşallahiyiki varsınız bea ne güzel dua alıyoruz
ayy şekerim yeter tabi yaaaa baksanaaaa 8 gün kaldıı yazıyooo yetiversin yahuuuu
eşim bilee on kere aradı sabahtıır sıklaşmadı mı sancılar diyeee adam dokuz doğuracak bu gidişleeee
oohhh gözün aydın kocişte yanıda :) kocişine ovdur cnm hafifler ozaman:) hergün bişey çıkıyor demi
neee ilknurun suyumu gelmiş ayyyyy allah yardımcısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah
maviş senden korkulur valla üşenmeden onlarlamı uğraştın. Kız benim vitrinimi temizlemem gerekiyor ona bile öyle üşeniyorum anlatamam
merhabalar kızlarrrrr....
ilknur derkeennn mihraceee doğum mu yapmışşş ayyy çook sevindim yaaaaa darısı başımıaaaaa bdtlerimiz arasında bi gün fark vardııı ayy hadii inşallahhh....
bu arada acayip ishal olmuşum inşallah doğum belirtisidir dua edin kızlarrr doğurayım bi artıııkkkkkk....
işte bende bu entresanlıktan dolayı sabırsızlanıyorum ya. demek mihrace akşam böle yazdı sabah doğurdu hımmm o zaman yeni taktik geliştiriyorum kızlar öhöm öhöm:'' ay kızlar benim hiç belirtim yok ne sancı ne açılma günüm de doluyo ne zaman gelecek bu bıdık''hadi bakem bi totem yaptım ya tutarsa
buttrfly
Allah anali babali buyutsun masallah size darisi basimiza insallah...
kizlar meryem suresi dogumu kolaylastiriomus die duymustum 7 tane okunmasi gerekirmis erken okumak erken doguma sebep olabilirmis bende bugun basladim .. bide rahimotu getrmis umreden annemin komsusu doguma giderken suya koycaz .. bebeim hersey hazir seni beklioruz gel artikkkk
hihoooyyyttt sabahtır iş yapıyorumm şimdide halı siliyorumm hadii bakalımmm darısı başımaa darısı başımaaaa
genelde erken doğumu durdurulanlar hep geç doğuruyooHakkaten Sibel haklısın sabırsızlanmakta. bana zaman geçmiyo valla. hep erken doğum riski dediler benim oğlan da tembel çıkarsa yandık valla. beklemek çok zor. bu kadar zaman geçti bundan sonrası geçmiyo valla. bi de ben hep yatmak zorunda olduğumdan içim içimi yiyo. evi b.k götürüyo ama ben bişey yapamıyorum, tabi doğal olarak da zaman geçmiyo. neyse bakalım sağsağlim doğsunlar da bıdıklar acısını çıkarırız bu günlerin.
ama bence sen bir iki güne doğurursun. bak dediydi dersin :) (çok da zor değil gerçi tahmin etmek bdpne bakınca :))
ayy niye bekleyelim şekerim ne var aramızdaa baksana mihracee beklemediii inşallah açılış olur kuthan bey bizler için:)
Bekleyin ya durun ben doğurayım sonra siz doğurun :):) bizimde aynıydı bdt mz kızlar erken gelir dediler geçti kuthanı benim aişemi
Totem hep beraber yapalım bendede hiç bi tık yok :))
Kız yorma kendini doğuracam diye doğuramazsın bel ağrın yanına zarar kalır
Geleceği zamanı bekliyo beyfendi dürtükleme
Hakkaten Sibel haklısın sabırsızlanmakta. bana zaman geçmiyo valla. hep erken doğum riski dediler benim oğlan da tembel çıkarsa yandık valla. beklemek çok zor. bu kadar zaman geçti bundan sonrası geçmiyo valla. bi de ben hep yatmak zorunda olduğumdan içim içimi yiyo. evi b.k götürüyo ama ben bişey yapamıyorum, tabi doğal olarak da zaman geçmiyo. neyse bakalım sağsağlim doğsunlar da bıdıklar acısını çıkarırız bu günlerin.
ama bence sen bir iki güne doğurursun. bak dediydi dersin :) (çok da zor değil gerçi tahmin etmek bdpne bakınca :))
gözün aydın kızzzz EYLÜL geliyoo KUTHANI kıskandı galibaakızlar size şok bi haberim var
eşim geldi..kahvaltı yaptık hepberaber.. (sabah kuduz gibi kaşınıyodum bi de iki gündür sırtımda -belimde değil daha yukarıda) sanki bıçak batmış gibi ağrı vardı ama hiç bi belirtiye yormadım çünkü ne biliyim ben bele girer ağrı kasığpa girer diye düşünüyodum)
herneyse.. kahvaltı muhabbet falan.. bi lavaboya gittim bi iki damlacık pembe kan.. (regl kanı gibi değil taze kan gibi nasıl anlatıyım açık renk yani..) hemen anneeeeeeeeeeeeee geeeeeeellllllllllllllll dedim :) annem geldi gösterdim.. hastaneye gideriz annecim hemen panik yapma dedi.. panik falan da değildim garçi ama ne biliyim.. yüzümde dehşet mi vardı ne :)
eşime de gösterdim.. ardından bi daha kontrol ediyim dedim pedimde de hafif pembe bi damla falan kan vardı..
durun dedim ben bi kendim kontrol edeyim nerden geliyo bu kan.. peçete aldım aynayı karşıma koyup heryeimi santim santim kontrol ettim.. yok yani ordan geliyo..e ben neden çok iyiyim ?? hani şarıl şarıl kan gelicekti.. ya da ne biiyim ağrı sızı su falan... Allah Allah...
neyse duş aldım (o kadar sabırla epilasyon için beklettiğim tüycüklerimi malesef jiletle almak durumunda kaldım orama burama bakıcaklar korkusuyla) giyindim hastaneye gittik..
direk nst'ye aldılar. nstde 7-8 tane sancı çıkhafif şiddette.. bende tık yokki.. ve EBE GÖRÜNDÜÜÜÜ Bi de kontrol edelim bakalım dedi.. Ay dedim çatı muayenesi mi... Evet dedi.. Benim eğer bu gelen kanama falan doğum başlangıcı değilse çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş dedim çok bilmişlikle...yok canıııım dedi..
Neyse taktı eldivenleri dur dur dur bi saniye ben bi kendimi salıyım gevşetiyim çok gerginim sanırım dedim.. tamam dedi güldü.. gevşettim sanırım dedim.. ıy ne gıcık bişey o çatı muayenesi.. kurcaladı baya bi.. ama ben tabi ne gevşemesi kastıkça kastım popişim havada yaptı muayeneyi.. iyiki gevşettin kendini dedi.. dimi dedim ben de güldüm..
bir cm açıklık ve incelme var dedi.. ben bir şooookkkk daha
okuya okuya hepbirlikte doğum yapanlarla yaşaya yaşaya her moku biliyorumya.. nasılyaa''lardayım ben hala.. benim ağrım sızım olması lazım ama ben domuz gibiyim dedim.. neyse aldık nst sonuçlarımızı.. annemin arkadaşı diğer EBEMİaradık, söyledik durumu akşamki kontrole o da gelicek.. bu arada benim kadar şom ağızlı da yoktur heralde benim dr yarından sonra geliyo.. kendi doktorum yok..
Ebe aileye açıklama yaptı.. 1cm açıklık var, incelme de başlamış doğum için kesin bişey diyemem ama bu başlangıç kabul edilir.. 12 saate de olabilir 1-2 güne de dedi... aha bi şok daha
eve geldik ben hala bunlar sanki bi başkasının başına geliyo gibi hissediyorum.. bi garip içim.. çay içtim bi bardak.. eşim uçuştan gelip direk ist.dan buraya gelmişti uyuyalım biraz dedim.. 3te yattık ben uyuyamadım dön dön.. sırtımdaki ağrı bi saniye geçmiyo.. kalktım size yazıyım dedim hemen...
şimdilik gelişmeler bu kadar.. akşam 8'de yine EBEMİ GÖRÜCEM yani
(bu arada bi iki saattir çoooooooooooooooookkkkk hafif kasık ağrım var..regl ağrımın 1/8'i gibi falan o kadar..)
vay ne yazdım be :)
kızlar size şok bi haberim var
eşim geldi..kahvaltı yaptık hepberaber.. (sabah kuduz gibi kaşınıyodum bi de iki gündür sırtımda -belimde değil daha yukarıda) sanki bıçak batmış gibi ağrı vardı ama hiç bi belirtiye yormadım çünkü ne biliyim ben bele girer ağrı kasığpa girer diye düşünüyodum)
herneyse.. kahvaltı muhabbet falan.. bi lavaboya gittim bi iki damlacık pembe kan.. (regl kanı gibi değil taze kan gibi nasıl anlatıyım açık renk yani..) hemen anneeeeeeeeeeeeee geeeeeeellllllllllllllll dedim :) annem geldi gösterdim.. hastaneye gideriz annecim hemen panik yapma dedi.. panik falan da değildim garçi ama ne biliyim.. yüzümde dehşet mi vardı ne :)
eşime de gösterdim.. ardından bi daha kontrol ediyim dedim pedimde de hafif pembe bi damla falan kan vardı..
durun dedim ben bi kendim kontrol edeyim nerden geliyo bu kan.. peçete aldım aynayı karşıma koyup heryeimi santim santim kontrol ettim.. yok yani ordan geliyo..e ben neden çok iyiyim ?? hani şarıl şarıl kan gelicekti.. ya da ne biiyim ağrı sızı su falan... Allah Allah...
neyse duş aldım (o kadar sabırla epilasyon için beklettiğim tüycüklerimi malesef jiletle almak durumunda kaldım orama burama bakıcaklar korkusuyla) giyindim hastaneye gittik..
direk nst'ye aldılar. nstde 7-8 tane sancı çıkhafif şiddette.. bende tık yokki.. ve EBE GÖRÜNDÜÜÜÜ Bi de kontrol edelim bakalım dedi.. Ay dedim çatı muayenesi mi... Evet dedi.. Benim eğer bu gelen kanama falan doğum başlangıcı değilse çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş dedim çok bilmişlikle...yok canıııım dedi..
Neyse taktı eldivenleri dur dur dur bi saniye ben bi kendimi salıyım gevşetiyim çok gerginim sanırım dedim.. tamam dedi güldü.. gevşettim sanırım dedim.. ıy ne gıcık bişey o çatı muayenesi.. kurcaladı baya bi.. ama ben tabi ne gevşemesi kastıkça kastım popişim havada yaptı muayeneyi.. iyiki gevşettin kendini dedi.. dimi dedim ben de güldüm..
okuya okuya hepbirlikte doğum yapanlarla yaşaya yaşaya her moku biliyorumya.. nasılyaa''lardayım ben hala.. benim ağrım sızım olması lazım ama ben domuz gibiyim dedim.. neyse aldık nst sonuçlarımızı.. annemin arkadaşı diğer EBEMİaradık, söyledik durumu akşamki kontrole o da gelicek.. bu arada benim kadar şom ağızlı da yoktur heralde benim dr yarından sonra geliyo.. kendi doktorum yok..
Ebe aileye açıklama yaptı.. 1cm açıklık var, incelme de başlamış doğum için kesin bişey diyemem ama bu başlangıç kabul edilir.. 12 saate de olabilir 1-2 güne de dedi... aha bi şok daha
eve geldik ben hala bunlar sanki bi başkasının başına geliyo gibi hissediyorum.. bi garip içim.. çay içtim bi bardak.. eşim uçuştan gelip direk ist.dan buraya gelmişti uyuyalım biraz dedim.. 3te yattık ben uyuyamadım dön dön.. sırtımdaki ağrı bi saniye geçmiyo.. kalktım size yazıyım dedim hemen...
(bu arada bi iki saattir çoooooooooooooooookkkkk hafif kasık ağrım var..regl ağrımın 1/8'i gibi falan o kadar..)
kızlar size şok bi haberim var
gözün aydın kızzzz EYLÜL geliyoo KUTHANI kıskandı galibaa
ayy ama hepinizi sıra dayağına sokcam yaaa ben niye doğuramıyorummmmmdua et kız bizede hadi bakayım bool boool dua ettt dee bizde doğuralım artııııkkkkkkk tamam mııııı...
bize herşeyden haberdar et emii unutmaa buralardaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu canımmmm dualarımız seninleee öpüldünüüzzz
Canim benim de basıma geldi 4 gün önce aynı seyler. Hatta kasilmalarim cok fazlaydı. En son muayeneden 3 gün sonra bana da 1 cm açılma var demişti ama simdi tık yok:) hic belli olmuyor bizim kuzuların sagı solu. Belki bekler biraz daha. Gerci sen esın yakindayken doğurmak istiyordun belki kuzucuk annesinin istegini yerine getirecektir:) Allah hayırlısını versin diyorum...
Ayy çok heyecanlandım canım. Hadi hayırlısı. Sağlıklı bir şekilde kucağına al bebişini inşallah. Sonra da böyle ayrıntılı bir doğum hikayesi bekliyoruz senden. Malum anneler zamansızlıktan kısa geçiyor biz de merak ediyoruz ayrıntıları :) Ama sen de o potansiyeli gördüm tüm ayrıntıları bekliyoruz :) Allah yardımcın olsun.
ya ben hiiiiç doğurma modumda değilimki (nası bi modsa artık) .çok rahatım yani hiçbişeyim yok.. bu 1 cm beni bi 10 gün götürür gibi hissediyorum ama ebe 12 saate de 1-2 güne gelebilir de dedi... sen şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?